Hovedstadensplastikkirurgi Recensioni

TrustScore 4 su 5

4,0

Flot klinik, venlig atmosfære. Skulle opereres for kræft på toppen af højre øre. Peter var hurtig, effektiv og informativ. Blev opereret med fantastisk flot resultat. Tusind tak fra Jane

Jeg fik fjernet en lille knude på halsen. Peter og hans personale gav mig en meget venlig og letforståelig forklaring om eventuelle negative konsekvenser af operationen, og om hvordan jeg skulle forho... Leggi di più

Der er nu gået 6 måneder siden mit besøg hos Hovedstadens Plastikkirurgi hvor jeg fik fjernet poser under mine øjne. Selve operationen gik rigtig godt, og efter få uger kunne jeg virkelig se det flott... Leggi di più

På henvisning fra egen læge, vælger jeg at få fjernet skønhedspletter i ansigtet hos Hovedstadens Plastikkirurgi. Valget var kun pga. den korte afstand til mit arbejde. Men hvor er jeg glad for dette... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

24 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

En velunderbygget varm anbefaling

Jeg fik foretaget en brystforstørrende operation, 450 ml silikoneimplantater, for ca. 15 år siden. Og jeg har aldrig haft nogen problemer med dem.
Hvilket jeg ser som et bevis på at operationen blev foretaget professionelt. Ingen nerver blev beskadiget, så mine brystvorter er stadig følsomme. Hygiejnen var i top, hvilket medførte at der ikke opstod problemer med heling af de små operationssår.
Men da det er så mange år siden, så ved jeg selvfølgelig ikke om standarden er lige så god i dag.

21 ottobre 2025

Superfin oplevelse

Superfin oplevelse. Kirurgen gjorde meget ud at informere om forventet resultat med relevant billeddokumentation. Venlig og tog sig god tid . Efterfølgende et hurtig og kompetent indgreb med fjernelse cyste. Kan kun anbefale dem.

17 ottobre 2025

Super service

Nu har jeg været hos dem 4 gange, og alle gange fik jeg en god behandling. Peter er supergod til at forklare og tegne, hvad han havde tænkt sig at gøre. Det var bare en god oplevelse👍🏼

21 settembre 2025

Kan kun varmt anbefale klinikken

Kan kun varmt anbefale klinikken. Alt i alt en super god oplevelse, startende med den sødeste receptionist, den mest engagerede kirurg og sidst men ikke mindst den dejlige sygplejerske der i dag fjernede mine stingn. Kan slet ikke forstå at dem der her beskriver dårlige oplevelser har besøgt den samme klinik.

24 settembre 2025

Jeg skulle have fjernet en…

Jeg skulle have fjernet en syste(fedtknude) i nakken. Søgte Hovedstadens Plastikkirurgi hvilket jeg overhovedet ikke har fortrudt. Super professionel kirurgis fjernelse og efterfølgende fjernelse af stingende(tråden). Nu håber jeg, at jeg ikke fremover får nye knuder, men skulle det blive tilfældet, bliver det Hovedstadens Plastikkirurgi som jeg vil frekventere. Stort tak for god behandling. Dbh. Thomas

15 maggio 2025

Uforskammet opførsel

hold da op en opførsel

skal ha fjernet en knop på albuen
da jeg bestille tid fik jeg nærmest skæld ud og blev irettesat af telefondamen, og selvom jeg lige har fået lavet ultralyd på den insisterede de på en forundersøgelse som jeg så har ventet 2 uger på
jeg havde tid kl 9 idag, var der 8.55, + tid på at finde parkering, men måtte vente på gangen til kl 9 hvor døren blev åbnet til venteværelset
jeg venter 22minutter på at komme til, jeg spørg flere gange hvad der sker men får ikke nogen forklaring, men kan høre denne Peter tale meget højt i telefonen i baggrunden
jeg har svært ved at forstå hvordan der kan være forsinkelser når jeg er den første patient
da denne Peter endeligt har tid til mig, beklager han kort ventetiden og jeg fortæller ham at jeg faktisk syntes at det er langt over stregen at lade folk side og vente på ingenting, og det blir han meget fortørnet over, da han lige har reddet en ældre kvinde fra døden med sin opringning
jeg prøver flere gange at afbryde hans hektiske og tæt på uforskammet talestrøm, men han hæver blot stemme og taler videre
efter et par minutter er det simplethen for meget og jeg rejser mig og går min vej
tænk at man skal tales sådan til af denne arrogante og agresive Peter, centrum i sit eget univers og tydeligvis fuldstændig ligeglad med sin omverden, undres over at en læge opføre sig sådan og ikke mindst hvorfor….

30 aprile 2025

God og kompetent behandling af Peter

Var hos Peter i forbindelse med at få fjernet et modermærke, på mit ben. Da jeg i forvejen er mega bange for alt, hvad der er nåle og sprøjter oplevede jeg i den grad, at Peter tog det alvorligt. Både Peter og hans kvindelige kollegaer er yderst kompetente, og var gode til at forklare, hvad der vil ske, både før og efter. Efterfølgende, hvor jeg var til sårrens oplevede jeg kun god behandling, til alle behandlingerne. Peter var super konkret, og tydelig hele vejen igennem, og det kan jeg godt lide.

6 gennaio 2025

ADVARSEL Blev skåret ud i ansigtet uden samtykke!

ADVARSEL!! Uprofessionel og arrogant plastikkirurg Peter, der uden hensyn til æstetik har lavet et ca 3-4cm langt snit ud i mit ansigt uden samtykke og grund! Da jeg konfronterer ham om forløbet dagen efter, forsøger Peter at beskrive at han inden har tegnet en ellipse ud i mit ansigt, hvilket er decideret usandt. Ville jeg aldrig have accepteret! Han tegnede en lille firkant og forklarede på intet tidspunkt ville komme frem i mit ansigt. Og herefter smækker han røret på.
Kom for at få fjernet en lille knude på min kæbe linje. Bliver på intet tidspunkt informeret om at jeg ville blive skåret på tværs af kæben og skråt ud på kinden frem mod mit ansigt. Som også har lavet en fold. Da jeg er en ung kvinde, ville jeg forvente at arret blev lagt langs kæben, både for at minimere synligheden og af hensyn til trækket i huden, så arret bliver pænest muligt. Kirurgen var alene og patienterne kørte på samlebånd ind og ud hver 10-15 min. Jeg fortryder af hele mit hjerte at jeg valgte denne klinik og anbefaler andre at tænke sig godt om. Min egen hudlæge, ville have gjort det bedre.

11 dicembre 2024

Godt resultat

Kirurg fremstod fuldkommen uden følelser. Han var så hurtig, at jeg næsten ikke opdagede det var gået i gang.
Fra "Hej hr læge" til; på vej hjem = 15 min.
Resultatet er upåklageligt - ville vælge igen.

1 ottobre 2024

Min varmeste anbefaling

Jeg mødte op med en dum gevækst på benet - og den skulle væk i en fart. Jeg blev mødt i receptionen af den venligste Susanne, og kort efter sad jeg hos plastikkirurgen Peter Fotopoulos, der stillede en diagnose. Gevæksten blev fjernet, og analysen viste, at Peters diagnose var korrekt, og at han havde fået det hele med. Han er fagligt dygtig, men han er også venlig, lyttende, empatisk og i stand til i klare vendinger at fortælle, hvad det handler om. Han forstår, at han sidder over for en bekymret patient, der har behov for at kende fakta, men som også har behov for beroligelse, hvor det er muligt at give. Jeg vil også rose hans sygeplejersker, som har samme høje faglige standard - og som møder en med et smil og med venlighed og forståelse. Jeg vil give Hovedstadens Plastikkirurgi min varmeste anbefaling.

17 settembre 2024

Flot resultat

Jeg var til forundersøgelse hos Peter nogle uger i forvejen, da jeg havde en stor fedtknude omkring det ene øjenbryn som jeg skulle have fjernet.

Da han ved forundersøgelsen så at jeg boede 70 km fra klinikken, tilbød han mig at jeg kunne få den fjernet med det samme, så jeg ikke skulle køre den lange vej igen. Havde dog ikke tid, men betænksomt af ham at tilbyde. Så jeg fik en tid en anden dag.

Nu er det snart 4 måneder siden jeg blev opereret og resultatet er perfekt og ikke til at se overhovedet at jeg har haft en pæn stor knude.

Jeg kan se at han i flere anmeldelser bliver beskrevet som arrogant og lignende, det er bestemt ikke min oplevelse.
Han er måske ikke til så meget snak og kan virke meget direkte og uden så meget udenomssnak.
Men jeg blev til gengæld grundig oplyst om hvordan operationen og efterforløbet ville blive, så jeg følte mig helt tryg og i gode hænder.

Jeg kom for at få et pænt resultat uden synligt ar og det er indfriet 100%, så flot arbejde.

Så en god oplevelse for mig og skal jeg til plastikkirurg en anden gang, bliver det her igen.

26 aprile 2024

Ubehagelig telefonsamtale

Skulle bestille tid til at få fjernet en byld i ansigtet, men receptionisten var slet ikke til at tale med.

Hun var meget ubehøvlet og jeg blev næsten skældt ud fordi jeg spurgte hvorfor de ikke kunne hjælpe mig med en hurtigere akuttid end 2 måneder.

Hvis hun havde været forståelig og beklagelig i tonen ville jeg ikke have haft et problem med det.

20 marzo 2024

Fra modtagelsen og de indledende…

Fra modtagelsen og de indledende samtaler til operation og opfølgning føltes alt godt og trygt.
Fik fjernet hudkræft i panden, fik ved næste tilsyn bekræftet at alt var væk. Sting blev fjernet og helingen
var fuldendt efter 4 uger. Kompetent og trygt forløb hele vejen igennem.

19 febbraio 2024

Super behandling på kliniken

Jeg kom med en henvisning til at fjerne talgknuder. Meget venlig sekræter gav mig tid til en samtale med Peter Fotopoulus inden indgrebet. Peter var imødekommende og venlig når han forklarede for mig hele proceduren. Jeg fik et positiv indtryk. 10 dage senere blev jeg opereret i en god og afslappet atmosfære. Peter var meget opmærsom på, hvordan jeg havde det, under hele operation. Når det gjorde lidt ond t, fik jeg en ekstra bedøvelse. På alle måder en fin og behagelig oplevelse. Super professionelt arbejde. Nu er trådene fjernet af en dygtig sygeplejerske, sårene heles pænt.
Jeg kan kun give Peter og hele hans teamet mine varmeste anbefalinger.
Jadwiga Herlevsen

6 febbraio 2024

Jeg følte mig tryg,han er er dygtig kirurg

Han var imødekommende, interesseret i min historie, tegnede og fortalte hvad der skulle ske. Jeg følte mig tryg, operationen tog ikke lang tid, han sørgede hele tiden for at det ikke gjorde ondt.Jeg kan se at han er en dygtig kirurg.Han følger mig til dørs, vil ringe når han har svar på mikroskopi.

28 novembre 2023