Det är trevligt att själv få träffa kunden. Både magkänslan och hjärtat får vara med att bestämma så att det blir rätt köpare på ditt objekt. Det känns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjänar... Leggi di più
Ett väldigt bra alternativ för oss vid försäljning av vår lägenhet i Karlstad. Från fotografering till försäljning. Spekulanterna sa också att det kändes bra att få träffa ägarna till lägenheten och d... Leggi di più
Jag tyckte det var bara fördelar med att hålla i visningarna själv men skönt att få hjälp med kontrakt, budgivning, tillträdeshandlingar och goda råd. Ville även få ut proffsfoton på Hemnet. Då var He... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hemverket är en av Sveriges mest anlitade mäklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostäder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du säljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssäljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försäljningspris. Vi har gjort rekordförsäljningar i många svenska städer. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mäklare som tar hand om allt komplicerat.
Järnvågsgatan 3, 413 27, Göteborg, Svezia
- 0770810038
- info@hemverket.se
- www.hemverket.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
Riktig nöjd!
Har personlig haft en bra upplevelse med husköp genom Hemverket.
Hela tiden under köpet fått kopi av alla papper direkt, jag hade gett 5 stjärnor om jag/vi hade haft en person att förhålla oss till och inte 2-3 olika personer, nåt att ändra på Hemverket?
Riktig nöjd med allt för övrigt!
Det bästa, smidigaste, snabbaste och skönaste sätt att sälja sin bostad!
Det bästa, smidigaste, snabbaste och skönaste sätt att sälja sin bostad, att hålla i visningarna själv var en mycket berikande upplevelse. Man kan tro att det behövs en förmedlare för att göra något så viktigt som att sälja en bostad men den rädslan är naturell och det gör att vi inte vågar testa nya sätt att göra saker.
Jag kan bara rekommendera Hemverket till de som vill se utifrån bubblan.
Sålde för mer än vad två kända mäklarbolag trodde att jag skulle få på huset, till och med de sa ifrån att hjälpa mig att sälja på det priset jag ville ha. "Marknadspriser har gått ner" säger mäklaren, bankerna är överens med detta, mäklarna säljer idéen till kunderna, verkligheten är annorlunda.
Du säljer din bostad för ett vettigt pris du vet din bostad kostar oavsett marknaden. Du känner din bostad mer än mäklaren, du har bott i den!.
Processen med kontraktet och pengar var smidig och skön, hem hos mig träffades med köparen, blev till och med vänner, skrev på samtliga kopior vid matbordet istället för ett kontor.
Varmt rekommenderat!
Oklart budgivningsförfarande känns…
Oklart budgivningsförfarande känns omöjligt att kolla, eller granska.
Otroligt otillfredställande för mig som…
Otroligt otillfredställande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frågor hamnar man i en kundtjänst med olika personer varje gång. Ingen har detaljkunskap om objekt eller område. Helt ärligt känner jag att inte gå vidare med köp.
Skulle aldrig välja Hemverket vid en försäljning.
Rekommenderas!
It all worked very well
It all worked very well. I have never sold a house before and did not know what to expect. I am so happy with the support I got and I felt there was always somone there to answer my qustions
Oprofessionellt och taffligt…
Oprofessionellt och taffligt budgivningsförfarande. Jag kommer aldrig lägga bud på en lägenhet om säljaren använder sig av Hemverket.
Fungerade utmärkt…
Fungerade utmärkt med Hemverket då jag hade erfarenhet från tidigare försäljning med "vanlig" mäklare, och på så vis visste hur detta brukar gå till. Rekommenderas för den som vill spara mäklarpengar och har lite koll på säljproceduren!
Funkade bra allt med köpa av hus och …
Funkade bra allt med köpa av hus och så.
Mitt mobilnummer verkar dock ha sålts till en massa telemarketing skojare som ringde. Hade fått fler stjärnor om ni inte sålt mitt nummer till telemarketing.
Bokade visning 28/12
Bokade visning 28/12 , anlände på plattsen den tiden och ingen var där, ringde ägaren
Som sa att lägenheten var redan köpt!!!
Ringde hemverket som sa att det blev ett IT fel!!! Fick åka 8 mil med 3 pers helt i onödan
Och de ville inte ta sitt ansvar att ens betala
Mil ersättning, DÅLIGT!

Risposta di Hemverket
I position av köpare är ni helt …
I position av köpare är ni helt värdelösa!
Det skapar mycket merjobb som man slipper med en vanlig mäklare, men det som är fulständig katastrof är när saker och ting inte går som beräknat, då är det ingen som är villig att varken hjälpa till eller ta ansvar. Precis som vilken dålig telefonsupport som helst!
I mitt fall förlorade jag som köpare över 100.000kr på grund av eran inkompetens och ignorans! God jul!

Bra!!!!
Allt funkade bra. Bra snabb proffsig hjälp av mäklare och alla på hemverket.

Risposta di Hemverket
Härligt att man kan spara massor med …
Härligt att man kan spara massor med pengar genom att anlita Hemverket. Proffsigt bemötande och seriöst genomfört.
Mycket prat men...
Det mesta flöt på bra men det var väldigt beroende på vem man fick kontakt med. Vissa var rent ovilliga att försöka förstå en och att få ordning på objektbeskrivningen tog 8 försök. Vid tre tillfällen kommunicerades att Hemverket skulle ringa men varje gång uteblev samtalet...
Funkade mycket smidigt trots besvärlig …
Funkade mycket smidigt trots besvärlig försäljning med fullmakt inblandat för kontraktskrivning etc.
Och då kopior etc behövdes långt efter så fixade Hmeverket det på nolltid och gav superb service.
Bra bemötande och mycket villiga lösa ALLA problem snabbt och säkert.
Jag rekommenderar dem absolut!.
Superkunnig mäklare och jättebra kundtjänst men riktigt dålig fotograf!
Superkunnig mäklare och jättebra, snabb och smidig kundtjänst men riktigt dålig fotograf. Katastrofalt ljussatta bilder ur konstiga vinklar som inte gör lägenheten rättvisa alls. Det är bilderna som lockar folk till visningarna och fotografen spelar därmed en stor roll vid försäljningen. Lägg mer krut på att anställa duktiga fotografer så är ni hemma, Hemverket!

Risposta di Hemverket
Allt fungerade perfekt även om man …
Allt fungerade perfekt även om man själv måste engagera sig i
marknadsföringsprrossen.
Tacksamt i förhållande till de rappakajor som kallar sig fastighets-
mäklare. Oftast har dessa personer endast en tanke att tjäna så
mycket som möjligt.Och allt ska till med budgivning. En enkel pro-
sess utan något ansvar då idag räntorna har ett negativt saldo.
Tycker att mer ansvar föll på mig som …
Tycker att mer ansvar föll på mig som säljare än vad som initialt angavs. Stämmer inte att den enda skillnaden mot en "vanlig" mäklare är att jag själv skulle visa bostaden. Hade aldrig känslan av att allt var under kontroll. Svårt att få personlig kontakt. Olika personer med olika ansvarsområden. Aldrig bara en kontaktperson. Om jag fick sms gick det inte att skicka en följdfråga, t ex. Allt utom den allra första kontakten har varit på distans. Jag har känt mig ganska otrygg och utan koll under hela processen.