Hammel Neurocenter var en god arbejds plads engang men det er det absolut ikke mere der er blevet dårlig trivsel og arbejdsmiljø og godt jeg er holdt op dårlig teamleder er skyld i det
Scopri cosa dicono le persone
Var kortvarig indlagt på Akutafdelingen d. 27/9 på Gødstrup. Kan kun give stor ros til alle ansatte på afdelingen for deres grundighed og måde at behandle mig som patient på. Og det til trods for ekst... Leggi di più
Mit barnebarn på 7 blev igår afvist af en sygeplejerske på skadestuen som med sin utålmodige og uvenlige fremtoning, skabte et utrygt rum og efterfølgende afviste at behandle barnet, fordi hun ikke h... Leggi di più
Fantastisk ophold på Gødstrup’s hjerteafdeling, stor ros tillæger, sygeplejerske ja alle jeg mødte. Sikke et sted 🫶 så velfungerende. God mad og service overalt, som et 5 stjernet hotel. Du kan selv... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Gødstrup fødeafdeling
Gødstrup fødeafdeling
D.2 januar bliver vi guidet til at blive hjemme trods voldsomme veer. Det ender i spontan fødsel på vores eget badeværelse uden nogle fagfolk.
Da vi har født kommer vi ind på fødeafdeling og kan ikke få amningen til at fungere. Vi Beder om at få tjekket tungebåndet. Og de vurdere at det er som det skal være. Efter 4 timer er vi hjemme igen. 3 dage efter er vi til tjek igen hvor yderligere to fagfolk mener at tungebåndet er som det skal være.
2 dage senere har vores datter ikke spist i næsten 2 døgn vi ringer og spørger om hjælp i desperation. Vi får afvide at vi kan prøve vagtlægen da servicen ved Gødstrup udløb 10 timer forinden.
Nu har vi en datter på en måned og skal til en special læge for at få klippet tungebåndet så hun endelig kan få noget at spise uden frustrationer.
Tusind tak til fødeafdelingen i Gødstrup for helt igennem elendig service.
Hold jer langt væk.
Gødstrup Hospital
Gødstrup Hospital
Skulle til sidste samtale ang. en operation som jeg har samlet mig mod til i rigtig mange år at snakke med min læge om. Jeg skal undersøges af egen læge i Århus og hun kan nikke genkendende til mit problem og henviser mig videre, nummer to undersøgelse var en speciallæge, som også kunne forstå mit problem og henviser mig til de sidste 2 undersøgelser. Jeg kommer så på Gødstrup Hospital og skal undersøges af 2 læger uafhængig af hinanden. Den første undersøgelse går fint og jeg havde min mor med. Lægen kunne godt forstå mit problem. Jeg kommer så til sidste undersøgelse på Gødstrup Hospital og for det første er de 3 på stuen (kun lægen og sygeplejersken præsenterede sig). Jeg anede ikke hvem 3. person var og de spurgte ikke til mit samtykke om at denne person var der til undersøgelsen. Efter lægen har undersøgt mig og fortalt alle de ting jeg fik afvide ved sidste undersøgelse, negligeres mit problem fuldstændig. Hun kommer med løsningsforslag (som er forsøgt, som jeg også sagde til hende). Ydermere så havde lægen ved sidste undersøgelse snakket med lægen fra første undersøgelse på Gødstrup. Det sagde hun selv under samtalen efter undersøgelsen. Jeg havde fået afvide at det var en undersøgelse af to læger uafhængig af hinanden - hvilket det jo ikke er, når hun siger til mig at den sidste læge ikke har lovet mig noget og at hun har snakket med hende. Den første læge havde ikke lovet mig en operation men havde ytret hun godt kunne forstå problemet og godt kunne se muligheder for operation.
Det ender med at jeg ikke får operationen da den sidste læge slet ikke kan se mit problem - trods 3 andre før hende har sagt de godt kan se problemet. Jeg var ved at bryde fuldstændig sammen og vil bare gerne ud derfra og det kunne ikke gå hurtigt nok. Min behandling er under alt kritik - og jeg er så knust over det. Jeg fortryder jeg ikke havde en pårørende med ved sidste undersøgelse - da jeg så havde haft et vidne på min oplevelse og en som også kunne belyse problemet. Jeg vil ikke i min vildeste fantasi anbefale dette hospital til nogen og jeg er gået videre med dette til egen læge og patientklagenævnet.
