Højlund Mølle Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Altid sikker levering få dage efter bestilling. Chaufføren blæser selv pillerne ind uden og har ofte været forbi uden vi bemærker det. Piller i høj kvalitet der brænder meget rent nærmest uden aske. K... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alt fungerede fint, bestilling, telefonisk kontakt, levering - og så går vi ud fra, at produktet er OK, det plejer det.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg får en fin og personlig betjening i min primære butik i Glamsbjerg, samt også senest i Gudbjerg ved bestilling on-line af træpiller. Savner kun, at i fortsat sælger læggekartofler, og også gerne s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Nem og hurtig bestilling via nettet. Da vi denne gang ikke lige kunne være hjemme ved levering, var jeg spændt på, hvor pallerne var hensat. Alle bekymringer blev til skamme, da pallerne med præcis mi... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Fornitore di legna da ardere
  2. Negozio di articoli per equitazione
  3. Vivaio e articoli per il giardino
  4. Fornitore di gasolio per riscaldamento
  5. Negozio per animali
  6. Fornitore di legname

Scritti dall'azienda

Højlund Mølle er en fynsk kæde af 4 fysiske butikker, samt en webshop på hojlund.dk. Vores 4 afdelinger er beliggende i byerne: • Gudbjerg • Tarup • Glamsbjerg • Middelfart Vi leverer træpiller, briketter og fyringsolie til hele landet: Fyn, Jylland, Sjælland, Lolland-Falster samt resten af Danmark med brofaste øer. Varebilerne medbringer mobiltruck, og kan sætte varerne ind i tørvejr hvor du gerne vil have dem, f.eks. i en carport eller helt ind i en bygning. Trucken er 2,7 x 2,7 meter. Højlund er derudover en kendt forretning indenfor foder og strøelser til dyrene i hjemmet og på gården. Så om du har en hest, hund eller kat kan vi finde udstyr og foder til dem på vores webshop og i butikkerne. I foråret 2023 opkøbte vi Kinnerup Hesteartikler, så vi har kunne vækste indenfor heste verden og dermed og sammenlagt vores 2 verdener. I dag går vi under navnet Kinnerup by Højlund, men for nemhedens skyld hedder hjemmesiden for rideudstyr stadig: kinnerup-hesteartikler.dk Til sidst men ikke mindst er vi en virksomhed der elsker udvikling og lytter til vores kunders ønsker, derfor har vi fået et bredt udvalg af haveartikler lige fra krukker til jord og river. Derfor kan vi ved Højlund Mølle, tilbyde dig som kunde en heldhedsoplevelse omrking dit hus og dyrene i dit liv - om du så er på vej ind i en af vores fysiske butikker eller klikket ind i det online univers. Hvis du har brug for hjælp er vi til at kontakte på facebook: Højlund Mølle, på mail: web@hojlund.dk eller over telefonen: 62251136. Håber vi snart ses!

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

80 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Levering kan ikke gøres bedre

Levering kan ikke gøres bedre. Super hjælpsom chauffør. Jeg er meget tilfreds.

22 giugno 2025

Risposta di Højlund Mølle

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med leveringen og den hjælpsomme chauffør. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding – den betyder meget for os! 🌟🚛 Mvh Christian fra Højlund Mølle

Valutata 5 stelle su 5

Det var virkeligt dejligt at trapilerne…

Det var virkeligt dejligt at trapilerne var kørt fint ind i garagesen

19 giugno 2025

Risposta di Højlund Mølle

Tak for din 5-stjernede anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at trapilerne var kørt fint ind i garagen – det betyder meget for os, at alt fungerer, som det skal. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse! 🌟 Mvh Christian / Højlund Mølle

Hurtig levering ige levering

Hurtige levering

15 giugno 2025

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er glade for, at du er tilfreds med den hurtige levering – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have det. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Nemt bestilling

Nem bestilling og fin aflevering af en Palle træpiller, lige hvor vi havde aftalt

14 giugno 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det glæder os, at bestillingen gik nemt, og at leveringen af pallen med træpiller skete præcis som aftalt. Vi sætter stor pris på, at du delte din oplevelse.

Reel behandling

Reel behandling, samt en chauffør der kender ordet
service, og udfører sit arbejde derefter.

14 giugno 2025

Hej John,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du har oplevet en reel behandling og god service fra vores chauffør – det betyder meget for os. Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Christian / Højlund

Valutata 4 stelle su 5

Underfyldt pose

Jeg har i et par år købt mine træpiller hos Højlund Mølle, og tingene plejer altid at være i orden. Derfor tænkte jeg, at der måtte være sket en fejl denne gang.

Jeg modtog en pose på min palle, som kun var 2/3 fyldt. Heldigvis lovede butikken, da jeg kontaktede dem med et billede, både at kreditere mig for posen og endnu vigtigere at undersøge sagen nærmere.

