Wij waren op zoek naar een leuk geboortekaartje van een VW T1 en houden wel van een wat stoerdere geboortekaartje voor onze zoon die je niet vaak tegen komt. Hadden wat vragen en binnen een uur... Leggi di più
Naar telefonisch contact kregen we binnen een uur al het ontwerp toegezonden! Wij waren op zoek naar een persoonlijk kaartje met een Dodge RAM. We waren super blij verrast en krijgen nu ook erg veel p... Leggi di più
Zeer tevreden over Hey Boy Hey Girl! Ze hebben één ontwerp verschillende keren aangepast totdat het helemaal naar onze zin was. Dit ging allemaal zeer snel en zonder moeite. Communicatie via telefoon... Leggi di più
Voor de geboorte van onze tweede zoon (James) wederom gebruik gemaakt van de diensten van Hey Boy Hey Girl. Net als de eerste keer werden we snel, professioneel en met heel veel enthousiasme geholpen.... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hey Boy Hey Girl staat garant voor de nieuwste trends in geboortekaartjes. Artistieke, hippe en unieke designs en hoogwaardige kwaliteit tegen de juiste prijs-kwaliteit verhouding.
Oldenzaalsestraat 125, 7514 DP, Enschede
- 0683708316
- info@heyboyheygirl.nl
- www.heyboyheygirl.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Hip stoer kaartje
We zochten een stoer kaartje voor onze dochter. En dat is gelukt!
Origineel, stoer en uniek.
Goede service en snelle afhandeling.
Voor de 3e keer het kaartje besteld bij Hey boy Hey girl! Top
Custom Chevy Boy Geboortekaartje
Wij kwamen na kort zoeken al snel op deze website terecht met een groot, leuk en mooi assortiment kaartjes. Na lekker zoeken door de website kwamen we op 2 kaartjes uit. Aangezien we natuurlijk beiden geen concessies wilden doen hebben we gevraagd of ze van 2 kaartjes 1 konden maken, dit was geen probleem en in no time hadden we een digitale proef in de mail. Echt super gedaan en uiteindelijk gekozen voor dat kaartje. Na de geboorte van onze zoon meteen de kaartjes besteld en de volgende dag in huis. Goede kwaliteit, super service, duidelijke kosten en snelle levering! Mochten we ooit toch nog besluiten voor een 2e gaan we hier zeker terugkomen..!
Hele goede ervaring met dit bedrijf
Na veel zoeken kozen we toch voor een geboortekaartje van HeyboyHeygirl.
Het originele ontwerp kon zelfs worden aangepast naar onze eigen wensen, ook al vonden we de style van het kaartje echt gaaf.
We hebben goed contact gehad via de telefoon en mail met 1 van de grafische ontwerpers, een dikke pluim voor hem.
Iedereen vond de kaart ook super mooi en bij ons passen.
Wij zijn super tevreden.
Super content met onze…
Super content met onze geboortekaartjes. Compleet aangepast naar onze wensen.
We krijgen er ook veel positieve reacties op. Goede en vriendelijke service! Bij problemen wordt er direct mee naar oplossingen gezocht. Zeer tevreden.
We zijn helemaal blij met ons…
We zijn helemaal blij met ons geboortekaartje en krijgen er ook leuke reacties op.
Na het aanvragen van modelkaartjes had ik deze al vlot in de bus thuis met een persoonlijk briefje erbij.
De gehele service is ondanks dat alles via de mail kan toch persoonlijk en snel.
Goede vriendelijke en snelle service
Goede vriendelijke en snelle service.
Kleuren zijn ietsje vager maar wij zijn heel blij met ons geboortekaartje.
Wij hebben al veel enthousiaste reacties gekregen.
Top top top service
Top top top service !
Vriendelijke mensen. Direkt antwoord op mails, bij problemen word er direkt een oplossing gezocht ( staking Bpost ) . Ze kennen hun job!
Supertevreden !!!!
Super service!!
Bijzonder geboorte kaartje voor onze kleine superheld! Wij zijn niet zo vam de zoetsappige kaartjes en zochten iets in het thema superhelden/commics. Bij heyboyheygirl kunnen vinden. Fijn dat je via de mail nog heel veel aanpassingen kan doen en er super mee gedacht kan worden! Zodra je de kaartjes besteld hebt worden de enfeloppen vast toegestuurd super handig, dan kun je die vast schrijven en franceren. Omdat ons zoontje na de bevalling nog even in het ziekenhuis moest blijven was het een kwestie van alles in de enfeloppen doen en opsturen. Echt super handig!! Zou zo weer hier bestellen!
