Ponownie klientem firmy nie będę. 1. Zapakowana paczka większa niż skrytka paczkomatu - w rezultacie musiałam wyrywać karton, by go wyjąć z paczkomatu. To wina nadawcy, który w wysyłce wskazał za małą... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Stosuje od jakiegoś czasu naturalny dezodorant konopny w kremie i jestem zachwycona tym, że jest to produkt wegański, jest wykonany w 100 % składników naturalnych. Dbam o swoje ciało i zależy mi na ty... Leggi di più
Znalazłam Was Kochani i Wasze cudne,naturalne kosmetyki i nie tylko w internecie,postanowiłam niezwłocznie przekonać się jak one działają w realu i szybciutko zamówiłam.Teraz już i ja mam to cudo dez... Leggi di più
Do 3 razy sztuka- szukałam olejku w innych sklepach- wydałam mnóstwo kasy, niestety na podróby. Stwierdziłam że spróbuje ostatni raz gdy trafiłam tutaj. I mam!!! O tutaj już zostanę! I dobrze, że wesz... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Hempking is a company with passion and love for products made of cannabis sativa.At Hempking we focus on innovation and flexibility.In the production process of we use only natural components, pure extracts of the highest quality. In this matter, we do not compromise, that's why our lead on the local and global market. All our products are thoroughly examined by external laboratories, and the results of the analysis are public, that is why our clients are sure that they receive a product that meets their expectations.
Informazioni di contatto
Choroszczańska 24, 15-732, Białystok, Polonia
- +48882517912
- info@hempking.eu
- www.hempking.eu
Non risultano inviti alla recensione recenti
Come questa azienda usa Trustpilot
Natura
Zamówiłam dezodoranty damski i męski, które w tej chwili testujemy oboje z mężem na sobie. Na ten moment potwierdzamy naturalne składniki produktu, przyjemny zapach, który długo utrzymuje się pod pachami. Dezodorant bardzo dobrze rozprowadza się za pomocą drewnianej łopatki. Polecam wszystkim zainteresowanym naturalnymi produktami.

Olejek z konopii
Szybka wysyłka. Produkt profesjonalnie zapakowany. Uzyskałam odpowiedź na zadane pytanie. Co do zamówionych produktów, to dopiero zaczynam testować. Dzisiejsza migrena minęła bez środków przeciwbólowych, po zastosowaniu olejku z konopii.

Szybka i sprawna dostawa
Szybka i sprawna dostawa. Produkt świetny. Zamówiłam dezodoranty: damski i męski. Oba są super.

szybka realizacja zamówienia
szybka realizacja zamówienia, sprawna dostawa kurierska.

Risposta di Hempking
Wysoka jakość zakupionych olejków CBD…
Wysoka jakość zakupionych olejków CBD full spectrum, białka konopnego oraz witaminy C.
Polecam wszystkim, którzy szukają dobrych preparatów, firmę Hempking.
Ela Nykiel

Bardzo sprawna komunikacja
Bardzo sprawna komunikacja. Zależało mi na dostawie przed moim wyjazdem. Uprzejmie poprosiłam i wszystko poszło sprawnie. Dezodorant wzięłam ze sobą i jestem zachwycona. Spełnił moje oczekiwania i lepszego nigdy nie miałam :). POLECAM

Produkty znakomite
Produkty znakomite, obsługa fantastyczna. Dziękuję i wrócę do Was.

dotyczy witaminy D3 i testu
mila i szybka obsluga,szybka dostawa, produkty wysokiej jakosci.

Bardzo polecam !
Szybka wysyłka, piękne i dobrze zapakowana paczka, częste promocje - polecam ! :)
Pozdrawiam Panią Natalię, która pakowała moje zamówienie :)

Super
Bardzo dokładny opis produktów, zgodny z tym co otrzymałam. Towar dobrze zabezpieczony i zapakowany. Polecam.

Nieznany luksus w kremie
Zakupione dezodoranty w kremie,super sprawa.Bardzo delikatne zapachy w obu przypadkach (damski i męski)Używa się odrobinę więc wystarczy na długo

dezodorant naturalny
Firma tworzy nie szkodząc dla zdrowia człowieka i zwierząt i to jest wartość.

Przejrzyście przedstawiona oferta
Przejrzyście przedstawiona oferta i opis produktów, szybka dostawa

Risposta di Hempking
Zamówiony produkt pięknie zapakowany…
Zamówiony produkt pięknie zapakowany otrzymałam po dwóch dniach od zamówienia.

dezodorant
Szybka dostawa. Teraz czas na wypróbowanie dezodorantu.Mądre babcie bardzo chwalą dezodorant.

Kupuje olejek cbd 10% i polecam
Kupuje olejek cbd 10% i polecam. Sprawdziłam kilka firm i hempking jest najlepsza.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.