Altid sikker levering få dage efter bestilling. Chaufføren blæser selv pillerne ind uden og har ofte været forbi uden vi bemærker det. Piller i høj kvalitet der brænder meget rent nærmest uden aske. K... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Alt fungerede fint, bestilling, telefonisk kontakt, levering - og så går vi ud fra, at produktet er OK, det plejer det.
Jeg får en fin og personlig betjening i min primære butik i Glamsbjerg, samt også senest i Gudbjerg ved bestilling on-line af træpiller. Savner kun, at i fortsat sælger læggekartofler, og også gerne s... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Nem og hurtig bestilling via nettet. Da vi denne gang ikke lige kunne være hjemme ved levering, var jeg spændt på, hvor pallerne var hensat. Alle bekymringer blev til skamme, da pallerne med præcis mi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Højlund Mølle er en fynsk kæde af 4 fysiske butikker, samt en webshop på hojlund.dk. Vores 4 afdelinger er beliggende i byerne: • Gudbjerg • Tarup • Glamsbjerg • Middelfart Vi leverer træpiller, briketter og fyringsolie til hele landet: Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer. Varebilerne medbringer mobiltruck, og kan sætte varerne ind i tørvejr hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning. Trucken er 2,7 x 2,7 meter. Højlund er derudover en kendt forretning indenfor foder og strøelser til dyrene i hjemmet og på gården. Så om du har en hest, hund eller kat kan vi finde udstyr og foder til dem på vores webshop og i butikkerne. I foråret 2023 opkøbte vi Kinnerup Hesteartikler, så vi har kunne vækste indenfor heste verden og dermed og sammenlagt vores 2 verdener. I dag går vi under navnet Kinnerup by Højlund, men for nemhedens skyld hedder hjemmesiden for rideudstyr stadig: kinnerup-hesteartikler.dk Til sidst men ikke mindst er vi en virksomhed der elsker udvikling og lytter til vores kunders ønsker, derfor har vi fået et bredt udvalg af haveartikler lige fra krukker til jord og river. Derfor kan vi ved Højlund Mølle, tilbyde dig som kunde en heldhedsoplevelse omrking dit hus og dyrene i dit liv - om du så er på vej ind i en af vores fysiske butikker eller klikket ind i det online univers. Hvis du har brug for hjælp er vi til at kontakte på facebook: Højlund Mølle, på mail: web@hojlund.dk eller over telefonen: 62251136. Håber vi snart ses!
Ørbækvej 268B, 5892, Gudbjerg, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Hurtig levering og Chaffør havde sat det bestilte så fint inde ved væggen.

Risposta di Højlund Mølle
Muligt at kontakte jer for rådgivning i forbindelse med køb. Hurtig ekspederet.

Risposta di Højlund Mølle
Fulstændigt problemfri ordre håndtering og hurtig levering. Kan varmt anbefale denne virksomhed ✨

Dårligste kundeservice nogensinde!
Jeg finder firmaet på nettet, skriver dem en mail, på den oplyste mailadresse på hjemmesiden web@hojlund og spørger om de kan oplyse hvor lang tid holdbarhedsdatoen er på en bestemt kaninfoder. (En pose hos os holder over et år.) Jeg får den 30. Jan 2025 at vide, at den kan holde sig til April 2026. Jeg takker og bestiller.
Da jeg modtager mit foder kan det kun holde sig til juni 2025.
Jeg kontakter skuffet og håbefuld firmaet, efter modtagelse.
De ser det ikke som deres fejl, men forklarer at de har flere afdelinger og webshoppens varer sendes fra et andet lager end det jeg har været i mailkorrespondance med, selvom jeg har skrevet til webshoppens mail. De kunne i deres første mail til mig, have oplyst at de har flere afdelinger og at det derfor ikke var muligt at oplyse en præcis holdbarhedsdato, afhængigt af hvilket lager der blev afsendt fra. Så havde jeg, som kunde, haft et valg om, at finde en anden butik/firma, der kunne oplyse dette.
De “kan” desværre ikke hjælpe, og vil dermed ikke rette op på deres vildledende kundeservice.
Jeg skulle åbenbart som internet kunde i deres webshop, - endda den mailadresse, jeg skrev første mail til, have været opmærksom på, at firmaet har flere afdelinger og at jeg modtog svar fra en afdeling i Glamsbjerg (selvom jeg skrev til web@hojlund) Og så skulle jeg, efter deres udlægning have forudset, at jeg ikke kunne regne med det svar jeg fik, fordi de ikke har noget med afsendelse af webshoppens varer at gøre!
Det er den måde de snor sig uden om på, og fralægger sig ansvaret for vildledende kundeservice, med en forventning om at man har sat sig helt ind i firmaets afdelinger og at man lige skal være opmærksom på at en anden afdeling/lager end webshoppen svarer.
Jeg har aldrig oplevet en dårligere service i en webshop end dette.
Det drejer sig ikke om mange penge, heldigvis, men princippet i at oplyse kunder forkert og efterfølgende ikke vil rette op på fejlen, det er = virkelig dårlig service.

Risposta di Højlund Mølle
Fik min levering hurtigt og nemt, sød og hjælpsom fragtmand. Desværre var leveringen gået i stykker og forsøgt repareret før jeg modtog den, så strøelse faldt ud. Hvis man ved, at noget er gået hul på, synes jeg det er forventeligt at gøre opmærksom på det og eventuelt kreditere det ødelagte.

Risposta di Højlund Mølle
God service samt rigtig god service gra den chauffør som leverede varen på vores bopæl.

Risposta di Højlund Mølle
Efter flere problemer med jeres hjemmeside, fik jeg bestilt de ting jeg manglede.
Hurtig levering. God pris.

Risposta di Højlund Mølle
Hurtig og fri levering. Gode faste briketter til en rigtig god pris.

Risposta di Højlund Mølle
Vi har handlet hos jer i rigtig mange år.
Piller til tiden. Kørt ind i værkstedet.

Risposta di Højlund Mølle
Fantastisk service, god vejledning og hurtig modtagelse af min varer
Fik en hurtig levering som lovet og en hjælpsom service ved aflevering.

Risposta di Højlund Mølle
Chaufføren kom tidligere end forventet.. og ventede uden at blive irriteret på at jeg fik flyttet bil.. hjalp også med retur paller..
På grund af sne var der også lagt en beskyttelse plastik over Træpiller pallerne.

Risposta di Højlund Mølle
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.