Vi bookede en taxa via deres app, som eftersigende skulle fungere upåklageligt. Det eneste appen er, er påklageligt. Elendig service. Vores “såkaldte” chauffør, formåede at køre forbi os, hvorfor vi... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Bestilte taxa ud til blå korsgenbrug på vejlevej. Havde en extreme uvenlig dame der tog tlf hvor jeg bestilte taxaen...skulle til nørretorv. Synes måske hun skulle være blevet hjemme i sin seng.... Leggi di più
Jeg benytter jer nok gennemsnitligt en gang om ugen. Jeg har endnu aldrig fået en dårlig behandling. Selvfølgelig kan der være ventetid, men, man blive altid oplyst om det i telefonen, af altid supe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi knokler hver dag for at levere professionel service til vores kunder fra det offentlige, fra virksomheder og for private. Hvert år kører vores biler cirka 1,7 millioner ture, og vi håndterer langt over en million bestillinger på telefonen, vores app, via internet og på auto- og VIP-booking. Med mere end 200 vogne og cirka 700 tilknyttede medarbejdere i form af chauffører, vognmænd og medarbejdere i administrationen er Aarhus og Horsens Taxa et af landets største taxiselskaber. Aarhus og Horsens Taxa er en koncern bestående af Foreningen Taxa f.m.b.a. og Taxas Kundecenter. Koncernen er ejet af cirka 170 vognmænd.
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.horsens-taxa.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Dårligste service nogensinde
Bestiller en taxi hos jer 02:52. Klokken 03:50 står der en 10 meter længere ned af vejen, som simpelthen bare vinker en taxi ind.
Det er simpelthen for ringe jeg skal stå her i regn og 10 grader, og vente på en taxi i over 1 time, for at en der kommer 50 min efter mig og bare vinker en ind.
Ringer til jeres taxi, hvor han blot forklarer mig, at jeres service afhænger af, hvor den forhenværende kunde bliver sat af. Vi står som sagt 10 meter adskilt. Derudover siger han til mig, at jeg ikke skal brokke mig, da andre også står i regnvejr og samme gradeantal. Men det giver jo ingen mening når jeg står 10 meter længere oppe af vejen - det er simpelthen for vanvittigt ringe.
Kan klart frabede alle andre at tage denne taxa - den værste service jeg har oplevet i nogen sammenhæng nogensinde.

Risposta di Horsens Taxa
Sørgeligt at man kan være SÅ ligeglad…
Sørgeligt at man kan være SÅ ligeglad med god kundeservice - dette er en generel oplevelse.
Holder ikke hvad de lover mht afhentning og reservation af taxa 🤬

Risposta di Horsens Taxa
Jeg ringede til jer for er par måneder…
Jeg ringede til jer for er par måneder siden for at få oplyst en pris på en stor taxa fra Horsens til Tørring, her får jeg at vide at jeg skal bestille i god tid hvis jeg skal være sikker på at få en stor taxa.
Jeg ringer så igen for en måned siden for at bestille 2 store taxaer, hvilket ikke er et problem.
For en uge siden skriver jeg så og beder om bekræftelse på at de store taxaer er bestilt og en pris på disse. På dagen, som i 10 minutter før vi står 16 mennesker og skal afsted med 2 store taxaer ringer i så og siger at i sender 4 små i stedet, hvilket for så vidt er ok, bare vi kommer afsted. Det der ikke er ok er så at vi får en merpris på 400 kr fordi I har lavet en fejl og ikke kan sende de 2 store taxaer som lovet.
Vi er på INTET tidspunkt blevet oplyst om at muligheden for 4 små i stedet kunne foreligge og der så ville komme merpris på. Der er ingen hjælp at hente trods laaaaang mail korrespondance…
Dårligere service skal man da virkelig lede længe efter

