Hurtig service og levering. Jeg bestilte mine ting midt i påskehelligdagene, og modtog dem allerede om onsdagen. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Det eneste, som er en Lille smule træls er un... Leggi di più
Stort udvalg af materialer og tilbehør til den skæremaskine jeg har købt. Andre butikker har ofte kun maskinen og en enkelt type vinyl eller kniv, så man skal handle flere steder. Derudover var jeg... Leggi di più
Søgte online efter Mod Podge Fabric, blev via google henvist til Hobbyboden. Stor var min overraskelse at priserne var det halve for sammen mængde end andre steder. Fik handlet og allerede på anden d... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hos Hobbyboden kan du finde et bredt udvalg af hobbymaterialer til især Kortfremstilling og Scrapbooking Her finder du et af Danmarks største udvalg af hobbymaterialer til scrapbooking og kortfremstilling, bl.a. fra førende mærker som Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Spellbinders, Prima, WRMK, Silhouette, Hero Arts, Marianne Design og mange andre. Vi har et stort udvalg af f.eks. dies, punches, stencils / templates, mønsterpapir / designpapir, karton, værktøj samt pynt og tilbehør.
Østervej 1, Kolby, 8305, Samsø
- post@hobbyboden.dk
- www.hobbyboden.dk
Altid en god oplevelse at handle med Hobbyboden
Hobbyboden er bare super
Får hurtig en vare hjem, som ikke er på lager.
Hurtig service og levering
Det eneste, som er en Lille smule træls er underkategoriseringen på hjemmesiden. Hvis man vælger fx vælger "stempler" kan man ikke få vist alle de forskellige stempler i en samlet liste. Man skal vælge en underkategori som her er brands (mamma elephant, lawn fawn, m.m.). Der er rigtig mange underkategorier man skal igennem, hvis man gerne vil se alle de stempler de har. Det er det eneste negative. Men servicen, udvalget og hastigheden er stadig 5 stjerner
Fantastisk service
Fantastisk kundeservice, lynhurtig levering og altid hjælpsom info.
Det er uden tvivl den bedste webshop jeg har oplevet. Gode priser, hurtig levering, super hurtig svar ved forespørgsler og levering dagen efter.
Det er virkelig imponerende, tak!!
Tak Gitte
Det er altid dejlig at handle med Gitte. Hun er - og bliver en positiv, personlig og bare fantastisk oplevelse.
Gittes kundeservice er så uovertruffen, at man slet ikke kan tro det.
Tak for dig, Gitte.
Mega hurtig modtagelse
Jeg bliver lige overrasket over, hvor hurtig min pakke kommer fra butikken. Deres hjemmeside er nem og overskuelig og service er i top, hvis man lige har et spørgsmål på deres chat.
…og nej jeg bliver ikke betalt for at skrive dette og jeg er heller ikke en robot, bare en glad kunde der synes butikken og andre kunder skulle have del i min oplevelse.
Er meget tilfreds kan varmt anbefales
En anbefaling værd faktisk flere.
Søde Gitte og skønne Claus. Shoppen frister altid. De er meget seriøse og søde osse ved skade på ens pakke som pakkefirmaerne desvære nogle gange laver. De er gode til at afhjælpe problemet. Hobbyboden har flere mærker i Danmark der kun fåes her en anbefaling værd
Hurtigt levering
Altid rigtig god service og hurtig pakning og levering.
Kan klart anbefales
Meget hurtig levering og fin…
Meget hurtig levering og fin information på mail undervejs. Produktet er som beskrevet.
Altid god service og hurtig levering…
Altid god service og hurtig levering fra Hobbyboden! Fantastiske produkter!
Lynhurtig levering og lækre varer
Dejlig webshop
Hobbyboden har rigtig mange spændende materialer, og de er hurtige til at sende
Gode sager 😀 og den hurtigste levering…
Gode sager 😀 og den hurtigste levering af alle 👍🏼😃
Super udvalg af alt til scrapbooking
Super udvalg af alt til scrapbooking. Bestemt ikke sidste gang jeg handler her. Mega hurtig pakning og afsendelse af pakken! TAK!
Fast kunde ved Hobbyboden
Fast kunde ved Hobbyboden. altid hurtigt til at sende pakkerne afsted. altid god med råd til produkter.
mine bedste anbefalinger til dem.
Meget god service.
Altid super hurtig levering
Altid super hurtig levering.
God hjælp hvis man er i tvivl om noget.
Kan varmt anbefales til alle ❤️
Hurtig levering
Hurtig levering. Hjemmesiden kunne godt ha flere filtrerings- og sorteringsmuligheter, men generelt et godt utvalg av produkter.
Hobbyboden leverer altid 100 procent
Hobbyboden leverer altid 100 procent. Du bestille i dag inden kl 14 og du jaer dine varer dagen efter. Det sætter jeg stor pris på. Hvis du har brug for svar på spørgsmål eller hjælp til noget så får du det også øjeblikkeligt. Kan kun varmt anbefale at handle der.
Super hurtig levering 👍🏻
Jeg bestilt den ene dag og dagen efter, kun jeg hente pakken i min shop tæt på mig.