Det är trevligt att själv få träffa kunden. Både magkänslan och hjärtat får vara med att bestämma så att det blir rätt köpare på ditt objekt. Det känns meningsfullt. För de sparade pengarna man tjänar... Leggi di più
Ett väldigt bra alternativ för oss vid försäljning av vår lägenhet i Karlstad. Från fotografering till försäljning. Spekulanterna sa också att det kändes bra att få träffa ägarna till lägenheten och d... Leggi di più
Jag tyckte det var bara fördelar med att hålla i visningarna själv men skönt att få hjälp med kontrakt, budgivning, tillträdeshandlingar och goda råd. Ville även få ut proffsfoton på Hemnet. Då var He... Leggi di più
Otroligt otillfredställande för mig som köpare, ingen bra dialog och oklara besked. Har man frågor hamnar man i en kundtjänst med olika personer varje gång. Ingen har detaljkunskap om objekt eller o... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Hemverket är en av Sveriges mest anlitade mäklare och har sedan starten 2008 förmedlat över 20 000 bostäder. Hemverket tar alltid ett lågt och fast arvode oavsett vad och var du säljer. Annonsering på Hemnet och Booli i kombination med att vi uppmuntrar bostadssäljare att tala direkt med intresserade köpare leder till högre försäljningspris. Vi har gjort rekordförsäljningar i många svenska städer. Hemligheten med Hemverket består av smarta system, effektiva processer och erfarna mäklare som tar hand om allt komplicerat.
Järnvågsgatan 3, 413 27, Göteborg, Svezia
- 0770810038
- info@hemverket.se
- www.hemverket.se
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
I det stora hela nöjd
I det stora hela nöjd. Blev väl lite mer självjobb än vad jag tänkt mig. Det enda som va lite jobbigt var att det va så många olika som jobbade med objektet så att man blev lite snurrig.
Men objektet såldes till ett högre bud än väntat och jag sparade en massa pengar så är i det stora hela nöjd och rekommenderar deras tjänster om man är beredd att lägga en del tid och energi själv på sin fastighet. Tror ju dock inte någon mäklare hade kunnat sälja in mitt hus bättre än mig själv när intressenter var på plats.
En positiv upplevelse.
En positiv upplevelse,att träffa alla spekulanter. Man ska bara vara beredd på merjobb. Jag anser dock att det är värt det extra jobbet.Hemverket var en bra partner.
Hej!Upplevde att det var enkelt att…
Hej!Upplevde att det var enkelt att hjälpa till med försäljningen,även då jag är ganska novis på data.Hemverket var mycket uppdaterade om läge, prisbild och fixade fotograf och handlingar.Allt över förväntan,fick bra betalt och ett billigt pris för tjänsten. Vill rekomendera Hemverket. MVH Agneta
Två smidiga lägenhetsförsäljningar.
Vid 2 lägenhetsförsäljningar har vi anlitat Hemverket. Trots att arvodet höjdes andra gången var vi ändå nöjda med samarbetet. Hemverket kändes pålitligt och professionellt och framför allt: väldigt effektivt beträffande information och budgivning. Bankuppgörelsen var också suveränt planerad.
Bättre än lokala mäklare
Vi använde Hemverket när vi sålde vår lägenhet i Örnsköldsvik. Servicen vi fick från Hemverket var mycket bättre än de lokala mäklarna. Det var roligt och praktiskt att få hålla i visningen själva. Det var också värdefullt att ha en professionell fotograf som tog bilderna.
Så enkel process
Så enkel process, vi ser inga anledningar att anlita ngn annan och kommer absolut att anlita dem vid nästa husförsäljning
Jag rekommenderar Hemverket.
Jag rekommenderar verkligen Hemverket som mäklare vid husförsäljning. Ett fast och rimligt arvode. Bra service och alltid ett vänligt bemötande. Att som husägare själv vara den som håller i visningen tyckte jag var en fördel.
Hemverket hjälpte mig att sälja en lägenhet
Hemverket hjälpte mig att sälja en lägenhet. Väldigt smidiga att ha kontakt med. Svarade på de frågor jag hade och hjälpte igenom hela affären.
Hemverket kunde erbjuda precis det vi…
Hemverket kunde erbjuda precis det vi behövde i samband med vår försäljning av fastighet. Alltid trevligt bemötande, bra kommunikation och snabba svar på alla våra funderingar. Dessutom ett förmånligt alternativ i jämförelse med många konkurrenter. Nästa gång väljer vi Hemverket igen, tack!
Bara positivt
Allt fungerade jättebra vid vår försäljning. Bra att få träffa spekulanter på visningarna, så man fick lära känna dem och bilda sig en uppfattning om dem. Pappersarbetet sköttes utan anmärkning. Kan varmt rekommendera.
Har goda erfarenheter av Hemverket.
Har goda erfarenheter av Hemverket.
En fördel med att du som säljare själv står för visningen, är att du blir bekant med spekulanterna och får en magkänsla för om det är rätt köpare.
Hemverkets jurister skötte köpekontrakt smidigt och proffsigt.
Bra valuta för pengarna
Med Hemverket sparade vi mycket pengar jämfört med en vanlig mäklare.
Hemverket tog totalt 20k för försäljningen medans andra mäklare ville ha mellan 40 - 50k för att sälja vårat hus.
Hemverket tog jättefina bilder av huset och hjälpte oss med all pappers byråkrati kring försäljningen.
Deras support och rådgivning var bra stöd för oss när vi hade frågor.
Enda negativa jag kan komma på var att de var lite omständligt att få prata med dem. Ofta fick man lämna ett meddelande och sedan ringde de upp dagen efter, men det funkade.
Snabbt, smidigt och billigt.
Mvh Jan Hägg
Enkelt och smärtfritt!
Ett härligt fritt koncept där man känner sig delaktig i hela processen. Jag fick allt stöd jag behövde och gjorde en fin vinst!
När vi sålde vår lägenhet i Karlskrona…
När vi sålde vår lägenhet i Karlskrona använde vi Hemverket som mäklarfirma, det passade oss mycket bra. Det var enkelt, smidigt och betydligt billigare än att sälja genom andra mäklare. Vi gillar konceptet att var engagerade i försäljningen och det uppskattades av spekulanterna.
Torbjörn och Susanne Lindholm
Funkade kanon
Helt okej för det arvodet
Helt okej för det arvodet. Men kommer troligtvis inte att välja att sälja genom dem igen. Då jag fick dåligt stöd när köparen började jävlas.
Fick all den support jag behövde
Fick all den support jag behövde och affären genomfördes enkelt och smidigt
Mycket bra hjälp
Mycket bra hjälp. Hemverket gjorde det jag vill/ behövde hjälp med, resten gjorde jag själv.
Helt okej mäklare att ha att göra med
Helt okej mäklare att ha att göra med. Om du är kunnig själv i området annars är det lite knövligare men man kommer igenom det.
Med Hemverket kan du spara mycket…
Med Hemverket kan du spara mycket pengar med liten insats.
Jag har använt mig av traditionell mäklare när jag tidigare har sålt en fastighet.
Och jag kan försäkra om att den enda arbetsinsatsen som tillkommer med Hemverket är visningen. Lättförtjänta pengar skulle jag vilja säga.
Jag kan verkligen rekommendera Hemverket.
Snabbt, enkelt och billigt.
Mvh Jarmo Wästilä