Vi brugte Hjortshøjs Party Service til vores åbent hus. De hjalp os i hele forløbet, både hvad vi skulle bruge til et total arrangement, hjalp os med teltopsætning, kom med mad og drikke og nedtagning... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
Maden kom til tiden, der var gode beskrivelser med. Maden var god og alt var appetitligt pyntet og lige til ar sætte på bordet. God mag i sovs og kød. Venlige mennesker ved telefonen. Ved afleveri... Leggi di più
Virkelig lækker mad og gode mængder. Leveret til tiden. Dog glemte chaufføren at aflevere brødet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og så havde de varmet brødet fo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fik sommer buffet til vores sølvbryllup, maden blev leveret som aftalt, der var rigeligt mad og det smagte helt fantastisk. Alle vores gæster roste maden.Dagen efter blev emballagen afhentet Det er... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hjortshøj Party Service er din partner til festen Festen bliver bedre med Hjortshøjs Partyservice. Dette faktum har utallige mennesker erkendt, siden party-leverandøren med base i Varde indledte arbejdet i 1987. Med indehaverne Lone og Jens Hjortshøj i spidsen, har virksomheden leveret telte, mad og anden festlig service til utallige fester og arrangementer. Du kan læse mere om mad ud af huset her, eller læse mere om teltudlejning her. Den kompromisløse kvalitet har givet talrige positive anbefalinger fra tilfredse kunder. Det har også i stor grad medvirket til, at Hjortshøjs Partyservice i dag har tre kokke ansat samt flere servicedamer, teltopstillere, køkkenhjælpere og chauffører. Har man en fest med flere end 6 personer, så er Hjortshøjs Partyservice parat til at levere. Store fester, arrangementer og events er heller ingen hindring. Ved større arrangementer kan vi stå for det hele, alt fra mad og telt til service og musik. Vi leverer til vores hovedområde: midt- og sydjylland. Bor du i en anden landsdel - ring endelig og lad os få en snak omkring dine ønsker.
Informazioni di contatto
Jeppe Skovgårdsvej 7, 6800, Varde, Danimarca
- 75 25 17 29
- info@hjortshoejs.dk
- www.hjortshoejs.dk
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Come questa azienda usa Trustpilot
Igen en dejlig oplevelse
Maden leveret til tiden
Maden var rigtig god
Tilberedt som det vendtes og meget varm.
Kvaliteten og pris stemmer overens
Helt sikkert en vinder 🥇 og vil bruge firmaet igen.
Venlig og god hurtig rådgivning.
Venlig og god hurtig rådgivning.
Har brugt Hjortshøj ved flere lejligheder og var altid supertilfreds.
Kan kun anbefales 👍
Vh ursula og per
Maden smagte fortræffeligt
Maden smagte fortræffeligt, og der var rigelig mængde dejlig mad. Alt i alt en god oplevelse.
Altid god mad
står man for et forenings arrangement er stegt pattegris med salat et supert valg
jeg fik det der var bestilt virkelig godt mad samt præsis levering
To lækre forretter
To lækre forretter til et eftermiddags-arrangement. Stor ros fra alke gæsterne. Flink betjening over telefonen, da jeg ringede med et spørgsmål.
Altid super lækker og rigelig mad
Hos Hjortshøj har vi altid fået en første klasses betjening. Maden er virkelig lækker og der er altid nok til alle
Vi kan varmt anbefale at få mad fra Hjortshøj👍👍👍
Alt perfekt sædvanlig 👍
Fantastisk mad
Det er bestemt ikke sidste gang vi vælger Hjortshøjs Party Service

Risposta di Hjortshøjs Party Service
God information præcis levering og…
God information præcis levering og super godt mad blev rost af alle gæster 👍👍👍👍

Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad og gode mængder. Leveret til tiden.
Dog glemte chaufføren at aflevere brødet som var med til salatbar, men da vi ringede sendte de et straks-bud og så havde de varmet brødet for os så det var klar til at sætte direkte på bordet. Høflig betjening i både køkken og kontor i forbindelse med afhentning/levering af service som vi også havde lånt til festen.
Vi vil klart anbefale Hjortshøj.

God Service.
God Service.
Alt blev leveret til aftalt tid.
Maden var rigtige dejligt og der var rigeligt

Risposta di Hjortshøjs Party Service
Virkelig godt mad og super flot…
Virkelig godt mad og super flot anrettet. Absolut ikke sidste gang, jeg får mad der fra.

Fantastisk service og tilgængelighed
Virkelig god mad, effektiv service og sødt personale.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.