Højlund Mølle Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Altid sikker levering få dage efter bestilling. Chaufføren blæser selv pillerne ind uden og har ofte været forbi uden vi bemærker det. Piller i høj kvalitet der brænder meget rent nærmest uden aske. K... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alt fungerede fint, bestilling, telefonisk kontakt, levering - og så går vi ud fra, at produktet er OK, det plejer det.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg får en fin og personlig betjening i min primære butik i Glamsbjerg, samt også senest i Gudbjerg ved bestilling on-line af træpiller. Savner kun, at i fortsat sælger læggekartofler, og også gerne s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nem og hurtig bestilling via nettet. Da vi denne gang ikke lige kunne være hjemme ved levering, var jeg spændt på, hvor pallerne var hensat. Alle bekymringer blev til skamme, da pallerne med præcis mi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di legna da ardere
  2. Negozio di articoli per equitazione
  3. Vivaio e articoli per il giardino
  4. Fornitore di gasolio per riscaldamento
  5. Negozio per animali
  6. Fornitore di legname

Scritti dall'azienda

Højlund Mølle er en fynsk kæde af 4 fysiske butikker, samt en webshop på hojlund.dk. Vores 4 afdelinger er beliggende i byerne: • Gudbjerg • Tarup • Glamsbjerg • Middelfart Vi leverer træpiller, briketter og fyringsolie til hele landet: Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer. Varebilerne medbringer mobiltruck, og kan sætte varerne ind i tørvejr hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning. Trucken er 2,7 x 2,7 meter. Højlund er derudover en kendt forretning indenfor foder og strøelser til dyrene i hjemmet og på gården. Så om du har en hest, hund eller kat kan vi finde udstyr og foder til dem på vores webshop og i butikkerne. I foråret 2023 opkøbte vi Kinnerup Hesteartikler, så vi har kunne vækste indenfor heste verden og dermed og sammenlagt vores 2 verdener. I dag går vi under navnet Kinnerup by Højlund, men for nemhedens skyld hedder hjemmesiden for rideudstyr stadig: kinnerup-hesteartikler.dk Til sidst men ikke mindst er vi en virksomhed der elsker udvikling og lytter til vores kunders ønsker, derfor har vi fået et bredt udvalg af haveartikler lige fra krukker til jord og river. Derfor kan vi ved Højlund Mølle, tilbyde dig som kunde en heldhedsoplevelse omrking dit hus og dyrene i dit liv - om du så er på vej ind i en af vores fysiske butikker eller klikket ind i det online univers. Hvis du har brug for hjælp er vi til at kontakte på facebook: Højlund Mølle, på mail: web@hojlund.dk eller over telefonen: 62251136. Håber vi snart ses!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

80 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Hurtig levering og Chaffør havde sat…

Hurtig levering og Chaffør havde sat det bestilte så fint inde ved væggen.

7 febbraio 2025

Hej Maria,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores leveringstid og med den lille ekstra service fra chaufføren. Vi sætter en ære i at gøre det nemt for vores kunder, så det glæder os virkelig, at du er tilfreds.

Vi håber at se dig igen hos Højlund Mølle!

Valutata 5 stelle su 5

Muligt at kontakte jer for rådgivning i…

Muligt at kontakte jer for rådgivning i forbindelse med køb. Hurtig ekspederet.

5 febbraio 2025

Kære Else,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet en god service og hurtig ekspedition. Vi sætter en ære i at være tilgængelige for rådgivning, så det glæder os, at du har haft en positiv oplevelse med os.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden!

Valutata 5 stelle su 5

En glad og tilfreds kunde

Fulstændigt problemfri ordre håndtering og hurtig levering. Kan varmt anbefale denne virksomhed ✨

4 febbraio 2025

Kære Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en problemfri oplevelse hos os, og at du er tilfreds med både ordrebehandlingen og leveringen. Vi sætter stor pris på din anbefaling – det betyder meget for os! ✨

Vi ser frem til at handle med dig igen en anden gang.

Hurtigt levering

Hurtigt levering

3 febbraio 2025

Kære Christina,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har oplevet en hurtig levering – vi ved, hvor vigtigt det er at få sine varer hurtigt. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi håber at byde dig velkommen tilbage hos Højlund Mølle en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Hurtigt og let at bestille

Nemt at bestille
Hurtig levering og fine varer 👍🏽

2 febbraio 2025

Hej Berit,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både bestilling, levering og vores varer. Vi sætter stor pris på din feedback og din tid – og vi håber, at vi får lov at byde dig velkommen igen hos Højlund Mølle.

