Flot klinik, venlig atmosfære. Skulle opereres for kræft på toppen af højre øre. Peter var hurtig, effektiv og informativ. Blev opereret med fantastisk flot resultat. Tusind tak fra Jane
Jeg fik fjernet en lille knude på halsen. Peter og hans personale gav mig en meget venlig og letforståelig forklaring om eventuelle negative konsekvenser af operationen, og om hvordan jeg skulle forho... Leggi di più
Der er nu gået 6 måneder siden mit besøg hos Hovedstadens Plastikkirurgi hvor jeg fik fjernet poser under mine øjne. Selve operationen gik rigtig godt, og efter få uger kunne jeg virkelig se det flott... Leggi di più
På henvisning fra egen læge, vælger jeg at få fjernet skønhedspletter i ansigtet hos Hovedstadens Plastikkirurgi. Valget var kun pga. den korte afstand til mit arbejde. Men hvor er jeg glad for dette... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Kedelig operation og meget dårligt resultat, udført af Plastikkirugen.
Poser under øjnene.
Jeg blev opereret for ”poser under øjnene”, den 1. april 2016, og det er ikke godt.
Det viste sig meget hurtigt, efter operationen, at øjets nedre slimhinde, ligesom, hang ud over det ene øjes nederste øjenlåg, og det så forfærdeligt ud.
Jeg opsøgte (Kirurgen) og det han gjorde, var at forsøge at trække det nedre øjenlåg, op over slimhinden, med tape. Han fortalte at hinden ligesom skulle ”falde” ned. Jeg lignede, jeg ved ikke hvad.
Jeg kom 3 – 4 gange oppe hos ham, hver gang ofrede han ca. 3 – 5 minutter på at flytte på plastrene, han var synligt irriteret hver gang. Jeg blev nådigst modtaget imellem andre patienter, og da han på et tidspunkt spørger mig, og jeg ved hvordan slimhinden er kommet, tænker jeg, det her det bliver noget rigtig møg.
Den sidste gang jeg er hos ham, hvor han igen prøver at overbevise mig om at det ser bedre ud, det gør det ikke, langtfra, der siger han at det skal nok blive bedre, jeg skal bare bruge tapen, og at jeg jo altid er velkommen til at komme op igen .
Jeg følte mig godt nok ensom og forladt, ingen forklaring på problemet, ingen omsorg, eller hjælp, eller noget fremtidigt perspektiv, eller en handlingsplan, jo på et tidspunkt, siger han, han kan rette det op, hvis jeg også får lavet de øvre øjenlåg.
Hvad vil jeg med denne udtalelse, jo, jeg vil egentlig ikke genere, eller tale, rigtig, dårligt om Kirurgen, jeg er sikker på at han er super dygtig til fedtsugning, brystimplantater, og sikkert meget andet, men når han laver noget møg, så kan den uheldige føle sig meget alene hos ham, og man er jo frygtelig sårbar, når den operation der skulle forbedre ens udseende, gør det modsatte, men det kan jo ske, det skriver vi jo under på.
Denne Kirurg hos Hovedstadens Plastikkirurgi er utrolig arrogant, og hurtig på aftrækkeren, vær opmærksom på det. Når han har fået sine penge, er der efterfølgende ikke megen hjælp at hente.
Han har nu klaget over mit indlæg, jeg havde skrevet hans navn, så det er fjernet, smil, men når i har mødt ham, er i ikke i tvivl om hvem han er.
Et godt råd, til kommende patienter, lad en øjenlæge som også er Kirurg ordne dit øvre og nedre øjenlåg (Poser) så har du den rigtige mand på opgaven, og kan få hjælp og forklaring, hvis der sker noget. Jeg har nu endelig fundet en der vil reparerer skaden, men jeg tvivler på at det nogensinde bliver helt fint.
Det, der er sket hos mig, er at hæftningen af slimhinden er smuttet i det ene øje, den var ikke sat ordentlig fast, og det burde Kirurgen vide, den ligger så og flapper rundt dernede, og forsvinder ikke med ”plaster”. Jeg skal opereres igen, men har valgt at lade denne øjenlæge/kirurg, udføre operationen, jeg føler mig i meget bedre hænder der.
