Herlev Hospital Recensioni

TrustScore 2.5 su 5

2,5

Jeg var indlagt i tre dage på Akutmodtagelsens hjerteafdeling på Herlev Hospital. Jeg blev mødt med stor venlighed, omsorg og professionalisme gennem hele mit ophold. Især vil jeg gerne fremhæve pleje... Leggi di più

Vi ventede meget længe på vores tur. Da det endelig blev vores tur, ringede lægens telefon. Lægen sagde “2 sekunder” og gik væk, men kom ikke tilbage i lang tid. Det var meget uprofessionelt og respek... Leggi di più

Har lige været på besøg på 14 sal st 18, oplevet dårlig karma fra personalet til de 2 ældre sengeliggende, hvor den ene havde store smerter, 😢 de ville hverken høre eller reagere, fy for pokker en... Leggi di più

Scarso

TrustScore 2.5 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

29 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Herlev hopetall

Jeg har nu været indlagt2 x på hjerteafdeling i dec der har jeg haft god servis bare den mad man kan bestille
Gør at man nyder opholdet trods det er et kedeligt sted at være og ikke ønsker at være
Så 👍🏼til steder

4 gennaio 2026

Herlev Senfølgeklinik for kræft

Herlev Senfølgeklinik for kræft
Oplevede i dag den mest hysteriske og uempatiske vejleder hos klinikken. De annoncerer om alle de senfølger de kan hjælpe med og vejlede om. Da Bornholm først bliver inkluderet i deres servic fra nytår, ringede jeg for at høre relevans for mig, med 7 års kamp for at få hjælp til div. senfølger, også om henvisnings regler.
Lisbeth Rodian Golla, vist en uerfaren medicin studerende, chauffør og magasinekspedient svarede efter 16 min. Jeg har aldrig oplevet magen til hysteri. Jeg nåede at nævne 1 af mine senfølger, så fik jeg ikke et ord indført de næste 5 min. Hun råbte og skreg som en skoletøs. Der var Ingen grænser for hendes afvisninger, grove floskler, bedrevidenhed. Det står slemt til, hvis det blir standarden for de nye senfølgeklinikker. Føj!

26 novembre 2025

Oplevelse:senfølger til kræft

Oplevelse:
Efter 7 år med livsændrende senfølger, opdager jeg tilfældigt, at Bornholmske kræftpatienter, fra Jan 2026 kan søge henvisning til Herlev/Gentofte senfølgeklinik.
I oplysningerne på den lokale side fra kræftens bekæmpelse står der, at man skal henvises af sin læge på Herlev eller Gentofte.
Det har jeg jo ikke, som behandlet på Bornholm og Rigshospitalet. Og så er der tlf til en vejleder. Opløftet af håb, ringer jeg (åbenbart i frokostpausen og venter som nr. 1 i 16 min.) til vejleder Lisbeth Rodian. Mere rædselsfuld kvinde skal man lede længe efter.. Jeg får Ca. 3 sekunders taletid, nævner 1 af mine Ca 6 senfølger... Og så bliver jeg afbrudt i een lang kører.. Jeg hører ikke til der, er ikke berettiget med stråleskade på lunger, må kontakte egen læge osv.
Jeg ville bare have vejledning i, om der var recon i at jeg søgte henvisning....
Efter 7 år i forløb, er der åbenbart ikke sket en tødel...
Undgå Herlev-Gentofte senfølgeklinik!

26 novembre 2025

Tarm/kirurgisk afdeling

Først det ikke så positive.
Ventetiden på akut meeeget lang på trods af potentiel sprængt blindtarm.
En del larm om natten gør det temmelig svært(ihvertfald for mig)at få sovet igennem.
Personalet: Wow, ALLE jeg stiftede bekendtskab med var en solstråle af humør og hjælpsomhed på trods af at det ofte gik meget meget stærkt på afdelingen.
Kan selvfølgelig ikke sige noget om de andre afdelinger men om tarm/kirurgisk kan jeg kun give mange tommelfingre op.
Mange tak herfra,i var alle fantastiske.

2 novembre 2025

5 stjerner til Abdul🌟

De 5 stjerner er hovedsageligt til Abdul som var en absolut engel. Han var så professionel og god til at berolige. Sygeplejerskerne var også meget dygtige og hurtige.

22 ottobre 2025

Aldrig har jeg oplevet noget lignende!

