Fantastisk service! Jeg har haft en god oplevelse både med vejledning i forhold til olie og rigtig god service u forbindelse med at 2 af vores terrassebrædder revnede.
I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... Leggi di più
Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... Leggi di più
Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... Leggi di più
- Negozio di materiali da pavimentazione
- Fornitore di materiali edili
- Negozio di articoli per il rinnovamento della casa
Holse & Wibroe har arbejdet med bambus siden 2004 og var blandt de første i Norden til at introducere materialet til byggebranchen. Siden da har vi specialiseret os i at forarbejde bambus til byggematerialer til gulve, terrasser og facader - altid med blik for æstetik, holdbarhed og funktion i praksis.
Agenavej 20, 2670, Greve, Danimarca
- 88 18 28 00
- info@holseogwibroe.dk
- www.holseogwibroe.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche

Hurtig modtagelse af vareprøver
Hurtig modtagelse af vareprøver, så super behandling.

Fantastisk service af Ole Holse
Fantastisk service af Ole Holse, da lageret pludselig var tømt for varenummer 120603. Vi har nu fået lagt gulvet og det er så smukt. Tømreren var overrasket over at han ikke skulle bruge slagklods til at samle det.

Bestilte 4 forskellige prøver
Bestilte 4 forskellige prøver. De blev leveret hurtigt og gratis.

Risposta di Holse & Wibroe
Jeg vil give Holse & Wibroe 5 stjerner.
Jeg vil give Holse & Wibroe 5 stjerner.
Førsteklasses kundeservice når vi har bedt om varerprøver - hurtigt og enkelt.
PS. Vi har bestilt bambus til terrassen og indvendige gulve.
Mine bedste anbefalinger.
Claus Bech Andersen.

Risposta di Holse & Wibroe
Bestilte et par vareprøver og havde…
Bestilte et par vareprøver og havde yderligere en forespørgsel. Alt blev håndteret super

Risposta di Holse & Wibroe
Jeg er vild med bambusgulvene og…
Jeg er vild med bambusgulvene og betjeningen i Greve er professionel og hjælpsom.
Vi kommer helt sikkert til at købe Holse & Wibroe gulv

Risposta di Holse & Wibroe
professional service og et fantastisk…
professional service og et fantastisk produkt. Kan anbefale dem. Jacques

Risposta di Holse & Wibroe
Jeg har fået rigtig fyldestgørende…
Jeg har fået rigtig fyldestgørende orientering om produktet. Hurtig levering. Venlig og imødekommende personale, der bare kender deres produkter til bunds.

Risposta di Holse & Wibroe
Alle aftaler overholdes og service samt…
Alle aftaler overholdes og service samt rådgivning er i top

Risposta di Holse & Wibroe
Virkelig professionel rådgivning i…
Virkelig professionel rådgivning i showroom og efterfølgende. Fantastisk stemning af passion og ærlighed.