Scopri cosa dicono le persone
Hej. Har lige afholdt vores sølvbryllup i Hjallese forsamlingshus her d. 13-09-22 og lige fra første kontakt til nu her vor festen er overstået har der været en fantastisk god dialog og god vejledni... Leggi di più
19. Januar 2024 Kedeligt mad kødet ikke mørt slatten rødkål. Lokalet ikke opvarmet - koldt på toilettet. Dårligt lugt i lokalerne måske fra køkken med dårlig rengjorte ovne. Bat præg af “det ord... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hjallese Forsamlingshus, I huset er der fast værtspar som sørger for køkken og betjening.
Informazioni di contatto
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Le persone hanno visualizzato anche
Lækker mad
Lækker mad, gode omgivelser og fin betjening.
Næste fest holdes her
Alt hvad man kan ønske sig i en samlet…
Alt hvad man kan ønske sig i en samlet pakke! Råhyggelige lokaler, æstetisk lækker og velanrettet mad, der smagte fantastisk! Gode vine og god atmosfære. Personalet forkælede os og vi nød, at vi ikke skulle tænke på noget. De varmeste anbefalinger fra os.
Okay oplevelse
Okay oplevelse. Har holdt fest der tidligere under de tidligere til UG. Lige holdt igen men gik ikke til UG som håbet.
Maden smagte godt men der var ikke nok kartofler selvom det var buffet og desserten var ikke helt den vi bestilte.
Flere andre små ting der kunne være ønsket bedre men maden smagte i det mindste godt og personalet klarede det okay under spisningen mht at sørge for drikkelse.
Har lige været til en 70 års…
Har lige været til en 70 års fødselsdag.
Meget lækker mad, fint anrettet. Velkomstdrink både med og uden alkohol ligner hinanden. Der serveres vin og øl uden alkohol til de, der ønsker. Smagte den alkoholfri hvidvin og den var forbavsende god.
Vi var til fest i Hjallese…
Vi var til fest i Hjallese Forsamlingshus, super god oplevelse.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Tusind tak for en fantastisk dag🥰
Vi nød dagen i fulde drag og vores kære mor, var så tryg og følte sig set og hørt , af Rikke samt de søde kollegaer👌
Dagen vil blive husket, tak for en smuk dag med skøn mad og professionel beværtning
Virkelig god fest i Hjallese forsamlingshus…
Det var sådan en god oplevelse af komme forbi og aftale menu og andre praktiske ting med Rikke. Hun var super god til at finde frem til konfirmandens ønsker, og havde hele tiden fuld fokus på, at menuen skulle være noget for hende.
Vi havde lejet den lille sal som netop er blevet istandsat og står flot og moderne i udtrykket.
På dagen for festen var der også en anden fest i huset, og på intet tidspunkt havde man følelsen af at huset var overfyldt eller kunne høre det andet selskab.
Bordene var dækket smukt med friske blomster og servietter efter konfirmandens ønske og buffet om maden var ligeledes pyntet smukt med blomster, så det så virkelig indbydende ud.
Det var en helt vildt lækker buffet og der var rigeligt med mad. De små kager til dessert og portionanrettet is var et stort hit. Alt sammen superlækkert og flot serveret.
Der var total styr på serveringen fra de søde piger, der stod for opgaven hos os.
Vi var i særdeleshed begejstrede for, at man i Hjallese forsamlingshus også tænker over madspild, og forsøger at undgå at smide vin ud ved at bede gæster der ikke drikker vin vende deres glas på hovedet.
Vi kan kun på det varmeste anbefale at holde fest hos Rikke i Hjallese forsamlingshus.
Gæst til en fest
Jeg har været en fest hos jer. Da der bliver budt velkommen, bliver der sagt at dem som ikke skal have vin, skal vende deres glas om. Det synes jeg er under alt kritik, når med de priser et argement koster, så burde der være råd til at hælde et glas vin ud, hvis man ikke drikker vin.
Jeg har holdt fest der op til flere gange, da Kim og Kirsten var der. Der var standarten og service niveauet meget højere.
