Holland automotive Recensioni

TrustScore 2 su 5

Valutata 1 stelle su 5

Vermijd deze handelaar! Ivm negatieve reviews hebben ze hun naam op het internet aangepast naar Hollandia Premium en Porsche centre. Teken hier nooit voor een koopovereenkomst, al zegt de Guido dat... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Vandaag de showroom bezocht. Thijs was aanwezig. Helaas de vriendelijke jongeman verdween al snel en er kwam een heel andere persoon tevoorschijn. Mensen wees gewaarschuwd. Dit is geen eerlijk bedrij... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Pas op met betalen bij Hollandia! Zodra je ergens hebt getekend of afgerekend hebt veranderd alle schijn behulpzaamheid en vriendelijkheid. Gekochte auto bleek niet overeen te komen met de omschrijvin... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen Augustus auto gekocht bij Hollandia automotive. Goed geholpen van het begin tot het eind. Als je je van te voren goed laat informeren door het kundige personeel, dan weet je waar je aan to... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

1 recensione negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Oplichters

Vandaag de showroom bezocht. Thijs was aanwezig. Helaas de vriendelijke jongeman verdween al snel en er kwam een heel andere persoon tevoorschijn. Mensen wees gewaarschuwd. Dit is geen eerlijk bedrijf.
De naam op de gevel wordt gewijzigd, met een zwarte stift wordt Hollandia weggewerkt en HPPC is een nieuwe naam. Alleen gaan de malafide praktijken door.

29 gennaio 2025

Brief binnen gekregen RDW

Brief binnen gekregen RDW
Kilometers terug gedraaid
En mercedes beurt niet uitgevoerd
1500. Aflever kosten

Koop gewoon V serie of wat dan ook niet
Hier!
Oplichters brief rdw komt online!

21 giugno 2024
Valutata 1 stelle su 5

Je moet hier niks kopen dit zijn gewoon…

Je moet hier niks kopen dit zijn gewoon oplichters je kan best een auto kopen bij ze maar dat moet dan een hele nieuwe zijn anders niet aan beginnen heb hier een opel zafira gekocht met 70.000 op de teller na anderhalf jaar turbo kapot kan gebeuren natuurlijk oke turbo laten maken hun betallen de helft van de arbeids kosten zo gezegd zo gedaan turbo gemaakt maar het probleem was er nog weer terug gestuurd naar de monteur die hun hem hebben laten maken die kwam tot de conclusie dat de motor zwaar vervuild was en dat het niet te maken valt ja andere motor erin wel eerst het geld uit me zak trekken met een nieuwe turbo en nog niet gemaakt dus heb een nieuwe turbo op een kapotte motor laten zetten dus het zijn wel echt vieze oplichters voor de normale mens die gewoon heel hardt moet werken voor zijn of haar geld koop hier alsjeblieft geen auto je wordt genaaid zit met een kapotte auto en ëen financiering die ik nog 2 jaar moet betallen nu heb ik een andere monteur laten kijken naar die auto en die zegt tegen mij die auto was al vervuild toen je hem kocht dus koop hier niks je wordt genaaid je kan beter naar de dames van genot gaan heb je nog waar voor je geld hun naaien je zonder te zoenen ooh ja trouwens nieuwe turbo was iets van 2000 ook mee opgelicht

10 giugno 2024

Mensen opgelet!!

