Søde medarbejdere på klinikken. Dyrelægen var meget god til at beskrive hvad der var galt, planen og berolige mig da jeg stadig var nervøs. Jeg blev også ringet op dagen efter til en status og det syn... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jeg er flyttet klinik og jeg har fået sådan en god service, mulighed for uddybende forklaringer, og fået oplevelsen af at der er empati og omsorg for mig som ejer og min kat. Der er god mulighed for p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Andet - (skriv gerne hvad) Jeg havde en udfordring med at skaffe smertestillende medicin til min hund og jeg fik en akuttid. Vi blev mødt af nogle søde og meget rolige dyrlæger/studerende, så vi f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vi får klippet vores kongepuddel hos Hubert, der er hundefrisør på Hjørnegårdens dyreklinik. Hubert er en ægte hundehvisker, der forstår en hunds behov, men samtidigt gør alt for at kunderne bliver t... Leggi di più
Din dyrlæge på Amager - Hjørnegårdens dyreklinik på Amager
Kastrupvej 243, 2770, Kastrup, Danimarca
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
I er kompetente, venlige, søde og dygtige.
Og man føler sig tryg og ligeså gør vores kat.
Jeg har skrevet en anmeldelse på dyrlægens hjemmeside, kan åbenbart ikke sætte den ind her.
Stor forståelse med hurtig og empatisk hjælp til en akut situation.
Altid kompetent og engageret behandling og altid ærlig, omsorgs- og respektfuld dialog. Dyrets bedste er i fokus og jeg er helt tryg ved at lade kæledyrene blive behandlet her.
Super søde mennesker. Receptionisten, dyrlægen og ejer. Alle skønne og professionelle. Lytter til en og tager sig tid.
Vi følte os taget rigtig godt imod af virkelig sød dyrlæge som gav sig tid til at lytte på hvad vi fortalte. Vi kommer meget gerne igen.
Hurtig og kompetent behandling fra første telefon kontakt, - hver gang.
Det var et behageligt besøg. Min hund er ikke så glad for vaccinerne, men det var en positiv oplevelse for mig og hunden. Jeg kan varmt anbefale denne klink
Vi skulle aflive vores lille pus og fik den varmeste, mest hjertelige, forstående behandling. Tak fra mor og søn.
Det er altid professionel behandling, som både dyr og ejere får.
Selv når der er travlt, bliver der givet den tid, der er nødvendig for alle.
Kan bestemt altid anbefale Hjørnegårdens dyreklinik.
Det skal også lige nævnes at det var min der valgte stedet, da han altid har været glad for at komme der.
Møder altid et venligt og meget kompetent personale. Både kanin og hund har været opereret og til diverse behandlinger på klinikken flere gange, og er fuld tilfreds og altid tryg ved dette. Kan KUN anbefale !!! Dejligt med sene åbningstider og lørdagsåbent.
Sød og dygtig medarbejder.
Der var dog nogen ventetid hvorfor, I ikke fik 10 denne gang.
Nemt at komme igennem på telefonen. Samt få en tid relativt hurtigt.
Dyrlægen var venlig og empatisk, og ydede den bedst mulige hjælp.
Søde og rare personaler, nemt at få en tid, og god tid til undersøgelse
simpelthen den bedste dyrlæge på amager. Marlene er det mest proffesionelle, søde og imødekommende menneske man kan ønske sig at have som dyrlæge. priserne er fair, og klinikken er moderne, lækker og super ren. min kæreste og jeg var nede med vores hund som skulle have taget nogle røntgen billeder og lavet en udredning, fordi at han havde spist noget lammeben der var tilberedt. vi blev rådgivet omkring andre ting vi aldrig selv havde tænkt over, og fik ikke presset noget ned over hovedet. Marlene var simpelthen så rar at have med at gøre fordi man kan mærke at hun ikke er ude på at flå en for penge og har en enorm viden indenfor hendes fag så man føler sig i trygge hænder. vi har valgt at vores hund fremover kun skal behandles på Hjørnegårdens dyreklinik efter vores ekstremt positive oplevelse og vil anbefale alle vores venner og familie at gøre det samme.
Altid en god oplevelse at komme her på trods af det sjældent er under de fedeste omstændigheder man skal på besøg. Sødeste og mest lyttende, kompetente dyrlæger der tydeligvis elsker deres job. Fremragende åbningstider og telefonservice hvis man er i tvivl om noget! Kommer her med begge mine katte og går altid herfra med ro i maven og god vejledning.
Vores faste klinik til vores 3 hunde. Vi bliver altid mødt af søde, professionelle og dygtige sygeplejersker og dyrlæger
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.