Desværre en ret dårlig oplevelse da min…
Desværre en ret dårlig oplevelse da min faster holdt 70 års fødselsdag i Hjallese Forsamlingshus. Trods booking af (med skriftligt bevis herpå) af det store lokale, ankom vi til det lille lokale hvor der så skulle sidde 45 mennesker. Min faster sidder i kørestol og havde i dette lokale ingen mulighed for at komme rundt til sine gæster.
Buffeten kunne der Max stå 3 personer ved ad gangen, så det tog alt for lang tid for alle at få mad. Gavebord var der heller ikke plads til - sine 70 års fødselsdagsgaver og kort måtte ligge rodet på 3 stole. Og SKULLE det være at de havde forstået bestillingen af lokale som at det skulle være det lille lokale (selvom der står det store i alle mails) så KUNNE man måske yde den service at gøre opmærksom på, at det var svært med buffet og gavebord i det lokale med alle de mennekser…. Det havde da været en god service.
God service var der heller ikke, da der blev gjort opmærksom på fejlen - faktisk var der ansvarsfralæggelse (på trods af skriftligt bevis), ingen beklagelse og ingen kompensation. Det skulle da lige være den efterfølgende mail om, at de havde glemt at tage betaling for 1 1/2 flaske vin, som hun så ikke behøvede at betale for.. Nej tak. Vi kan ikke anbefale Hjallese Forsamlingshus, desværre. Sørg i hvert fald så for at være sikker på hvad du booker - mails er ikke nok..
Efter bookning af stort lokale med…
Efter bookning af stort lokale med brunch til ca 45 personer til min mor, som sidder i kørestol, må jeg give denne anmeldelse. Jeg havde i november 2023 sendt en mail med bookning af det store lokale, for at min mor kunne køre rundt blandt sine gæster i sin kørestol. Men da vi ankommer til fødselsdagen har vi fået det lille lokale, hvor der nærmest ikke var plads til folk. Og da slet ikke min mor i hendes kørestol. Jeg siger dette, da vi kommer til festen og sender også en mail efterfølgende, men får at vide, at de hele tiden har booket det lille lokale. Men har har flere mails hvor jeg booker det stor og de bekræfter hun har fået det store lille. Det er virkelig ærgerligt, for min mor fik slet ikke snakket led alle sine gæster, da hun ikke kunne komme rundt. Der var simpelthen proppet for mange mennesker ind i det lokale. Der var ikke plads til gavebord, det var tre stole der blev sat op. Buffeten kunne man ikke komme til, man stod i lange lang kø for at få mad, pga den måde det var stillet op på. De ville ikke vedkende sig at de havde over en fejl og de ville ikke give noget i kompensation.
Dårlig oplevelse
19. Januar 2024
Kedeligt mad kødet ikke mørt slatten rødkål.
Lokalet ikke opvarmet - koldt på toilettet.
Dårligt lugt i lokalerne måske fra køkken med dårlig rengjorte ovne.
Bat præg af “det ordner vi i en fart” for denne gruppe seniorer.
Kan alt i alt ikke anbefales .
Nytårsmeny og…
Vi havde bestilt mad til nytårsaften og alt smagte super godt og var bare så lækkert , dog var der lige i underkanten af suppe til natmad , men ellers bare super god mad .4 stjerner er fortjent
60 års fødselsdag
Lokalern var ikke opvarmet da vi sad og spiste hente gæsterne deres jakker, løssluppen var ikke varm, kartoflerne var ikke kogte,sovsen havde trukket skind f ør vi begynd/te at tage af den og så kom salaten til hoved retten først ind til anden gang, der var ikke varme på toilettet ej heller varmtvand i hanen.
Poul-erik Greve
En helt perfekt og skøn fest
Jeg har lige holdt fødselsdag i Hjallese Forsamlingshus v/Røslings Madunivers. Vi var ca. 40 gæster og vi havde en pragtfuld fest. Jeg kan simpelthen ikke rose personalet nok, både Rikke, Josefine og Naja var helt fantastiske. Maden var tip top og vinen var super skøn. Jeg har fået masser af gode anmeldelser fra alle gæster. Kunne jeg give flere end 5 stjerner gjorde jeg gerne det. Tusind tak for en underskøn fest.
Yderst lækker og veltillavet mad, hvor man er i gode hænder fra start til slut.
