Horsens Taxa Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,3

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Vi bookede en taxa via deres app, som eftersigende skulle fungere upåklageligt. Det eneste appen er, er påklageligt. Elendig service. Vores “såkaldte” chauffør, formåede at køre forbi os, hvorfor vi... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte taxa ud til blå korsgenbrug på vejlevej. Havde en extreme uvenlig dame der tog tlf hvor jeg bestilte taxaen...skulle til nørretorv. Synes måske hun skulle være blevet hjemme i sin seng.... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg benytter jer nok gennemsnitligt en gang om ugen. Jeg har endnu aldrig fået en dårlig behandling. Selvfølgelig kan der være ventetid, men, man blive altid oplyst om det i telefonen, af altid supe... Leggi di più

L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

1. Servizio taxi

Scritti dall'azienda

Vi knokler hver dag for at levere professionel service til vores kunder fra det offentlige, fra virksomheder og for private. Hvert år kører vores biler cirka 1,7 millioner ture, og vi håndterer langt over en million bestillinger på telefonen, vores app, via internet og på auto- og VIP-booking. Med mere end 200 vogne og cirka 700 tilknyttede medarbejdere i form af chauffører, vognmænd og medarbejdere i administrationen er Aarhus og Horsens Taxa et af landets største taxiselskaber. Aarhus og Horsens Taxa er en koncern bestående af Foreningen Taxa f.m.b.a. og Taxas Kundecenter. Koncernen er ejet af cirka 170 vognmænd.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Ha risposto al 33% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

4 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Dårligste service nogensinde

Bestiller en taxi hos jer 02:52. Klokken 03:50 står der en 10 meter længere ned af vejen, som simpelthen bare vinker en taxi ind.

Det er simpelthen for ringe jeg skal stå her i regn og 10 grader, og vente på en taxi i over 1 time, for at en der kommer 50 min efter mig og bare vinker en ind.

Ringer til jeres taxi, hvor han blot forklarer mig, at jeres service afhænger af, hvor den forhenværende kunde bliver sat af. Vi står som sagt 10 meter adskilt. Derudover siger han til mig, at jeg ikke skal brokke mig, da andre også står i regnvejr og samme gradeantal. Men det giver jo ingen mening når jeg står 10 meter længere oppe af vejen - det er simpelthen for vanvittigt ringe.

Kan klart frabede alle andre at tage denne taxa - den værste service jeg har oplevet i nogen sammenhæng nogensinde.

1 luglio 2023

Kære Sebastian.
Det er nemt at forstå, hvor irriteret du er blevet, da en anden kunde får en taxa lige for næsen af dig.
I weekenden har vi rygende travlt, men det er selvfølgelig ikke en undskyldning, som du kan bruge til noget.
Vi forsøger at køre med alle de kunder, vi kan, når der er spidsbelastning, men det kan godt gå galt ligesom i dit tilfælde. Det er vi kede af.
Selvfølgelig skal du ikke have at vide, at du ikke skal brokke dig, når du ringer til vores kundeservice. Den kritik tager vi til os og lærer af.
Det er rigtigt træls for os, når vores kunder er utilfredse. Vi lever jo netop af glade kunder, der kommer tilbage, fordi de fik en god service.
Du må undskylde, at det ikke lykkes i dit tilfælde.

Valutata 1 stelle su 5

Sørgeligt at man kan være SÅ ligeglad…

Sørgeligt at man kan være SÅ ligeglad med god kundeservice - dette er en generel oplevelse.
Holder ikke hvad de lover mht afhentning og reservation af taxa 🤬

30 giugno 2023

Kære Dorthe.
Vi er aldrig ligeglade med god kundeservice på trods af, at denne Trustpilot godt kunne tyde på noget andet😱

Der er tidspunkter, hvor vi betjener så mange kunder, at vi har svært ved at følge med. Det er selvfølgelig ikke en undskyldning, som du kan bruge til noget, men det er en forklaring på, hvorfor det nogle gange går galt.

Vi er virkeligt kede af, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er bestemt ikke noget, vi hverken er ligeglade med eller negligerer.

Tak fordi du har brugt din tid på at anmelde os. Vi tager din kritik til os.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg ringede til jer for er par måneder…

Jeg ringede til jer for er par måneder siden for at få oplyst en pris på en stor taxa fra Horsens til Tørring, her får jeg at vide at jeg skal bestille i god tid hvis jeg skal være sikker på at få en stor taxa.