I dag, 5. september, er det stadig ikke ok - skal vente 1 til 2 måneder endnu, før jeg kan genopereres,
Venligst P. Adam.

Super GOD behandling!
Jeg var i går inde og få fjernet et modermærke på knæet, og var rigtig nervøs for selve behandlingen. Da jeg kommer ind til plastikkirurgen, viser/ tegner han de 3 muligheder for hvordan jeg kan få modermærket fjernet, hvilket var super rart for at få mere forståelse og følelse for hvad der skulle ske! Selve fjernelsen tog ikke mere en 5 min, og både kirurgen og assistenten gjorde alt for jeg skulle føle mig tryg og ok med det hele! Har ingen gener efterfølgende, og glæder mig til at se resultatet om nogle uger!
Fantastisk klinik!
Efter tre graviditeter og et større vægttab, har jeg for nyligt fået foretaget BFO, løft samt maveskindsoperation hos Hovedstadens Plastikkirurgi.
Klinikken er hyggelig og meget personlig, jeg følte mig straks tryg og personalet er meget imødekommende og interesserede.
Kirurgen Poul Harboe der har udført begge mine operationer, er dygtig og meget ærlig. Han giver en god og grundig rådgivning inden indgrebet, og er god til at spotte bl.a. hvilke størrelse implantater der passer til ens kropsbygning. Jeg følte mig på intet tidspunkt utryg og mit resultat er blevet SÅ godt!!
Hovedstadens Plastikkirurgi er desuden gode til, at følge patienten et godt stykke tid efter selve operationen. Der er flere kontrolkonsultationer samt før/efter-billeder. Er der noget man er i tvivl om, er man altid velkommen til, lige at komme forbi og få det tjekket. Der er generelt bare rigtig god service gennem hele forløbet.
Så søger man en klinik med høj standard og erfaring, bør man vælge Hovedstadens Plastikkirurgi.
Operation af stritører
En helt fantastisk oplevelse.
Personalet er søde, smilende og giver en grundig vejledning om forløbet og operationen. Under selve operationen (som foregår i lokal bedøvelse) bliver der "nusset" om en, og man føler nærmest, at man er på besøg hos et familiemedlem.
Stedet oser af hygge og er placeret på toppen af byens tage med en fantastisk udsigt.
Bedste klinik! Flotteste resultat! Super service!
Jeg er fast kunde på klinikken. Det er den bedste klink. Altid super service og mulighed for at få en tid hurtigt. Charlotte er bare den bedste receptionist/sekretær. Jeg har fået utallige botox-behandlinger af Hans Henrik, fedtsuget mave og hofter og fået fjernet tre modermærker i ansigtet også af Hans Henrik. Poul Harboe har udskiftet mine brystimplantater og lavet stort brystløft. Så flot resultat!!! Jeg har i dag perfekte og flotte bryster, der er bløde og har et meget naturligt udseende. Jeg vil altid være fast kunde der. Sygeplejerskerne (Jette og alle de andre) samt anæstesilægerne er ligeledes fantastiske. Jeg kan varmt anbefale Hovedstadens Plastikkirurgi.
- Pernille Roel Andersen Kalstrup
Jeg sætter aldrig mine ben der igen !
