BEST WESTERN Hotel des Nordens Recensioni

TrustScore 1.5 su 5

1,7

Vi er kommet på hotellet igennem 15 år og må sige at det kun er gået en vej med standen og oplevelsen og det er desværre til den dårlige side. Vi er stadig fuldt ud tilfredse med maden men selve hotel... Leggi di più

Jeg havde skrevet til hotellet ang. kørestolstilgængeligt værelse og fik tilsendt nogle billeder som gjorde vi accepterede tilbuddet. Vi overnattede fra 8.-9. august og som en anden gæst, Stig Olesen... Leggi di più

⭐️☆☆☆☆ En meget stor skuffelse – hotellet lever på ingen måde op til beskrivelsen Vores ophold på Hotel des Nordens var mildest talt en katastrofal oplevelse. Hotellet fremstår m... Leggi di più

Er lige kommet hjem efter et skønt weekendophold på Hotel des Nordens. Opholdet var købt gennem riiskov bilferie og indeholdt ophold i Deluxe værelse inkl. mad begge dage. Hotellet er efterhånden nog... Leggi di più

Pessimo

TrustScore 1.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

14 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Ingen opgradering

Vi havde bestilt vores ophold gennem DTF Travel, og lige da vi havde booket kontaktede vi hotellet for at opgraderer selvfølgelig mod betaling, men de havde ikke flere værelser. Jeg havde i forvejen været inde på deres hjemmeside og set at der var flere værelser. Da vi så skulle hjemfik vi den besked at når man rejste med DTF fik man ikke ordnet værelse og kunne ikke opgraderer.

13 agosto 2014

Dejligt oplevelse!

Jeg har bestilt ferier til min familie og jeg flere gange over hotellets hjemmeside, og det er altid gået godt og nemt. Personalet er rigtig søde og hjælpsomme, og hurtige til at svare på mails.
Derudover er det et rigtig skønt hotel, med alle nødvendige faciliteter til både børn og voksne. Værelserne er altid pæne og rene.
5 stjerner! Den næste ferie er allerede bestilt.

13 agosto 2012

Uhøfligt personale

Vi blev inviteret til en rund fødselsdag hvor alt var betalt - og det havde vi glædet os til.
Hotellet så pænere ud end forventet og der var pænt og rent. Der var kælet for detaljerne og suiterne var fine, med udsigt den den flotte udendørs pool.
Omgiverlserne omkring hotellet var ikke så spændene, men det ligger tæt på Flensborg Fjord osv.

Desværre blev alt dette overskygget af et uforskammet arrogant personale, der helt sikkert ikke havde meget til overs for danske gæster. Vi lagde ud med vores flink imødekommenhed og talte så meget tysk som muligt, men efter et par næsvise svar gik vi over til dansk og engelsk - med så lidt kontakt til personalet som muligt :-(

Desuden virkede wifi ikke specielt godt.

1 maggio 2011

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito