Ontzettend slecht bedrijf, communicatie laat alle wensen over. Schilderswerk is dramatisch, overal zakkers. Achtertuin laten ze achter als een bende, ipv even terug te zetten. Regelrecht rampen... Leggi di più
Waardeloze renovatie bij wooncomplex Loefzij/Gemeenlandslaan in Huizen. Slechte communicatie. Tegels Schots en Scheef gelegd bij hoeken. Zelfs open gaten bij o a. Voordeuren. Levensgevaarlijk... Leggi di più
Wij wonen al 3 maanden zonder wasmachine dankzij dit bedrijf! Helaas onze huur companie contract met Hemubo heeft en wij betalen elke maand voor abbonement. Wij zijn in augustus verhuisd en alleen in... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni fornite da varie fonti esterne
Hemubo Almere BV | Damsluisweg 1 | 1332 EA Almere - De Vaart | Tel: 036 - 549 27 00 | Mail: info@hemubo.nl
Damsluisweg 1, 1332 EA, Almere, Paesi Bassi
- www.hemubo.nl
Kijkje achter de schermen
Voor alle mensen die klant zijn bij dit bedrijf, ook even een blikje achter de schermen... werd uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, met veel lof en prezen over mijn CV en mentaliteit, bieden me een baan waar ik niet in geïnteresseerd in ben, met een open-mind gezegd oké ik wil wel even spreken met een persoon in die rol zodat ik beter begrijp wat je me aanbiedt. "Gaan we regelen", krijg weken later een een bericht dat ze nog aan het uitzoeken zijn wie ze daarvoor willen inzetten... nu weken later nog steeds niets gehoord. Zeg dan gewoon "nee", ipv mensen aan het lijntje houden. Rare manier van handelen voor een professioneel bedrijf. En dan wel tijdens het gesprek opscheppen over geen 9-17 mentaliteit hebben etc. en veel moeten overwerken. Kreeg heel erg het gevoel dat ze vooral als "corporate alpha dogs" over willen komen dan dat echt zijn. GELUKKIG heb ik niet een baan nodig, heb er al een, leek me gewoon interessant om voor een "innovatieve" aannemer te werken. Nou, ben direct afgekickt, haha.
Meer schade na renovatie. En dat voor de derde keer al
Hemubo moest de buitenmuur van mijn buren opnieuw voegen. Dat ging alleen via toegang via mijn achtertuin en mijn poort die altijd op slot zit. Netjes plaats gemaakt voor de bouwsteiger en de poort van het slot gehaald., en aangegeven bij de alliantie , datvik een ander bedrijf dan hemubo wilden hebben dit keer. Nou mooi niet dus. Dezelfde beunhazen en dieven als de maand ervoor. na een maand waren ze eindelijk klaar. Maar wat bleek. Al mijn rozenstruiken die daar stonden waren verdwenen, evenals vier stalen kisten met noodmiddelen voor een energie crisis. Tevens diverse fietsen die aan de ander kant van mijn tuin vast stonden met dikke sloten waren verdwenen. Navraag gedaan bij de alliantie , de werkgever van hemubo maar die wilde er niet op reageren. Dus maar weer een afspraak gemaakt bij de politie voor een aangifte. Hemubo zelf vind dat je dit maar moet regelen met je inboedel verzekering. Maar die dekt dit soort zaken niet. Dat mag hemubo en de alliantie zelf regelen. Volgens de verzekering. Nee begrijp niet dat ze dit bedrijf inhuren voor renovatie van sociale huurwoningen. De reparaties worden zeer slecht uitgevoerd en van communicatie is totaal geen sprake. Slechte Nederlandse taal beheersing, En bovendien stelen ze ook nog eens ongegeneerd je hele boel leeg ter waarde van 5000 euro. En als huurder moet je daar dan maar genoegen mee nemen? Nee dit bedrijf heeft niks te zoeken in de bouw sector. Hangt van alle schimmigheden aan elkaar. Geen enkele afspraak wordt nagekomen en de werk nemers hebben geen VCH papieren. Die kunnen ze op aanvraag niet tonen en spreken slecht tot nihil Nederlands. En dat moet dan werken aan onze woningen? Onbegrijpelijk. We hebben na de renovatie meer klachten dan daarvoor, dus dat zegt al genoeg over de uitgevoerde werkzaamheden. 1 ster is nog veel te veel. Dik 5 sterren in de min. En als ik het voor het zeggen had zetten ze bij mij nooit meer 1 voet op mijn perceel. Een grote dieven en oplichters bende is het. Dus mochten ze aan je deur staan, vraag dan gerust om een ander bouwbedrijf. Dat voorkomt een hoop ellende en gesodemieter. En vooral een grote financiele strop. En zeker het behoud van je woning. En dat is deze tijd van woning schaarste zeker niet onbelangrijk.
