Holse & Wibroe Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service! Jeg har haft en god oplevelse både med vejledning i forhold til olie og rigtig god service u forbindelse med at 2 af vores terrassebrædder revnede.

Valutata 5 stelle su 5

I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Fornitore di materiali edili
  3. Negozio di articoli per il rinnovamento della casa

Scritti dall'azienda

Holse & Wibroe har arbejdet med bambus siden 2004 og var blandt de første i Norden til at introducere materialet til byggebranchen. Siden da har vi specialiseret os i at forarbejde bambus til byggematerialer til gulve, terrasser og facader - altid med blik for æstetik, holdbarhed og funktion i praksis.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Advarsel mod terrasseplank

Vi har bambus over hele huset undtaget badeværelser. Rigtig godt tilfredse med indendørsudgaven. Herefter har vi store forventninger til lægning af terrasse, 30 kvm, med espressoudgaven.
Noget går galt. Håndværkernes fodspor, selv en kat der afsætter potespor, jord/ler fra omgivende grund går i forbindelse med træet og kan ikke fjernes. Fejning, spuling, prøveområde med forskellige sæber, intet fjerner misfarvningen. Terrassen står i mørkebrun med masser af brungule plamager og aftryk.
Holse kontaktes - 3 efterfølgende skriv og samtaler:
1. Svar : I eller jeres håndværkere må have gjort noget forkert, produktet fejler ingenting.
2. Svar : læs vedligeholdelsesanvisningerne, køb trærens og olie, produktet fejler ingenting.
3. Svar : henvend jer andetsteds, håndværkerne eller deres leverandør, produktet fejler ingenting.
Der løb vi mod en mur af ansvarsfraskrivelse - plankerne er tydeligvis ikke præolierede til at kunne modstå påvirkninger som oplevet. Lidt svært at skulle forbehandle 3o kvm træ før tømrerne skal i gang.
Trærens er skrappe sager, oliering er besværlig fra start, vi er noget overraskede over både produktet og håndteringen fra firmaets side.

10 marzo 2023
Non scritta su invito

Hej Jan,

I har sendt os nogle billeder, hvor vi kan se, at brædderne var flotte da I modtog dem. På disse billeder konstaterer vi også, at der er mudder, ler og grus rundt om den nybyggede terrasse. Det ses at plamagerne er spor efter håndværkerne m.v.

I skriver, at I har prøvet at afrense med sæbe. Vi har ikke erfaring med sæbe på udendørs natur-overflader (og slet ikke præ-olierede overflader) og anbefaler derfor ikke dette. At I ikke kan rengøre brædderne med vand & sæbe, gør ikke brædderne til ”dårlig kvalitet”.

Vi fremsendte derfor montagevejledning inkl. drift- & vedligehold, for at gøre opmærksom på hvordan terrassen kan afrenses og efterbehandles. Vi har i dag fået en god snak med jeres håndværker, og det lød ikke til, at han var ked af hverken produkt eller dets performance. Terrassen er monteret i en måned hvor der har været sol, sne, regn, tø og frost – med grus, ler og mudder rundt om terrassen. Under sådanne forhold må en grundigere rengøring end ellers kunne forventes.

Vi betragter os som et firma med et ekstraordinært højt serviceniveau. Øvrige trustpilot-anmeldelser bekræfter dette. Vi har med 20 år på bagen lært, at vi ikke kan gøre alle kunder 100% tilfredse. Det er ikke en rar erkendelse – men nok en uundgåelig del af det at drive virksomhed i dag.

Holse & Wibroe A/S

Valutata 5 stelle su 5

En meget imødekommende dialog og…

En meget imødekommende dialog og hjælpsomhed.

22 febbraio 2023

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Margit, tak for din tid og din søde anmeldelse.

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Signe, tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du sætter pris på vores service :-)

Super tilfreds

Super tilfreds. Vi bestilte nogle prøver, og de kom straks.

3 febbraio 2023

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Jakob, stor tak for din meget fine anmeldelse. Vi er glade for at du sætter pris på vores service :-)

Valutata 5 stelle su 5

Venlig og professionel vejledning - en fornøjelse at tage kontakt til.

30 gennaio 2023

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Line, tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du sætter pris på vores service :-)

Valutata 5 stelle su 5

Bestilte en prøve på gulv

Bestilte en prøve på gulv. Fandt ud af at jeg gerne ville have endnu en og det blev klaret nemt, hurtigt og venligt.