Skammeligt at man har ladet…
Skammeligt at man har ladet Europark/Apoca stå for parkeringsområderne på Silkeborg Sygehus. Man har svært ved at forstå det når man tjekker deres trustpilot med hele 1.1 sjerne i gns. hvilket i sig selv er en bedrift med 4000 samlede anmeldelse på deres to populærer navne. Men føj sig jeg da bare.
kiropraktiker- vurdering på Silkeborg Sygehus
Hej
Desværre kan jeg ikke give mindre en stjerne.
Med henblik på en stivgørende operation kom jeg ind til vurdering af en kiropraktiker, der tænkte mere på at få svar på de spørgsmål, hun åbenbart skulle bruge til en opgave. (fik nemlig senere spørgsmål på min eboks, uden tilladelse, som var på 6 . klasses niveau) Så der var ikke tid til at høre på reelle symptomer, såvel som kun en simpel undersøgelse, som slet ikke stod mål med symptomerne
Alt i alt var hun langt fra erfaren som "vurderingsekspert" ( og jeg har efter lang tids erfaring med ryg- nakke- og knæ problemer og efterf. operationer, flere med komplikationer, samt et langt liv me hjælp fra både fysioterapeuter, kiropraktikere m.m ret lang erfaring i, hvordan de undersøger og spørger ind til symptomer)
En konsulterende læge foranstaltede dog ekstra MR_ scanninger ..... men det hjælper jo ikke på de smerter, jeg hele tiden har i lænden, bl.a. vandladnings- og afføringsproblemer, jeg har (jeg fik strenge formaninger ved sidste lændeoperation, hvor de allerede da efterf. påtænkte en stivgørende lændeoperation, at jeg straks skulle henvende mig ved disse problemer) såvel, som at jeg må bruge armene for at få bagdelen op af trapper, og ikke mindst sidde og gå.
Det er jo fair nok, hvis de ikke kan hjælpe mig.
Men det kunne de jo så se ud fra Mr-scanningen, de fik sammen med henvisningen. Men hvorfor i alverden så få mig til at køre den lange tur til Silkeborg - 2 timers kørsel frem og tilbage, når jeg i forvejen har problemer med at køre i bilen.
Og så give mig så træls en oplevelse med en kiropraktiker, som jo åbenbart mente, jeg var til for hendes opgaves skyld.
Så ville en dygtig lokal kiropraktiker eller en fysioterapeut jo i stedet allerede for flere måneder siden have kunnet hjælpe mig ... med grønt lys fra en speciellæge ...
m.v.h
Birgit Jeppesen
Gødstrup sygehus …
Gødstrup sygehus …
Min søn var på skadestuen i nat og var indlagt ind til i morges søndag kl 9.30. Da lægen ca kl 3 lørdag nat begynder han at skrald grine og ville ikke stoppe igen så min søn blev ikke undersøgt .. min søns ven spørg så bagefter sygeplejersken hvad han grinede af så siger hun at det var fordi lægen ikke kunne lide G drenge !!
Uden at vide men bare antage om de er G så skal alle vel have lige behandling på en skadestue eller ej !!!!
Gødstrup supersygehus
Gødstrup supersygehus
Jeg ventet kun 5 min i akutmodtagelsen med en halv lillefinger, det gik hurtigt selvom jeg ikke hade været ved egen læge først, lidt mærkeligt at det hedder akutmodtagelsen når man skal henvises af egen læge..
Sygeplejerskerne taler hen over hovedet på patienten som om man ikke er til stede og de virker heller ikke som om de gider deres job, men lægen der i mod han gjorde et godt stykke arbejde og han vidste hvad han snakkede om.
Man får ingen papir kun mundtlig info om medicin og operation så du skal selv huske alt hvad sygeplejersken har sagt. Sygeplejersken kan ikke huske hvad hun lige har sagt for 2min siden og gentager sig selv op til flere gange og så mener de at en der har været ude for en ulykke skal kunne huske alt hvad de siger..
Opdatering: nu har jeg været derude igen med et brækket håndled og der var sygeplejerskerne simpelthen så søde, så der er altså nogen af dem der går op i deres arbejde 👍🏻 Hun fik også en (tak for god behandling) da hun var færdig med at lægge gips på 🤝
I dag skulle mobillab kommer og tag…
I dag skulle mobillab kommer og tag blodprøver på min mand få Jørn starklint gødstrup sygehuse men Jørn har lavet en fejl så de kommer ikke rige derfor til gødstrup snakke med en sygeplejerske bade om en tid til blodprøver i gødstrup det ville hun ikke gi mig jeg bade hende og at bede Jørn om at ringe til mig det nægter hun med den undskyld at han har få travlt vil lige skrive igen fejlen er ind fra lægen på gødstrup sygehuse
Udulig sygehus
Virkelig trist
Igen en mega dårlig oplevelse, og ingen behandling eller hjælp.