Du bliver GLEMT !!!
Skal du nå et tog eller fly, så brug ALDRIG Horsens Taxa. Du bliver GLEMT !!!
Jeg har fredag om dagen forudbestilt taxa til mandag morgen kl. 03:45 og nævnt at der er mange dårlige anmeldelser her på Trustpilot samt på Google, men blev forsikret at der på det tidspunkt på dagen næppe vil være forsinkelser.
Søndag aften ringer jeg igen for at sikre mig at min tur er booket - det ser den ud til at være.
Mandag kl. 03:50 er der ingen taxa kommet hvorfor jeg ringer og får at vide at den er på vej...
Kl. 04:02 dvs. med 18 min. forsinkelse ankommer taxaen og den meget flinke chauffør fortæller mig at han egentlig har fri men er blevet vækket grundet en såkaldt "tidskritisk" kørsel og er racet igennem byen ud til mig. Hvad i al verden er det gået galt? Den form for stress i starten af min rejse skal jeg aldrig opleve igen.
Kære Horsens Taxa
Endnu et bevis på at jeg er blevet glemt.
Bookingsnr. på kvitteringen 15773. Turnr. 5818.
Vh. CHRISTINA
Kære Horsens Taxa
Det er da ganske utroligt at I på trods at turnummer og kvitteringsnummer ikke kan finde frem til min tur. Jeg har kvitteringen liggende hvor der står HORSENS TAXA aller øverst og denne sendt nu til jer.
For at nå et fly behøver man ikke at skulle være kørt til lufthavnen - jeg skulle nå mit tog for at kunne nå mit fly og blev kørt fra hjemmet til banegården - en tur på hele 8 minutter.
Det er snart på tide med en passende undskyldning.
Mvh. CHRISTINA

Risposta di Horsens Taxa
Jeg benytter jer nok gennemsnitligt en…gang om ugen
Selvfølgelig kan der være ventetid, men, man blive altid oplyst om det i telefonen, af altid super søde medarbejdere.
Og har kun oplevet søde chauffører, der lynhurtigt kan aflæse om, man er i humør til at snakke, eller stilhed er bedst. Kunne jeg give flere stjerner havde i fået det.

Servicen er forfærdelig
Endnu engang møder jeg en sur tone, så snart man ringer ind til jeres elendige kunde”service”.
Jeres kundeservice er simpelthen forfærdelig og de ved ikke hvordan man behandler sine kunder
Det er desværre ikke første gang jeg oplever dette

Risposta di Horsens Taxa
I simpelthen det værste af det væreste…
I simpelthen det værste af det væreste bestiller en taxa kl 3 nytårsnat og den bride der tager tlf kan ikke sige hvornår taxaen kommer bare sådan ca… vælger at gå hjem fra ryvangs alle til midt byen og ikke en taxa mødte jeg på min vej 25 min gåtur, det jo helt til grin. Byen lå jo nærmeste øde hen, det edermame det dårligste service EVER. I sku godt nok skamme jeg langt ind i næste århundrede. Man spilder sin tid på bare at komme igennem, hos sådan et skod firma.. det Horsens og ikke København eller Århus… ku aldrig drømme om at lægge en krone hos det usle skod firma nogensinde…

Risposta di Horsens Taxa
Jeg havde forudbestilt 2 taxaer og der…
Jeg havde forudbestilt 2 taxaer og der ankom kun en, så halvdelen af mine venner var nødsaget til at gå hjem fra “the middle of nowhere” i regn og slud. Derudover var der elendig kundeservice. JEG KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALE!!

Risposta di Horsens Taxa
Vi har lige kørt med taxa
Vi har lige kørt med taxa, hvor vi kørte med B.
Det var virkelig god service, en super flink taxachauffør.
Min kæreste glemte desværre sin telefon i taxaen og senere kom chaufføren(helt uden vi havde kontaktet dem) og afleverede den hos os. 5 stjerner her fra.

