Ved bestilling af konferencelokale til en hel dag på hotellet var vi EKSPLICITTE om at vi havde en gluten allergiker med og bad om bekræftelse på, at hotellet havde styr på det. Ved morg... Leggi di più
Jeg blev angrebet i sengen af hvad hotellet ikke mener er sengelus. Jeg var dækket af mærker. Receptionisten om natten giver mig et nyt værelse, da jeg forlanger det. Jeg skriver frem og tilbage med... Leggi di più
Tusind tak!!! I reddede os, da vi pludselig blev brændt af på vores overnatning andetsteds i byen. I fik lynhurtigt reddet en sovesofa op i en suite, så vi kunne være 2 voksne og 2 børn der. Jeres... Leggi di più
Rigtigt dejligt hotel og venligt personale. Desværre var morgenmaden noget af det ringeste vi har oplevet på et hotel af Hotel Randers' standard. Tørt, kedeligt brød, ingen juice (der var saft... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hotel Randers - et traditionsrigt hotel med plads til armbevægelser
Torvegade 11, 8900, Randers C, Danimarca
- +4586423422
- hr@hotel-randers.dk
- www.hotel-randers.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Et dejligt ophold
Er netop kommet hjem efter et rigtig dejligt ophold på Hotel Randers. Værelset var rigtig fint og rent. Maden var dejlig og servicen var i top fra alle de ansatte jeg var i kontakt med. Kan varmt anbefales.
Med venlig hilsen
David

Risposta di Hotel Randers
Er lige kommet hjem efter mit første…
Er lige kommet hjem efter mit første besøg på Hotel Randers, og er helt høj på oplevelsen. Det er virkeligt et skønt hotel med smagfuld indretning. Boede på et lækkert værelse med opholdsrum og soveværelse, og blev i den grad positiv overrasket over sengen som var en elevationsseng. Pænt, rent og lækkert aftensmad og en morgenmadsbuffet hvor intet manglede. Jeg vil ikke tøve med at bestille et ophold igen på dette skønne hotel.

Perfekt
Kan kun anbefales dejlig mad og høflig betjening super sted vi har aldrig fået en bedre bøf nogen steder så super

Stor tak herfra
Fantastisk sted- tak for så mange gode stunder! Min søn har også arbejdet hos jer og han var meget glad for det. Tak for at tage sig af ham

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Hotellet og restauranten er i en liga for sig.....!
Vil anbefale alle der kommer et smut til Randers at stikke hovedet ind på Provinsens smukkeste hotel.

Risposta di Hotel Randers
Vi vil ikke anbefale jer !
2 nætter i hotel Randers
Rengøring af værelse 1 stjern, støv på alle billeder på værelse, ikke kun støv fra en uge, papir fra de forrige gæster lå stadigvæk under radiatoren,
Dagen efter har vi været på udflugt, housekeeping har været i værelse og har skiftet alle handklæder selv om de ikke lå på gulve, alle hoteller skriver genbrug din handklæde vi har hængt vores op men alligevel byt til nyt.
Morgenmad er bedre hos de fleste bake of butikker, tør boller røræg lignende noget vi vil ikke udtale. Personale på hotelet er ikke glad for små børn, vores søn på næsten et år har sovet i barnevogn så vi spurgt om det er en problem hvis vi stiller ham i en lidt adskilt rum fra brasserie så han kun sove færdig ingen problem mente tjeneren så vi kun nyde en kaffe, ca 5 minutter sener mente tjener han skulle dække bord til aftens servering, vi spurgt om han ikke kun vente lidt så vores søn kan sove færdig svar det kan han ikke i en ton hvor vi så har valgt til at finde en anden sted til at spise. Klokken 16:20 er lige tidlig nok til at gå i panik man ikke bliver færdig med at dække bord i sær nær man er 3 på arbejd. Kæresten er så gået tur med sønnen så han kun sove færdig. Da han tjeneren så var færdig med dække borde stå 3 tjener og snakkede bare eller kigget på deres telefon, på ingen tidspunkt virkede det i har haft de travlt, man kun måske har fjernet støv rundtomkring da det er problem i hotellet og i jeres restaurant. Vi vil ikke anbefale jer til nogen.

Risposta di Hotel Randers
Tusind tak fordi i var med til at skabe…
Tusind tak fordi i var med til at skabe den smukkeste kulisse ved vores bryllup. Vi har fået SÅ mange rosende ord fra vores gæster, der synes jeres service var helt i top!

Risposta di Hotel Randers
Et lækkert hotel med flotte værelser
Et lækkert hotel med flotte, moderne værelser og god mad. Min kæreste og jeg havde en skøn weekend på Hotel Randers (og Brasserie Mathisen). En stor anbefaling fra os!
Brasserie Hotel Randers
Vi havde en lille uheldig oplevelse fra Brasserie Hotel Randers hvor vores Tapas ikke var helt ok med b.l.a.manglende ret. Jeg ringede til Hotellet hvor jeg fik oplevelsen at tale med køkkenchefen som efter vores snak, sagde om han ikke måtte have en fornøjelse som kompensation at tilbyde os to nye tapas. Det var en flot service. Den nye tapas vi fik tilbudt var virkelig lækker. Stort ros til BRASSERIE HOTEL RANDERS.
Hilsen L. Carstensen
Fantastisk
Vi holde vores bryllup på Hotel-Randers, det var en fantastisk oplevelse, god mad, og personalet var super søde og rare.
Fantastisk mad
Selvom jeg aldrig har overnattet på hotellet, har jeg haft fornøjelsen at spise på restauranten et par gange. Maden har været fremragende og kombinationen mellem vinmenu og mad var sublim. Måske kunne betjeningen være lidt mere "lun" og personlig, men jeg vil klart anbefale et besøg
Hotel Randers er en god oplevelse
Jeg besøger ofte Randers. Det har jeg gjort i årevis.
Hver gang overnatter jeg altid på Hotel Randers.
Venlig service og et skønt hotel - et hjem væk fra hjemmet.
Selv om Fru Mathiesen ikke er så akriv mere på hotellet, er hendes sans for service stadig klar og synlig.
Hilsen
Rolf Høegh