Jeg ringer så igen for en måned siden for at bestille 2 store taxaer, hvilket ikke er et problem.
For en uge siden skriver jeg så og beder om bekræftelse på at de store taxaer er bestilt og en pris på disse. På dagen, som i 10 minutter før vi står 16 mennesker og skal afsted med 2 store taxaer ringer i så og siger at i sender 4 små i stedet, hvilket for så vidt er ok, bare vi kommer afsted. Det der ikke er ok er så at vi får en merpris på 400 kr fordi I har lavet en fejl og ikke kan sende de 2 store taxaer som lovet.
Vi er på INTET tidspunkt blevet oplyst om at muligheden for 4 små i stedet kunne foreligge og der så ville komme merpris på. Der er ingen hjælp at hente trods laaaaang mail korrespondance…

Dårligere service skal man da virkelig lede længe efter

24 giugno 2023

Kære Jannie.
Vi er bare så trætte af, at du havde en dårlig oplevelse, da du bestilte taxa hos os.

Du skulle selvfølgelig have haft at vide, at vi ikke kan garantere, at vi kan sende to store vogne på trods af, at du bestiller i god tid.

Der kan altid gå et eller andet galt, så vi i stedet må sende små vogne, og det skulle du selvfølgelig have haft at vide på forhånd, fordi prisen på små vogne er højere.

Det beklager vi rigtigt meget.

Vi vil fremadrettet sørge for at blive bedre til at oplyse vores kunder om, at vi ikke kan garantere store vogne.

Det er en vogntype, som vi ikke har lige så mange af, som vi har små biler, og i spidsbelastningssituationer kan der godt gå noget galt.

Du bliver GLEMT !!!

Skal du nå et tog eller fly, så brug ALDRIG Horsens Taxa. Du bliver GLEMT !!!
Jeg har fredag om dagen forudbestilt taxa til mandag morgen kl. 03:45 og nævnt at der er mange dårlige anmeldelser her på Trustpilot samt på Google, men blev forsikret at der på det tidspunkt på dagen næppe vil være forsinkelser.
Søndag aften ringer jeg igen for at sikre mig at min tur er booket - det ser den ud til at være.
Mandag kl. 03:50 er der ingen taxa kommet hvorfor jeg ringer og får at vide at den er på vej...
Kl. 04:02 dvs. med 18 min. forsinkelse ankommer taxaen og den meget flinke chauffør fortæller mig at han egentlig har fri men er blevet vækket grundet en såkaldt "tidskritisk" kørsel og er racet igennem byen ud til mig. Hvad i al verden er det gået galt? Den form for stress i starten af min rejse skal jeg aldrig opleve igen.

Kære Horsens Taxa
Endnu et bevis på at jeg er blevet glemt.
Bookingsnr. på kvitteringen 15773. Turnr. 5818.
Vh. CHRISTINA

Kære Horsens Taxa
Det er da ganske utroligt at I på trods at turnummer og kvitteringsnummer ikke kan finde frem til min tur. Jeg har kvitteringen liggende hvor der står HORSENS TAXA aller øverst og denne sendt nu til jer.
For at nå et fly behøver man ikke at skulle være kørt til lufthavnen - jeg skulle nå mit tog for at kunne nå mit fly og blev kørt fra hjemmet til banegården - en tur på hele 8 minutter.
Det er snart på tide med en passende undskyldning.
Mvh. CHRISTINA

16 gennaio 2023

Kære Christina.
Tak fordi du skriver til os, så vi har en chance for at gøre tingene bedre.

Vi har ledt i vores system efter din tur, som, du skriver, foregik den 16. januar 2023. Der findes ikke en tur på den dato med det tidspunkt. Kan du hjælpe os med nogle flere oplysninger om turen?

Har du eventuelt en kvittering, som vi kan få at se?

Du må meget gerne skrive til taxa@horsens-taxa.dk, så vi kan komme til bunds i, hvad der er sket. Du må også gerne skrive flere oplysninger herinde.

Vi glæder os til at høre fra dig igen. Selvfølgelig skal du kunne regne med, at taxaen kommer, når du har bestilt den.
---

Kære Christina igen.
Du er på ingen måde blevet glemt, men de oplysninger du giver os passer ikke med en lufthavnstur.