Geen ster waard
Geen ster waard. Zijn al een jaar bezig op de zelfde plek. Maken alles alleen maar slechter en ruimen niks op. Hele slechte en asociale medewerkers die overal hun peuken gooien. Totaal geen respect en heel amateuristisch. Hebben geen flauw idee wat ze doen en er zit Totaal geen leiding in!
Komen afspraken niet na
Komen afspraken niet na. Leveren telkens minimale werk waardoor werkzaamheden vertraagd zijn.
Ontzettend slecht bedrijf
Ontzettend slecht bedrijf, communicatie laat alle wensen over.
Schilderswerk is dramatisch, overal zakkers.
Achtertuin laten ze achter als een bende, ipv even terug te zetten.
Regelrecht rampenplan dit bedrijf.
Opzichter gesproken, gaf gelijk maar er werd gezegd als we het bij de één doen moet het hele complex, papiertje als schilder wellicht bij pakje boter gehaald.
Waardeloze renovatie bij wooncomplex…
Waardeloze renovatie bij wooncomplex Loefzij/Gemeenlandslaan in Huizen.
Slechte communicatie.
Tegels Schots en Scheef gelegd bij hoeken.
Zelfs open gaten bij o a. Voordeuren.
Levensgevaarlijk: opzichter grijpt niet in.
Je zal er maar in stappen of met bv brancard overheen moeten. BHV absoluut onveilig en Brandweer/De Alliantie maar streng zijn op muurdecoratie.
Slecht bedrijf
Slechte communicatie, bellen niet terug, leveren slecht werk, werken van 8u tot max 15u met meerdere pauzes van een uur of langer, spreken amper of helemaal geen Nederlands, maken geen afspraken dus staan ze ineens voor je slaapkamer raam om 8u, laten een puinhoop achter en zo kan ik nog eindeloos doorgaan!
Ik heb 6 maanden als schilder bij…
Ik heb 6 maanden als schilder bij Hemubo gewerkt en voor het eerst zag ik wat chaos betekent! Dit bedrijf heeft zowel circusartiesten als amateurs in dienst!
Reparatie
Vorige week ben ik op maandag gebeld dat er contact zou worden opgenomen uiterlijk binnen 2 werkdagen en dat is tot op heden nog steeds niet gebeurd inmiddels douche ik al 3 weken ergens anders. Jullie zijn echt schandalig en dit ga ik ook melden bij staedion!!
Wat een verschrikkelijk bedrijf
Wat een verschrikkelijk bedrijf. Ze hebben zoveel schade gericht in onze woningen, zowel bij mij als bij de buren. Communicatie is er niet. Afspraken worden gemaakt en niet nagekomen. HEMUBO ( nicole, Rob en Fishal) hoe jullie met ons zijn omgegaan en onze woningen is om te janken. WIJ LATEN HET HIER NIET BIJ. Wij zullen acties ondernemen tegen deze bedrijf.
Een goede service en snelle reactie…
Een goede service en snelle reactie tijd voor problemen. Als je een berichtje stuurt komen ze snel.
HET ZIJN CRIMINELEN
Doe geen zaken met dit bedrijf
Doe geen zaken met dit bedrijf, alle andere recencies zijn gewoon waar, ze zijn slordig, prutsers en oplichters.
Slecht
Alles!! Hemubo personeel bestaat uit allemaal onderaannemers. Spreken geen woord Nederlands. Ze maken er een grote bende van en ruimen niks op. Zelfs het nieuwe tegelwerk zitten barsten in. Leidingen kapot en ouwe resten hangen nog in de muur. Wat een armoedig bedrijf!!
Verschrikkelijk bedrijf!
Wij wonen al 3 maanden zonder wasmachine dankzij dit bedrijf!
Helaas onze huur companie contract met Hemubo heeft en wij betalen elke maand voor abbonement. Wij zijn in augustus verhuisd en alleen in september kwam iemand van Hemubo voor welcome bezoek. Hij belde om afspraak voor wasmachine aansluiting te maken maar niet terugbelde of kwam. Nadat belden wij nog 3 keren en ieder keer zij zeggen "wij zien niets in jullie bestand". Ongelooflijk! Dan stuurden zij een email dat loodgieter enkele keren belde (eigenlijk dat was helemaal niet waar). Loodgieter antwoordde enkele keren niet dan eindelijk zei dat hij zou komen. En hij kwam niet. En niemand van Hemubo ook.
Ongelooflijk slecht
Ongelooflijk slecht, amateuristisch en asociaal bedrijf! Ze hebben in opdracht van de woningcorporatie onze hele flat gerenoveerd, maar ze hebben er een grote bende van gemaakt en slecht werk geleverd.
