Blev behandlet d. 03.11 2021, har ikke røget siden Jeg røg mellem 40 og 45 Cecil om dagen ( havde røget i ca 52 år) Meget effektivt og behageligt miljø og behandler. Kan kun anbefale det. 100%... Leggi di più
Endelig røgfri takket være jer. Efter mange års rygning troede jeg ikke, det var muligt at stoppe – men forløbet hos jer gjorde hele forskellen. I mødte mig med forståelse, støtte og gode redsk... Leggi di più
Helt til grin de snyder folk med en indøvet tale de fyre af men når man spørger ind til teknologi kan de ikke svare på noget som helst! Plus de er blevet kritiseret i artikler for bondefangeri. Der... Leggi di più
Jeg har røget 20-30 smøger hver dag i 40 år og jeg må indrømme denne behandling skulle jeg have taget for længst. Jeg er nu helt røgfri takket være jer kan jeg forhåbenligt nyde nogle flere år med bør... Leggi di più
Rygestop på 1 time med biofeedback - elektromagniske impulser der ændrer rygetrangen. Holdopnu har siden 2006 ligget i Frederikssund, og er Danmarks specialister i rygestop med 5 behandlere. Vi har 100 vis af gode anbefalinger på vores hjemmeside 🙂
Færgeparken 21, 3600, Frederikssund, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Jeg var hos holdopnu i Ans. 1. nov 2023 altså lige 5 mdr. siden i dag.
Jeg havde været stoppet fra 2012-2020, men fald i og begyndte at ryge igen.
Jeg hørte om jer gennem en kollega, og tænkte at det måtte jeg prøve.
Ja og jeg har ikke røget siden og min hoste er også stoppet nu. Det er helt fantastisk, så godt det virkede.

Risposta di Holdopnu
Min ven anbefalede jeres rygestop, og tak for det, det har helt igennem været en super oplevelse. Professionel og empatisk behandler der gav en god information om behandlingen og hvad jeg skulle gøre efterfølgende. Jeg har ikke røget og ikke haft hverken lyst eller trang siden jeg gik ud af døren. Har været storryger i 25 år, og troede aldrig det ville lykkes for mig at stoppe 👍🏻

Risposta di Holdopnu
Jeg troede aldrig det skulle lykkes, at jeg efter mange år stoppede med cigaretter, røg, damp og dårlig luft. Efter anbefaling, og en behandling er jeg endelig fri fra røgpinden og kommer aldrig til at ryge igen. 1000 tak til holdopnu 👍

Jeg var i "behandling" d.29/6-23 kl:11.00
Jeg kom motiveret og med et ønske om at dette var noget der vil virke...........
Men nej..... da jeg kom ud fra "klinikken" efter 1 times behandling med denne vidunder maskine havde jeg stadig lyst til at ryge...den søde sygeplejerske sagde at der kunne gå op til 12 timer før det virkede.. så jeg var standhaftig og holdt ud...efter 12 timer var lysten til at ryge 10 dobbelt.... og næste dag efter Ca 28 timer var trangen på +200 og jeg måtte kapitulere og tænde en cigaret.
Jeg har en følelse af at været blevet taget godt og grundigt i nummi...snydt og bedraget.... fra narret 1200.kr.
Jeg ville hellere være blevet bestjålet af en lommetyv som jeg ikke havde set i øjnene og troet på....
Efter min mening bør de tilbagebetale de 1200 kr. som alle andre steder når man har købt et produkt som ikke ok...lever op til forventningerne eller indeholder det der står i varebeskivelsen.
M.V.H
Michael.
En meget utilfreds kunde....

Risposta di Holdopnu
Jeg kom til jer i august 2020 efter at have røget en pakke cigaretter dagligt gennem flere år. Jeg var ikke motiveret, men havde fået det anbefalet af en nabo og tænkte, jeg ville tage chancen. Jeg har nu været røgfri i over et år uden det store besvær. Jeg anbefaler det helt sikkert :)

Risposta di Holdopnu
Har røget 30 smøjer dagligt igennem 40 år og har ikke i min vildeste fantasi troet at jeg kunne få dem ud af mit liv.
Så sagde en kollega at jeg skulle prøve jer, jeg var ikke engang motiveret, men tænkte ok, jeg prøver.
Jeg var hos jer i juni 2020 og idag 17 oktober ryger jeg stadig ikke og NEJ, kommer aldrig til igen at ryge, det er totalt fjernt for mig.....
TAK for den største hjælp og befrielse i mit liv 😊👍👍👍👍👍

Risposta di Holdopnu
Hvad med min ven den 26. september til rygestop har ikke røget siden har ikke haft abstinenser det er det bedste jeg nogensinde har gjort og så var det billigt1100-, jeg røg 40+ om dagen stoppet fra den ene dag til den anden uden besvær
Hvis jeg kan kan alle😉
Morgan 🏝Bornholm

Risposta di Holdopnu
Jeg er simpelthen så glad!!
Efter mange års røg, (og dårlig samvittighed overfor mine børn) er jeg blevet IKKERYGER.
Jeg må indrømme at jeg ikke rigtig troede på det, men min kollega fik mig overbevist. TAK.
Det er en meget professionel behandling man får, og der er rent og pænt.
Min kollega sagde til mig, at der er aldrig noget tidspunkt der er det rigtige, så spring ud i det :-)
Med venlig hilsen Roshanak

Risposta di Holdopnu
Dejlig og hyggeligt lille klinik.
Dit rygestop starter her, det virker 100%.
Og Trine som arbejder der er sød og imødekommen.

Risposta di Holdopnu
Jeg har røget 2 pakker cigaretter dagligt i ca. 30 år og prøvet div. rygestop produkter uden held.
Da jeg læste om Holdopnu tænkte jeg at det var lidt hukus pokus agtigt at man bare kunne stoppe med at ryge efter en behandling. Jeg bestemte at jeg ville prøve det alligevel, og det har jeg ikke fortrudt.
Jeg var mødt op i god tid og stod på parkeringspladsen og røg de sidste 4-5 smøger jeg havde i pakken. Selve behandlingen var rigtig behagelig og afslappende, jeg lå og tænkte at i morgen ryger jeg som sædvanlig.
Lige efter behandlingen havde jeg ikke trang til at ryge. Dagen efter til morgenkaffen havde jeg heller ikke trang til at ryge. Nu er det 8 måneder siden at jeg stoppede med at ryge og jeg føler slet ikke trang til at ryge igen. Jeg kan kun anbefale at prøve det.

Risposta di Holdopnu
Jeg har nu været røgfri i 1 år. Takket være den hjælp jeg fik fra holdopnu, tror jeg at det lykkes. Det er ikke nemt at hold op med at ryge, men et rigtig godt værktøj med den behandling jeg fik på klinikken. Rigtig dejligt at få tage fjernet abstinenserne. Det hjalp mig rigtigt meget.
Mange røgfri hilsner
Jesper Thomsen