Har fået Hikes hvalpefoder med fra vores kennel. Kendte ikke til dette firma inden. Vi er meget tilfredse. Vores schæferhvalp har fået den flotteste blanke pels. Har derfor bestilt 4 sække mere til e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Min hund er glad for sin nye mad. Bestilling og levering fungerede som det skulle. Foderet er dansk produceret 👍
L'azienda ha risposto
Vi er godt tilfredse med Hike foder. Til vores dværg gravhund. Vi går meget op i at foderet indeholder 100% naturlige råvarer👌 Der er desuden god hjælp at hente ved tvivl om den rigtige variant... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Var egentlig “gift” med Hike fra vores opdrætter, og prøvede undervejs at skifte, men kvaliteten af deres foder, godbidder og forretningsmodel med dag-til-dag gratis levering af de fodersække giver v... Leggi di più
Naturlig dansk hundemad
Scritti dall'azienda

Fuglevænget 24, 8800, Viborg, Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot

Risposta di HIKE Hundemad A/S
det er et rart sted at handle og når man bestiller har man det dagen efter med gls så det er bare super

Risposta di HIKE Hundemad A/S
Hurtig levering og hvalpen kan lide maden.

Risposta di HIKE Hundemad A/S
HIKE's produkter er af høj kvalitet. Overskuelig hjemmeside og utrolig hurtig og gratis levering. Kan varmt anbefales.

Risposta di HIKE Hundemad A/S
Der er desuden god hjælp at hente ved tvivl om den rigtige variant
Det er et ekstra plus at Hike Viborg er garant for hurtig levering til privatadressen.

Super hurtig levering.
Min hund som har voldsom allergi lever rigtig godt på Hike kornfri fisk.
Kan varmt anbefale Hike.

Risposta di HIKE Hundemad A/S
Fantastisk hundemad. Vores kræsne hunde elsker det - og de har den blødeste fineste pels efter de har fået det nu i ca. 8 mdr.

Risposta di HIKE Hundemad A/S
Hurtigt service og minder en på om man snart mangler fantastisk

Risposta di HIKE Hundemad A/S
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.