Risposta di Horsens Taxa
Bestilte 2 taxaer dagen før vi skulle…
Bestilte 2 taxaer dagen før vi skulle ankomme til Horsens fra Grønland.
4 personer, en masse kufferter, og en person med brækket ben.
De var bestilt til kl 02.30 til banegården.
Der blev fortalt at det var vigtigt at de overholdt aftalen så person med brækket ben kunne komme hurtigt hjem efter en lang rejse.
Der holdte ingen taxaer og ventede til os.
Mega dårlig service.
Jeg er selv gamle taxa chauffør, og det var ret tydeligt at der var travlt på gaden, og at de så er så grådige at de bare lader folk der har bestilt i god tid i stikken.
Føj siger jeg bare, håber i alle punktere på årets travleste dag.
God jul👍

Risposta di Horsens Taxa
I mangler i den grad kundefokus.
I mangler i den grad kundefokus.
Jeg ringer 10min før jeg er i Horsens med tog og siger klart og tydeligt, at jeg ankommer 03:12
I forsøger at ringe til mig inden og forlader togstationen før ankomsten 03:12. Jeg ringer til jer og for blot st vide, at jeg må da være “dum” når jeg bestiller en taxa til 03:10, hvilket jeg faktuelt ikke har gjort.
Jeres arrogance skriger efter konkurrence i et monopolistisk marked.

Risposta di Horsens Taxa
Ringede efter to taxaer 3 gange og de…
Ringede efter to taxaer 3 gange og de sagde hver gang at de var på vej men kom aldrig

Risposta di Horsens Taxa
Vi kørte fran Stensballe til østbirk…
Vi kørte fran Stensballe til østbirk med en partytaxa og det var en ren fornøjelse. Han overdragelse mobilen Og lod os styre musikken hele vejen. Sand fornøjelse at køre med ham. Vi kørte i en mercedes sprinter den 27/6-22 og det var en fuldstændig formidabel chauffør.

Risposta di Horsens Taxa
Der holder en taxa ud for teateret uden…
Der holder en taxa ud for teateret uden chauffør og min mand går ind på pizza restaurant og spørger om en af dem er chauffør svaret lyder ja det er han men han gider ikke køre😳så tjener du sq for mange penge makker og kvinden der sidder ved telefonen(centralen) er fuldstændig ligeglad😳føj for en service😡

Vi ringede efter 3 taxaer kl 21
Vi forudbestilte 3 taxaer kl 21 til kl 00, og da klokken var 01 var der stadig ingen kommet:(

Risposta di Horsens Taxa
Jeg kunne godt tænke mig at høre når…
Jeg kunne godt tænke mig at høre når man pænt bestiller en taxa og når jeg siger adressen så får jeg at vide du kan ik få nogen taxa pga der er en som jeg kender der har ringet ind og sagt den adresse kan du ik få nogen taxa til og man så ringer pænt og spørger ham der tager imod opkald hvorfor kan jeg ik få en taxa sådan er det bare til den adresse det kan sgu da ik være rigtigt synes i skal tjekke jeres medarbejder🤷♀️

Risposta di Horsens Taxa
Vognen vi havde bestil dukkede aldrig…
Vognen vi havde bestil dukkede aldrig op. Det er selvom vi en time efter ringede rykkede for den! Vi har stadig ikke modtaget et eneste opkald tilbage om taxa'en

Risposta di Horsens Taxa
Bestilte taxa ud til blå korsgenbrug på…
Taxachauførren var derimod et dejligt venligt menneske og snaksaglig han udførte sin opgave til ug og slange.
vh mariann.
Vi står 2 kammerater og prøver at…
Vi står 2 kammerater og prøver at bestille en party-taxa til x antal personer kl 22.50, manden i telefonen er meget flabet og irriteret over, at vi står 2 personer (som ikke snakker indover hinanden) i telefonen. Vi snakker i pæn tonefald og manden lægger på inden vi egentlig er færdige med samtalen. ville absolut ikke anbefale
Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.