Uforskammet person, svarer ikke, da jeg spørger indtil ledige datoer senere på året! Men hvis vi vil betale ekstra, kan hun godt tilbyde et ledigt værelset den uge , jeg spurgt ind til. Citat”ingen l... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Øv ! Boede der tre nætter med hund. Værelserne var super slidte, der lå lange sorte hår i brusekabinen og der blev ikke ordnet værelse/ gjort rent i disse tre dage men blev faktureret xtra rengøring i... Leggi di più
Meget dårlig oplevelse. Kan ikke anbefales. Utrolig uvenlig behandling i receptionen. Der er billeder af swimmingpool på hjemmeside men findes ikke på hotellet. Receptionisten påstår de ikke kan f... Leggi di più
Dejligt hotel med fin beliggenhed. Værelset rent og pænt. Sengene OK. Maden var god og indbydende anrettet. Vi havde ophold med 2 overnatninger og 3 retters aftenmenu inkl.. fri vin, øl og vand... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Hotel
- Servizio di noleggio sale per riunioni e conferenze
- Hotel per conferenze
- Ristorante danese
- Sala polivalente
Scritti dall'azienda
Velkommen til Hotel Limfjorden i Thisted. Vi har 59 værelser, hvoraf halvdelen har den fantastiske udsigt over Limfjorden. Du kommer til en skøn plet i Thy med et godt udgangspunkt for både naturoplevelser, familieudflugter eller kulturelle oplevelser. Med vor mange selskabslokaler, konferencefaciliteter og den store terrasse med udsigt direkte til Mors kan hotellet med sine fleksible lokaler danne ramme om både fester, møder eller en hyggelig middag. På Hotel Limfjorden er der mulighed for at benytte vores swimmingpool eller sauna, gå en frisk tur langs Limfjorden eller måske en lille tur til Thisted, som er 3 km fra hotellet. På hotellet vejleder vi gerne om, hvor attraktioner, der passer til dine interesser, findes, da mulighederne er mange, hvad enten det gælder kultur, action eller historiske oplevelser. Mindre kæledyr er velkomne på hotellet - dog mod betaling af et mindre tillæg. Som tilflytter til Thisted er min personlige oplevelse et fantastisk lokalmiljø med mange aktiviteter i området, et sundt forenings- og forretningsliv, og et hyggeligt sted at tilbringe en ferie. Hvis man som jeg, kommer fra det midtjyske og kun ser vand, når det regner, er den storslåede udsigt over Limfjorden og Thisted by noget, der imponerer. Uanset om det gælder ferie, fest eller konferencearrangementer, står jeg og hele det kompetente personale klar med venlig vejledning og er klar til en uforpligtende snak om jeres næste arrangement.
Informazioni di contatto
Simons Bakke 39, 7700, Thisted, Danimarca
- info@hotellimfjorden.dk
- www.hotellimfjorden.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Værste hotelophold nogensinde!!
Værste hotelophold nogensinde!!
Kunne mærke fjedrene i sengen, der var ingen topmadras!!
Hovedretten smagte okay, men der var langt fra nok til at blive mæt.
Morgenmaden var skuffende, de tørreste rundstykker jeg nogensinde har smagt, hårdkogte æg der skulle have været blødkogte.
Alt i alt en træls og dyr oplevelse, på ingen måde pengene vær!
Prikken over i’et var at de pålagde os 100kr i Energi Bidrag!
Vi kommer aldrig igen!!
Smukt og smagfuldt indrettet
Smukt og smagfuldt indrettet, rent og fint værelse, lækker mad og fin betjening og skønne omgivelser + en super morgenbuffet og dejlig kaffe. Vi havde desværre kun planlagt en overnatning.
Super beliggenhed
Super beliggenhed, ny istand satte værelser med egen terrasse, perfekt med hund, lækker morgenmad, med den skønneste udsigt , hjælpsom personale, venlig betjening i restauranten, både til morgenmad og aften👍vil helt klart anbefale dette Hotel👍
HOLD JER LANGT VÆK
Anmelder aldrig på trustpilot men direkte til hotels.com og andre udbydere.. men denne gang bliver jeg simpelthen nødt til at lave en anmeldelse her også..
