Hotel Østerport Recensioni 24

TrustScore 2 su 5

1,9

Sad experience. No welcoming mentallity, rooms smeels like old smoke, generally low standard and noisy trains every 5 min. Choose somewhere Else. Might have 3 stars butik would be lucky to even ge... Leggi di più

De gennemgående tog kører to m fra dit vindue. Du kan vælge at sove for lukkede vinduer og vågne med hovedpine eller med vinduer på klem. I begge tilfælde kan du ikke sove. Uegnet som hotel efter ban... Leggi di più

1. Hotel
  2. Hotel economico
  3. Hotel business
  4. Hotel per soggiorni prolungati
  5. Hotel per famiglie
  6. Sito di raccolta di viaggi

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hotel Østerport is a Hotel in Copenhagen and is situated near Copenhagen City Centre! Next to Østerport Station and a 20-minute walk from prime spots.

1,9

Scarso

TrustScore 2 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Væggelus!!!! Bedbucks på Hotel Østerport !!!

Vi har overnattet 1 nat på Hotel Østerport og fået en sæk fyldt med Væggelus med hjem det var værelse 236. Skriver dette for at advare andre, da det er næsten umuligt at få bugt med væggelus!! Da jeg ringede for at anmelde dem lød det på receptionisten som om de aldrig havde hørt om det før, men det passer ikke. Væggelus er noget et Hotel har over en længere periode

2 marzo 2026

Skuffende og spild af penge

Vi ringede på forhånd for at sikre os ift vores hund hvor ekspedienten bare svare i en flabet tone at vi ikke kan booke over tlf og hunden ikke må veje over 12 kg
Vi ankommer så til hotellet og kan ikke finde parkering noget sted, vi køre rundt i 15 minutter for at finde en plads 500 meter fra hotellet. Da vi går ind bliver vi mødt af 2 unge kvinder som sidder og ser tiktok og ikke registrere at der faktisk står kunder og venter, de sidder fortsat med deres telefoner mens de tjekker os ind. Ingen af receptionisterne har styr på priser eller hvilke oplysninger de skal skrive ind for at booke et værelse. det tager omkring 20 minutter om at tjekke os ind
Efter vi endelig har fået vores værelse går vi ned og spørger receptionisten om en gaffel da vi har købt noget mad. Hun giver os en pakke og siger der er 2 gafler der i, der var kun en så vi går ned og spørger om en gaffel mere hvor vi får at vide på en meget flabet måde at vi selv kan gå nedenunder og hente en gaffel
Da vi skal til at sove finder vi flere pletter osv på sengetøjet (det har vi selfølgelig billeder af)
Da vi vågner om morgenen er der ekstremt koldt inde på vores værelse, vores hun lå og rystede og min kæreste og jeg frøs ekstremt meget til trods for 2 ekstra tæpper vi havde med og radiatoren der stod på 5.
Fjernsynet og internettet var ekstremt dårligt og hakkede hver gang vi satte noget på

23 febbraio 2026

Ikke et handicapvenligt hotel

Om selve hotelopholdet mellem d 12-14 oktober 2025. Mig og min mor sov på et værelse mod jernbanen. Godt at der var ørepropper til rådighed da togene kom kørende fra sent om aftenen til næste morgen. Det havde jeg forventet. Jeg har filmet de forbikørende tog både i dagslys og i mørke om aftenen.

Ved morgenmad var der kun svinekød og ost som pålæg på brød og boller. Jeg syntes at der skal være mere kylling pålæg og mere vegetarisk postej. Svinekød er urent kød i forhold til religionen. Sæt mere spritstander op af hygiejnens skyld.

Installer en handicap lift/elevator mellem receptionen og ned til værelserne og videre ned til morgenmadsbuffeen. Og et andet råd er, at man ikke skal kræve at man skal tjekke ind online før man kommer og hvilken beskæftigelse man har for opholdet. Tak for deres forståelse og tak for opholdet.

14 ottobre 2025

Kan ikke anbefales

Støj fra togene? Ja, det var forventet, men et møgbeskidt værelse med store bunker “nullermænd”? Det var ikke forventet og når der så samtidigt er et personale i receptionen, som dårligt hilser velkommen eller farvel… nej, det kan ikke anbefales!

22 giugno 2025

Uudholdelig toglarm

Uegnet som hotel efter banen blev udvidet med to spor foran hotellet og naturligvis med en skinnesamling lige ud for vinduet.

26 marzo 2025

NEJ NEJ NEJ JEG SIGER BARE NEJ

NEJ NEJ NEJ JEG SIGER BARE NEJ
igennem årene har jeg været på adskillige hoteller, både i Danmark og i udlandet(vi snakker fra dubai til irak), men aldrig i mit liv har jeg set så dårligt et hotel vi snakker fra service til hvad de rent faktisk kan tilbyde.

Det starter med at jeg har et gavekort fra MBXP, hvor jeg får 1 overnatning, for to prs, med middag og morgenmad, min mand laver en tastefejl og booker der forkerte hotel, som er Østerbro hotel, vi ringer ind 10 sekunder efter og beklager og spørg om vi kan annuller værelset, (vi snakker om 10 sekunder, der var ikke engang gået 1 minut, før vi ringede ind for at annuller), de siger nej og vi prøver og forklare det en fejl, men de vil ikke gøre noget ved det, og ligger os på hold og fortæller at prioritering ligger hos andre kunder og ikke os.