Vi gør alt, hvad vi kan for at finde frem til den rigtige bestilling.
Booking 15773 er en max -pris app-bestilling fra den 26.06 fra en kunde, der skal hentes i Gedved og skal til Søndergade i Horsens. Det lyder ikke som dig.

Du skrev, at den pågældende tur var tilbage i januar. Vi kan ikke få tingene til at passe sammen.

Er du ikke sød at sende en mail til taxa@horsens-taxa.dk og skrive dit telefonnummer og den rigtige dato for turen? Så kan vi finde dig i systemet.

Vi glæder os til at høre fra dig igen.

---

Kære Christina igen igen.

Tak for fremsendte kvittering.

Vi har nu fundet turen tilbage i januar 2023 og kan se, at der ikke var vogne på gaden i nærheden af dig, da vi skulle køre.

Det kan vi kun undskylde for.

Vognen, der endte med at køre dig til banegården, befandt sig et godt stykke væk, og det var derfor, vi kom for sent.

Det var bestemt ikke vores intention at stresse dig før din togtur.

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse med os.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg benytter jer nok gennemsnitligt en…gang om ugen

Selvfølgelig kan der være ventetid, men, man blive altid oplyst om det i telefonen, af altid super søde medarbejdere.
Og har kun oplevet søde chauffører, der lynhurtigt kan aflæse om, man er i humør til at snakke, eller stilhed er bedst. Kunne jeg give flere stjerner havde i fået det.

24 maggio 2023

Kære Pinkybat.
Tusind tak for din søde og kærlige anmeldelse af os.
Vi forsøger altid at servicere vores kunder så professionelt som muligt, så at læse din anmelde gør os simpelthen så glade.
Vi får tit skæld ud på sider som denne, fordi det mest er folk, som er utilfredse, der gider at gå ind og anmelde os.
En anmeldelse som din er med til at give arbejdsglæde og skabe stolthed i hele vores organisation.
Så tusind tak for din tid.
Og tak fordi du kører med os.

Servicen er forfærdelig

Endnu engang møder jeg en sur tone, så snart man ringer ind til jeres elendige kunde”service”.

Jeres kundeservice er simpelthen forfærdelig og de ved ikke hvordan man behandler sine kunder

Det er desværre ikke første gang jeg oplever dette

9 febbraio 2023

Kære Luk Postnord.
Jeg er ked af, at du endnu engang er utilfreds med vores kundeservice. Vi forsøger hele tiden at servicere vores kunder så professionelt og effektivt som muligt.

Det hænder i sjældne tilfælde, at vi har kunder, der ringer og skælder os ud, når de bestiller taxa. Det er ikke rart at blive skældt ud, når man sidder og passer sit arbejde. Vi er også kun mennesker.

Du må ikke opfatte det som en dårlig undskyldning, men bare en opfordring til, at hvis du ringer som kunde, så sidder der altså også et menneske i den anden ende, som godt kan lide at blive talt ordentligt til.

Valutata 1 stelle su 5

I simpelthen det værste af det væreste…

I simpelthen det værste af det væreste bestiller en taxa kl 3 nytårsnat og den bride der tager tlf kan ikke sige hvornår taxaen kommer bare sådan ca… vælger at gå hjem fra ryvangs alle til midt byen og ikke en taxa mødte jeg på min vej 25 min gåtur, det jo helt til grin. Byen lå jo nærmeste øde hen, det edermame det dårligste service EVER. I sku godt nok skamme jeg langt ind i næste århundrede. Man spilder sin tid på bare at komme igennem, hos sådan et skod firma.. det Horsens og ikke København eller Århus… ku aldrig drømme om at lægge en krone hos det usle skod firma nogensinde…

31 dicembre 2022

Kære Susanne.
Hold da op, det lyder som om, du har haft en forfærdelig aften.
Nytårsaften er vores travleste dag på året, og vi knokler, så sveden springer fra vores pander for at servicere så mange kunder som overhovedet muligt.
Det var træls for dig, at du ikke kunne få en taxa hjem klokken tre om natten. På det tidspunkt var der rigtigt mange, der gerne ville ud at køre med os.
Heldigvis var din gåtur relativ kort, så vi håber, at du kom godt hjem med lidt frisk luft i lungerne.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg havde forudbestilt 2 taxaer og der…

Jeg havde forudbestilt 2 taxaer og der ankom kun en, så halvdelen af mine venner var nødsaget til at gå hjem fra “the middle of nowhere” i regn og slud. Derudover var der elendig kundeservice. JEG KAN ABSOLUT IKKE ANBEFALE!!