Har haft et ophold på 2 dage som starter rigtig dårligt! Vi giver 1948 kr for 2 nætter og bliver checket ind på et hotelværelse med en standard som vandrehjem. Der er SÅ slidt! der var krummer og hår i sengen.
Receptionisten beklager da klager og siger at de har problemer med deres rengøring og giver os et andet værelse som er nyere og fremstår pænt, indtil vi løfter dynen! Her er der IGEN hår og krummer i sengen. Hvor svært kan det være?
Det første værelse er på vores liste over dårligste hotelværelser som nr. 2. Vi er meget berejst og har rejst i hele verden og været på 200+ hoteller. Vores værste hotelværelse er i Kuala lumpur med skimmel, tissemyre og afklippede negle. Det siger ikke så lidt at jeres kommer på nr. 2.
Vi beder om at få vores penge retur men receptionisten spørger om vi vil se en suite, hvorefter vi spørger om vi skal betale mere for det og hun siger nej. Efter vi har sagt ja tak til værelset spørger vi igen om det koster mere og får igen et nej. Derefter skriver receptionisten en håndskreven seddel til hvad jeg formoder er til chefen, så de vidste vi var på et andet værelse. Har navn på receptionisten men vil ikke nævne navn da hun var behjælpelig.
Hun ville faktisk have skaffet hotellet en nogenlunde anmeldelse langt over jeres gennemsnit, hvis I selv lige læser jeres bedømmelser kunne det være godt for jer. Dette får den nye receptionist ved check ud ødelagt.
Da vi skal checke ud bliver vi mødt af en sur, inkompetent receptionist som skælder ud og siger at vi ikke skulle have haft det værelse og siger at vi har sagt, at vi ikke ville betale mere for det værelse. Nej, for vi ville have vores penge retur men fik et bedre værelse. Hvordan kan det være vores skyld, at en receptionist giver os et bedre værelse som er rent i stedet for at miste 1948 kr?! Er målløs ved det ikke tilstedeværende service ved check ud. Receptionisten siger at vi havde bedt om et værelse deroppe på øverste etage ved bestilling via hotels.com. I har først læst anmodninger ved check ud for vi bad faktisk også om et værelse langt væk fra elevator og fik først et værelse ved siden af denne.. ja vi ved hvad vi har skrevet i særlige anmodninger for vi beder altid om et værelse øverst og længst væk fra elevator for at undgå larm. Vi har ALDRIG været på hotellet før og kommer så heller ikke igen. Hvor skulle vi vide fra at suiter var øverst? Bliver vist ud med smut med kropssprog som om vi er skidt og kom ikke igen. Ubehagelig tone og menneske. Hun bør ikke stå som ansigt udadtil, frygteligt for hotellet. Ansæt folk som gavner jeres hotel i stedet for. Service er alt i dag og hvis I skal have bedre anmeldelser, så skal der virkelig laves om på tonen. Skam jer.
Vi går derfra rystede og det ødelægger vores oplevelse som ellers var blevet bedre, taget i betragtning af at vi havde sagt 4 gange at vi bare ville have vores penge tilbage og fik en opgradering i stedet for.
Dette kommer fra en som har været i servicefaget i 15 år. Ville aldrig ansætte dig som checkede os ud. Du ved hvem du er. Virkelig frygtelig oplevelse. Man står ikke og siger til kunder at de ikke skulle have haft det værelse ved check ud og skælder ud. Hvem tror du der har givet os nøglen!!? JER. I kunne have givet os pengene retur i stedet for at opgradere os. Det kan ALDRIG blive vores skyld at vi har fået et bedre værelse som du har så ondt over.
Receptionisten som var forstående og gav os et andet værelse var selv med nede på værelset og se at der var krummer og hår I sengen og opgraderede os derefter.
