Hey Boy Hey Girl Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren op zoek naar een leuk geboortekaartje van een VW T1 en houden wel van een wat stoerdere geboortekaartje voor onze zoon die je niet vaak tegen komt. Hadden wat vragen en binnen een uur... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Naar telefonisch contact kregen we binnen een uur al het ontwerp toegezonden! Wij waren op zoek naar een persoonlijk kaartje met een Dodge RAM. We waren super blij verrast en krijgen nu ook erg veel p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Voor de geboorte van onze tweede zoon (James) wederom gebruik gemaakt van de diensten van Hey Boy Hey Girl. Net als de eerste keer werden we snel, professioneel en met heel veel enthousiasme geholpen.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di articoli per neonati
  2. Arredatore d'interni
  3. Negozio di abbigliamento stampato

Informazioni fornite da varie fonti esterne

Hey Boy Hey Girl staat garant voor de nieuwste trends in geboortekaartjes. Artistieke, hippe en unieke designs en hoogwaardige kwaliteit tegen de juiste prijs-kwaliteit verhouding.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

560 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Fijne samen werking! Super!

Contact ging soepel en snel. Aanpassing werden direct gedaan en wij werden goed op de hoogte gebracht en gehouden.
De levering van de enveloppen en de kaarten waren snel.
De kaarten werden in de ochtend geleverd en waren voor 5 uur alweer de deur uit.

Bedankt voor de fijne samenwerking en succes met je bedrijf.

Vriendelijke Groet, Familie Hiemstra-Gaastra

1 marzo 2016

Top service!

Erg vriendelijk en behulpzame mensen achter dit leuke bedrijf!
Proefkaartjes werden direct netjes opgestuurd. Daarna regelmatig contact gehad via de mail en telefoon wat eveneens prima verliep. We hadden diverse aanpassingen aan ons kaartje wat allemaal geen probleem was en meteen werd verwerkt. Kortom, een goede en snelle service.
Alles is geheel naar wens verlopen en wij zijn daarom dik tevreden over de geleverde prestatie. Een aanrader voor iedereen!

28 febbraio 2016
Valutata 4 stelle su 5

Zeer tevreden

Na het uitzoeken van wat kaartjes heel fijn mailcontact gehad met Raimond.
Eerst drie proefkaartjes ontvangen en na onze keuze op het favoriete kaartje vaak heen en weer gemaild zodat het kaartje er precies zo uit kwam te zien als wij wilden!
Van de omgeving ook heel veel leuke reacties gekregen op de door ons gekozen kaart!
Contact verliep heel prettig!!

Enige minpuntje is dat ik een klein foutje ontdekte op de achterkant van de kaart nadat ik ze al verstuurd had. Het foutje bleek ook op het proefkaartje te staan. Hadden wij dus ook over het hoofd gezien. Ik heb hen daar nog per mail op gewezen zodat het bij andere mensen niet ook fout gaat. Daar heb ik alleen helemaal geen reactie meer op gehad terwijl het mailverkeer daarvoor zo fijn verliep. We hoefden alleen maar iets van 'wat vervelend of wat jammer' te horen...

26 febbraio 2016

Goede en betrouwbare service

Proefkaartjes werden netjes opgestuurd. Daarna regelmatig contact gehad via de mail. Alle aanpassingen werden snel en correct opgepakt en meteen verwerkt. Er was sprake van een goede en snelle service. Daarnaast kregen wij ook adviezen over welke kleur enveloppe het beste bij het kaartje paste. Alles is geheel naar wens verlopen en de beloftes die op de website gedaan zijn, worden ook nagekomen.

22 febbraio 2016

Super!

Super goede ervaring! Alle aanpassingen die wij in ons kaartje wilde hebben ze gedaan, en nog snel ook, dezelfde dag. Het contact verliep heel goed en snel en wij zijn super te vreden! Echt een aanrader om hier te bestellen!!!!

22 febbraio 2016

Hele fijne samenwerking

Het was heel prettig om hier onze kaartjes te bestellen. Erg vriendelijk geholpen zowel via de mail als de telefoon. En het uiteindelijke resultaat was nog mooier dan we verwachtten. Top!

