Fik en vare leveret som ønsket men der var desværre lidt skrammer fra maskine, det skrev jeg til dem om samme aften, næste morgen var der svar med tilbud om prisreduktion, jeg ville dog hellere have... Leggi di più
Jeg var blevet snydt af et andet firma omkring levering af et specialdesignet kort udsnit til en plakat. Bestilte denne fars dag gave i torsdags og allerede om lørdagen kunne jeg hente min bestilling... Leggi di più
Tilfredsstillende levering. Egen designet plakat med tekst over al forventning. Jeg var lidt nervøs da jeg bestilte min plakat, da jeg havde klikket på 'se hvordan billedet ser ud' og teksten nærmes... Leggi di più
Torvegade 65, 7160, Tørring, Danimarca
- 81 20 00 58
- info@homedec.dk
- www.homedec.dk
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Fantastisk!
Tip-top varer (pynt til barnedåb) og fortræffelig kundeservice!
Kan varmt anbefales 👍
Øv øv øv… havde bestilt et collage…
Øv øv øv… havde bestilt et collage fotografi og på hjemmesiden under bestilling så det ud som billederne gør på min computer, men nu hvor jeg lige har modtaget er billedet sløret og ikke klar i farven som ved bestilling. Er virkelig skuffet og ked af at det der skulle have været julegaver til 2 hold bedsteforældre ikke er til andet end at smide ud. Jeg kommer ALDRIG til at bruge Homedec.dk til noget som helst igen!!!!

Risposta di Homedec.dk
Farven afviger fra det bestilte
Bestille en plakat ud fra en specifik skabelon hvor farven der beskrives og vises ved bestilling ikke står mål med det leverede, plakaten er ellers fin.
Kundeservice; besvarer ikke e-mails
Jeg bestilte et kobberbryllups skilt
Jeg bestilte et kobberbryllups skilt, men det jeg har modtaget er i guld. De kan ikke se at det skulle være forkert, da den farve de siger er kobber er den jeg har fået. Det ligner på ingen måde kobber, og det ligner slet ikke det billede de har på hjemmesiden (ved det er svært at få det til at ligne metaller digitalt)
Resten af skiltet ser flot ud med hvid folie tekst og flot udfræst PVC. (Derfor en ekstra stjerne)
Super oplevelse hos Homedec!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg bestilte en plakat sammen med en ramme og bad dem om at sætte plakaten i rammen inden afsendelse – og det havde de gjort helt perfekt! Super god service, hurtig levering og alt levede op til forventningerne. Kan klart anbefales!
Absolut sublim!!!
Absolut sublim!!!!
Det var en fornøjelses at handle på denne hjemmeside og servicen er i top!!!
Jeg har modtaget produktet og…
Jeg har modtaget produktet og hjemmesiden var fin.
Nogle af billederne er ret utydelige og er printet på almindeligt karton det er ikke en plakat jeg har modtaget, alt for dyrt for noget man kunne printe på karton selv.
Kvalitet og pris hænger ikke sammen derfor kun 3 stjerner.
Vil ikke handle her igen.
Webshop
Rigtig god handels oplevelse, deres webshop var dog lidt svær at brug på telefon
Helt igennem fin service 👍
Tak for en handel og køb af 2 skønne…
Tak for en handel og køb af 2 skønne billeder.
Også tak for en hurtig levering ⭐️
Fantastisk hurtig levering
Bestilte en plakat med eget design og under et døgn efter havde jeg den leveret til min pakkeshop. Fantastisk service nu hvor jeg var lidt sent ude med at købe gaven. Kan klart anbefales ☺️
Flot resultat
Jeg købte en lille fin plakat i A4, hvor jeg selv skrev en tekst. Den blev leveret på nærmest halvanden dag, og resultatet var rigtig fint. Flot mat finish, og tekst og farve levede helt op til forventningerne. Kan anbefales
Fin kvalitet men dårlig service
Fin kvalitet, men dårlig kundeservice. Besvarer ikke mails.
Smukke resultater og hurtig…
Smukke resultater og hurtig fremstilling.
Har brugt Homedec flere gange før, og har kun været super tilfreds hver gang. Største anbefaling.
jeg købte et PRINT SELV
jeg købte et PRINT SELV, fest leg til baby shower, købte det i går, og jeg har ikke modtaget noget på mail endnu, jeg har fået en mail, på at ordren er på vej? og en mail på faktura og min ordre, dvs. 3 mails uden mit produkt som jeg kan printe ud.
det står at ''sådan fungerer det:
1. køb og download hæftet direkte efter betaling..''
''VIGTIGT dette er et print selv produkt''.
og hvor er så min 4. mail med hæftet?
jeg skal bruge det i dag, derfor købte jeg det, fordig at der står ''...direkte efter betaling''.
Hurtig og effektiv😀
Bestilte er billede i ramme juleaften,
modtog allerede pakken i dag d. 28
Det er virkeligt en udsøgt service, når der været 2 helligdage imellem.
I øvrigt er billedet og rammen i en super kvalitet
Rigtig god oplevelse
Hurtig levering!
To dage efter jeg bestilte kunne jeg hente min pakke!
Vi fik en “dyr” ramme hjem som var i…
Vi fik en “dyr” ramme hjem som var i stykker i hjørnet. Skrev til dem for over 14 dage siden og overhovedet ingen respons!
Virkelig dårlig kundeservice
Meget tilfreds med vores køb
Jeg er meget tilfreds med mit køb fra Homedec. Vi har købt en design-selv by-plakat som er så fin. Lige som vi havde forestillet os!
God kvalitet og hurtig levering.
Vi er meget glade for vores nye plakat :-)
GOD KVALITET godt udvalg
Der var nok at vælge blandt og hurtig levering