Desuden bør rengøringen være MAKS bedre. Endda på suite gangen var der ikke blevet støvsuget ude på gangen i de dage vi var der.. der lå det samme snavs foran hoteldøren.
Tip: send ALDRIG gæster ud på den måde som vi blev. Det er det absolut dummeste man kan gøre i et servicefag.
Til gæster der ønsker gode oplevelser.. bare hold jer væk for man ved ikke hvilken service man får her. Og betal ikke ekstra for en suite med den service, det ødelægger alt.
Virkelig ærgerligt for jer at sende kunder ud ad døren med denne følelse, når en af jeres ansatte faktisk havde sørget for en nogenlunde anmeldelse til jer, hvilket ser ud til I er i kraftig underskud af.
VÆRSTE HOTEL OPLEVELSE
Vi har været på over 200 hoteller rundt om i hele verden, men aldrig har jeg oplevet så dårligt et ophold..
Bliver først inkvarteret på et værelse som er så nedslidt at det ikke er et gammelt vandrehjem værd og da slet ikke 975 kr pr nat.
Ikke nok med det var det møgbeskidt.
Vi gik til receptionen og ville have vores penge tilbage så vi kunne finde os et andet sted at overnatte, hun er dog behjælpelig med en opgradering og forsikringer os at det er uden yderligere betaling dog skulle vi igennem 1 værelser yderligere for at finde et rent.
Vi havde booket 2 nætter og tænkte det nok alligevel kunne blive et fornuftigt ophold, men ak nej..
Ved udtjekning bliver vi mødt af den mest inkompetente receptionist vi endnu har haft fornøjelsen at møde.
Jeg kan ikke i min vildeste fantasi drømme om at ansætte sådan en personlighed i mit firma og da slet ikke som front person og ansigt ud af til.
Personen forsøger først at få mere betaling jeg forklare forløbet og hun siger også at hun har snakket med hendes kollega og at vi slet ikke skulle have haft det værelse hvilket jeg ikke kan forstå skulle være vores fejl.
Efter vi udtrykker os om hvor dårligt vi egentlig synes det har været bliver vi med armfagter og en attitude der ikke endgang ville klæde en sømand bedt om at smutte og aldrig komme igen..
Hvilket jeg på ingen måde heller har tænkt mig
Mangen til uduelig hoteldrift er ikke set på mine over 200 hotel overnatninger verden over..
Dejlig oplevelse
Venter ca. 15 min. på at værelset bliver klar..
(som der gives en genstand i restauranten for, service)
Fint og rent værelse..
Restaurant besøg,aftensmad,en dejlig oplevelse, super flink tjener havde styr alt...
Tak for en dejlig oplevelse, vi vender med garanti tilbage... 😀
Uforskammet person- Vivian Lechscheidt
Citat”ingen ledige type værelser til GoDream aftalen, men jeg kan tilbyde jer et twin bed dobbelt værelse mod et tillæg på 250,- pr. nat.”
Service lidt højere end shelter niveau
Ringer til Hotel Limfjorden for at høre om der er et ledigt værelse, det var der, så jeg bestilte; ”Kan du ikke selv booke værelset inde på nettet” lød svaret. ”Joe, øhh – det kan jeg da godt” så det gjorde jeg.
Jeg ringede igen, jeg ville overraske min hustru med at der stod en buket blomster på værelset når vi ankom; ”Så må du selv ringe til en blomsterhandler og få den leveret her på hotellet, så stiller vi den på værelset” Totalt mangel på service.
”Jeg vil også gerne bestille en flaske Champagne, som står på værelset når vi ankommer” Det var så OK.
Vi ankommer til værelset – ingen blomster og ingen Champagne !!!
Jeg gik ned i receptionen og efterlyste blomster og Champagne !! ”Åhh ja, det har vi da glemt, vi har haft så travlt” Blomsterne lå i vindueskarmen og Champagnen var der slet ikke tænkt på endnu.
Opererer man i servicebranchen, som hotelbranchen må siges at være, så skal man yde service. Undskyldningen: ”Vi har travlt, så vi kan ikke yde service” er absolut no go, luk hotellet og find et andet erhverv.
