Bliver altid mødt med venlighed og - om ønsket - imødekommet med et favorabelt tilbud på de mange gode sager. Et sted, man bliver ved med at komme.
Bestiller online et par støvler inden påske og opdateres senere samme dag med en mail om, at de har tilføjet påskerabat på 30 pct. på min ordre! Det er god webshop-stil!
Har igen haft en super oplevelse i HH. Man bliver altid mødt af venlige, imødekommende, professionelle og top-kompetente medarbejdere - uanset om man skal købe våben, udstyr eller som i dag, nye støvl... Leggi di più
Rigtig god service hos Hubertushuset. Havde bestilt tilsvarende produkt solgt hos Hubertushuset, men hos anden webshop. Opdagede ordre fra denne shop var afsendt. Så min nye ordre på samme produkt hos... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Velkommen til Hubertushuset. Her finder du en af danmarks største udvalg af jagt- og rideudstyr. Telefon +45 57 61 13 60 Email: info@hubertushuset.com
Roskildevej 239, 4100, Ringsted, Danimarca
- info@hubertushuset.com
- www.hubertushuset.com
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Alt var godt
Alt var godt, nemt at bestille, varen som forventet og hurtig levering
Super hurtig service og lige så hurtig…
Super hurtig service og lige så hurtig levering. Plus at der var en lille hilsen.
Super service
Super service, god hjælp, og varen sendes samme dag og er fremme dagen efter.
Super hurtig levering.
Alt i skønneste orden
Alt i skønneste orden, levering før tid, og en lille hilsen i pakken. Alt sammen med til at gøre det til en fantastisk oplevelse, at handle ved Hubertushuset A/S.
Lynhurtig ekspedition
Lynhurtig ekspedition - varen kom 2 dage efter jeg havde bestilt den - handler der igen!
god og hurtig service
Det var en rigtig god oplevelse at…
Det var en rigtig god oplevelse at handle hos jer og varen blev leveret meget hurtigt
bedste jagtbutik og service i hele…
bedste jagtbutik og service i hele Danmark
Yderst hurtig ekspedition
Yderst hurtig ekspedition. Bestilte min walk-stol langfredag aften og allerede om lørdagen (i påsken) fik jeg besked om at varen var leveret til distributøren.
God service hurtig levering
Det er altid en fornøjelse at handle…
Det er altid en fornøjelse at handle hos Hubertushuse, både på nettet og i forretningen. Jeg kan varmt anbefale dem, og har man problemer er de utrolig søde til at hjælpe hvis man ringer til dem.
Hubertushuset giver en meget fin…
Hubertushuset giver en meget fin service og jeg vender tilbage igen og igen.
Hurtig levering ved online bestilling og god kvalitet af varerne jeg køber.
Handler jeg i forretningen får jeg altid meget fin betjening og vejledning.
Varen levede op til mine forventninger
Varen levede op til mine forventninger, faktisk var den bedre end jeg havde forventet, og den blev leveret hurtigt.
Hurtig levering det kunne være bedre
Dejlig personlig og venlig betjening
Alt som det skulle være
Bestilte patroner til afhentning. Venlig, professionel betjening, og særdeles indbydende forretning. Kommer bestemt tilbage.