Al bij al tevreden, enkel leveringsdatum kon beter,eerst bericht tussen maandag en vrijdag, daarna de week daarop tussen maandag en woensdag , uiteindelijk op maandag geleverd, graag aleen korekte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Spullen zijn snel geleverd en alles goed en netjes afgeleverd, wat misschien een verbetering zou zijn is dat de communicatie over de leverings dag iets beter kan. Enkele dagen voor de levering ontving... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wij hebben meerdere meters plastimo goot bij dit bedrijf besteld,de levering was keurig en goede kwaliteit. Helaas wat mis gegaan bij het order picken,dit hebben wij laat op gemerkt,maar ook na de l... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di forniture per tetti e coperture
- Fornitore di alluminio
- Costruttore di tettoie e pergole
- Negozio di ferramenta
- Fornitore di metalli
- Distributore di acciaio
Scritti dall'azienda
De HMG Benelux Shop is uw betrouwbare online vakhandelaar voor hoogwaardige materialen voor dak, wand en terras. Ons assortiment is zowel gericht op particuliere bouwers als op professionele ambachtelijke bedrijven en commerciële klanten die waarde hechten aan kwaliteit, duurzaamheid en een efficiënte afhandeling. Wij bieden u een breed assortiment aan metalen platen, lichtplaten, golfplaten van vezelcement en EPDM dakfolie in verschillende uitvoeringen, lengtes en kleuren. Daardoor zijn onze producten ideaal voor dakrenovaties, nieuwbouw, carports, tuinhuisjes of agrarische hallen. Daarnaast hebben wij dakgoten en praktische complete sets voor terrasoverkappingen die snel en eenvoudig te monteren zijn. Bij ons winkelen is eenvoudig: overzichtelijke productinformatie, een intuïtieve planner en duidelijke prijsinformatie helpen u snel het juiste product te vinden. Ons ervaren team staat u met deskundig advies terzijde, zowel per e-mail als telefonisch. Dankzij onze slanke online structuur en directe levering door onze leveranciers bieden wij u een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding en korte levertijden. Onze klanten waarderen vooral onze vakkundigheid, vriendelijke service en betrouwbare afhandeling van hun bestellingen. De HMG Benelux Shop staat voor kwaliteit, efficiëntie en klantgerichtheid. Of het nu gaat om een klein project of een grote halbouw – wij leveren de juiste materialen voor uw bouwprojecten. Vertrouw op een ervaren partner met technische knowhow en praktijkgerichte oplossingen.
Südring 3, 27404, Zeven, Germania
- info@grimberg-shop.com
- www.hmg-benelux-shop.com
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Onbereikbaar telefonisch
Onbereikbaar telefonisch, levert niet vlgs afspraak. Onduidelijk wanneer er iets geleverd wordt. Bijzonder slechte klantenservice, bij bellen krijg je een bandje. Op de dag zelf, wanneer er geleverd zou worden (maar deze datum is ook al gewijzigd dus moest er een vakantie verzet worden) hoor je na een hele dag (en dus thuis blijven) wachten dat de levertijd met 10 dagen is verzet. Ik vraag me af of ik mijn spullen nog zie.
Alles perfect verlopen.
Alles perfect verlopen.
Van keuze maken, tot afrekenen en ontvangen v/d goederen..
Niets op aan te merken

Risposta di HMG Benelux
Prima geleverd aardig chauffeur die het…
Prima geleverd aardig chauffeur die het prima heeft geleverd .alleen jammer van het BTW nummer wat volgens jullie niet bestaat ter wijl ik er al 1 btw aangifte mee doet

Risposta di HMG Benelux
Dit bedrijf heeft echt geen gevoel voor klantenservice.
Het leverproces was rommelig, zoals reeds in meerdere reviews beschreven, dus daar zal ik verder niet op in gaan.
De geleverde dakplaten voldeden niet aan de specificaties van de website. Bovendien waren ze niet goed verpakt en tijdens transport vervuild geraakt. HMG gaf zonder meer aan dat de platen niet voldeden aan hun kwaliteitsstandaarden en retour zouden worden genomen. Na het ophalen van de platen niets meer gehoord. Na een week zelf contact opgenomen om te vragen wanneer ik mijn geld retour kon verwachten. Was het antwoord dat ze zaten te wachten op een bevestiging van de leverancier dat de platen 'in goede orde' retour zijn gekomen. En die platen zijn op dat moment al meer dan een week geleden opgehaald. En niemand bij HMG die zich een beetje inspant om snel voor elkaar te krijgen dat een klant, die je een verkeerd product hebt gestuurd, snel zijn geld terug krijgt. Ik heb gezegd dat ik het er niet mee eens was, en daarna heb ik ook geen enkele reactie meer gehad van HMG. Nu weer een week later nog steeds mijn geld niet retour. Ik begrijp niet wat ze hier nou mee willen bereiken?