Jeg fik blomsterne udleveret som jeg så selv kunne tage med op på værelset, men blev ikke tilbudt en vase. Senere kom Champagnen, og der fulgte to glas med – to glas, jo, de skal have den ros de fortjener. Vi kunne så bruge vinkøleren som blomstervase.
Spiste på hotellet om aftenen. Kun fire retter på menukortet. Maden var gennemsnitlig. Betjeningen bestod af purunge piger, de var søde og venlige men tydeligvis uden erfaring.
Serviceniveauet i en shelter ude i naturen må betegnes som 0, serviceniveauet på Hotel Limfjorden er lige en anelse højere, jo-jo, de skal have den ros de fortjener, men serviceniveauet på Hotel Limfjorden ligger et sted mellem 0 og 1.
Altid god service og forplejning
Ikke gearet til hoteldrift
Boede på pænt værelse, ikke noget særligt, flot udsigt, men man kunne ikke magte at dække et bord til EEN person mere i restauranten, og a la carte kortet var ikke på tale, der var EEN ret at få, - med på værelset!!!!!
Havde ellers mailet om evt. bordbestilling til EEn, 2 dage før, nul svar.
IKKE PENGENE VÆRD!!
Praktikforløb Hotel Limfjorden Thisted.
Jeg vil starte med at sige, at jeg ikke har haft et ophold på Hotel Limfjorden i Thisted, men et 14 dages praktikforløb i køkkenet. Og jeg må bare sige, at jeg blev lidt rystet over forholdene i køkkenet. I 8 dage skulle jeg forberede morgenbuffeen til næste dag. Og allerede den første dag jeg var der og blev bedt om at lave pålægsfade, skulle jeg tage et rullebord ud fra kølerummet. Det var de pålægsfade fra dagen før. Det var den skyr som havde været inde dagen før. Det var osten som havde været inde dagen før. Det var italiensk salat i en stor skål som havde været inde dagen før. Det var jordbærgrød og æblegrød som havde været inde dagen før. Og et frugtfad. Pållægsfade bestod af Hamburgerryg, leverpostej, rullepølse og spegepølse. Og osten var brie. Men da jeg skulle igang med at lave de her pålægsfade til næste dag, blev jeg fortalt, at hvis pålægget så rimeligt ud, så skulle jeg bare vende den om og så skulle den bruges igen næste dag, for så behøvede jeg ikke at smide den ud. Skyr, grød og den italienske salat skulle jeg bare fylde over i rene skåle, og så blev den også genbrugt. Yoghurt lavede man i små glas med låg så man havde dem i flere dage. Og de stod så på køl i 5 dage inden de så skulle kasseres hvis de ikke nåede at blive brugt. Og pålæg skar man ikke hver dag, men gerne til 2-3 dage af gangen. Så ikke nok med at pålæg som havde stået 4 timer inden på morgenbuffeen og som jeg så blev bedt om at vende om næste dag og genbruge, ja så var pålægget i nogle tilfælde også skåret for 3 dage siden, inden det overhovedet kom på et pållægsfad. Da jeg er tilknyttet jobcenteret, kontaktede jeg også min kontaktperson hos dem, og fortalte hende at jeg havde det skidt med at jeg skulle gå og bryde fødevarelovgivningen, da jeg kunne risikere at gøre mennesker syge. Min kontaktperson og jeg havde en længere snak om dette, og vi vidste begge to godt, at det var en svær situation det her, for denne praktik skulle jo føre til et fleksjob. Og jeg kunne jo ikke lide at stå der og fortælle dem, at man skal smide al pålæg ud, når den har stået på en morgenbuffet i 4 timer. Og faktisk må den kun stå der i 3 timer. Så allerede der blev lovgivningen jo også brudt. Min kontaktperson og jeg snakkede om, om jeg skulle fortælle det, eller hvordan jeg kunne få det fortalt på en måde, hvor jeg ikke kom i flint med køkkenchefen. Jeg fortalte også min kontaktperson på jobcenteret at jeg heller ikke turde sige det til lederen af hele stedet derude, for det var jo ikke sikkert at hun vidste det, og så ville hun måske gå til køkkenchefen, og så ville der helt sikkert blive set ned på mig af køkkenchefen, og jeg havde så nok heller aldrig fået det fleksjob. Men når alt det her er sagt, føler jeg også bare, at jeg også har en pligt til at fortælle det her, for der er mange mennesker som tager et hotelophold og forventer go mad, og ikke mad man kan risikere at blive syg af. Og er det ikke ens pligt at gøre andre opmærksom på, at hvis du tager et ophold der, så kan du risikere at blive syg af morgenmaden?
