Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Michael korrigerede en dårligt udført stritøre operation. Det gjorde han hurtigt og effektivt med et nydeligt resultat til følge. Han fjernede også et stort ar fra første operation. Der var ingen sme... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Som mor til 2 “øre” børn priser jeg mig lykkelig for der findes en som Michael. Begge mine børn har gået der fra spæd og vil tilgiver en tid benytte mig heraf. Hurtige konsultationer men følelsen heri... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Studio medico

Scritti dall'azienda

Vi værdsætter feedback fra vores patienter, men vi vil gerne opfordre til, at anmeldelser skrives med omtanke. Sundhedsbehandling kan være en kompleks proces, hvor vi altid bestræber os på at yde den bedst mulige faglige og omsorgsfulde behandling. Vi forstår, at en konsultation kan opleves forskelligt fra patient til patient, men vi vil gerne minde om, at kritik, der er baseret på misforståelser eller stærke følelser, kan have alvorlige konsekvenser. Vores mål er at hjælpe og behandle – ikke at gøre nogen utrygge. Hvis du har haft en oplevelse, du ønsker at drøfte, opfordrer vi dig til at tage direkte kontakt til os, så vi kan finde en løsning sammen. Vi ønsker en åben dialog, hvor vi kan tage hånd om dine bekymringer på en professionel og retfærdig måde. Tak for din forståelse.

Informazioni di contatto

Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Come questa azienda usa Trustpilot

Forfærdelig oplevelse

Forfærdelig oplevelse! Døren var ikke blevet lukket bag mig, før jeg var blevet stillet de første to spørgsmål, og han nåede ikke at høre alle mine udfordringer med mine ører, så travlt havde Michael med at komme videre til næste patient. Ikke underligt at han fejlbehandlede mig, gav mig piller og skulle komme retur. Jeg kunne ikke tåle pillerne, og det troede han dårligt på - han grinede nærmest ad mig, og ordinerede nye piller til mig. Dem valgte jeg ikke at tage. Jeg søgte ny ørelæge, og er nu blevet henvist til Nordsjællands hospital med henblik på en operation, da det står rigtig skidt til.
Jeg vil ALDRIG anbefale denne ørelæge til andre ørepatienter.

1 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Jeg er ekstremt glad for Michael

Jeg er ekstremt glad for Michael. Ja, han er hurtig, og får dermed også behandlet en masse patienter pga dette. Og det sætter jeg stor pris på, da jeg nu for 3. gang har løse øresten. Så dejligt at jeg altid kan få en tid til behandling samme dag eller dagen efter.
Jeg oplever en ørelæge, som er meget dedikeret til sit job. Prioriterer at helbrede frem for small talk.
Tak Michael og personalet på klinikken. 🙏🏼♥️🙏🏼

6 gennaio 2026

Risposta di Helsevej

Tusind tak for din skønne anmeldelse.
Det betyder meget for os, at du oplever hurtig adgang til behandling og et klart fokus på at få dig rask - det er 100% vores mission med den måde vi driver klinikken på. Tak også for de fine ord om både Michael og personalet – det sætter vi stor pris på.

Forfærdelig behandling og vejledning

Forfærdelig behandling og vejledning. Alle gange jeg har været hos Michael måtte jeg efterfølgende til ny læge der løste problemet. Var der så sent som i går og i dag måtte jeg på akut klinik på hospitalet hvor de også undrede sig over hans håndtering af problemet. Sætter aldrig mine ben der igen. Faglig ukompetent og komplet arrogant og ubehagelig.

3 ottobre 2025

Risposta di Helsevej

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at høre, at dine besøg hos os ikke har levet op til dine forventninger — særligt når du har været her mange gange. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at nogen patient skal have.
Vi tager din feedback meget alvorligt og beklager, at du har følt utilstrækkelig vejledning. Det er vigtigt for os, at alle patienter føler sig trygge, lyttet til og professionelt behandlet.

Frygtelig oplevelse

Frygtelig oplevelse. Michael Miravet lyttede slet ikke til mig. Han lod mig ikke afslutte en sætning, fordi han havde så travlt. Jeg er bange for at tage den ordinerede medicin, da han ikke engang tog sig tid til at høre om hele min situation. Min oplevelse var ugyldig og desorienterende. Du bør gå til en anden læge, hvis du ønsker reel hjælp.

3 ottobre 2025

Risposta di Helsevej

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du oplevede en konsultation, hvor du ikke følte, at der var tid nok til at få dine spørgsmål og bekymringer hørt. Det er vigtigt for os at understrege, at en konsultation altid bør give plads til, at man kan forklare sin situation tydeligt og stille de spørgsmål, der er nødvendige for at føle sig tryg.
Hvis noget er uklart, hvis man bliver i tvivl, eller hvis man har brug for at få noget gentaget eller uddybet, så opfordrer vi til, at man siger det højt — enten direkte til lægen eller til personalet. Det er den bedste måde at sikre, at vi sammen får et fuldt billede af situationen, og at man går herfra med den rette forståelse af både diagnose og behandling.
Jeg beklager, at det ikke blev din oplevelse denne dag

Valutata 1 stelle su 5

Kan ikke bestille tid man skal smide alt man har og rette ind efter deres tidsplan

Helt klar den værste service jeg har oplevet
Ingen hjælp at hente

3 settembre 2025

Risposta di Helsevej

Tak for din anmeldelse. Vi bliver dog nødt til at korrigere dine oplysninger, da de ikke stemmer overens med vores praksis. Man kan booke tid hos os døgnet rundt via både mail og Patientportalen på hjemmesiden, og vi har telefontid stort set hele åbningstiden. Derudover prioriterer vi akutte patienter højt og får dem som regel ind samme dag. Og i modsætning til mange andre lægeklinikker, kan man troppe op i klinikken og aftale tid personligt med sekretærerne.
Vi tager derfor klart afstand fra påstanden om dårlig service. Hvis du ønsker at uddybe din oplevelse, er du velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få klarhed over, hvad der skete i netop din situation, da vi på ingen måde kan genkende din beskrivelse af situationen.
Med venlig hilsen klinikken i Stenløse.

Valutata 1 stelle su 5

Almindelig høflighed kunne være en start

Jeg var med min mor hos Michael, fordi hun over 4 måneder har haft irritation i munden. Michael hilste ikke da vi kom ind, var helt ekstrem hurtig uden evne til at lytte eller kommunikere, så min mor på 86 år havde en chance for at følge med. Hun gik meget forvirret og utryg derfra. Og jeg var stærkt forundret over så lidt empati og mangel på helt almindelig høflighed og venlighed.

1 agosto 2025

Risposta di Helsevej

Tak fordi du deler jeres oplevelse. Vi er kede af at høre, at din mor gik herfra utryg – det er naturligvis ikke meningen, og vi beklager, hvis konsultationen blev oplevet for hurtig eller utydelig. Vi lægger stor vægt på høflighed, ro og tydelig kommunikation, især når patienter har brug for ekstra tid.
Vi vil gerne understrege, at alle patienter skal mødes med venlighed og ordentlighed hos os, og vi er ærgerlige over, hvis det ikke blev oplevet sådan denne dag. I er velkomne til at kontakte os, hvis I ønsker en opfølgende samtale, så vi kan gennemgå alt i et tempo, hvor din mor kan føle sig tryg.

Afvist trods akut næseblødning

Afvist trods akut næseblødning og booket tid

Jeg henvendte mig akut med en voldsom næseblødning. Allerede ved første besøg oplevede jeg lægen som arrogant og til tider irriteret. Desværre forværredes min tilstand markant natten over, på trods af den vejledning, jeg fik.

Jeg fik en akuttid kl. 08.30 næste morgen, men da jeg mødte op, blev jeg afvist i døren af klinikpersonalet, med besked om, at de ikke kunne hjælpe mig, og at jeg måtte tage på skadestuen. Det var frustrerende, da jeg havde en booket tid og var i en dårlig tilstand. Jeg måtte derfor køre 30 km for at få hjælp.

På skadestuen var personalet overraskede over, at jeg var blevet sendt derhen, især da det var noget, der kunne håndteres hurtigt og enkelt i en speciallægeklinik. Blødningen blev stoppet med en simpel næseklemme og lidt adrenalin.

Jeg oplevede en mangel på ansvarsfølelse, empati og faglig interesse hos lægen, og jeg kan desværre ikke anbefale klinikken.

