Dettagli dell'azienda

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Zoek een andere leverancier

Wat een slecht bedrijf en zeker geen aanrader,

Veerpootbrug besteld voor een BMW E36 4-cilinder. Kwaliteit van het laswerk liet te wensen over, maar voor de prijs had ik daar vrede mee. Bij montage bleek het product echter op geen enkele manier te passen, de boutgaten en pasvorm klopten simpelweg niet met het origineel.

Na contact opgenomen te hebben met een duidelijke onderbouwing en foto's, kreeg ik het verzoek om naar Ede te rijden zodat zij de montage konden controleren of uitvoeren. Voor een online aankoop is dat een onredelijke eis: onder het consumentenrecht (non-conformiteit) heeft de consument recht op herstel, vervanging of terugbetaling, en kan een verkoper geen verplichte fysieke inspectie afdwingen als voorwaarde voor afhandeling.

Toen ik daar beroep op deed en om een retourlabel of terugbetaling vroeg, werd er niet meer op mijn mails gereageerd. Uiteindelijk elders een andere veerpootbrug besteld die direct paste.

Jammer, want met fatsoenlijke klantenservice was dit eenvoudig op te lossen geweest.

Niet te vertrouwen voor online bestellingen. Zoek een andere leverancier.

15 marzo 2026
Valutata 1 stelle su 5

Het is dat ik 1 ster moet geven..

Het is dat ik 1 ster moet geven... product besteld en betaald, krijg ik vervolgens bericht dat het product duurder is geworden en of ik even bij wil betalen. Als ik mij vervolgens beroep op de wet dat de betaling is voldaan en ik het product graag tegemoet zie, wordt mijn bestelling geannuleerd. Lekker malafide bedrijf

29 settembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Bedrijf komt de voorwaarden niet na

Ik heb een onderdeel besteld, maar er is door het bedrijf een verkeerd onderdeel gestuurd.
Deze mocht ik niet ruilen. Ook al staat het in de algemene voorwaarden van het bedrijf dat het wel kan.
Na alleen app contact geeft het bedrijf niet meer thuis.

13 maggio 2025

Zeer treveden

Zeer tevreden over mijn ervaring bij HL Automotive. Zeer professioneel en transparant over de kosten.kreeg duidelijke uitleg over wat er gedaan is. Zeker een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare garage.

15 gennaio 2025

Topbedrijf met geweldige service

Topbedrijf met geweldige service en veelzijdigheid!
HL Automotive is echt een geweldig bedrijf! Ze bieden alles wat je nodig hebt voor je auto: van APK-keuringen, klein en groot onderhoud tot meer specialistische diensten. Het maakt niet uit wat je auto nodig heeft, hier ben je aan het juiste adres.

De service is uitstekend, en de medewerkers zijn super vriendelijk en deskundig. Ze denken met je mee en zorgen ervoor dat je auto er weer perfect bij staat. De prijzen zijn ook erg scherp, wat het helemaal afmaakt.

Ik ben super tevreden en zou HL Automotive aan iedereen aanbevelen. Hier ga ik zeker vaker terugkomen!

10 gennaio 2025

Top service!

Ik was laatst bij HL Automotive Ede. Ik heb hier kennis gemaakt met de 2 nieuwe eigenaren en wat een professionaliteit, pet je af zeg! Wat een service, tijdens de APK service kon ik genieten van een heerlijk bakje koffie. Prijzen zijn scherp en vallen zeker mee vergeleken met alle andere bedrijven.

Ik kom zeker terug bedankt mannen!

7 gennaio 2025

Top bedrijf

Heb voor de zoveelste keren , een beroep gedaan bij HLAUTOMOTIVE EDE....
Top bedrijf, deze mag je niet vergelijken aan de andere HL den haag, Rotterdam.......
Ik wil echt dit aanprijzen, als een vakbekwaam , service gericht bedrijf.....
Zonder problemen kan je aankopen doen, en laten monteren

26 ottobre 2023

Scam.

Scam.

Responded nicely, every thing seemed fine. Transfered money and then the items suddenly wasn't in stock. I was asked if I wanted to wait or wanted money back. I waited as it seemed fine. Suddenly they stopped answering. The expected date was exceeded and after many months they told me to send proof of payment as they could still see my order. I send screenshots and they stopped answering. It's been on going for a year.
Don't buy from them!!!

29 febbraio 2020
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più