31 dicembre 2022

Kære Simon.
Vi er virkeligt kede af at høre, at halvdelen af dine gæster måtte ud at gå i regn og slud.
Når vi har vanvittigt travlt, kan det nogle gange godt være svært at servicere alle kunder sådan, som vi gerne ville. Det er der ingen, der er mere kede af end os.
Vi håber, at alle dine gæster kom godt hjem på trods af gåturen.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har lige kørt med taxa

Vi har lige kørt med taxa, hvor vi kørte med B.
Det var virkelig god service, en super flink taxachauffør.
Min kæreste glemte desværre sin telefon i taxaen og senere kom chaufføren(helt uden vi havde kontaktet dem) og afleverede den hos os. 5 stjerner her fra.

24 dicembre 2022

Kære Trine.
Tusind tak for din flotte anmeldelse. Vi elsker altså bare glade kunder🤩

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte 2 taxaer dagen før vi skulle…

Bestilte 2 taxaer dagen før vi skulle ankomme til Horsens fra Grønland.
4 personer, en masse kufferter, og en person med brækket ben.
De var bestilt til kl 02.30 til banegården.
Der blev fortalt at det var vigtigt at de overholdt aftalen så person med brækket ben kunne komme hurtigt hjem efter en lang rejse.

Der holdte ingen taxaer og ventede til os.
Mega dårlig service.
Jeg er selv gamle taxa chauffør, og det var ret tydeligt at der var travlt på gaden, og at de så er så grådige at de bare lader folk der har bestilt i god tid i stikken.
Føj siger jeg bare, håber i alle punktere på årets travleste dag.
God jul👍

21 dicembre 2022

Kære Jackie.
Øv, hvor er det træls, at vi ikke kunne levere varen til jer. Vi er jo et taxaselskab, der lever af at servicere vores kunder.

Jeg kan kun beklage rigtigt meget.

Forhåbentlig fandt I en anden løsning, så I kom godt hjem med alle jeres kufferter og det brækkede ben.

Valutata 1 stelle su 5

I mangler i den grad kundefokus.

I mangler i den grad kundefokus.
Jeg ringer 10min før jeg er i Horsens med tog og siger klart og tydeligt, at jeg ankommer 03:12
I forsøger at ringe til mig inden og forlader togstationen før ankomsten 03:12. Jeg ringer til jer og for blot st vide, at jeg må da være “dum” når jeg bestiller en taxa til 03:10, hvilket jeg faktuelt ikke har gjort.
Jeres arrogance skriger efter konkurrence i et monopolistisk marked.

26 novembre 2022

Kære Mikael.
Det lyder bare rigtigt træls.
Vi vil gerne dykke ned i, hvad der er sket, men for at kunne søge dit opkald frem i vores system, skal vi bruge dit telefonnummer.
Er du ikke sød at skrive til taxa@aarhus-taxa.dk med dit nummer? Så kan vi finde ud af, hvad der er sket.

De venligste hilsner fra Ellen fra Horsens Taxa.

Valutata 1 stelle su 5

Ringede efter to taxaer 3 gange og de…

Ringede efter to taxaer 3 gange og de sagde hver gang at de var på vej men kom aldrig

17 settembre 2022

Kære Kristian.
I weekenden har vi simpelthen SÅ travlt, at vi ikke kan nå at køre med alle de kunder, der gerne vil have en taxa.
Når alle vil hjem fra deres bytur på samme tid, kan vi ikke sige, hvor lang tid der går, før taxaen er fremme.
Det skyldes, at der er et enorm pres på alle vores biler på gaden, hvor folk prajer vogne, der kører forbi samtidig med, at køen af kunder, der ringer ind, bliver længere og længere.
Vi er kede af, at du ramte ind i vores travleste tidspunkt på ugen. Vi forsøger faktisk at levere den bedste kundeservice hver dag.

Valutata 5 stelle su 5

Vi kørte fran Stensballe til østbirk…

Vi kørte fran Stensballe til østbirk med en partytaxa og det var en ren fornøjelse. Han overdragelse mobilen Og lod os styre musikken hele vejen. Sand fornøjelse at køre med ham. Vi kørte i en mercedes sprinter den 27/6-22 og det var en fuldstændig formidabel chauffør.