2 luglio 2025

Risposta di Helsevej

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har haft et ubehageligt forløb, men vi bliver nødt til at præcisere, hvordan situationen faktisk forløb. Du blev tilset akut den første dag, du mødte op, og næseblødninger er en behandling, vi håndterer meget ofte og som regel hurtigt og effektivt i klinikken.
Når en næseblødning alligevel forværres eller ændrer karakter, som det gjorde i dit tilfælde, er det lægens opgave at vurdere, om der er behov for behandling på skadestuen. Det er en helt normal og fagligt korrekt beslutning, som kun træffes, når det vurderes nødvendigt for patientens sikkerhed. Personalet afviser aldrig patienter – det er udelukkende lægen, der kan beslutte videre henvisning.
Vi beklager, hvis kommunikationen omkring dette ikke stod tydeligt i øjeblikket, særligt når man allerede er presset af en akut situation.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg kan kun sige jeg har fået en god og…

Jeg kan kun sige jeg har fået en god og positiv oplevelse af Michael...og han spørger ind til hvordan det går og er opmærksom..hvis man har noget og spørge ham om, så skal man bare spørge og han lytter/ giver sig for svare på dit spørgsmål..hvis man vil ha’ svar på sit spørgsmål må man jo spørge ellers kan han jo ikk svare..han er jo ikke tankelæser..jeg kan kun sige han er mega sød og rar, kan varmt anbefale ham..husk på derude at han er osse et menneske..man skal ikke tøve med bruge klinikken..de er faktisk søde og rare alle sammen 5 stjerner herfra

3 giugno 2025

Risposta di Helsevej

Tusind tak for din dejlige anmeldelse og de flotte ord!

Det betyder virkelig meget at blive mødt med så meget forståelse og varme. Du har helt ret – vi gør os umage for at være nærværende, lytte og svare ærligt og ordentligt, og det er skønt at høre, at du har oplevet netop dét.

Tak fordi du minder os alle om, at vi også er mennesker – præcis som dem, vi hjælper. Din anbefaling gør os oprigtigt glade, og vi sender den varmeste tak din vej.

Vi glæder os til at tage imod dig igen, hvis du får brug for os.

Kæmpe anbefaling

Du hurtigt ude igen, hvilke er dejligt hvis man har et barn der er bange for læger .

Hurtigt og hjælpsom

De gode til at hjælpe med akut tider, søde personale og læge.

Forvent ikke du er længe derinde

Men spørg og du får svar

Li det vi i min familie kan li :)

Vi vil aldrig! Bruge en anden øre læge, han har altid været der til mine drenge og jeg.

Kæmpe anbefaling

9 gennaio 2025

Risposta di Helsevej

Tusind tak for din varme og personlige anmeldelse!

Det glæder os dybt at høre, at både du og dine drenge føler jer trygge og godt hjulpet hos os – især når man har et barn, der er utryg ved læger, betyder det meget at kunne komme hurtigt til og møde et omsorgsfuldt team.

Vi lægger netop vægt på at være tilgængelige, imødekommende og ikke mindst effektive – og det er fantastisk at høre, at det er noget, I sætter pris på.

Tak for din tillid gennem årene og for de fine ord. Vi glæder os til at tage imod jer igen, når behovet opstår.

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har fået dræn flere gange i mit…

Jeg har fået dræn flere gange i mit liv.
Har altid fået en akut tid hvor jeg virkelig har haft brug for den. Jeg kan kun anbefale dem og jeg er lige glad at der ikke er tid til at snakke, hellere brug den til den næste 😊

11 aprile 2025

Risposta di Helsevej

Tusind tak for din fine anmeldelse og for at dele din oplevelse hos os. Det betyder meget for os at høre, at du har følt dig hjulpet – især når det virkelig gjaldt. Vi forsøger altid at finde akutte tider, når behovet er størst, og vi er glade for, at det har kunnet lade sig gøre for dig.

Tak fordi du anbefaler os – og tak for din forståelse for, at vi nogle gange må prioritere tiden hos den, der har mest brug for den. Det sætter vi stor pris på!

Valutata 3 stelle su 5

Lang ventetid ud på venteværelset

Jeg har været på denne klinik tre gange, og desværre har jeg oplevet, at jeg hver gang har været nødt til at vente mindst 30-40 minutter i venteværelset, selvom jeg mødte op præcist til den aftalte tid – hverken før eller efter. Selvom det er positivt med hurtigt ledige tider, bliver ventetiden hurtigt en smule frustrerende.

Når man endelig bliver kaldt ind, er det tydeligt, at tiden er knap. Ørelægen stiller hovedsageligt spørgsmålene, og man skal svare hurtigt – hvis man ikke er hurtig nok, går han videre til næste spørgsmål. Jeg fik følelsen af, at det hele skulle gå hurtigt, og at man næsten bliver sendt ud igen lige så hurtigt, som man kom ind. Ikke at han er uhøflig eller noget i den stil, men han haster måske lidt for meget.

Selvom jeg sætter pris på de korte ventetider, er det ærgerligt, at det ofte går lidt for hurtigt, og man ikke får lov at udtrykke sig mere grundigt. Til gengæld er personalet i klinikken meget venlige og hjælpsomme, hvilket er en positiv faktor

9 aprile 2025

Risposta di Helsevej

Tusind tak for din ærlige anmeldelse og for at dele dine oplevelser med os. Vi er glade for, at du oplever personalet som venlige og hjælpsomme, og at du sætter pris på de korte ventetider for at få en tid hos os.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende at skulle vente i venteværelset, især når man møder op til tiden. Vi forsøger at overholde vores tider så præcist som muligt, men vi har ofte mange akutte patienter – bl.a. fordi der desværre er meget lange ventetider hos flere af vores kolleger i området. Vi prøver at hjælpe så mange som muligt samme dag, hvilket kan betyde, at programmet bliver presset.

Vi er opmærksomme på, at konsultationen kan føles kort og effektiv – det er aldrig vores ønske, at nogen skal føle sig forhastet. Vi bestræber os på at stille de relevante spørgsmål og nå det vigtigste, men vi tager naturligvis til os, at du gerne ville have haft mulighed for at udtrykke dig mere i ro og mag.

Din feedback er værdifuld, og vi bruger den aktivt i vores arbejde med at forbedre patientoplevelsen – så tak for det.

Bliv væk!!!!

Allerede da jeg trådte ind i venteværelset fik jeg en dårlig mavefornemmelse. Det var som at sidde på en samlebåndsfabrik.
Der var mindst 13 mennesker samlet i et meget lille lokale. Flere patienter jokede med at alt var som det plejede der (travlt). Nogle havde ventet i 50 min. på at komme ind til deres aftalte tid.
Personalet der var 17 år gamle alle sammen, talte om hvem der skulle i Netto og hente et “tømmermands kit” til en medarbejder der må forventes at have tømmermænd.

Da jeg havde ventet i 40 min. efter aftalte tid, rejste jeg mig for at forlade klinikken. Her blev jeg så kalt ind til en meget stresset og travl læge. Han spurgte ikke ind til problematikker eller forhistorie. Han undersøgte min 6 uger gamle baby på så voldsom en måde (metalstang i munden) at jeg følte mig forulempet da jeg forlod stedet!

Det var SÅ ubehagelig en oplevelse.

Jeg har senere haft min søn til en anden læge, der har konstateret det modsatte af, hvad Michael sagde min søn fejlede. Så selve behandlingen kan man heller ikke regne med.

Jeg kommer aldrig tilbage.
Efterfølgende har jeg fundet ud af, at Michael har et ry for at være upålidelig.

19 marzo 2025

Risposta di Helsevej

Tak for din ærlige anmeldelse – vi er kede af at høre, at du har haft en så ubehagelig oplevelse hos os.

Først og fremmest vil vi gerne undskylde for ventetiden og den oplevelse, du havde i venteværelset. Det er aldrig meningen, at man skal føle sig som en del af et samlebånd eller sidde utrygt i et overfyldt lokale. Vi er meget bevidste om, at vores ventetider nogle gange kan trække ud – særligt når vi modtager akut syge børn, som kan kræve længere tid end planlagt. Det massive patientpres, vi oplever, er bestemt ikke noget, vi selv har valgt – det skyldes desværre de meget lange ventetider hos andre ørelæger i regionen, og vi gør vores bedste for at hjælpe så mange som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Vi beklager også, hvis du oplevede personalet som useriøse. Vores unge medarbejdere (hovedsageligt medicinstuderende som dog er en del ældre end 17 år) er en vigtig del af teamet, og de arbejder hårdt og med stort engagement – men det er selvfølgelig vigtigt, at tonen og stemningen altid er professionel. Vi vil tage dine observationer til efterretning og sikre, at vores team bliver mindet om, hvordan vi møder patienter og pårørende med ro og respekt – også på travle dage.