Min læge henviser mig til en blokade som aftalt og anbefalet af læger i Horsens hver 3 måned da de ikke vil røre mig operations mæssigt. Jeg får en tid 1 måned senere, som så kun via SMS bliver flyttet 14 dage mere!!
Jeg kommer før tiden, men de er som altid mega bagude, da jeg kommer ind, kommer jeg ind til en som slet ikke har sat sig ind i min situation, følelsen af at der er sagt at hun blot skulle afvise var der 120 %.
Efter en snak som hun nok ikke forstod og helt sikkert omskriver hvilket ikke kan laves til sandheden når hun har skrevet de løgne og antagelser hun har, ville han som de har gjort mange gange undersøge mig istedet for blot give den blokade der er anbefalet hver 3 måned...
Derefter kommer hun frem til hun ikke selv kan lægge den og går efter en anden.. 30 min senere vælger jeg at gå min vej for igen er jeg glemt og i overhovedet ikke vigtig!!!
Så atter en gang gav dette sygehus ingen hjælp og øvede den angst de efter hånden har givet mig.!!
Fatter ikke at vi som dansker ikke har muligheder for at få hjælp til et liv der kan laves uden et massivt smertehelved!!!!!
Og ja de var ligeglade med jeg gik, hvis de ikke var havde de haft ringet!!!
Så efter mega lang ventetid på en blokade der kunne klares på 10 min får jeg blot igen en masse løgne og antagelser i min journal!!
Dette er vedr. Gøstrup sygehus
Dette er vedr. Gøstrup sygehus.
Jeg er glad. Hvorfor?.
Fordi jeg har oplevet søde og skønne mennesker der har gjort deres bedste for at jeg skulle have det godt. Ja jeg har ventet alt har ikke været perfekt. Men alle jeg har talt med har været fantastisk søde og i møde komme. Tak i gør det vildt godt.
Har snakket med en læge over telefonen…
Har snakket med en læge over telefonen der skule operere mig for diskusprolaps
Han troede hele tiden at jeg ikke ville opereres hans dansk var så dårlig at jeg til sidst sagde at jeg tager på privat hospital.
Forløbet på sygehuset i Silkeborg rygklinik har været tidsspilde godt jeg har en sundhedsforsikring Ps har været i kørestol i 8 uger pågrund af discusprolaps
Privatisering af sygehuset kan kun gå for langsomt
Akutmodtagelse Viborg
Jeg blev akut indlagt i Viborg og fik ekstrem hurtig behandling. Da jeg havde spist var jeg nødsaget til at være fastende inden operationen, da de 6 timer var gået blev jeg kørt til operation stuen med det samme.
Kom midt i vagtskifte på begge afdelinger, men oplevede et kompetent og venligt personale, trods mange ansigter. Da jeg går op i at kende folks navne, var det rart at alt personale præsenterede sig selv og tog sig tid til at relations danne. Det blev taget meget alvorligt da jeg fortalte om min skræk for drop, hvilket var trygt for mig.
Blev modtaget på akut af en ung læge der var så empatisk og hjerte varm, og som til så mig mange gange i løbet af sin vagt. Det var rart med hjælp i øjenhøjde, hvilket gjorde at jeg hurtig følte mig tilpas.
Kæmpe stort tak til alt personale jeg mødte på min vej i Viborg! Alt fra akut modtagelse, ortopædkirurgisk, opvågning og ikke mindst de enormt søde service assistenter der kørte mig rundt mellem afdelingerne. Og ikke mindst tak for den hurtige behandling, så jeg kunne komme hjem og restituere.
Luk Silkeborg Sygehus.
Jeg kom op på sygehuset, og i svingdøren lå en bevidstløs mand.Jeg begyndte at udøve førstehjælp og gik hen til receptionen og sagde det.De sagde de havde styr på det,og så skulle jeg iøvrigt ikke blande mig.What????¿???????
Har aldrig før lavet en anmeldelse på…
Har aldrig før lavet en anmeldelse på trustpilot.
Men endnu engang har Hernings sygehus bevist at de ikke har overblikket over hvordan de hjælper indlagte på bedste måde.
Min far lå på hospitalet med…
Min far lå på hospitalet med lungebetændelse. Skulle udskrives dagen efter. Blev forvirret af noget medicin, så de gav ham psykosemedicin. Han blev endnu mere forvirret. En sygepl satte ham i en stol og gik fra ham. Han rejste sig og var så påvirket, at medicinen at han ikke tog fra med hænderne. Hvilket er en naturlig refleks. Slog hovedet i gulvet. Fik et kompliceret brud ved kæben og øjet samt en hjerneblødning som han døde af dagen efter. Virkelig utilgiveligt.