På min operationsdag mødte jeg til aftalte tid, det gjorde klinikken ikke. Receptionisten ankom og åbnede 15 min efter min mødetid. Måtte selv efter yderligere ventetid gøre opmærksom på min ankomst og hvad jeg skulle. Der blev ikke tilbudt vand, the eller kaffe. På bordet i reception stod der en halv fyldt 11/2 plastik flaske med lunken vand ( stod der da receptionisten kom og der havde jeg ventet i 15 min udenfor døren så den var utvivlsomt fra dagen forinden) Under operationen føler jeg mig utryg og oplever kirug Hans Henrik Stenfoss som hårdhåndet da han ligger lokalbedøvelse. Jeg bliver jeg ramt af panik og beder om en pause til lige at få styr på min vejrtrækning hvortil kirug svare " så meget postyr over så lidt"! Det var lige før jeg havde valgt en anden klinik til at fjerne tråde, havde hverken lysten eller tilliden til at vende retur til klinikken, men gjorde det alligevel. På dagen hvor jeg skal have fjernet tråde er en tråd forsvundet natten over, sygeplejersken mener jeg selv har pillet den ud i søvne og det ikke er mere tråd at fjerne.... kommer hjem, kigger og kan tydeligt se tråden midt på øjenlåg og fjerner ca 4cm tråd. Aldrig om j sætter mine ben der igen ! Resultatet kan jeg ikke se helt endnu men umiddelbart er jeg tilfreds. Dog er det under alt krikik at få fjernet sting og blive sendt hjem med 4 cm rester! Men helt sikker på andre steder kunne have gjort det mindst ligeså godt og i en venligere og mere serviceminded tone....

Risposta di Hovedstadensplastikkirurgi
Fantastisk personale, behandling og resultat
Jeg fik forstørret mine bryster i juli måned i år. Jeg fik bestilt konsultationen hos Poul Harboe og fik bekræftet min utilfredshed. "Det kan jeg lide, en ærlig kirurg" tænkte jeg. Dog gik der et helt år, før jeg endelig fik taget modet til mig. Jeg fik ringet til Charlotte, som rent faktisk kunne huske mig. Hun var så serviceminded og beroligende at aftale tider med.
Til operationen bliver jeg mødt at Poul Harboe. Han kunne se jeg var nervøs, så han tog sig god tid med mig og beroligede mig. På operationsstuen bliver jeg mødt af narkoselægen Hanns og sygeplejeren Kristine. Hanns får mig helt ned på jorden og siger jeg skal lægge mig. Han fortæller mig gennem hele forløbet, hvad som skal foregå og hvad han sprøjter ind i armen på mig.
Når jeg kommer ind og lægger mig på stuen efter operationen, bliver jeg mødt af sygeplejeren Frederikke. Hun tager sig god tid til at spørge hvem min mor er og høre på alt min narkose-vrøvl. Samtidig er hun så behjælpelig, da jeg fik det dårligt. Hun og en kollega tog dynebetrækket af dynen, da jeg havde det for varmt.
Jeg har i dag været til mit 3 måneder tjek-up på klinikken og kunne ikke være mere tilfreds. Jeg bliver mødt af Hans Henrik og han kan ikke andet end at bekræfte mig i, hvor flot resultatet er blevet.
Gennem hele forløbet, følte jeg at jeg var i trygge hænder. Personalet er så serviceminded og jeg vil klart anbefale klinikken til selv de mest usikre i deres situation.
Gør det !
Har haft bryst implantater i 14 år og fik så en infektion i det ene bryst og kapseldannelse efterfølgende.
Da jeg ringede, var receptionist venlig og imødekommen, fik en tid allerede dagen efter.
Poul Harbo som tog imod mig, super dygtig og meget ærlig.
Allerede en uge efter skulle jeg opereres,. Jeg blev taget godt imod og ingen hastværk, de forklarede mig hvad der skulle ske og alle mine spørgsmål blev besvaret.
Efter et par timer da jeg vågnede, var det sygeplejerske Jette der var utrolig sød og lavede verdens bedste kaffe, jeg hyggede mig og der var en god stemning.
Super dygtige og professionelt team, som alle gør det til et godt sted at være.
Skulle jeg nogen sinde få brug for behandling igen, er det hovedstadens plastikkirurgi (igen).
Doris Martinelli
Fantastisk!
Fantastisk! Det er det bedste ord, der kan beskrive Hovedstadens Plastikkirurgi efter min brystforstørrende operation i juli 2014.
Jeg havde gået i mange år og været utilfreds med mine bryster, men i marts 2014 tog jeg mig endelig sammen til at gøre noget ved det. Nervøs (og en smule ukomfortabel) ringede jeg til klinikken, og fik med det samme fat på Charlotte. Hun var sød, rolig og imødekommende og sørgede for, at jeg fik en tid hos Poul Harboe.
Poul er en meget dygtig læge med mange års erfaring, hvilket jeg straks kunne mærke. Han var ærlig og professionel, og da jeg kom ud, følte jeg, at jeg vidste præcis hvad jeg kunne forvente.
Jeg blev opereret i juli og alle var meget søde. De var gode til at fortælle mig, hvad der skulle ske og fik mig til at slappe af selvom jeg var meget nervøs. Da jeg vågnede efter operationen, havde jeg det ikke så godt (pga. narkosen), og jeg fik derfor lov til at ligge på opvågningstuen indtil jeg var frisk nok til at komme hjem. Den sygeplejerske der var på stuen, var utrolig sød og omsorgsfuld (jeg har desværre glemt hendes navn), og det hjalp mig rigtig meget.
Der var ingen problemer efter jeg var kommet hjem, udover 5 dages smertehelvede, men det var jeg forberedt på. Jeg havde heldigvis fået både smertestillende og gode råd med fra klinikken.
Nu, næsten 1 år senere, sidder jeg med et par flotte bryster. Arrene er næsten ikke synlige og i det hele taget er jeg rigtig glad for både resultatet og behandlingen.
Jeg kan helt sikkert anbefale Hovedstadens Plastikkirurgi til andre!
Smukt, naturligt resultat og høj etik
Jeg fik fedtsuget hofter, lår og hage hos Hans Henrik Stenfoss og er overordentligt glad for resultatet. Han er meget ærlig, og min oplevelse af ham er, at han har samme høje etiske normer som hvis man går til en "almindelig" læge (fx. ortopædkirurg eller enhver anden speciallæge). Han siger ærligt, hvad der kan lade sig gøre, og hvad der ikke kan lade sig gøre, og informerer om risici. Der er ingen tvivl om, at han kun ønsker at operere, hvis problemet for det første er reelt, og der er afgrænsede, generende fedtdepoter, der ikke skyldes overvægt, og for det andet at der er en god sandsynlighed for, at slutresultatet bliver godt. Under forundersøgelsen tjekkede også, at jeg havde et realistisk syn på mig selv, og sagde noget positivt om kurvede kvinder, for at sikre sig, at ønsket om operation ikke skyldes dårligt selvværd el.lin. Min sag var, at jeg havde nogle fedtdepoter på indersiden af lårene, og det var irriterende, for de stødte sammen, når jeg gik, og også nogle på ydersiden af lårene, hofterne og hagen, som ganske vist ikke generede fysisk, men kosmetisk var uharmoniske. Han er ikke nogen sælger-type, og han lefler ikke for folk, men er sød og rar og behandler ud fra et oprigtigt ønske om at gøre det bedste for patienten. Jeg havde aldrig prøvet at være i fuld narkose før, og jeg var virkelig bange for denne del, og tryg nok til at sige det til alle. På operationsdagen kom den super søde lægesekretær Charlotte ind og gav mig et knus og beroligede mig meget. Narkoselægen var virkelig sød, og jeg følte mig helt tryg ved ham. Efter operationen blev jeg vækket af en meget sød sygeplejeske, som hjælp mig i tøjet, og jeg følte, at hele forløbet var trygt og rart. De første 14 dage efter operationen ser det meget mærkeligt ud, og jeg vil anbefale, at man ikke kigger for meget på det dér, for slutresultatet er et helt andet. Men efter at det faldt til ro, kunne jeg se, at det var blevet et virkelig flot, helt naturligt resultat, hvor man slet ikke kan se, at jeg er blevet opereret, jeg ligner mig selv i en yngre version. Der er hverken blevet suget for meget eller for lidt, og resultatet følger mine naturlige, kurvede linjer samtidig med, at det er virkelig rart at have sluppet af med især inderlårsbulerne. Da jeg var asymmetrisk fra naturens hånd, lavede vi en lille rettelse efter et halvt år (incl. i pris), hvor der blev taget ca. 100 gram mere på det ene yderlår, så slutresultatet nu er helt symmetrisk. Jeg har kun godt at sige om Hovedstadens Plastikkirurgi, jeg har fået et virkelig harmonisk og naturligt resultat, og jeg har følt mig i gode hænder under hele forløbet.
