Holse & Wibroe Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Fantastisk service! Jeg har haft en god oplevelse både med vejledning i forhold til olie og rigtig god service u forbindelse med at 2 af vores terrassebrædder revnede.

I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... Leggi di più

Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... Leggi di più

Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... Leggi di più

1. Negozio di materiali da pavimentazione
  2. Fornitore di materiali edili
  3. Negozio di articoli per il rinnovamento della casa

Holse & Wibroe har arbejdet med bambus siden 2004 og var blandt de første i Norden til at introducere materialet til byggebranchen. Siden da har vi specialiseret os i at forarbejde bambus til byggematerialer til gulve, terrasser og facader - altid med blik for æstetik, holdbarhed og funktion i praksis.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Tutte le recensioni

33 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Bestilte vareprøver leveret hurtigt

Bestilte nogle vareprøver - og vupti havde jeg dem, et katalog og prisliste. Meget fornemt.

25 febbraio 2025

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Eddy, mange tak for din rigtig flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for vores prøver og vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

God service

God service

4 gennaio 2025

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Mette, stor tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at høre, at du er glad for at du synes om vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Fik tilsendt prøver

Fik tilsendt prøver - super service 👌

9 dicembre 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Cecilie, stor tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for vores prøver og vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Igen en god oplevelse

4 dicembre 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Claus, stor tak for endnu en god anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for vores service. :-)

Fremragende service

1 dicembre 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Claus, stor tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

lynhurtig og hjælpsom service

Som arkitekt oplevede jeg lynhurtig service og parathed i forbindelse med undersøgelse af materialer til projekt

20 novembre 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Jesper, stor tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået hvad du skulle bruge og at du er glad for vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Førsteklasses..

For det første,købte jeg ikke noget ,men fik det ganske gratis noget bambus fin'er og der med et par hæfter til at læse i og få inspiration og det giver lyst at investere nogle penge i bambus fin'er..så fint .super

19 novembre 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Jan, stor tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Holse & Wibroe

Virkelig god og hurtig service

Virkelig god og hurtig service! Hurtig levering og god størrelse på vareprøverne. Kan varmt anbefales!

10 novembre 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Krista, stor tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået hvad du skulle bruge og at du er glad for vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Fint service

Fint service - hurtigt vareprøve og vejledning.

4 novembre 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Steen, stor tak for din rigtig fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en tilfredsstillende prøvebestilling. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Effektivt

At jeg fik hvad jeg skulle bruge

12 novembre 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Luna, stor tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har fået hvad du skulle bruge. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Holse & Wibroe

Jeg bestilte to gratis prøver på…

Jeg bestilte to gratis prøver på bambusfinér. Prøverne ankom lynhurtigt, og Holse og Wibroe betalte for fragten. Produktet i sig selv er super fint og god kvalitet.
Når jeg på et tidspunkt skal bruge produktet, vil jeg helt klart købe fra dem.

2 novembre 2024

Kære Knut
Vi sætter stor pris på din anmeldelse, tak for det!.
Vi er rigtig glade for at høre, at du er glad for dine prøver. Du må endelig kontakte os, hvis og når vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Holse & Wibroe

Levering var helt som den skulle være…

Levering var helt som den skulle være og så lidt til.
Gulvet er bare så flot

3 ottobre 2024

Kære Jørn
Vi sætter stor pris på din anmeldelse, tak for det!.
Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god leveringsproces og at du synes om vores produkter. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Super handel

Super handel, god pris fin kvalitet

23 settembre 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Hans, stor tak for din rigtig fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god handel og du synes om vores produkter. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Holse & Wibroe

Super kundeservice og solidt produkt.

Super kundeservice og solidt produkt.
God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve.
Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede sammen. Kvaliteten af gulvet er høj, og vi havde et minimalt spild.

5 settembre 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Jeppe, stor tak for din rigtig fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vores produkter. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

God kvalitet

God kvalitet, super service - Tak.

20 giugno 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Uffe, tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og vores produkter. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-) Rigtig god sommer!

Holse & Wibroe

kvaliteten af ​​deres produkter er…

kvaliteten af ​​deres produkter er fanastisk og til en rimelig pris. Bestillingsprocessen var enkel, og jeg kunne hente min ordre samme dag.👍👍👍

2 luglio 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Jonathan, tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores produkter og vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-) God sommer!

Fin betjening

18 giugno 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Ole, tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores betjening. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Super service.

Super service.

5 giugno 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Jeppe, tak for din fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Pris, levering og service 👍

Alt var, som aftalt, helt i orden.
Hurtig levering og god service samt en god skarp pris.

31 maggio 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Theis, tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores varer samt vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)

Holse & Wibroe

Var meget hurtige til at sende en nu…

Var meget hurtige til at sende en nu gulvprøve da den første blev væk hos PostNord

13 maggio 2024

Risposta di Holse & Wibroe

Kære Mathias, tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med vores varer samt vores service. Du må endelig kontakte os, hvis vi kan være dig behjælpelig igen :-)