20 febbraio 2016
Valutata 5 stelle su 5

Originele kaartjes en super service

Na de geboorte van onze dochter besloten we wederom de kaartjes bij HeyBoyHeyGirl te bestellen, na de goede ervaring en de vele positieve reacties destijds met de kaartjes van onze zoon. En wederom zeer snelle en fijne service! Alles is mogelijk, zodat je echt een uniek kaartje krijgt.

10 febbraio 2016

Zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van dit bedrijf. Alles werd snel en op tijd geleverd en ook werden we zeer netjes te woord gestaan. Wij hebben het kaartje meerdere malen laten aanpassen, dit werd altijd direct en zonder problemen geregeld.

6 febbraio 2016

Zeer tevreden

Voor de tweede keer hebben wij onze geboortekaartjes bij Hey Boy Hey Girl besteld en ook ditmaal zijn wij zeer tevreden. Als je internet afstruint zul je best goedkopere kaarten tegen komen maar deze kwaliteit en service is het dubbel en dwars waard. Ze denken met je mee en elk eigen inbreng is te realiseren.

27 gennaio 2016
Valutata 4 stelle su 5

Mooie kaartjes

Hele leuke kaartjes! Ook goede en snelle service. Alleen jammer dat een kaartje met inlegvel net iets zwaarder is dan 20 gram waardoor portokosten hoger zijn.

16 gennaio 2016
Valutata 5 stelle su 5

Snel, betrouwbaar, flexibel en service gericht!

Zeer tevreden over Hey Boy Hey Girl! Ze hebben één ontwerp verschillende keren aangepast totdat het helemaal naar onze zin was. Dit ging allemaal zeer snel en zonder moeite. Communicatie via telefoon en mail loopt perfect. Voor 11:00 aangegeven dat onze zoon is geboren en de volgende dag om 10:00 werden de geboortekaartjes al afgeleverd. Top!!

25 dicembre 2015

Super service

Echt een aanrader. De service verloopt zeer vlot net als het contact. Ikzelf had op ons geboortekaartje iets over het hoofd gezien, ik was enorm blij en verrast om te zien dat hetgeen ik over het hoofd had gezien automatisch is aangepast. Echt mensen die hun werk heel goed kennen en heel goed werk afleveren!

23 dicembre 2015

Snel, betrouwbaar en bijzonder

Dit bedrijf heeft hele mooie unieke ontwerpen. De kaartjes hebben een bijzondere uitstraling. Er wordt goed gecommuniceerd. De service is erg goed. Een aanrader

21 dicembre 2015

Uitstekende verwezenlijking van wensen

De service was werkelijk geweldig. Aan de hand van een bestaand concept is het geboortekaartje voor onze dochter uiteindelijk precies aangepast aan onze wensen. Bewonderenswaardig hoe er aangesloten wordt op onze suggesties en voorkeuren en het kaartje uiteindelijk precies is wat we wilden. Een unieke en persoonlijke herinnering zoals ik deze niet op andere sites gevonden heb, Altijd snelle reactie op mail en ook het zeer snel en efficiënt versturen van enveloppen en kaarten.
Ik kan Hey Boy Hey Girl zeker aanraden en ga dat in mijn netwerk ook zeker doen.

Bedankt voor alles.

20 dicembre 2015
Valutata 5 stelle su 5

Prachtige, originele kaartjes mét super persoonlijke service !

Wij hebben de geboortekaartjes van onze zoon door Hey Boy, Hey Girl laten maken en zijn ontzettend tevreden!
Van het eerste tot het laatste moment hele vriendelijke, snelle en persoonlijke service.
Al onze vragen en op/aanmerkingen werden gelijk verwerkt.
Met een prachtige, origineel en persoonlijk geboortekaartje tot gevolg!
Iedereen die er 1 heeft ontvangen is ook heel verrast over de mooie kwaliteit en de originaliteit.
100 % aan te raden!

19 dicembre 2015
Valutata 5 stelle su 5

hele snelle service en heel flexibel met tussentijdse aanpassingen

Tussentijds werd er goed meegedacht met inhoud kaartje. Ze kwamen met goed idee mbt achternaam op het kaartje.

Op woensdagochtend is onze dochter geboren. Wij hebben s'middags de gegevens doorgegeven. Eigenlijk net te laat. Maar ze hebben er toch voor gezorgd dat wij donderdag de kaartjes al binnen hadden. Een snellere en betere service kon dus niet!

Dus zeker aan te raden!

12 dicembre 2015
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più