Mensen opgelet!!! Neem direct afstand van dit bedrijf. Bedrijf is niet opgestart om eerlijk geld te verdienen maar om mensen op te lichten!! Het is maar dat ik scherp ben ik trapte er niet in maar ze proberen je van alle kanten over te halen met leugens en beloftes die ze niet nakomen en waar kunnen maken. 3 belangrijke punten:

- lees al die reviews. Er wordt verteld dat het ouwe reviews zijn en dat het bedrijf overgenomen is door een andere persoon maar het is leugen!! Waarschijnlijk andere naam maar wel dezelfde mentalitait en dezelfde eigenaar. Ik lees bij alle andere reviews dat ze in beslag genomen en kapotte autos verkopen.
- er wordt aan mensen belooft dat ze een verzekering hebben en dat ze met aantal bedrijven samenwerken voor de reparaties tijdens de zogenaamde garantie periode. Ik heb die bedrijven gebeld en er is bij hun niks bekend dus dat is ook leugen.
- als je toch alsnog kiest om een auto te kopen bij hun, er staat op die zogenaamde garantie voorwaarde dat het alleen geldt bij particuliere klanten en geen zakelijke klanten. Als reactie hierop kreeg ik te horen dat ze taxis en bedrijfs autos bedoelen maar ben taxichaffeur ook en heb nooit een porsche gezien als taxi. En laten we denken dat dat wel zo is zet dat dan duidelijk erop.

Hun niveau is te laat om mij op te lichten. Als jullie denken dat ik ben opgelicht en door mijn boosheid dit allemaal schrijf NEE ben niet opgelicht. Ik wil alleen mensen waarschuwen die hard voor hun geld werken. Samen kunnen we van al deze oplichters af..!

6 maggio 2024

PAS OP!!! GRUWELIJKE OPLICHTERS

Wees gewaarschuwd mensen en koop hier NIKS. Het zijn een stelletje oplichters, manipulators en geldwolven. Wees gewaarschuwd mensen! Ze doen alsof ze het beste met je voor hebben maar naaien je 3x zo hard! Ze beloven van alles maar daar is niks van waar. Val niet voor die praatjes van ze, want daar zijn ze goed in.

Op een dag gaan ze echt de verkeerde persoon/personen tegenkomen als ze door blijven gaan met die schimmige praktijken! KARMA komt ook voor ze en hard ook!

1 maggio 2023

Erg behulpzaam

Het was goede ervaring. Heel erg behulpzame personeel. Je wordt snel geholpen, wordt aandachtig geluisterd naar je wensen. Dank je wel!!

22 aprile 2024

Super mooie Q8 gekocht

Super mooie Q8 gekocht.
Het was super snel geregeld. Wij hebben vanaf begin tot einde altijd een contactpersoon gehad en konden altijd bij hem terecht voor onze vragen.
Bij de aflevering was het een heel feestje en de auto stond helemaal gepoetst voor ons klaar

17 aprile 2024

google onvindbaar

goh wat gek dat ze niet meer op google te vinden zijn... denk door alle slechte reviews - dan maar hier mensen blijven waarschuwen - OPLICHTERS

11 marzo 2024

Er klopt niks van

Wou hier een auto financieren en zo gezegd zo getekend en kon niet worden geannuleerd alleen als de finance niet door zou gaan, een week in de aanvraag ben ik ontslagen bij mijn werkgever en dit doorgegeven aan het financiering bedrijf waarna dat hun mij de lening niet meer wouden/kunnen verstrekken oftewel de finance aanvraag werd niet geaccepteerd dit doorgegeven aan Hollandia automotive en hier alsnog een annuleringskosten van %15 gekregen (+-€2900) nu willen ze een ontslagbrief opgestuurd krijgen anders moet ik alsnog betalen dit met juridische loket besproken en hun geven aan dat ze niet om dit soort privaatrechtelijke informatie mogen vragen

1 gennaio 2024

Vermijd deze handelaar

Teken hier nooit voor een koopovereenkomst, al zegt de Guido dat het moet voor de aanvraag!
Kilometerstanden van auto’s kloppen niet. Zoek op Rechtspraak.nl naar hoeveel rechtzaken zijn aangespannen tegen dit bedrijf!

1 febbraio 2024

Oplichters

Ze zeggen dat ik moet tekenen om de aanvraag te kunnen doen. Na het tekenen kom ik er niet meer vanaf en berekenen ze 15% annuleringskosten.

30 gennaio 2024
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più