Værdi for pengene
Vi er netop kommet hjem fra opholdet Lys i mørket. Det var en meget positiv oplevelse, da vi havde læst nogle ret negative anmeldelser, som vi slet ikke kan genkende. Der var rent og pænt på både værelse og badeværelse og overalt, hvor vi kom. Maden var meget lækker, og personalet var meget smilende og ville gerne snakke. Sengen kunne godt være bedre, men det var kun 2 nætter, så det gik.
Et gennemsnitligt 3stjernet hotel.
Et gennemsnitligt 3stjernet hotel.. værelset var ikke helt rent, i rummet hvor der engang har været pool lå der håndklæder rundt på gulvet pga utæt tag eller noget. Mad på restaurant var ok, morgenmaden var god. Flinkt og smilende personale
Kørte hjem efter 30 minutter! Den værste hoteloplevelse nogensinde!
Den værste hoteloplevelse nogensinde! Vi har i gave fået en morebox til en værdi af 1399,- som vi vælger at bruge hos Hotel Limfjorden.
Da vi ankommer til må vi ringe på en klokke flere gange før personalet kommer ud til receptionen.
Vi får vores nøglekort og anvisninger til restauranten. Vi får tildelt værelse 209. På vej op til værelset kan vi se at der er flere pletter på gulvtæppet på gangene, og flere steder ligger der håndklæder på gulvet, fordi taget er utæt. Da vi kommer ind på værelset bliver man mødt af en klam indelukket stank og synet af et hotelværelse som skulle have været renoveret for 15 år siden.
Gulvtæpperne er fyldt med pletter. Ved vinduet ligger der skidt på gulvet. Væggene, lofter og stikkontakter er helt nicotingule, som har der været røget lige så meget som på et værtshus i 80'erne. Klinkerne på toilettet er revnet, gulvvarmestyringen virker ikke og hænger løst i væggen. Toilettet kan nærmest ikke skylde 3 dråber tis ud uden man skal holde skylleknappen inde i et tidsrum, som giver forstadier til slidgigt i håndleddet. Der er pletter på sengetøjet, og sengene er så lave og ringe/slidte at man kan mærke fjedrene i dem. Møblerne er så slidte i lakeringen at det ligner noget de har haft til at lægge i blød i limfjorden en uges tid.
Vi vælger at tjekke ud efter kun 30 minutter på stedet. I receptionen er den unge receptionist nu skiftet ud med en ældre meget snerpet dame. Vi fortæller standen på værelset, hvortil hendes reaktion er at flå nøglerne ned af disken og storme op på værelset. Så stod vi der i 5 minutter. Så kommer hun tilbage med ild i øjnene og siger utroligt irriteret "Nu har jeg haft alt sengetøjet af, og der er sgu ingen pletter på"
Jeg viser hende så billeder på min telefon, blandt andet af sengetæppet som er fyldt med hvide pletter flere steder, hvortil hun svarer "ja, men det er jo på sengetæppet!"
Jeg spørger om det så er ok at der er møgbeskidt fordi det blot er sengetæppet og hvad med resten af værelset.