Den 9 september 2023 fejrede vi min 70 års fødselsdag i Hjallese Forsamlingshus arrangeret af Rikke Røsling fra Røslings Madunivers. Det kan vi absolut anbefale. Lige fra planlægning til udførelse.
Vi ankom til et fint og lyst lokale med veldækkede borde, som var klar til at tage imod vores gæster, omkring 40 personer. Maden var yderst lækker og meget veltillavet. Lige fra vi ankom til vi gik hjem, var vi i gode hænder hos det meget søde, friske og hjælpsomme personale. Vores gæster har kun givet positive tilbagemeldinger om maden, stedet, personale og hele festen.
Det er helt afgjort ikke sidste gang vi benytter os af Hjallese Forsamlingshus med mad lavet af Rikke Røslings Madunivers.
Mad/drikke i topklasse og fantastisk…
Mad/drikke i topklasse og fantastisk serviceminded personale, vil helt anbefale dem 👌🏻
Fantastisk god service og mad.
Hej.
Har lige afholdt vores sølvbryllup i Hjallese forsamlingshus her d. 13-09-22 og lige fra første kontakt til nu her vor festen er overstået har der været en fantastisk god dialog og god vejledning og maden samt servisen levede helt op til vores forventning, så en god valuta for pengene og en varm anbefaling til et godt sted at holde fest.
Mvh. Tove og Niels Erik.
Fantastiske tarteletter
Har lige hentet tarteletter. Mums
Jeg er normalt ikke vild med tarteletter. Men jeg har aldrig fået nogle som smagte så fantastisk godt som de har fra Hjallese forsamlingshus.
Kommer helt sikket og henter igen.
Tak for et fantastisk vel gennemført arrangement
Vi havde booket den lille sal hos Hjallelse Forsamlingshus søndag d. 10 maj 2015 til vores datters konfirmation.
Ved første kontakt snakkede vi med Kirsten og blev kyndigt samt effektivt vejledt til valg af lokaler, borddækning, pynt m.m.
Der blev aftalt at vi skulle betale et mindre depositum og så ellers kontakte dem få dage før festen, med endeligt deltager antal og eventuelle særlige behov.
Vi fik de sidste ting på plads med dem onsdagen før festen og aftale at hvis vi afleverede bordplan og bordkort, så ville de sørge for at det var sat op søndag.
Vel ankommet efter den kirkelige handling, kom vi til et velduftende og særdeles veldækket festbord.
Der var virkeligt gjort meget ud af at kæle for detaljerne og farverne var fuldstændigt afstemt efter vores ønsker.
Velkomst drink og den efterfølgende servering blev varetaget af 2 helt fantastiske tjenende ånder ! De sørgede hurtigt og effektivt for servering af maden, drikkevare til vores gæster samtidigt med at de holdte øje med festsange, taler. Deres omgangsform med vores gæster var afslappende og alligevel respektfuld. En stor del af stjernerne her foroven er deres skyld.
Vi havde valgt deres lille menu og vi var måske en smule nervøse for om vi havde været for nærige i vores valg. Men jeg skal love for at Kirsten og Kim gjorde vores nervøsitet skamme. Vi startede med Kirstens tarteletter, som vi bestemt ikke finder bedre på Fyn og sansynligvis heller ikke i resten af Danmark. Gik over til svinekam med efterfølgende Isbombe. Og det bekom vores gæster i stor stil. Det var utroligt lækkert sammensat og præsentationen af maden var lige i skabet. Der manglede aldrig drikkevare i hele festens forløb - heller ikke under Skrupaf maden - som havde samme høje standart som hovedmenuen.
Alt i alt har Hjallelse forsamlingshus været med til at give min datter en helt igennem uforglemmelig dag og jeg kan kun takke for den fantastiske oplevelse og hjertevarme behandling vi har modtaget !
Vi kommer hjertens gerne igen en anden gang.
Familien Larsen
5270 Odense N
super fest
vi har lige holdt sølvbryllup i Hjallese Forsamlingshus, Odense S. Det var en super god fest med perfekt betjening, super lækker mad, vin ad libitum som blev fyldt op konstant, alt perfekt. Skal du holde fest kan jeg ghodt anbefale Hjallese forsamlingshus.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.