Een zeer correcte service mogen ontvangen. De site vermelde vooraf dat de horlogebandjes niet in voorraad waren, moeilijk t vinden waren en dat ze op zoek gingen naar mijn wens. Een week later kreeg i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Horloge besteld en laten leveren in Antwerpen. Deze bleek bij thuiskomst defect, teruggestuurd voor een nieuw exemplaar - vervolgens een compleet ander model ontvangen - wederom retour gestuurd. Onde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ondanks de eerste levering mislukt was door B-Post, werd het pakje teruggestuurd. contact opgenomen met de klantenservice met de vraag wat het verdere verloop van de levering ging zijn. altijd vriend... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Prachtige horloge even mooi als op de foto . Vriendelijke Dame aan de telefoon Batterij was wel plat, heb er een nieuwe in laten zetten. Bestellingen was er binnen de week . Was het laatste exempl... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Horloge kopen bij dé horlogespecialist Horloge.be is dé online specialist in merkhorloges, waar service en kennis van zaken voorop staan. Horloge.be heeft een uitgebreid assortiment aan dameshorloges, herenhorloges en kinderhorloges in alle prijsklassen. Een horloge kopen doet u daarom gemakkelijk en veilig in onze online winkel.
Willebrordusstraat 16, 3037TR, Rotterdam, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Ondertussen wacht ik al 2 maanden op mijn terugbetaling, maar hoor ik niks meer van hen.

Risposta di horloge.be
De horloge band was nog mooier dan op de foto . ( Meestal is dit omgekeerd) . Vlugge levering.

Risposta di horloge.be
We hebben een horloge besteld en gekozen voor avondlevering de volgende dag (+€8). De eerste leveringspoging mislukte omdat de koerier ons appartement niet zou hebben gevonden. Dit is vreemd, want we waren thuis en hebben de hele avond gewacht zonder dat er iemand heeft aangebeld.
Voor de tweede avondlevering hebben we extra informatie toegevoegd over onze voordeur, zodat het pakket deze keer wél geleverd kon worden. Toch mislukte ook deze poging, omdat de bestelwagen volgens de tracking betrokken was bij een ongeval. Het pakket werd teruggestuurd naar het sorteercentrum voor een nieuwe poging op de volgende avond.
Opnieuw hebben we de hele avond gewacht, maar er werd niets geleverd.
Drie dagen later werd het pakket eindelijk bezorgd… maar de doos was beschadigd, het horloge was verdwenen en in de plaats zat er een fles “stain remover”.
Onze ervaring met deze bezorgdienst is ronduit teleurstellend. Wij raden deze service absoluut niet aan.

Risposta di horloge.be
Supersnel verzonden met track & trace
Van goede kwaliteit, past perfect

Risposta di horloge.be
Mooie horloge en snel verstuurd maar spijtig dat het wijzertje van chronograaf niet correct op de nul stond . Anders zeker een vijf sterren review.

Risposta di horloge.be
Alles correct en snelle levering

Risposta di horloge.be
Vente annulée par le marchand sous prétexte que le prix proposé sur le site était une erreur (prix trop bas). Je n'ai pas encore reçu le remboursement du paiement. Tout cela est un peu léger, même si la communication était ok.

Risposta di horloge.be
L'article ne convient pas et pas moyen de faire un retour pas d'étiquette et le courrier n'est pas en français donc je ne comprends pas le néerlandais.
Bien à vous

Risposta di horloge.be
Topkwaliteit van de artikelen - verzorgde zending - correct contact - stipte levering

Risposta di horloge.be
Livraison exacte et super rapide! Excellent.

Risposta di horloge.be
Zeer stijlvolle Masarati horloge.
Snel geleverd.
Een echt aanrader voor de horloge liefhebber.

Risposta di horloge.be
Hallo, ik heb mijn horloge een week geleden besteld, ik heb 6 euro betaald om het de volgende dag te ontvangen en ik heb nog steeds niets ontvangen, geen nieuws, en ik weet niet wat ik moet doen. Ik heb een e-mail en een bericht op hun website gestuurd en ik heb geen antwoord ontvangen. Dit is vast een grap, ze doen dit expres.

Risposta di horloge.be
Het ging om een kleine aankoop. Service was heel snel en duidelijke communicatie. Zeer gebruiksvriendelijke website.
Bij toekomstige aankopen kom ik zeker terug kijken.

Risposta di horloge.be
Dubbele ervaring. Levering verliep al fout, Trunkrs stond in een andere straat en stad, maar dat is eerder de verantwoordelijkheid van de leverancier. Echter verloopt de retour van een horloge heel vreemd. Ondertussen een week geleden dat de horloge afgeleverd is door PostNL en na 2 mails nog steeds geen antwoord noch bevestiging van ontvangst retour. Ik vraag me af wanneer ik mijn geld terug zal krijgen. Verder hebben ze wel goede deals en een ruim aanbod.

Risposta di horloge.be
Ik kocht een horloge, stelde een vraag en wacht al een week op een antwoord

Risposta di horloge.be
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Risposta di horloge.be
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.