Hubertushuset A/S Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Ikke mange i Danmark kan reparerer en PCP-riffel. Så kørte forbi Hubertushuset, med min riffel, de lovede mig at sende den til en der kunne, men kunne kun garanterer en reptid på ca. 6 mdr. Fik d... Leggi di più

Har igen haft en super oplevelse i HH. Man bliver altid mødt af venlige, imødekommende, professionelle og top-kompetente medarbejdere - uanset om man skal købe våben, udstyr eller som i dag, nye støvl... Leggi di più

Rigtig god service hos Hubertushuset. Havde bestilt tilsvarende produkt solgt hos Hubertushuset, men hos anden webshop. Opdagede ordre fra denne shop var afsendt. Så min nye ordre på samme produkt hos... Leggi di più

Som altid møder man smilende medarbejdere, der byder en velkommen på varmeste vis og igen hilser pænt farvel, når man selv med et smittet smil på læben forlader den store flotte butik - En stor bu... Leggi di più

1. Negozio di articoli per la caccia

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Velkommen til Hubertushuset. Her finder du en af danmarks største udvalg af jagt- og rideudstyr. Telefon +45 57 61 13 60 Email: info@hubertushuset.com

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

9 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Super service

Mit første besøg i jeres flotte butik.
som ny i denne verden, følte jeg mig virkelig godt modtaget, yderst venlig og meget kompetent vejledning.

Stor ros her fra.

30 maggio 2022

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Jeg havde bestilt en jakke, da jakken ved en fejl ikke var blevet fjerne fra nettet da den skulle være en del af deres kø tilbud, ringede de til mig og sagde at jeg desværre var nød til at komme ned i butikken og købe jakken, de havde lagt jakken til side til mig og jeg fik jakken til den pris der var i kø tilbudet og ikke den som jeg havde bestilt over nettet. :)
De var så søde og en rigtig god service.
Vil anbefale dette sted til alle.

26 aprile 2022
Logo di Hubertushuset A/S

Risposta di Hubertushuset A/S

Hej Sara
Tusind tak for de fine ord:-)
Vi er glade for at kunne hjælpe dig
m.v.h.
Hubertushuset