Hova Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 4 stelle su 5

Skyltbelysning LED Volvo Artikelnummer: 346063 Köpte denna, men det visade sig att insatsen är lite större och tjockare än original, vilket medför att den ej ligger helt plant, och den passar int... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Det började inte helt bra, jag sökte gummimattor med mitt reg.nr. men de jag fick hem passade inte. Efter ett trevligt telefonsamtal med Hova.com hittade den jag pratade med de rätta mattorna, skapa... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Passformen av detaljen var inte super, snygg men lite Mek och fix innan den hamna på plats . Kontaktstiften linjerade inte med kontaktstycket på bilen så man fick styra in dem med en mejsel. Själv b... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Nummerskyltsbelysning i LED, som tyvärr bara håller från 6 månader upp till ett år. Men å andra sidan håller originalet inte längre och är dessutom mer än dubbelt så dyrt. Så för att blidka besiktning... Leggi di più

1. Negozio di accessori per auto

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Vi har i 15 år sålt bildelar på nätet och har idag ett riktigt stort sortiment med det mesta inom bilstyling, tuning och reservdelar.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

4K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 55% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 24 ore

Tutte le recensioni

98 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

kundkontakt

Tar stort ansvar för kundkontakt

21 gennaio 2026

Tack så mycket Rolf.
Vi kämpar på och försöker alltid hjälpa våra kunder.
Mvh
Per

Valutata 1 stelle su 5

Beställde vara från hova

Beställde vara från hova. Efter ett tag utan leverans så hörde jag av mig till de, visade sig att produkten kommit fram och skickats tillbaka. Inte fått något meddelande om att produkten kommit fram fastän jag angivet rätt kontaktuppgifter. De hänvisade till en spårningslänk i ett av alla mejl och blev därmed ombedd att betala för returen eller betala ytterligare pengar för att få leveransen skickad igen. Trist!

28 gennaio 2026
Non scritta su invito

Risposta di Hova

Tråkigt att du upplevt det här som en dålig köpupplevelse, det är såklart inte vår ambition.

Beställningen lades den 1/1 och skickades från oss redan dagen efter, den 2/1. Då gick även ett mejl ut med leveransbekräftelse och spårningslänk där man kan följa paketet hela vägen fram till utlämningsstället. I det här fallet verkar ingen separat avisering från ombudet ha kommit fram, vilket tyvärr händer ibland och ligger utanför vår kontroll.

Samtidigt har man som kund ett eget ansvar att hålla koll på sin beställning via spårningen. När ett paket inte hämtas ut skickas det automatiskt tillbaka till oss, och enligt gällande regler har vi rätt att ta betalt för retur- och fraktkostnaden.

För att ändå försöka vara tillmötesgående erbjöd vi att skicka ut paketet igen mot en reducerad kostnad på 195 kr i stället för ordinarie 395 kr.

Vi tycker det är trist att det här blev som det blev, och tar med oss din feedback. Hör gärna av dig till oss igen om du vill prata vidare om ärendet.

Vänliga hälsningar
Per Holmberg
Hova

Hova köp

Flera varianter att välja på samt flera olika betalningsmöjligheter , väldigt snabb leverans , varan var ordentligt packade och var vad jag väntade .

Nöjd kund 🥰

8 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Problem med Leverans info..

Lagt en order på lampor (liten) men ändå viktig för brukaren.. lev tid angiven 2 - 3 dagar och accepterad av mig..order erkännandet innehåller rappakalja enl mig inget specificerat lev datum..går 3 dagar inga lampor..mailar och får svaret att dom är tillfälligt slut men det finns liknande som ersätter om jag vill ha dom istället ⁉️ annars tar det 14 dagar.. vad är ett ordererkännande tillför om man inte bla ger en heads up för kunden om avvikande lev tid ⁉️ beats me..avbokade och har förövrigt inget att säga om Hova generellt.. men detta gör mig så irriterad..

13 novembre 2025
Non scritta su invito

God morgon.
Tack för informationen nu kunde jag se vilken vara du hade beställt.
Måste tyvärr säga du har missat leveranstiden på varan, det står under köpknappen. Beställd åter i lager om 1-2 veckor. Den har varit slut i lite mer än en vecka och är på väg in till oss igen.

Ha en fin dag.
Mvh Per Holmberg

Tack för att du hör av dig. Jag förstår verkligen att det här blev frustrerande för dig.

Jag kan tyvärr inte se exakt vilken order det gäller, men generellt visas alltid aktuell leveranstid direkt under köpknappen vid beställning. Den informationen följer sedan även med i orderbekräftelsen. Om vi hade haft fel lagerstatus vid köptillfället hade vi kontaktat dig direkt – vi försöker alltid vara tydliga när något avviker.

När du mailade oss svarade vi snabbt och erbjöd ett likvärdigt alternativ just för att du skulle slippa vänta ytterligare, men jag förstår om det ändå kändes som ett dåligt upplägg i stunden.

Även om det var en mindre order är den lika viktig för oss som alla andra, och det är tråkigt att du fått en dålig upplevelse. Hör gärna av dig igen om du vill att jag tittar specifikt på just din order, så hjälper jag dig gärna vidare.

Vänliga hälsningar
Per, Hova.com

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più