Valutata 1 stelle su 5

Dårligste kundeservice nogensinde

Dårligste kundeservice nogensinde!
Jeg finder firmaet på nettet, skriver dem en mail, på den oplyste mailadresse på hjemmesiden web@hojlund og spørger om de kan oplyse hvor lang tid holdbarhedsdatoen er på en bestemt kaninfoder. (En pose hos os holder over et år.) Jeg får den 30. Jan 2025 at vide, at den kan holde sig til April 2026. Jeg takker og bestiller.
Da jeg modtager mit foder kan det kun holde sig til juni 2025.
Jeg kontakter skuffet og håbefuld firmaet, efter modtagelse.
De ser det ikke som deres fejl, men forklarer at de har flere afdelinger og webshoppens varer sendes fra et andet lager end det jeg har været i mailkorrespondance med, selvom jeg har skrevet til webshoppens mail. De kunne i deres første mail til mig, have oplyst at de har flere afdelinger og at det derfor ikke var muligt at oplyse en præcis holdbarhedsdato, afhængigt af hvilket lager der blev afsendt fra. Så havde jeg, som kunde, haft et valg om, at finde en anden butik/firma, der kunne oplyse dette.
De “kan” desværre ikke hjælpe, og vil dermed ikke rette op på deres vildledende kundeservice.
Jeg skulle åbenbart som internet kunde i deres webshop, - endda den mailadresse, jeg skrev første mail til, have været opmærksom på, at firmaet har flere afdelinger og at jeg modtog svar fra en afdeling i Glamsbjerg (selvom jeg skrev til web@hojlund) Og så skulle jeg, efter deres udlægning have forudset, at jeg ikke kunne regne med det svar jeg fik, fordi de ikke har noget med afsendelse af webshoppens varer at gøre!
Det er den måde de snor sig uden om på, og fralægger sig ansvaret for vildledende kundeservice, med en forventning om at man har sat sig helt ind i firmaets afdelinger og at man lige skal være opmærksom på at en anden afdeling/lager end webshoppen svarer.
Jeg har aldrig oplevet en dårligere service i en webshop end dette.
Det drejer sig ikke om mange penge, heldigvis, men princippet i at oplyse kunder forkert og efterfølgende ikke vil rette op på fejlen, det er = virkelig dårlig service.

6 febbraio 2025
Non scritta su invito

Hej Christina,

Tak for din feedback. Vi er virkelig kede af, at din oplevelse hos os ikke har levet op til dine forventninger. Vi forstår din frustration over situationen, og det har aldrig været vores intention at give en vildledende service.

Vi bestræber os altid på at give vores kunder så præcise oplysninger som muligt, men vi kan desværre se, at der i dette tilfælde er opstået en uoverensstemmelse mellem den forventede og den faktiske holdbarhedsdato på det foder, du har modtaget. Vi beklager, at det har skabt forvirring og skuffelse.

Vi tager din oplevelse til efterretning og vil gøre vores bedste for at tydeliggøre denne type information fremover. Skulle du handle hos os igen, anbefaler vi, at du skriver en bemærkning ved bestilling om, at du ønsker foder med længst mulig holdbarhed, så vi kan tage det med i vores håndtering.

Vi sætter pris på din tid og din feedback – det hjælper os med at blive bedre.

Valutata 3 stelle su 5

Levering hurtigt og nemt - service manglende

Fik min levering hurtigt og nemt, sød og hjælpsom fragtmand. Desværre var leveringen gået i stykker og forsøgt repareret før jeg modtog den, så strøelse faldt ud. Hvis man ved, at noget er gået hul på, synes jeg det er forventeligt at gøre opmærksom på det og eventuelt kreditere det ødelagte.

27 gennaio 2025

Kære Emilie,

Tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig og nem, og at du havde en god oplevelse med fragtmanden. Det er dog ærgerligt at læse, at din ordre desværre var beskadiget ved modtagelsen.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager meget, at du ikke blev informeret om skaden på forhånd. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så hvis du har mulighed for at sende et par billeder af skaden til christian@hojlund.dk, kan vi finde en god løsning.