27 giugno 2022

Kære Magnus.
Det er fedt, at du havde en truckergod oplevelse med vores partytaxa. Vores chauffører er dygtige, servicemindede mennesker, der godt kan lide, når kunderne er glade.

Valutata 1 stelle su 5

Der holder en taxa ud for teateret uden…

Der holder en taxa ud for teateret uden chauffør og min mand går ind på pizza restaurant og spørger om en af dem er chauffør svaret lyder ja det er han men han gider ikke køre😳så tjener du sq for mange penge makker og kvinden der sidder ved telefonen(centralen) er fuldstændig ligeglad😳føj for en service😡

26 maggio 2022

Kære Susanne.
Vores taxachauffører begynder dagen med at køre skolebørn fra klokken 7. Bagefter sørger de for, at kunder kan komme til læge, på hospitalet eller i lufthavnen. Om aftenen kører de trætte folk hjem fra biografen eller teatret, og i weekenden kører de berusede kunder hjem fra våde byture.
Engang imellem skal chaufførerne have noget at spise eller en lille pause efter mange timer bag rattet.
Jeg er også sikker på, at du engang imellem spiser noget.
Vi er et taxaselskab, der lever af at servicere kunder. Derfor er vi aldrig ligeglade. Men der kan være situationer, hvor vi ikke kan leve op til lige præcis de forventninger, som du har.

Vi ringede efter 3 taxaer kl 21

Vi forudbestilte 3 taxaer kl 21 til kl 00, og da klokken var 01 var der stadig ingen kommet:(

12 maggio 2022

Kære Julie.
Øv, hvor er det træls, at I ikke fik de taxier, I havde bestilt. Nogle gange i weekenden har vi simpelthen så travlt, at vi ikke kan nå at køre med alle.
Vi forsøger hele tiden at levere den bedste service, men engang imellem sker der noget, så det ikke bliver så godt, som vi ønsker.

Valutata 1 stelle su 5

Jeg kunne godt tænke mig at høre når…

Jeg kunne godt tænke mig at høre når man pænt bestiller en taxa og når jeg siger adressen så får jeg at vide du kan ik få nogen taxa pga der er en som jeg kender der har ringet ind og sagt den adresse kan du ik få nogen taxa til og man så ringer pænt og spørger ham der tager imod opkald hvorfor kan jeg ik få en taxa sådan er det bare til den adresse det kan sgu da ik være rigtigt synes i skal tjekke jeres medarbejder🤷‍♀️

16 gennaio 2022

Kære Bethina.
Din oplevelse lyder meget mystisk. Vi blokerer ikke adresser, så vi må på en eller anden måde have misforstået hinanden.
Vi forsøger altid at levere den bedste kundeservice, men selvfølgelig kan der gå noget galt.

Valutata 1 stelle su 5

Vognen vi havde bestil dukkede aldrig…

Vognen vi havde bestil dukkede aldrig op. Det er selvom vi en time efter ringede rykkede for den! Vi har stadig ikke modtaget et eneste opkald tilbage om taxa'en

28 novembre 2021

Kære Louise.
Undskyld det sene svar.
Det er virkeligt beklageligt, at jeres vogn aldrig dukkede op. Jeg ved ikke, om det var i weekenden, I forsøgte at bestille en vogn.
I weekenden har vi så travlt, at vi ikke kan nå at køre med alle de kunder, der bestiller vogne. Det er selvfølgelig vildt træls for den enkelte, men vi knokler alt, hvad vi kan for at servicere vores kunder så professionelt som muligt.

Valutata 1 stelle su 5

Bestilte taxa ud til blå korsgenbrug på…

Taxachauførren var derimod et dejligt venligt menneske og snaksaglig han udførte sin opgave til ug og slange.

vh mariann.

22 ottobre 2021
Valutata 1 stelle su 5

Vi står 2 kammerater og prøver at…

Vi står 2 kammerater og prøver at bestille en party-taxa til x antal personer kl 22.50, manden i telefonen er meget flabet og irriteret over, at vi står 2 personer (som ikke snakker indover hinanden) i telefonen. Vi snakker i pæn tonefald og manden lægger på inden vi egentlig er færdige med samtalen. ville absolut ikke anbefale

4 settembre 2021

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più