MEGET MEGET dårlig indstilling
Indtil videre forholder jeg mig udelukkende til receptionens og fysioterapeutisk afdeling for så vidt angår at komme i kontakt med den pågældende behandler vedr et specifikt problem, der er irrelevant her.
Jeg skulle have receptionen til at videregive/tage sig af et bestemt problem umiddelbart efter jeg var kommet ud af hospitalet og kom i tanke om at receptionen på andre hospitaler normalt gerne vil hjælpe. Der var godt nok ingen hjælp at hente. pågældende gled fuldstændig af på problemet. Dagen efter ringer jeg til den pågældende afdeling og efter laaaaang tid (tog desværre ikke tid, som jeg gør lige præcist nu, hvor jeg ringer igen og er nr 12 i køen!) tog en person telefonen. Jeg kunne ikke få en mail adresse eller kontaktmulighed via e-boks (jeg skulle sende nogle personlige papirer) så eneste mulighed var at personen ville videregive min henvendelse. Nu, ca 2 uger efter har jeg stadig ikke fået nogen henvendelse og tiden er ved at løbe ud.
Igen ringer jeg til afdelingen. nr 10 i køen!!, ved det tager lang tid, så efter 10 minutter lægger jeg på og ringer til receptionen. De ville overhovedet ikke videregive min henvendelse internt ej heller fx på intern mail (det VED jeg man gør på andre hospitaler), så eneste mulighed var at vente i den laaaaaange telefonkø, som hun stillede mig over på.
Jeg ved ikke hvordan min henvendelse lander, men med den attitude og indstilling til service man har på Viborg, så er det sidste gang jeg kommer der. Mage til dårlige patientindstilling hos telefon"passerne" skal man da godt nok lede længe for at finde! Så NEJ TAK fremadrettet!
Der kan kun siges en ting om Herning…
Der kan kun siges en ting om Herning sygehus, de er så dårlige over hele linjen, fatter ikke at de vil være sig selv bekendt.
20/9 2021 fik tid kl
20/9 2021 fik tid kl. 10.45 til dagkirugisk operation . Får besked på de er forsinkede lidt da vi tjekker ind , efter 1,5 time har vi stadig ingen info fået ..... det er simpelthen dårlig service. De burde have kontaktet os telefonisk og udsat tiden , sidder i deres venteværelse uden info .
Det er en ommer Silkeborg. Men så kommer der jo flere penge i kassen til deres parkeringsselskab , gad vide om de samarbejder......... 🥱
Puuuuha det tager godt nok lang tid…
Puuuuha det tager godt nok lang tid altså, det starter med at min veninde får det dårligt og så spænder vi hende bag efter bilen og smækker hende ind til hendes læge, ved lægen tager de nogle prøver og siger at vi skal fyre hende på sygehuset. Så vi smækker hende ind bag i min Mondeo med læder kabine og tøffer så på sygehuset...
Tror du så ikk nok lige at de bruger en helveds masse tid på at tage de samme prøver som lægen lige har taget...
Jo du læste sku rigtigt..
PS. så skal man forresten sidde i venteværelset i 31 timer (faktisk kun 4) og så har kiosken lukket, og så koster sodavand dælme 22 kroner i automaten og jeg har kun 13,5 i pungen..
SUPER DÅRLIG OPLEVELSE
Nå men fortsat god dag alle sammen. Stay safe
KRITIK OM FØDEGANGEN
Jeg er gravid i uge 40, og de har lovet et møde med en læge ang. igangsættelse (plan) da mit barn er over normalen...
Jeg får et møde planlagt mandag, men da jeg kommer op på sygehuset har de alligevel ikke tid. Så vi kører hjem med beskeden om de ringer tirsdag...
nu har jeg været på telefonen hele dagen og de har stadig ikke ringet, har ringet ind 2 gange hvor de siger de ringer tilbage når de har bedre tid... det er simpelhen for ringe....
Overvejer kraftigt at føde et andet sted, for de har jo nok ikke tid hvis man går i fødsel!
Jeg er bare så taknemmelig over den flotte service og gode vejledning tak
Jeg har søvnapnø, og havde hørt om en ny maske
Til kun næsen, jeg skrev til afdelingen, og blev ringet op, mere
Behagelig vejledning og hjælp det findes vidst ikke. Tak for Endnu en behagelig oplevelse med
Vores sygehus i Silkeborg og med denne kvinde
Som ringede i særdeleshed. Tusind tak
Frank
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.