Super service!
Super service!
Fijn contact, meedenkend in wensen en aanpassingen, snelle levering!
We krijgen heel veel leuke reacties op het kaartje!
Wij wilde de voorkant van het kaartje graag een beetje aangepast hebben, dit was geen enkel probleem. Er werd fijn meegedacht over de mogelijkheden en werd direct doorgevoerd.
Kaartjes besteld en waren een dag later al in huis!
Supermooie kaartjes en nette service
Blij dat we hier kaartjes hebben…
Blij dat we hier kaartjes hebben besteld.
Zonder problemen elke keer een snel voorbeeld terug over de mail als ik t niet goed vond.
De kaart is erg leuk geworden!
Al veel leuke reacties gehad 😊
Super goede ervaring!
Heel goed contact te krijgen en snelle service. Dit is echt een aanrader! Bedankt voor de fijne samenwerking en succes met je bedrijf. Kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen! Super goede ervaring!
Voor de tweede keer een geboortekaartje…
Voor de tweede keer een geboortekaartje besteld. Fantastische service, Raimond denkt ook mee en geeft tips. Goed bereikbaar per mail en telefonisch. Levering ook erg snel zoals beloofd. Niets meer dan lof voor dit bedrijf!
Vandaag de geboortekaartjes ontvangen…
Vandaag de geboortekaartjes ontvangen van onze tweede zoon. Ook de eerste kaarten komen bij Heyboyheygirl vandaan. Alles is mogelijk, voor het tweede kaartje hebben we een origineel kaartje laten aanpassen naar een heel ander kaartje en binnen een dag hadden we het voorbeeld op de mail. De kwaliteit van de kaarten is super en keuze uit originele kaarten, geen standaarden. Bij vragen heb je snel antwoord en de kaarten heb je ook snel binnen. We zouden heyboyheygirl bij iedereen aanraden.
Wederom een super mooi en orgineel kaartje
Wederom een super mooi en orgineel kaartje!!
Blijft lastig bij de geboorte van een tweede kindje om een geboortekaartje te kiezen vooral.als bij de eerste de lat hoog gelegd is.
Maar door de super goede voorstellen van hey boy hey Girl is het gelukt. Ze denken met je mee en hebben goede ideeën waardoor je kaartje uniek en orgineel wordt.
Dus het contact, de service en de kwaliteit is top! Echt een aanrader.
Prachtige kaartjes en persoonlijke en…
Prachtige kaartjes en persoonlijke en snelle service. Nu twee keer geboortekaartjes hier besteld, en dit gaan we zeker blijven doen mochten er nog meer kindjes komen :-)!
topservice!
Heel mooie kaartjes, originele designs, aanpassingen op maat mogelijk,...
Heel goed contact, snelle respons, goeie service,...
Kortom, een aanrader!
We hebben een prachtig kaartje mogen…
We hebben een prachtig kaartje mogen ontvangen.
De service is top er word goed meegedacht en wanneer je iets wilt aanpassen is dit geen probleem.
Ook de levering was zeer vlot! We krijgen erg leuke reacties op het kaartje.
Fijn contact, snelle reacties en mooie kaartjes!
Fijn contact, snelle reacties en mooie kaartjes! Ze denken goed met je mee en veranderingen zijn snel doorgevoerd. Ideaal dat je dan steeds een plaatje gemaild krijgt zodat je direct de verandering kan bekijken.
Uitstekende service met topkwaliteit kaarten
Enorm goed meegedacht met het ontwerp van onze geboortekaart. We hebben naar aanleiding hiervan heel snel een mooie proefdruk ontvangen.
De enveloppen waren al heel snel vooruit gestuurd en na het doorgeven van de definitieve gegevens werden de geboortekaarten de volgende dag al bezorgd. De kaarten zijn van erg mooie kwaliteit.
Raimond is supersnel, erg vriendelijk, creatief en denkt met je mee. HeyBoyHeyGirl is een echte aanrader!