Behagelig oplevelse.
Alt gik godt for mig hos Hans Henrik Steenfos. Ventetiden var minimal, personalet meget søde og engageret, og selve operationen forgik præcis som det skulle. Det hele gik næsten lidt for stærk, men de har også rigtig travlt og har styre på det de laver.
Utrolig god og betryggende behandling.
Jeg er en 18 årig pige som igår fik foretaget et stort brystløft. Jeg fik utroligt meget information inden jeg skulle i narkose, og fik svar på alle mine spørgsmål. Alle er super søde - både kirurgen, sygeplejerskerne, narkoselægen og især receptionisten! Gode til at give smertestillende, for selvfølgelig vågnede jeg med smerter, som sygeplejersken sørgede for at få hurtigt væk igen. Gik derfra med en utrolig god følelse og glæde, og fik straks en tid to uger senere til et kontrolbesøg. Ville anbefale stedet til alle, selvom at man skal turde at spørge hvis der er noget man er i tvivl om, og ikke være for genert.
Meget tilfreds med resultatet
Jeg fik i november måned foretaget en fedtsugning af mine ridebukser hos HOPL, og selv om det først er helt færdigt med at hele om ca. 1/2, er jeg virkelig glad for resultatet. Allerede en uge efter var jeg gået 2 str. ned i tøj, og kan have jeans på nu, som jeg kun kunne få over knæene før.
Det eneste dårlige jeg har at sige, var at HHS var meget arrogant til min FU, men på selve operationsdagen var han en helt anden, meget sød og venlig. Jeg kan desværre ikke huske navnet på sygeplejersken, der var til stede, men hun var også meget sød, og holdt med i hånden og nussede mig, da det gjorde rigtig ondt (blev opereret i lokalbedøvelse).
Så hvis du gerne vil af hesten, og få dine ridebukser af, så er Hovedstadens Plastikkirurgi bestemt et godt bud.
Og forstenet så er deres receptionist, Charlotte, tror jeg nok, det mest fantastiske menneske. Så sød, hjælpsom og imødekommende.
Fuldstændig fantastisk behandling!
Jeg har intet andet end positivt at sige om Hovedstadens Plastikkirurgi.
For ca. 3 måneder siden fik jeg en brystforstørrende operation, som jeg har brugt 7 år på at tage mig sammen til.
Jeg ringede til dem ca. 1,5 måned før operationen, hvor jeg fik fat i Charlotte, som nok er den dejligste receptionist, jeg længe har stødt på. Hun er simpelthen så sympatisk og imødekommende. Man bliver mødt med et smil, uanset om man møder op eller ringer til dem (hende).
Jeg fik både tid til konsultation og selve operationen præcist, som jeg gerne ville have det.
Poul Harboe, som opererede mig, er en mand, som ved, hvad han taler om. Der er ingen tvivl om, at han kan sit kram. Det bedste var, at han til konsultationen gav en masse information om de risici, der var, men det var på en informerende og ikke skræmmende måde. Samtidig var der ikke noget "pusse-nusse" pladder - straight og professionel rådgivning.
På selve operationsdagen var alle så søde og gode til at informere mig om, hvad der skete og de fik mig virkelig til at slappe af - jeg følte virkelig, at jeg var i trygge hænder. Selv om en af sygeplejerske (Josefine) var helt ny, var der alligevel en ro over hende og en ærlighed. Selvom hun skulle ind i det hele, var hun så sød og omsorgsfuld.
Resultatet er helt perfekt! Jeg er simpelthen så glad for både resultatet og forløbet - kan varmt anbefale Københavns Plastikkirurgi.
Fremragende service!!!!!
Personalet er rigtig imødekommende og flinke og er altid hjælpsomme!.
Lægerne giver sig god tid til at forklare mulige behandlinger og forløbet for behandlingen så man føler man er i trygge hænder- god behandling og følger nøje op på effekten af behandlingen.