Hurtig leveringi

26 gennaio 2025

Kære Dorthe,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering. Det betyder meget for os, at du har taget dig tid til at dele din positive feedback.

Vi håber at byde dig velkommen igen hos Højlund Mølle snart.

En god oplevelse…

Er meget glad for at handle hos Højlund . Det fungerer bare

22 gennaio 2025

Kære Gerda,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi bliver virkelig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at det hele fungerer, som det skal. Det betyder meget for os at vide, at du er tilfreds med din handel.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Højlund Mølle.

Alt var perfekt

Alt var perfekt

17 gennaio 2025

Hejsa,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os at høre, at alt var perfekt – det er netop den oplevelse, vi altid stræber efter at give vores kunder.

Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

God service samt rigtig god service gra…

God service samt rigtig god service gra den chauffør som leverede varen på vores bopæl.

24 gennaio 2025

Kære Ulla,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse – både med vores service og den chauffør, der leverede din vare. Vi sætter stor pris på din feedback og glæder os til at betjene dig igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Alt fint, dog lidt problemer med hjemmesiden.

Efter flere problemer med jeres hjemmeside, fik jeg bestilt de ting jeg manglede.
Hurtig levering. God pris.

19 gennaio 2025

Hej Anna,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse! Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både leveringstiden og vores priser.

Vi beklager de udfordringer, du oplevede med hjemmesiden, og vi arbejder løbende på at forbedre brugeroplevelsen, så det bliver endnu nemmere at handle hos os fremover. Din feedback er meget værdifuld for os!

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp en anden gang, er du altid velkommen til at kontakte os.

God købsoplevelse

Hurtig og fri levering. Gode faste briketter til en rigtig god pris.

15 gennaio 2025

Kære Henrik,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god købsoplevelse hos os, og at du er tilfreds med både leveringen og kvaliteten af vores briketter. Det betyder meget for os at levere produkter, der lever op til dine forventninger – og til en pris, der giver mening.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen snart.

Valutata 5 stelle su 5

Vi har handlet hos jer i rigtig mange…

Vi har handlet hos jer i rigtig mange år.
Piller til tiden. Kørt ind i værkstedet.

13 gennaio 2025

Kære Annie,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for din trofasthed gennem årene! Det betyder utroligt meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både levering og service. Vi bestræber os altid på at levere til tiden og sikre, at alt fungerer som det skal – så det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds.

Vi ser frem til at fortsætte samarbejdet i mange år fremover!

Thumps up

Ekstraordinær levering og hurtighed samt kvalitet af produkt

12 gennaio 2025

Hej Nicholas,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med både vores levering og produktkvalitet. Vi bestræber os altid på at levere den bedste service, så det betyder meget for os at få din anerkendelse.

Hvis du har brug for noget i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kære Pernille,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores hurtige levering, priser og kvalitet. Det betyder meget for os, at vores kunder er tilfredse – din feedback gør en stor forskel!

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Fik en hurtig levering som lovet og en…

Fik en hurtig levering som lovet og en hjælpsom service ved aflevering.

28 dicembre 2024

Kære Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig levering og hjælpsom service – præcis som vi ønsker, at det skal være. Din tilfredshed betyder meget for os, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Valutata 5 stelle su 5

Chaufføren kom tidligere end…

Chaufføren kom tidligere end forventet.. og ventede uden at blive irriteret på at jeg fik flyttet bil.. hjalp også med retur paller..
På grund af sne var der også lagt en beskyttelse plastik over Træpiller pallerne.

27 dicembre 2024

Kære Vibeke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores chauffør, og at leveringen levede op til dine forventninger – på trods af vintervejret. Vi gør altid vores bedste for at yde en personlig service og sikre, at alt forløber så smidigt som muligt.

Det betyder meget for os at få din feedback, og vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for det.

Valutata 4 stelle su 5

Fint sand

Fint sand. Lidt lavere mig som levering.

10 dicembre 2024

Hej Jørn,

Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os. Vi er glade for, at du synes om sandet, og vi sætter pris på din feedback angående levering. Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service, så dine input er meget værdifulde for os.

Vi håber, at vi kan byde dig velkommen igen en anden gang!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più