Det er rart, at de tager det seriøst, selvom det “bare er én pose”, for det handler ikke om pengene.

Det handler om den sindsro, en konsistent kvalitet giver. Så jeg slipper for at bekymre mig om, hvorvidt der nu mangler et halvt kilo her eller et helt kilo der, fordi producenten ikke har styr på tingene.

Det er netop den stabile kvalitet, der gør, at jeg har været fast kunde hos dem, fremfor blot at gå efter det billigste sted.

Jeg håber denne gang var en outlier, og det næste køb vender tilbage til normen.

10 giugno 2025

Hej Mikkel,

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os – både de gode og de mindre heldige aspekter.

Vi er rigtig kede af, at du har modtaget en underfyldt pose træpiller. På baggrund af din henvendelse har vi undersøgt sagen grundigt og lokaliseret, hvad der er gået galt. Det viser sig at være en sjælden maskinel fejl, som ikke er sket i mange år – trods mange tusinde poser, der er kørt fejlfrit gennem vores anlæg.

Din feedback har været meget værdifuld i den proces, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at kontakte os. Vi forstår fuldt ud vigtigheden af stabil kvalitet – det er også det, vi selv stræber efter hver eneste dag.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at levere til dig igen, så vi kan vise, at denne fejl netop var en undtagelse – og ikke reglen.

Fantastisk Kundeservice

Fantastisk Kundeservice, samt meget hurtig og professionelle transport af mine vare.

1 giugno 2025

Hej Jette og Per,
Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟 Vi er glade for at høre, at I er tilfreds med vores Premium Træpiller. Jeres feedback betyder meget for os – tak fordi du handler hos os! 🔥💚 Mvh Christian / Højlund Mølle

Serviceminded medarbejdere

Serviceminded medarbejdere, og hurtigere levering end jeg havde forventet.

15 maggio 2025

Hej Dean,
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🌟
Vi er rigtig glade for at høre, at du oplevede vores medarbejdere som servicemindede – og at leveringen kom hurtigere end forventet. Det betyder meget for os.
Vi håber at se dig igen snart!

Fantastisk chauffør

Fantastisk chauffør
Bestlite online en palle spåner, og bad om hvis muligt, at få den kørt helt ind i maskinhus. Det blev den, nøjagtigt som sidst, og dejligt med en sms dagen inden levering. Bestiller helt sikkert igen, men det varer nok knap 2 år, for her rækker 27 pakker langt.

13 maggio 2025

Hej Linda,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner – det betyder meget for os! Vi er glade for, at leveringen gik som ønsket, og at vores chauffør endnu engang kunne køre pallen helt ind i maskinhuset. Det er altid vores mål at gøre det nemt og bekvemt for vores kunder. Og dejligt at høre, at sms’en dagen før levering også bliver værdsat.

Vi glæder os til at levere til dig igen – også selvom der går lidt tid :)

Valutata 5 stelle su 5

Blandt de bedste rent prismæssigt

Jeg skulle købe 15 kg afskallede solsikkefrø og en 15 kg fugleblanding. Den laveste pris fandt jeg hos jer, både for foderet og for forsendelse. Ordren blev også hurtigt sendt afsted og modtaget her, så stor tak til Jer.

27 aprile 2025

Hej Rene,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner!
Det glæder os meget at høre, at du fandt både vores priser og fragt attraktive – og at ordren nåede hurtigt og sikkert frem. Vi sætter stor pris på, at du valgte at handle hos os, og håber at både solsikkefrø og fugleblanding bringer glæde hos havens beboere.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Valutata 5 stelle su 5

En dejlig oplevelse med et hjælpsomt…

En dejlig oplevelse med et hjælpsomt personale, der har til til at både og forstå og finde den rette foder og tilskud😊
Varmeste anbefalinger her fra.

21 aprile 2025

Hej Mille,

Tusind tak for din fine anmeldelse og de fem stjerner!
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at vores personale har kunnet hjælpe dig godt på vej med både foder og tilskud. Vi sætter stor pris på dine varme anbefalinger 😊

Risposta di Højlund Mølle

Tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du har oplevet både god service og hurtig levering – det betyder meget for os. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen snart!

God handel

Jeg gjorde en god handel med Højlund Mølle. Bestilling, korrespondance og levering foregik fint. Jeg vil klart anbefale Højlund Mølle.

29 marzo 2025

Kære Michael,

Tusind tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at både bestilling, kommunikation og levering har levet op til dine forventninger – og ikke mindst, at du føler, du har gjort en god handel hos os.

Det betyder meget for os, at du vil anbefale Højlund Mølle videre. Vi glæder os til at betjene dig igen!

Valutata 1 stelle su 5

Leverer ikke til tiden tager ikke…

Leverer ikke til tiden tager ikke palleløfter med skønt det var aftalen og informerer ikke ved forsinkelse. Det er ikke iorden

3 aprile 2025
Non scritta su invito

Hej Stefan,

Tak for din anmeldelse. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have, og vi beklager meget, hvis din levering ikke har levet op til forventningerne.

