En lille vente tid, men jeg giver 5 stjerner 🌟 Fik nogle rigtig gode t-shirts og vil bestille flere, da de er blevet en fast del af garderoben 👍
Jag gav av misstag fel telefonnummer till bolaget och fick därför ingen avisering om när paketet hade anlänt till utdelningsplatsen. Företaget hjälpte mig med att få kodsiffrorna och sedan var det b... Leggi di più
Na een eerder bestelling die prima was verlopen een tweede bestelling geplaatst. Bij deze bestelling had ik wat vragen. Deze werden supersnel door Anis beantwoord. Hij had zelfs foto's gemaakt van zij... Leggi di più
De varmeste anbefalinger herfra. De har mange fede produkter og gode priser. Fik broderet et specifikt logo og blev overrasket over hvor hurtigt varen blev lavet og leveret. Derudover har de fantastis... Leggi di più
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Køb din cap online i dag. Vi har bredt udvalg, leverer hurtigt. Oplev en rigitg online butik med masser af caps, huer, og hatte.
Kværnen 11, 9210, Aalborg sø, Danimarca
- info@high5shop.dk
- www.high5shop.dk
Ha risposto al 42% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Ikke den hurtigste levering
Ikke den hurtigste levering. Eneste negative og sige. :-)
kvalitets sortiment
Gode priser, super kvalitets sortiment, kompetent service
5 stjerner 🌟
Fin behandling
Helt fin behandling på trods af at varen var udsolgt da jeg bestilte den. Vi aftalte at jeg ventede på at den kom på lager igen.
Jeg bestilte 2 bluser i torsdags har…
Jeg bestilte 2 bluser i torsdags har hverken fået bekræftet ordren eller hørt noget håber i kan hjælpe for skal have dem til fredag

Lang leveringstid
Jeg afgav min ordre den 8. Februar og har fortsat intet hørt. Har skrevet til kundeservice men har stadig ikke fået svar retur. Dag til dag levering kan de i hvert fald ikke reklamerer med!

Fin kvalitet til prisen.
Fin kvalitet til prisen. God hjælp fra kundeservice 👍.
Let bestilling og hurtig levering.
God kvalitet t-shirt. Skal være obs på at størrelserne kan være lidt små. Let bestilling og hurtig levering.
Har bestilt “customized” kasketter af…
Har bestilt “customized” kasketter af flere omgange, altid fin kundeservice og flotte produkter.
Varm anbefaling herfra.
Virkelig hurtig svar på e-mail
Virkelig hurtig svar på e-mail. Lækker service!
som jeg havde forventet
Lige som jeg havde forestillet mig, god kommunikation, rigtig fint lavet.
Jeg handler gerne med High5shop igen en anden gang
Really nice hats from High5shop
Really nice hats from High5shop, we had some problems via transportation but their team will solve that, I have no doubts!
Lang leveringstid
Lang leveringstid, dårlig kvalitet, dårlig retur
High5shop skulle levere 5 t-shirt med…
High5shop skulle levere 5 t-shirt med logo. Jeg fik en cap i stedet for. Følte mig meget snydt.
Men High5shop har skrevet tilbage, hurtig efter fejlen. De har beklaget deres fejl, som jo desværre kan ske. Og har rettet op på den med det samme.
Jeg vil klart anbefale dem, og selv bruge dem næste gang.

Risposta di High5shop
Levering og kvalitet i overensstemmelse…
Levering og kvalitet i overensstemmelse med forventet.
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle. Fin cap med broderet logo.
Eminent Kundeservice.
Havde en rigtig god oplevelse ved køb af en kasket med eget logo på. Blev hurtigt kontaktet af grafiker med et udkast og intet blev sat i gang før jeg var 100% tilfreds.
Eminent kundeservice.