Degelijk materiaal
Degelijk materiaal, goede website, foutloze levering.

Goed bedrijf
Goede website
Correcte levering.
Ook info per mail voor update van leveringsinfo!

Risposta di HMG Benelux
Levering al 4 x uitgesteld!
Ik heb op 14 mei een bestelling geplaatst.
* De 1ste leverdag was voorzien op dinsdag 10 juni: ik heb hier speciaal een dag verlof voor genomen, er is niemand opgedaagd en ik heb ook geen bericht ontvangen de dag zelf dat er geen levering zou plaats vinden.
* De 2de leverdag was voorzien op dinsdag 24 juni. Aangezien ik geen verlof kon nemen, heb ik mijn ouders ingeschakeld. Zij zijn in mijn huis gebleven. Ook die dag werd er niets geleverd, ook geen bericht ontvangen van de firma dat de levering niet door zou gaan.
* De 3de leverdag was op donderdag 26 juni voorzien. Ik heb met veel moeite kunnen regelen dat ik die dag van thuis uit kon werken, maar ook weer niemand gezien en geen bericht ontvangen.
* De 4de leverdag is voor zaterdag 5 juli voorzien, ik heb hiervoor speciaal een afspraak verplaatst.
Nu krijg ik net wél een bericht dat de leverdag wéér verplaatst gaat worden naar dinsdag 8 juli.
Daar komt nog bij dat de firma dacht dat ze in Nederland moesten leveren, terwijl ik in België woon en er gewoon op mijn thuisadres moet geleverd worden. Mijn adres staat heel duidelijk op de bestelbon.
Dit is toch niet meer normaal? Ik neem verlof, schakel mijn ouders in, verplaats afspraken... allemaal voor niets. Ik ben echt gefrustreerd!!

Risposta di HMG Benelux
Alles conform afspraak correct…
Alles conform afspraak correct uitgevoerd

Risposta di HMG Benelux
Tip aan toekomstige klanten: vraag expliciet naar zaagsneden
Ik heb bij Grimberg een bestelling geplaatst voor golfplaten, waarbij ik dacht dat het om één groot geheel zou gaan. In hun offerte stonden wel de afmetingen, maar niet duidelijk vermeld dat het om drie losse platen zou gaan die gezaagd zouden worden. Als kleurenblinde klant zag ik de rode tekst over het zagen niet – iets waar helaas geen rekening mee is gehouden. Toen ik na levering aangaf dat dit anders was dan verwacht, kreeg ik wel uitgebreide toelichting, maar weinig begrip of coulance. Alles is volgens offerte geleverd, maar ik miste proactieve klantcommunicatie.
Tip aan toekomstige klanten: vraag expliciet naar zaagsneden, aantal delen en controleer alles goed. De producten zelf zijn in orde, maar de communicatie kan beter.

Risposta di HMG Benelux
25 dagen levertijd maar 220 eur transportkosten …
25 dagen levertijd voor een paar lichtpanelen en vezelcementplaten. Wel 220 eur transportkosten betaald eerst en dan pas zeggen ze je de levertijd. Zal de bouw hier een maand uitstellen zeker ? Pure afzetterij

op de site een levertijd van 2/3 weken
op de site een levertijd van 2/3 weken, en in de praktijk hoor je later pas dat het minimaal 7 weken gaat worden, terwijl mijn klant er om zit ter springen....En totaal geen persoonlijk telefonisch contact mogelijk.....

Slechte afhandeling
De eerste levering ontvangen en daar ontbraken 2 eindkapjes (€23,-).
Bij de 2e levering gevraagd of ze die er alsnog konden toevoegen.
Deze hadden ze weer bij de factuur opgevoerd en de bestelling op onhold gezet tot deze betaald was. Na diversen telefoonjes en mailwisseling toch de bestelling ontvangen zonder kapjes want die moesten toch echt betaald worden.
Dus mijn volgende bestelling zijn niet meer bij deze club zijn.

Risposta di HMG Benelux
Heel goede ervaring gehad met GMH…
Heel goede ervaring gehad met GMH Benelux qua bestelling, kwaliteitsgolfplaten en goede opvolging en communicatie bij levering! De vriendelijke chauffeur die de goederen afleverde is zeker ook een belangrijke meerwaarde voor de firma! A+++

Uitstekend
Uitstekend, kan niet anders zeggen. Prima product. (PVC profielplaat SINTRA met toebehoren) Vlotte en correcte levering.

Geweldig goed geholpen
Geweldig goed geholpen. Ik wilde een dakbedekking op twee tegen elkaar gebouwde kapschuren, maar met verschillende hoogte. Met een aantal mailtjes en een geduldige, meedenkende verkoper heb ik een pakket gekocht dat inmiddels goed passend op beide kapschuren zit!

Risposta di HMG Benelux
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.