Aldrig har jeg oplevet noget lignende!
Sygeplejerskerne taler nedladende både om patienter og om hinanden. Da min mor lå indlagt, oplevede jeg og min far, at sygeplejerskerne stod og bagtalte hende lige efter, de havde været inde og tilset hende – mens vi stod udenfor og kunne høre det hele. Det var dybt uprofessionelt, respektløst og fuldstændig uacceptabelt.

Et hospital burde være et sted, hvor patienter og pårørende føler sig trygge og respekterede. Desværre var oplevelsen på Herlev Hospital det stik modsatte. Jeg ville ikke engang ønske, at min værste fjende skulle ende der.

1 ottobre 2025

STØJ -STØJ - STØJ ‼️

STØJ - STØJ - STØJ‼️

Jeg giver hospitalet 5 stjerner for personale og behandling.

MEN, der er altid en ulidelig støj med raslende vogne, smækken med tunge døre og skabe.
Desuden uendelig højrøstet snakken og grin.

Det er ikke så skønt, når man er indlagt 😳

29 settembre 2025

Tak til Urologisk afdeling

Tak til Urologisk afdeling

Efter en lille blæreoperation på privathospital opstod der en komplikation (hul på blæren) hvor jeg blev indlagt 3 dage på afdelingen

Wauw hvor var de søde, omsorgsfulde, lyttende og meget mere.

Stor fokus på hvordan de kunne hjælpe og støtte mig i denne - for mig - svære tid.

Jeg kunne ikke have ønsket mig bedre behandling/omsorg ❤️❤️❤️

19 settembre 2025

Tak !

Tak !
08:14
Man siger Tak kun er fattigt ord, men heri ligger al den positive energi jeg kan mønstre og alverdens superlativer :-)

Jeg har netop været gennem "møllen" - Akutmodtagelsen med en VT på 240, pleje på hjertemedicinsk sengeafsnit 2 på Herlev og ICD behandling på Gentofte.

Tak til læger, teknikere, sygeplejersker og andet personale !
Jeg blev forelsket i søde, varme empatiske sygeplejersker ikke een gang men flere gange.

Sjældent møder man et så homogent, dedikeret og professionelt og favnende sundhedspersonale.
Mit kompliment til ledelsen ( Kasper Iversen) for sammensætningen af teams, uddannelse og udvælgelse af personale der brænder for faget.
Jeg er meget ydmyg og beæret over at have mærket jeres varme hænder, smil og empatiske varme væsner.
Jeg spillede en sang for noget af personalet i en vagt, der også afspejler min oplevelse, den bør i afspille på næste personalemøde
Sangen hedder " Der vigtigste for mig" af Matilde Alexandra. Ligger på Facebook og YouTube.

18 agosto 2025

Jeg havde gledet på en badevippe og…

Jeg havde gledet på en badevippe og slået min ryg, ringede til 1813 som sagde at hvis jeg skyndte mig til Herlev Hospital kl. 7:30 ville det nok gå hurtigt, da jeg ankom var der slet ingen i ventesalen i Akutafdelingen, men da jeg havde ventet i næsten 4 timer, gik jeg til receptionen som sagde at jeg skulle snakke med sygeplejerskerne, de fortalte så at det kunne godt tage 2,5 time mere, jeg havde sådan en følelse af at de havde glemt mig, det endte med at jeg forlod hospitalet uden at blive tilset af en læge.

16 agosto 2025

Bedste behandling på Herlev hospital.

Jeg blev d. 8/8 2025 opereret på operationsafdelingen “operation og bedøvelse” for en ankelskade.
Det var det mest empatiske, omsorgsfulde og faglige dygtige personale jeg har oplevet indenfor hospitalsverden.
Jeg var SÅ BANGE og alle var bare så søde, støttende og venlige overfor mig. Det var fantastisk at opleve et så stort overskud vel vidende de har så mega travlt.
En super sød sygeplejerske Pia tilbød at køre mig ned i kørestol til udgangen da jeg stadig var lidt svimmel.
Enestående behandling af alt personalet på “operations og bedøvelsesafdelingen L1 samt til den læge der tideligt i morges skyndte sig at indtelefonere smertestillende medicin pga stærke smerter ❤️
1000 TAK TIL DET FANTASTISKE PERSONALE FOR DERES FAGLIGHED OG UTROLIGE OMSORG OG FORSTÅELSE FOR MIN ENORME NERVØSITET. 👍🏼🙏♥️

