Tv meubel gekocht, is geleverd , had een plekje dat was beschadigd, mail gestuurd en op dezelfde dag antwoord op. Afgesproken dat ze lak zouden opsturen om bij te tippen, dit is binnen 2 dagen ontva... Leggi di più
Groot bedrijf met mooie uitgebreide collectie teak houten meubelen. Snel geleverd. Ze zijn ook telefonisch goed bereikbaar. Zelf ben ik naar Maaseik gereden om daar ter plaatse een mooie grote stati... Leggi di più
Snel geleverd, Zwaar gehavende doos ontvangen die naar ons inzicht al open was geweest. Denken retour artikel of 2de kansje. Verder vonden wij de kwaliteit discutabel. Klanten service bena... Leggi di più
Mooie kwaliteit kasten. Het duurde even voordat ze konden worden verzonden vanwege levering aan het bedrijf. Hierover werden wij in het begin onvoldoende geïnformeerd, naar ons idee, maar de klantense... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Bij de Houten Meubel Outlet vind je moderne stijlvolle meubelen voor enorm lage prijzen. We kopen grote (rest)partijen op en kunnen daardoor meubelen tegen dumpprijzen aanbieden. Groot assortiment tafels, banken, salontafels, stoelen, fauteuils, bedden...
Paesi Bassi
- www.houtenmeubeloutlet.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Prima product, fijne service
Het bestelde kastje en de aflevering is absoluut 5 sterren waard. De ene ster minder is de 3 maanden wachttijd. Maar die zijn we weer snel vergeten.
De levering was zoals afgesproken
De levering was zoals afgesproken. Heel fijn. De tafel was geweldig goed verpakt!
Best veel werk om uit te pakken, maar perfect!!
De tafel is erg mooi.
Helaas een negatieve review
Helaas een negatieve review. Bij ontvangst bleek er een grote breuk in het grootste tafelblad te zitten. Ondanks dat er wordt gesuggereerd dat op voorhand de bestelling goed gecontroleerd wordt, was dit dus niet gezien.
Na contact met de klantenservice bleek dat ze 2 opties hadden: of terug sturen, laten repareren en dan €40,- korting of terugsturen en dan wachten op een nieuwe set. De laatste optie zou betekenen dat we 8 weken zonder salontafel zouden zitten. De eerste optie was ook geen optie want de breuk is dusdanig scheef dat herstel zou resulteren in een tafelblad met een zichtbaar herstelde breuklijn.
We hadden meer verwacht van tafels van ruim €200,-.
Prima levering en hetzelfde als de…
Prima levering en hetzelfde als de planken die ik al had hangen ben er blij mee
Mooie lamp en snelle levering
Dit bedrijf zijn een stel oplichters
Dit bedrijf zijn een stel oplichters! Een bestelling geplaatst van 628 euro. Maar nooit geleverd gekregen. Mensen bestel hier nooit!!!!!!!
Wat een mooie sidetable
Wat een mooie sidetable. Precies wat ik zocht en ook de levering ging zoals afgesproken
Een mooi meubeltje en snel geleverd
Houten meubel outlet heeft onze bestelling snel geleverd en het is een mooi meubeltje
Wij zijn er heel erg blij mee.
Enige minpuntje was dat niet alle schroef gaatjes voorgeboord waren.
Na gebeld te hebben was het ons wel duidelijk.
Wel jammer dat er klakkeloos wordt aangenomen dat iedereen dat wel snapt.
Het bestelde product was van zeer…
Het bestelde product was van zeer slechte kwaliteit, de muurplaat voor de bestelde zwevende plank was niet waterpas aan de plank bevestigd, daarna bij retourneren bleek het adres niet nr 21 maar 22 te zijn. Geen fijne eerste kennismaking.
Bestelling duurde iets langer dan dat…
Bestelling duurde iets langer dan dat ik had verwacht, maar goed kwaliteit .
hang kastjes
Goede duidelijke website. Heel mooi de kastjes, prijs kwaliteit perfect
Prima
Gewoon niets op aan te merken. Kwaliteit meubel en netjes geleverd.
Slordig
Het aflever moment was prima, echter na uitpakken bleek dat er geen mogelijkheid was de poten met bijgeleverde schroeven aan het blad te bevestigen.
Gelukkig was het mogelijk na een bezoek aan de bouwmarkt schroeven te kopen en de poten direct in het tafelblad te bevestigen. Erg slordig en jammer!
Overigens de tafel staat erg mooi!
Alles was prima in orde
Groot bedrijf met uitgebreide collectie teak
Groot bedrijf met mooie uitgebreide collectie teak houten meubelen.
Snel geleverd. Ze zijn ook telefonisch goed bereikbaar.
Zelf ben ik naar Maaseik gereden om daar ter plaatse een mooie grote stations bank uit te zoeken. Ter plaatse prima vriendelijk geholpen.
zeer tevreden
levering was snel, ze zijn goed bereikbaar als je vragen hebt, en ook heel erg vriendelijk aan de telefoon. bureau is prachtig en tip top in orde
Geweldig!
Mooi assortiment, scherp geprijsd, snelle levering en zelfs bellen een dag nadat ik besteld had of het uitkwam of zij einde van die dag het bestelde product konden afleveren!
De bestelling werd snel afgehandeld en…
De bestelling werd snel afgehandeld en het product was van hoge kwaliteit
Goede prijs/kwaliteit verhouding en de…
Goede prijs/kwaliteit verhouding en de bezorging was ook heel netjes gedaan!