Kan derfor varmt anbefale Hovedstadens Plastikkirurgi !!!.
Mvh Abderrahman
happy after dark spot removal
I have had a dark spot on my cheek and I wanted to remove it for cosmetic reasons.When I went to the clinic to get my procedure done, I was very well received in the reception by the secretary and I didn't wait for long time. The procedure took only 10 minutes,it was painless and went well. In the beginning I was a bit nervous but the nurses helped me to calm down. Everyone at the clinic were very kind and professional.
I am happy with my result.
En meget glad patient
Jeg har fået fjernet en lille skaldet plet oven på mit hoved over 2 omgange, og jeg er utrolig tilfreds. Servicen var rigtig god, operation forløb som den skulle og resultatet blev virkelig godt. Mit ønske var, at få fjernet pletten, så den ikke var synlig, og er lykkedes for størstedelen. Jeg overvejer, at få lavet et sidste operation for at optimere resultatet.
Jeg kan varmt anbefale Hovedstadens Plastikkirurgi.
- Oliver
som en papkasse på et samlebånd
Jeg tror aldrig jeg før har mødt så kold en behandling. Jeg var der selvfølgelig også på en henvisning, og var dermed ikke en betalende kunde. Men det gjorde han da sit til at jeg kunne blive. Jeg skulle have lavet en arkorrektion af mit ar fra akut kejsersnit- der faktisk var nr. 2, så jeg havde to ar over hinanden, nr. 2 ikke særlig kønt og havde sat sit fast på musklen.
Jeg kom ind til HPK og ind til Hans Henrik, og jeg har aldrig følt mig så ligegyldig - han kiggede dårligt på mig. Han sagde at han kunne fjerne det på midten - og hvis han skulle fjerne mere blev det kosmetisk- og så skulle jeg betale.
Jeg ringede ind dagen før operationen, og spurgte om det virkelig kunne passe at han kun fjernede midten, det hele var jo skævt og oveni hinanden.....Ja, det var svaret. Men vi ville se på det undervejs i operationen, og så ville han tage stilling til det. Jeg spurgte ham så om, hvis han vurderede midt i operationen at det ikke ville pænt kun at fjerne midten, skulle jeg så tage betale for at det blev pænt. Det skulle jeg.
Det kunne jeg altså ikke lige overskue at tage stilling til midt i en operation, så jeg valgte en anden. Hun fjernede begge ar, og lavede det hele pænt.
Derudover var Hans Henrik så venlig at oplyse mig om, at han kunne sagtens fjerne den lille delle over arret, hvis jeg betalte. Nu var det kun en lille en, som jeg egentlig undrede mig over var der, fordi jeg er meget slank.
Den plastikkirurg jeg valgt istedet, fortalte mig så, at efter man er blevet skåret i maven, kan der samle sig noget væske. Jeg skulle bare skrubbe mavedellen med en hamphandske. Det gjorde jeg, og vupti, nu er den væk.

super dygtige søde mennsker
Jeg har fået lavet en fedtsugning hos hovedstadensplastikkirurgi og 100% tilfreds
de er alle meget meget søde venlig hjælpsomen og de er meget gode til at få en til at føle sig meget velkommen, kan til hver en tid anbefalde dette sted.
Professionel og kompetent behandling
Har haft en utrolig god oplevelse på "Hovedstadens plastikkirurgi".
Ved forundersøgelsen fik jeg en god snak med læge Hans Henrik og blev kyndig vejledt omkring hvilken slags operation han kunne tilbyde. Jeg har i en periode på ca. et halvt år, fået lavet syv arkorrektioner på den ene arm og jeg har ved hver operation følt mig tryg og har fået en meget kompetent og professional behandling. Hvis jeg efter en operation har haft spørgsmål vedrørende eksempelvis heling af operationsarrene, har jeg kunne tage telefonisk kontakt til afdelingen, hvor jeg hver gang er blevet mødt med tålmodighed samt grundig information.
Super god oplevelse at blive behandlet på "Hovedstadens plastikkirurgi". Kan varmt anbefale stedet til andre.