Jeg kan desværre ikke umiddelbart slå din ordre op i vores system, men du er meget velkommen til at sende dit ordrenummer eller leveringsadressen til mig på christian@hojlund.dk, så vi kan følge op og få klarhed over forløbet.

Normalt har vi 7 dages levering på Fyn og 14 dages levering i Jylland og på Sjælland. De seneste dage har vi dog været udfordret af, at en af vores lastbiler har været på værksted, hvilket desværre har forsinket nogle af vores leveringer. Det beklager vi selvfølgelig meget. Vi arbejder på højtryk for at indhente det forsømte, men da hver chauffør har en begrænset køretid i døgnet, kan vi desværre ikke altid gøre det så hurtigt, som vi gerne ville.

Angående palleløfteren, så vil jeg også meget gerne undersøge, hvad der er sket, da det naturligvis skal være som aftalt.

Vi håber, du vil give os mulighed for at rette op på oplevelsen.

Valutata 1 stelle su 5

Varerne kom aldrig

Jeg bestilte foder for 3.500kr, pengene var reserveret længe og jeg havde fået en bekræftelse på ordren, men varerne kom aldrig og jeg måtte afvise betalingen

17 marzo 2025

Hej Simone,

Tak for din anmeldelse – og for dialogen, vi har haft omkring din ordre.
Vi er meget kede af, at du har haft en oplevelse, hvor det føles som om, varerne aldrig er kommet. Vi forstår din frustration, og vi ønsker selvfølgelig, at alle vores kunder får en god og tryg oplevelse hos os.

Som vi har forklaret, har vi normalt 10 hverdages leveringstid til både Sjælland og Jylland. Når det gælder varer med ekstra leveringstid, som vi først skal bestille hjem fra vores leverandør, fremgår det tydeligt i webshoppen med en gul markering på produktsiden – netop for at give fuld gennemsigtighed om leveringstiden.
I dit tilfælde er vi nu 2 dage efter normal leveringstid for din region, og det er leveringstid på de varer, der skulle hjemtages først, som vi adviserer om på produkterne. Hele forløbet har derfor været i overensstemmelse med de oplysninger, vi giver både på produktsiderne og i vores handelsbetingelser.

Dine varer blev afhentet af vores chauffør i går eftermiddag, og ifølge planen vil de blive leveret i dag eller senest i morgen tidlig, afhængigt af trafikale forhold.
Vi sætter stor pris på din feedback og tager altid kundernes oplevelser seriøst – også når det ikke går, som man kunne ønske sig.

Umiddelbart er din betaling ikke standset i vores system, så som vi talte om i telefonen, fortsætter vi levering og betaling på almindelig vis.

Tak fordi du gjorde os opmærksom på din oplevelse, og vi håber, du bliver glad for dine varer, når de er fremme.

Valutata 5 stelle su 5

Højlund Mølle har utroligt meget til haven.

Højlund Mølle har utroligt meget til brug i haven. Jeg skulle bruge noget Rhododendron gødning, det blev leveret allerede to dage efter, jeg havde bestilt det. Det var af en rigtig god kvalitet, og det blev leveret lige til døren. Det er ikke sidste gang, jeg handler der. Det kan varmt anbefales.
Venlig hilsen Bodil Salicath.

23 marzo 2025

Kære Bodil,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de pæne ord!

Vi er rigtig glade for at høre, at du fandt det, du skulle bruge til haven, og at både levering og kvalitet levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse – og vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen hos Højlund Mølle.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for den varme anbefaling!

Valutata 5 stelle su 5

Hej jeg er så mega godt tilfreds med…

Hej jeg er så mega godt tilfreds med den gode behandling jeg har fået✨✨✨✨✨✨✨✨✨👍🌻

16 marzo 2025

Kære Dorte,

Tusind tak for din skønne anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du er så glad og tilfreds med den behandling, du har fået hos os! ✨🌻 Det betyder rigtig meget for os at få sådan en positiv tilbagemelding – det er lige præcis dén oplevelse, vi håber, alle vores kunder går herfra med.

Vi glæder os til at byde dig velkommen igen hos Højlund Mølle!

Afleveringen som annonceret

Afleveringen som annonceret , dygtige og eftertænksom chauffør, rigtig god oplevelse

15 marzo 2025

Kære Niels Verner

Tusind tak for din flotte anmeldelse – hvor er det dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med både leveringen og vores chauffør. Vi lægger stor vægt på at overholde det aftalte og sørge for, at vores kunder føler sig i trygge hænder hele vejen. Din feedback varmer og bliver givet videre til chaufføren med det samme!

Kære Steen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de dejlige ord – det varmer virkelig! 😊 Vi er så glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og vi håber at se dig igen snart hos Højlund Mølle.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più