8 agosto 2025

Ondskabsfulde skrankepaver

Forsøgte at sende en buket til en patient, der har fået fjernet en meget stor kræftsvulst fra maven.
Blomsterbuddet ringede og oplyste, at hospitalets information nægtede at hjælpe med at få afleveret buketten eller oplyse, hvilken afd patienten lå på. Blomsterbuddet ringede flere gange til mig og oplyste om personalets uvilje og ovenikøbet løgne. De påstod, at der var mange med samme navn, så når vi ikke havde fødselsdagen, ville de ikke hjælpe. Nu er der tale om et ualmindeligt navn. Vi forsøgte til sidst at få lov at lægge buketten, så jeg kunne kontakte min niece (kæreste til patienten) og derigennem sørge for afhentning. Men nej.
Slutningen blev, at jeg bad buddet tage buketten med hjem til sig selv eller smide den ud.
Sikke nogle ringe værdier dette hospital står for. Det er jo sådan, at den slags stammer fra ledelseslagene.

22 luglio 2025

Ventetid over 7 timer

Hver eneste gang er ventetiden lang. Sidder nu og venter på
7. time. Ingen i venteværelset har set en læge i over 4 timer og flere har opgivet og taget hjem. Der er ingen opdateringer eller meldinger undervejs fra personalet, og hvis man spørger ind til det siger de blot at der kommer en læge så hurtigt som det er muligt.
Alt dette trods telefonsamtale med 1813 der sagde at jeg skulle tilses hurtigt, og skynde mig afsted.

1 luglio 2025

Ventede 7 timer på at blive syet i min…

Ventede 7 timer på at blive syet i min tommelfinger, som skulle have 7 sting..!

Jeg ankom lørdag nat kl ca 02 efter en uheldig episode med en sodavandsflaske der eksploderede i min hånd og forårsagede et ret stort snit i min tommelfinger.
Jeg ankom uden at blive tilset i hvilket omfang skaden var, jeg blev bedt om at tage plads i venteværelset, uden yderligere information. (Fik dog en seddel med hvor der som overskrift stod: velkommen til Herlev Hospital fast track akutmodtagelsen….) Så tænke det er kommer til at gå hurtigt.
I venteværelset sad der omkring 10 andre og ventede.
Men ingenting skete der. Jeg henvendte mig adskillige gange for at høre hvornår jeg kunne komme til, og fik beskeden at der nok ville gå noget tid endnu.
Kl 05 fik jeg beskeden at sygeplejerskerne og lægen var taget hjem, men der ville komme et nyt hold kl 07. Så to timer hvor der med garanti ikke ville ske noget. Jeg spurgte om jeg kunne tage til en anden skadestue, men det er ikke muligt, når jeg er indskrevet der.

Så kl ca, 8:30 kom jeg til og blev syet i min finger og kom ud ca en halv timer efter. Så ca 7 timers ventetid. Det er skammeligt..!

21 giugno 2025

Ventede 4-5 timer på en scanning

Ventede 4-5 timer på en scanning, som alligevel ikke kunne foretages. Ingen besked undervejs. Personalet var sløvt og virkede komplet ligeglade. Lægerne var passive, kommunikationen elendig, og der var rod i systemet fra start til slut. Dårlig skiltning topper oplevelsen af totalt fravær af overblik og omsorg. Hold jer væk, hvis I har et valg.

23 giugno 2025

Blodprop i benet og lunger

Blodprop i benet og lunger. Ventede 9 timer i kke spist eller drukket, men var bestemt ikke ved at dø af DET. Fik perfekt professionel hjælp af læger og ikke mindst sygeplejersker. Jeg er taknemmelig efter en fantastisk behandling af alle og giver en femstjernet karakter til Herlev Hospital

11 maggio 2025

For lang ventetid

lige nu
Ny
Super lang ventetid, ingen ordentlig information.
Derudover er der kun en Seven Eleven man kan købe noget kedeligt mad i.
Hvorfor er der ikke er ordentligt cafeteria til glæde for både patienter og pårørende.
Det findes på Gentofte Hospital og på Rigshospitalet, det Birte også være muligt på så stort et hospital som Herlev

28 maggio 2025

6 timers ventetid på Herlev Hospital

Hvis du har din fornuft i behold og ikke er i livsfare, skal du IKKE tage på skadestuen på Herlev Hospital. Vi ventede i tre timer på, at en sygeplejerske endelig kom forbi og tog nogle blodprøver. De sagde, at en læge ville komme forbi for at tjekke prøverne, så vi ventede ENDNU 3 TIMER, uden at der kom nogen. Jeg vil foreslå ethvert andet hospital, der rent faktisk værdsætter deres patienter, at gå til i tilfælde af en nødsituation, for Herlev Hospital har helt sikkert brug for, at du får kraniebrud, for at de kan tage dig alvorligt.

23 maggio 2025

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito