Een onbetrouwbare partij, we zijn al 4 maanden bezig met een zaak waar alle gegevens zijn geüpload en bekend zijn, tot op heden nog geen enkele aktie!!! O jawel voor 1 maand geleden een negatieve... Leggi di più
Zeer tevreden klant. Ik heb uitgebreid, goed onderbouwd en zeer zinvol juridisch advies gekregen van juridisch adviseur Peter Jansen. Ik hoop met zijn duidelijk advies mijn conflict met de bank... Leggi di più
In eerste instantie kwamen we er samen niet uit. Het bleek een misverstand. Juridisch bureau dhr Jansen heeft contact met mij gezocht. Gekeken wat ze voor me konden betekenen en daarna gehandeld. Supe... Leggi di più
Ik heb altijd goede ervaringen gehad met Juridiche zaken, zowel met het adviesbureau als het Loket bij ons in Tilburg. Ik werd altijd goed geholpen. Dank je wel. Gelukkig heeft mijn probleem zich va... Leggi di più
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 77% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 settimana
Le persone hanno visualizzato anche
Heel goed
Heel goed, deskundig en snelle reactie, boven verwachting!
Bijzonder goed geholpen met mijn vragen…
Bijzonder goed geholpen met mijn vragen !!!
Duidelijk en snel. Ben zeer dankbaar voor de adviezen.
Super service
Echt super, ik twijfelde aan een verkoper en had sterk het gevoel dat ik aan het lijntje gehouden werd. Via Google kwam ik terecht bij dit bureau, ik heb mijn verhaal gedaan en even later op die dag kreeg ik een email met advies. En ja hoor mijn gevoel klopte, ik stond in mijn recht. Heel fijn dat het zo snel ging en alles stap voor stap werd uitgelegd hoe ik dit kon aanpakken. Wat een last van mijn schouders.
Toppers, professioneel, zeer deskundig en snel
Oplichters eerste klas!!!!
Oplichters eerste klas!!!!
Zeggen dat ze professioneel informatie inwinnen bij een advocaat die bij jou zaak past,terwijl je eerst moet betalen a 49,95 bemiddelingskosten zonder uitleg precies waarvoor,en daarna krijg je helemaal niks voor je geld....geen 1 advocaat.
Want ze pikken gewoon een advocaat van een lijstje,die vervolgens nergens vanaf weet,omdat ze niet ingelicht zijn door hun of die dit soort zaken helemaal nooit doen en dit tot 2 x aan toe.
Vervolgens als je krijg je alleen maar herhaal mails en als je dan uit eindelijk je geld terug vraagt moet je een officiële klacht indienen via hun mail en hoor je niks meer van die PETER JANSEN.
En als je dan hun belt idd kost het a 0.80ct per minuut plus je eigen kosten.
Ik heb ook gezegd aangifte te doen van oplichting want ze doen niks meer en niks minder dan geld incasseren en 1 mail naar een lukraak advocaat sturen van 4 woorden,dat noem ik geen advocaat overleg.
Ik eis mijn geld terug.
Zei profiteren van de minima die gewoon per direkt naar juridische loket moeten gaan ,dat nummer is gratis en daar betaal je de advocaat pas al hij iets voor je DOET.
Ik wacht nu al vanaf 21 augustus op een reactie op mijn klacht en teruggaf aanvraag.
Het onderstaande antwoord vd volgden dag geeft aan hoe ze te werk gaan.
Zeggen ze dat ik gewoon nog de keus heb om nog een keer gekoppeld te worden aan een andere advocaat
Of nadere juridische advies.
Of je dus nu een officiële klacht indient of niet
of jij nu alle mails goed door leest en zoekt naar uitleg waar de 49,95 nu precies voor is ,die je dus niet krijgt en dus ook nooit duidelijk is.
Of zij je nu 2 keer naar een advocaat kantoor sturen die niks met jou zaak te maken wil hebben of er zelfs niks vanaf weet dat maakt ze niks uit.
Ze blijven maar zeggen dat zij het goed doen.
Maar ondertussen melken ze wel de minima of mensen in nood die hulp nodig hebben met een juridische kwestie ,in de geld problemen.
Mensen ga gewoon naar het juridische LOKET!!!
EN NOOIT naar Juridische BUREAU !!!!!!
juridische loket is gratis totdat je ECHT lijfelijk een advocaat spreekt
daar betaal je naar inkomen en zaak.
Ik nooit voor bemiddeling voor voorgeprogrammeerde mailtjes.

Risposta di Het Juridischbureau
Dankzij de snelle reactie van dhr
Dankzij de snelle reactie van dhr. P. Jansen was ik goed geholpen en wist ik wat voor mogelijkheden er waren voor mijn vraagstuk. De opties waren helder en duidelijk beschreven, met uitgebreide onderbouwing.
Hartelijk dank voor jullie hulp!
Onpersoonlijk en totaal geen advies
Het begint al met een verkeerd telefoonnummer. Wanneer je belt, krijg je een bandje dat het nummer is gewijzigd naar een 0900-nummer waarvoor je moet betalen.
Bel je dat nummer, krijg je een telefoniste aan de lijn in plaats van een adviseur. Zij vraagt naar je naam en e-mailadres. Vervolgens ontvang je een e-mail met het verzoek om €49,95 te betalen voordat je geholpen wordt.
Ik heb op 31-07 het bedrag betaald. Daarna ontvang je een onpersoonlijke e-mail van de heer (…) met het verzoek om een korte omschrijving van je vraag.
Daarna volgt opnieuw een onpersoonlijke e-mail met alleen een naam en telefoonnummer van een advocaat, maar in een verkeerde plaats niet mijn woonplaats. Hoezo juridisch advies?
Ik heb opnieuw een e-mail gestuurd naar de heer (P.Jansen) met het verzoek om een advocaat in mijn woonplaats Arnhem. Wederom kreeg ik een reactie met de gegevens van een advocaat, wederom niet in Arnhem. Hoezo juridisch advies?
Inmiddels heb ik tien keer gemaild met het verzoek om een advocaat in Arnhem. Tot nu toe heb ik geen fatsoenlijk antwoord ontvangen.
Mijn bevindingen:
1. De klant wordt niet serieus genomen.
2. Ze zijn zeer onvriendelijk naar klanten.
3. Je ontvangt geen juridisch advies, alleen een naam en telefoonnummer van een advocaat die je zelf ook via Google kunt vinden.
4. Er wordt verwezen naar een klachtenformulier dat niet te vinden is op hun website.
5. Het ergste: toen ik belde en mijn klacht wilde indienen tegen de heer (P.Jansen), gaf de telefoniste aan dat ze de klacht zou noteren en dat ik een reactie zou ontvangen. Wie behandelt de klacht? Juist de heer P Jansenzelf. Dat is bijzonder onprofessioneel.

Risposta di Het Juridischbureau
Het begint al met een verkeerd…
Ik heb opnieuw een e-mail gestuurd naar de heer (…) met het verzoek om een advocaat in mijn woonplaats Arnhem. Wederom kreeg ik een reactie met de gegevens van een advocaat, wederom niet in Arnhem. Hoezo juridisch advies?
Mijn bevindingen:
1. De klant wordt niet serieus genomen.
2. Ze zijn zeer onvriendelijk naar klanten.
5. Het ergste: toen ik belde en mijn klacht wilde indienen tegen de heer (…), gaf de telefoniste aan dat ze de klacht zou noteren en dat ik een reactie zou ontvangen. Wie behandelt de klacht? Juist de heer (…) zelf. Dat is bijzonder onprofessioneel.

Risposta di Het Juridischbureau
Duidelijke informatie en ook advies
Duidelijke informatie en ook advies . Vragen ook naar voortgang wat helemaal superfijn is. Erg blij dat ik om advies heb gevraagd.
Duidelijk
Nadat ik vrijdag had gebeld met het juridisch loket kreeg ik vandaag al antwoord op mijn vraag. Duidelijk en helder uitgelegd
Zeer deskundig en duidelijk advies…
Zeer deskundig en duidelijk advies vriendelijk snelle reactie
Advies
Ik had advies nodig voor m'n huurhuis..daar ik er zelf niet uit kwam.
Snel en duidelijke info
Snel en duidelijke info. Goede communicatie en advies. Ik voel me geholpen en gesteund!
Nuttig advies
We kregen snel en duidelijk antwoord op de vragen die wij hadden. Met verwijzingen naar burger wetboek. Vriendelijk in contact.
Oplichters heb 50 euro betaald en heb…
Oplichters heb 50 euro betaald en heb nooit meer iets van ze gehoord. Ze doen zich voor als juridisch loket en dit is gewoon niet normaal om mensen in nood te bedriegen

Risposta di Het Juridischbureau
Heb het juridisch bureau om advies…
Heb het juridisch bureau om advies gevraagd bij een conflict omdat ikzelf niet wist hoe het juridisch in elkaar zat. Ben snel geholpen en het resultaat was ook in mijn voordeel. Had ik niet om hulp gevraagd dan had mij het uiteindelijk geld gekost. Dus heb mij dit uiteindelijk bespaard. Nú vergoed toch mijn verzekeraar.
Super advies!
Ik had een vraag over een bestemmingsplan van de gemeente en kreeg vervolgens een fantastische uitleg van 3 pagina's waarin duidelijk stond beschreven waar ik op diende te letten en wat ik precies moest weten voor ik een zaak zou starten tegen de gemeente. Dit heeft mij ontzettend goed geholpen. Zonder deze tips was ik gigantisch het schip in gegaan. De gratis tips hebben er voor gezorgd dat ik niet onnodig veel geld heb gespendeerd aan een advocaat aangezien ik kansloos bleek te zijn.
Echt héél blij mee!!!
Very helpful
Ik heb een zeer duidelijk antwoord…
Ik heb een zeer duidelijk antwoord gekregen van het juridisch loket. Het was zeer helder en duidelijk omschreven.
Snel en efficiënt met antwoorden
Snel en efficiënt met antwoorden
Probleem opgelost
Ik had een vraagje ik kreeg binnen een dag bericht terug en ik kom mijn probleem oplossen Dankjewel daarvoor.