💞💞💞Heute habe ich mein Päckchen mit einem wunderschönen Ring bekommen. Doch nicht nur der Ring hat mir große Freude bereitet, sondern auch das Auspacken. Wunderbar verpackt mit einem Siegelzeic... Leggi di più
Vi modtog en fin ring, efter to dage faldt en af stenene ud, vi skrev til kundeservice og support, de løste straks problemet og sendte en ny anden ring vi selv valgte som erstatning👍 Fantastisk serv... Leggi di più
Lyn hurtig levering og det samme retur. Bestilte en halskæde over middag den ene dag og halskæden lå i pakkeshoppen formiddagen efter. Modtog den fineste halskæde som var pakke meget flot ind. Mi... Leggi di più
I ordered 3 different types of rings to try at home. Delivery was swift, and all were very well packaged. Each ring was pristine, and I would have been thoroughly happy with either of them. However,... Leggi di più
Danish fashion and lifestyle lab based in Aarhus, Denmark.
8000, Aarhus, Danimarca
- hello@houseofvincent.com
- www.houseofvincent.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Le persone hanno visualizzato anche
Lækre varer!
Super fine smykker og hurtig levering.
Super fine smykker og hurtig levering.
Fine detaljer og godt pris niveau.
Vil klart bestille igen :-)
Mindre end 48 timer efter varen var…
Mindre end 48 timer efter varen var bestilt var den klar til afhentning. Dejlig hurtig service.
Der var endda et lille stk chokolade i pakken - som så desværre havde passeret sidste salgsdato :(
Rigtig mange stjerner her fra!
Rigtig mange stjerner her fra! ⭐️
God webshop og hurtigt levering. Og da jeg var lidt for hurtig (jeg havde lavet to bestillinger lige efter hinanden, som de havde slået sammen til én) og sendte en mail, fik jeg øjeblikkeligt svar. Rigtig god oplevelse!
Go service
Kom til at bestille ordren 3 gange:-) straks fik jeg en mail om det var en fejl og de kunne slette to af mine ordre
God service og hurtigt levering
Kæmpe anbefaling!
Super god service! Hurtige svar og hurtig levering. De smukkeste smykker 😍
Fantastisk mærke
Hurtig levering, Smukke smykker, fin indpakning og ikke mindst god kundeservice.
Flotteste og lækreste halskæde
Flotteste og lækreste halskæde - hurtig levering - fin indpakning og besked med varen 😊
Hurtig levering 😊
Fantastisk service!
God hurtig service
Hurtig levering og fineste indpakning
Hurtig levering samt rigtig fin og personlig indpakning! Kan varmt anbefales!!
Smukkeste indpakning
Smukkeste indpakning, skønneste produkt og hurtig levering ❤️❤️❤️❤️❤️
God service flotte smykker
Som altid hurtig og super god betjening…
Som altid hurtig og super god betjening - 5 store stjerner til Vincent!
Pretty things & good service
Fast delivery, they answer questions fast too. Cute packaging, super cute jewelery, looks fantastic, just as in the pictures. Can only recommend 😍😍😍