Hun siger på en meget snerpet og ubehagelig måde, at hvis vi er så utilfredse så kan vi da få et andet værelse. Det takker vi pænt nej til og beder om en udtjekning, da servicen og rengøringen på stedet tilsyneladende er mangelfuld. Hun bliver endnu mere snerpet og siger "det kan i godt, men i får i hvert fald ikke jeres penge tilbage! Det må i tage med DTF." Jeg forsikrer hende at det har jeg sandelig også tænkt mig, og siger i samme ombæring at jeg må erkende at alle de utrolig dårlige anmeldelser der er at finde på både google og trustpilot, jo absolut taler sandt, hvortil hun råber mens vi går ud gennem foyeren "Ja, men nu er det jo også kun et billigt ophold du har købt!"
Mage til respektløs skrankepave skal man lede længe efter. Så til dig som sidder og læser med her - Bestil dit ophold et andet sted. En aflagt flyttekasse på Christiania har nærmere mere komfort end dette sted!
Hotel Limfjorden trænger til en kæmpe renovering og serviceminded personale, så vil denne perle af en beliggenhed være attraktiv at besøge. Men som stedet er pt kan det absolut ikke anbefales.
Frygtelig oplevelse
Frygtelig oplevelse !
Min kæreste og jeg tog et ophold med overnatning.
Men tjekkede ud lidt i 23 om aftenen da vi simpelthen var blevet så skuffet !
Ingen betjening ingenting gjort ud af baren lys slukket koldt og manglende personale!
Kommer der ALDRIG IGEN !
Dejligt ophold.
Er netop kommet hjem efter et fantastisk ophold på hotel Limfjorden. Pænt og rent hotel, sød og venlig betjening, imponerende 3 retters menu - hvad kan man ønske mere?
Vi kommer gerne igen!
Ingen venlig velkomst og lidt slidt hotel
Vi kom ankom kl. 14.15, men desværre var værelset ikke klar. (Det blev ikke engang tjekket på pc’eren) Og vi blev mødt med et ”Er det jer, som står og ringer på klokken?” Vi havde ringet på klokken to gange, da der ingen var i receptionen. Dejlig velkomst – det virker lidt som om den ældre dame har glemt, at gæsterne er med til at betale hendes løn.
Vi fik et familieværelse m/tre senge, selvom vi havde booket et dobbeltværelse. Det betød, at der ikke var så meget plads, men vi skulle kun overnatte en enkelt nat, så det var okay. Der var ingen mulighed for at lave kaffe/the på værelset eller ekstra puder. Dog lånte vi en el-kande i receptionen, som i mellemtiden havde haft vagtskifte til en ung sød pige.
Shampooen var en lille ”prøvepakke”, så vi måtte spare for både at have til badet om aftenen og om morgenen. Brusenichen trængte virkelig til en god rengøring, men ellers var værelse ok rent. Der var et lille tv på værelset, som stod på skrivebordet i hjørnet af værelset.
Vi har flere gange boet på Hotel Limfjorden, men det er et par år siden sidst – så vi blev lidt skuffede over at opdage, at poolen var nedlagt. Og vi kan godt se, at hotellet efterhånden virker slidt og træt.
Vi nød en trerettes menu om aftenen. Sød og venlig betjening og god mad – især desserten.
Morgenmaden var ganske udmærket, bortset fra kaffen, som var så tynd og smagsløs, så man blev i tvivl om det var the man havde taget. Det virker en smule uprofessionelt at stå ved buffeten og fylde mælk i glaskanden fra kartonen. Så kunne man lige så godt sætte kartonen på bordet.
Udsigten i restauranten var fantastisk den flotte efterårsmorgen og trækker virkelig mht. stjerner.
Vi tjekkede ud hos den ældre dame – der var ingen ”Farvel og tak for nu” – eller "på gensyn".
Vi skal prøve et andet hotel næste gang vi gæster Thy 😊
Har aldrig oplevet så dårligt og usselt…
Har aldrig oplevet så dårligt og usselt hotel. Man kan kun få en ret i restaurent en dårlig modtagelse. Værelserne er som spejderlejr. Ser beskidt ud. Kommer der aldrig mere
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.