Vi prøver at se positivt på det og tænker hvad kan gå galt, vi tager derhen, og vi finder ud der hverken middag eller morgenmad, vi får nok det ringeste værelse, man kan hører alt fra folk ved siden af, til s-toget der kører konstant, der var en underlig stank i værelset, radiatoren var på 5 så vinduerne var helt dugget til, luften var lummer, det var faktisk så dårligt, at vi checkede ud et par timer senere, vi kunne ikke sove der.

5 febbraio 2023

Dårlig lydisolering

Ved booking var der ikke beskrevet der var store støjgener fra togbanen som er lige udenfor vinduet. Jeg var bevidst om det lå tæt på, men hvorfor man ikke forsøger med et minimum af støj reducering forstår jeg ikke? Væggene er 10 cm tykke og der er en normal termorude. Så trods ørepropper er det stort set umuligt at få en nogenlunde nats søvn.
Har spurgt om mulighed for andet værelse mod betaling men ikke muligt grundet alt er optaget.

14 giugno 2022

Virkelig godt hotel.

Et helt fantastisk hotel med god beliggenhed.
Har boet på hotellet over flere omgange og er altid blevet behandlet med smil og imødekommenhed fra personales side. Utrolige hjælpsomme og altid klar til én snak, er, hvad jeg er blevet mødt med.
Hotellet ligger virkelig godt placeret med et par minutters gang til offentlige transportmuligheder, hvor centrum af Kbh kan nåes på ingen tid. Indkøbsmuligheder findes lige overfor hotellet, og restauranter findes, i gå afstand fra hotellet

Værelserne er af god standard og altid ordentligt rengjorte.

Troede støjende tog ville blive et problem - men nej, langtfra.
Tak for nogle virkelige gode "longstay" ophold og ingen tvivl om, at Hotel Østerport vil blive besøgt igen og igen.

Kærlig hilsen.
Lars Vinter Jørgensen.

13 maggio 2022

En trist afregning

Top beliggenhed med kort vej til centrum af KBH. Ok værelser af middel standard og ok morgenbuffet uden at være prangende/noget specielt. MEN….Vi kom tilbage til hotellet 01:30 efter en hyggelig familieaften i byen og blev opkrævet halvdelen af det beløb vi havde skrevet på værelses. nr. 301 og vores nøglekort var blevet “spærret”😳! Det skal siges at vi havde betalt værelse og depositum ved ankomst så der var kun kaffe og drinks til afregning og vi skulle først tjekke ud dagen efter!! Ikke et ord ved ankomsten til hotellet om at vi skulle del-afregne for diverse i baren! Vi følte ærlig talt at de regnede med at vi smuttede fra bar-regningen. IKKE OK Hotel Østerport og det vil være en god ide at opkræve penge i baren med det samme hvis I er så pressede økonomisk…ellers må I vente til vi tjekker ud og afregner. Tror at vi finder et andet hotel næste gang hvor vi ikke skal afregne bar-regning om natten🥱!

29 agosto 2021

Mistroisk velkomst

Min kone og jeg er netop tjekket ind. Vi føler os simpelthen bare ikke velkomne.
Skulle betale depositum på 500 kr. Min mail viser nu 2 bekræftigelsesmail på 500. Jeg aner ikke om der er betalt 500 eller 1.000 i depositum. Der er ikke minibar, så jeg forstår ikke grundlaget for depositum. Kun 3 bøjler på værelset. Og skulle skriftlig erklære at jeg har forstået at der ikke må ryges på værelserne. Meget mistroisk velkomst.

20 agosto 2021

Dejligt hotel og en genial placering

Dejligt hotel og en genial placering, tæt på kastellet, den lille havfrue og byen.
På trods af den tætte placering ved Østerport er togene på ingen måde generende, smilende og hjælpsomt personale.
Vi har boede her 2 gange og kommer gerne igen

6 dicembre 2020

Man kan ikke klage over togstøj

Man kan ikke klage over togstøj, for det oplyses tydeligt inden man booker sit værelse. Hotellet er fint restaureret og der er rent og nydeligt over alt. Morgenmaden er frisk og fin, med både frisk frugt, bacon/æg og alt hvad der hører til.
Rimelige priser ift andre hoteller i kbh.
Eneste mangel der ville have udløst 5 stjerner er der ingen hårtørrer er på værelset. Det hører til idag på alle hoteller. ( den kunne lånes i reseptionen )

16 novembre 2019

Terrible

If you like a good night sleep, this hotel is not for you. It is located next to a very noisy railway station and the trains makes noise all night. Didn't sleep the whole night and the staff didn't react to my complaints. I'm a frequent traveller - this is the worst hotel experience I have ever had. Copenhagen has plenty of other hotels - do yourself a favor and choose another stay than Hotel Østerport.

7 agosto 2019

uforskammet betjening

Det er paradoksalt, med et hotel der ligge lige op af støjende tog, at man skulle tro, at det kunne få enhver gæst til at blive væk, men det var ikke vores oplevelse. Støjen var ikke noget problem for os, selvom vi have værelse der vendte ud mod banen, men derimod uforskammet betjening fra to af de mænd der var i receptionen. Søndag aften d. 17.2.19 og tirsdag morgen d. 19.2.19.
Begge gange var det en uforskammet tone gående på at vi i deres øjne var dumme. Ærgerlig for hotellet at de vælger personale der ikke forstår kunsten at være imødekommende, men i stedet for skræmmer gæster væk.

22 febbraio 2019