We kregen een tijdelijke logeerwoning aangeboden met de belofte dat er internet en een werkende tv zou zijn. Maar we hebben daar drie weken zonder internet gezeten!!! Daarnaast zijn ze ontzettend slecht bereikbaar via e-mail, telefoon of app. Ik heb bijna elke dag geprobeerd contact op te nemen, maar ik kreeg geen reactie, of het duurde ontzettend lang.
Toen we terugkwamen in ons huis, ontdekten we allerlei schade zoals kapotte behang, verfspetters op het plafond, openstaande kasten en zelfs gaten in de muur. Ons toilet lekt (en dat van de buren ook), de beloofde douchecabine hebben we niet gekregen en hetzelfde geldt voor het afgesproken rolgordijn.
Ik besloot langs te gaan bij de bewonerskeet omdat ik geen reactie meer kreeg en wilde weten hoe mijn schade wordt opgelost. Maar in plaats van serieus genomen te worden, werd ik gewoon het terrein weggestuurd!
Al met al vind ik dit een ontzettend slecht bedrijf dat slecht communiceert en zijn beloftes niet nakomt. Ik wil nooit meer iets te maken hebben met Hemubo!
Roekeloos
Roekeloze bende. Werken asociaal, dingen gaan kapot, laten een gigantische puinhoop achter. In de berging een waterballet achtergelaten, alles zat onder de schimmel nadat ik mijn sleutel had teruggekregen. Niks ruimen ze op of maken ze schoon. Lijkt wel een tornado hoe ze te werk gaan. Ik heb er geen goed woord voor over
Hemubo: Leugenaars.
Hemubo heeft bij onze flat d' Grote Frank in Purmerend het plaatsen van de steenstrips aan de dakrand verzorgd. Buiten dat dit een maandje of 8 heeft geduurd, heeft Hemubo er ook een aardige bende van gemaakt. Maar... Als u denkt dat Hemubo de troep achter zich opruimt dan komt u bedrogen uit. Daar hebben ze bij Hemubo geen trek in. Als je aan het "Bouwteam" vraagt om even contact met je op te nemen blijft het stil... Opeens wordt het bouwgespuis wakker en roept dat er een schoonmaakploeg komt. Als je vraagt wanneer, dan zijn de schoonmakers zelfs al geweest! Leugens! Als je nieuwe foto's stuurt waaruit blijkt dat het nog net zo'n bende is en vraagt om even contact op te nemen wordt er niet meer gereageerd door Hemubo. Bij Hemubo zijn het niets meer en niets minder dan een stelletje leugenaars.
Binnenkort nog meer reviews over Hemubo! Over slecht uitgevoerde renovaties, het niet hanteren van brandveiligheidseisen (Citerflat) en het overtreden van de woningwet waarbij bewoners werden opgezadeld met gezondheidsrisico's! (Mercuriusflats).
Moeten hun bedrijf een sloopbedrijf gaan noemen
Dit bedrijf doet eerst heel mooi met allemaal extra dingetjes die je kan kiezen voor je woning met een 250 punten strippenkaart. En zoals ik van meerdere mensen heb gehoord uit verschillende gebouwen, is dat er elke keer word verteld bij de vraag of je wilt tekenen of je mee of tegen stemt dat tot nu toe 70 procent al mee gaat. Huh precies het aantal procent wat ze nodig hebben om het door te zetten.
Dan wanneer het allemaal start en je nog beetje blij bent dat je huisje er zo weer netjes bijstaat. Dan spreek je wat bewoners die aan de andere kant van de flat al terug kunnen in de woning en vertellen dat er veel schade is wat ze zelf moeten opknappen, (ook al krijg je een kleine vergoeding) een vrouw van 70 gaat dat nooit zelf kunnen doen. Dan zie je een bewoner met tranen in de ogen en verteld me dat ze vanalles uit haar woning hebben gestolen en dan nog een buurman waar ze zelfs staande lampen hebben gejat. En daar gaat de smile op je gezicht.
Na 4 weken langer dan gedacht weer terug kon vond ik mijn woning dus precies zo aan met gaten in mijn laminaat waar ik weinig voor kreeg moest wel alles vervangen. Alles plastic dat om mijn meubels was geplaats waren helemaal opengetrokken om te kijken wat er te jatten was. Ik was door de andere buren voorbereid en had alles goed weg gestopt en kasten omgedraaid naar de muur.
Nu zijn ze bij mijn ouders bezig en hebben ze een andere aanpak van werk en nog minder respect voor de inwoners zelf. Hier hebben ze de hele straat met hekwerk afgesloten met 1 in en uitgang waar je over een modderige grasveld moet lopen met je spulletjes en slecht bereikbaar voor hulpdiensten. Ik kan nog wel even doorgaan maar ik wou dat ik ook nul sterren kon geven want dit bedrijf is dat zelfs niet waard
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.