22 gennaio 2023

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Mikkel, tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for at du sætter pris på vores service :-)

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig svar og sendt en vareprøve uden…

Hurtig svar og sendt en vareprøve uden beregning. Super god service

15 gennaio 2023

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Villy, tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du sætter pris på vores service :-)

god kundeservice

God behandling

1 gennaio 2023

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Mikael, tak for endnu en fin anmeldelse. Vi er glade for at du sætter pris på vores kundeservice :-)

Valutata 5 stelle su 5

Her er det en fornøjelse at handle

Det er en fornøjelse at handle med Holse & Wibroe. Fantastiske produkter og fornuftige priser.. og en service ud over det sædvanlige

8 dicembre 2022

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Jan, tak for din virkeligt fine anmeldelse. Vi er glade for at du kan lide vores produkter og at du sætter pris på vores service.

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Flemming, tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du sætter pris på vores service.

Valutata 5 stelle su 5

Fremragende service. Fremragende produkter.

Baksede lidt med at få vareprøver i indkøbskurven via hjemmesiden. Ringede til Holse & Wibroe hvor jeg fik rigtig god råd og vejledning. Modtog de bestilte vareprøver få dage senere og er meget begejstret for udseende og kvalitet. Har netop bestilt mit kommende bambusgulv som jeg glæder mig til at gå på i mange år fremover :-)

11 novembre 2022

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Anders, stor tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at høre at du sætter pris på vores service og at du netop har valgt vores bambusgulv til din bolig.

Valutata 5 stelle su 5

Snabbt och bra hanterat !

Snabbt och bra hanterat !! Kommer snart att beställa.

31 ottobre 2022

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Jan, tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du sætter pris på vores service og at du vil vælge vores bambusprodukt :-)

Valutata 5 stelle su 5

God service med at sende prøver på de…

God service med at sende prøver på de forskellige gulve de tilbyder. Det gør mit valg meget nemmere over hvilket af deres fine bambus gulve jeg skal have!

21 ottobre 2022

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Ida, tak for din virkeligt fine anmeldelse. Vi er glade for at vi har kunne hjælpe dig med at simplificere dit valg af bambusgulv og at du sætter pris på vores service.

Bambus terrasse 140 m2

Vi har netop anlagt en bambus terrasse fra Holse og Wibroe på 140 m2., hvilket vi er virkelig tilfredse med. Vi har haft en god dialog med både tømrer og producent undervejs og kan kun anbefale deres produkter til andre.

Vi havde ingen erfaring med bambus tidligere, men kommer til sikkert til at bruge dette produkt igen - og det samme gør vores tømrer.

20 giugno 2022
Non scritta su invito

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Dennis, tak for din virkelig fine anmeldelse. Vi er meget glade for at du sætter pris på vores service og vores bambusprodukt :-).

Igen, stort tak.

Prøver og forespørgsel.

Efter en forespørgsel på bambus til et projekt endte jeg med at bestille prøver på gulv og terrasse.
Holse og Wibroe leverer, som altid, god service og hurtig ekspedition.

1 settembre 2022

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Jesper, tak for din søde anmeldelse. Vi er meget glade for at du sætter pris på vores service! Og at du har fået øjnene op for bambus.

Perfekt service

Vareprøver er genialt når man skal bevæge sig ud i et nyt materiale. Bambus

3 settembre 2022

Risposta di Holse & Wibroe

Hej Christian, tak for din fine anmeldelse. Vi er meget glade for at du sætter pris på vores service! Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Valutata 5 stelle su 5

Bambus kan faktisk se rigtig godt ud

Jeg bad om vareprøver og blev sendt helt uden beregning.
Gulvprøverne kom nogle dage efter, og så var helt overrasket over kvaliteten af bambustræet.
Jeg har altid været lidt skeptisk over bambus, men nu er mit syn på bambus er helt anerledes idag, og kommer helt sikkert til at købe vores nye gulv hos H&W.

28 agosto 2022

Risposta di Holse & Wibroe

Hej Inunnguaq, tak for din søde anmeldelse. Vi er glade for at vi har kunne ændre dit syn på bambus og at du sætter pris på vores service.

Fin service

Der er bare check på deres service

18 agosto 2022

Risposta di Holse & Wibroe

Hej Svend, tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for at du sætter pris på vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più