Mht. selve undersøgelsen af din søn: Det gør os oprigtigt ondt at høre, at du oplevede den som voldsom og ubehagelig. Det er bestemt ikke sådan, en forælder skal forlade vores klinik – særligt ikke med en nyfødt. Vi forsøger altid at være grundige og effektive, men vi erkender, at det også skal føles trygt. Hvis det ikke har været tilfældet her, så er det en fejl, vi gerne vil lære af.

Vi kan ikke kommentere på andre lægers vurderinger, men vi forstår, at det kan skabe tvivl og utryghed, når diagnoser ikke stemmer overens. Vi opfordrer altid til opfølgende kontakt, hvis der er noget, man er i tvivl om – og vi ville gerne have haft mulighed for at tale med dig efterfølgende og måske rette op på det indtryk, du fik.

Til sidst vil vi blot nævne, at det er vigtigt at holde anmeldelser på et sagligt plan. Trustpilot anbefaler, at man undgår personlige angreb eller udokumenterede udsagn om enkeltpersoners ry, og vi håber, det også kan respekteres i dette tilfælde.

Din feedback er vigtig, og vi er oprigtigt kede af, at du ikke følte dig godt behandlet. Det tager vi med os, og vi vil bruge det konstruktivt i vores arbejde med at gøre oplevelsen bedre for vores patienter.

Var oppe hos Michael M. Sorribes

Var oppe hos Michael M. Sorribes , med svimmelhed , det lykkes ham at lave sår i mit øre og skubbe en prop langt op , han er komplet uduelig som Læge , kommer der aldrig mere , det eneste han tænker på er penge

21 maggio 2024

Risposta di Helsevej

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med din konsultation.

Ved procedurer som fjernelse af ørevoks - som jo desværre er nødvendigt for at kunne lave en fuld otoneurologisk undersøgelse - kan irritation af øregangen desværre forekomme, men det er naturligvis ikke vores intention at skabe ubehag eller komplikationer. Vi beklager, hvis du har oplevet dette.

Din feedback er vigtig for os, og vi tager den til efterretning for at forbedre vores arbejdsgange.

Arrogant, nedladende og fortravlet

Meget ubehagelig oplevelse!
Efter henvisning fra min egen læge, tager jeg hertil for at få tjekket mine mandler. Jeg bliver mødt af en meget fortravlet læge (Michael) som stillede en masse spørgsmål, uden jeg kunne nå at svare. Han afbrød mig gentagende gange og ville ikke høre min historik. Han var nedladende og arrogant.

JEG KOMMER ALDRIG IGEN

21 maggio 2024

Genial ørelæge!

Min søn fik lagt dræn af en anden ørelæge, som mente at alt var fint, selvom han var ulykkelig hele tiden. Vi blev tilset af endnu en ørelæge, som også mente at alt var fint. Michael kunne med det samme se, at vores søn havde rigtig ondt i sine øre, da han var allergisk overfor silikone drænene. Michael fik lagt nye dræn, og vi fik vores glade søn tilbage. En absolut lifesaver! Servicen er god og effektiv.

2 febbraio 2024

Risposta di Helsevej

Tusind tak for din varme anmeldelse! Det betyder utroligt meget for os at høre, at vi har kunnet hjælpe jeres søn. Vi ved, hvor vigtigt det er at finde den rette løsning, især når det gælder børn, og vi er glade for, at han nu trives og er smertefri.

Vi sætter stor pris på jeres tillid og jeres positive ord om vores service. Det er netop feedback som jeres, der motiverer os til at fortsætte med at gøre vores bedste.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk gave til forældre der har…

Fantastisk gave til forældre der har været hos andre læger som ikke tager deres børn s høreproblemer seriøst! Jeg fik en tid med min søn på 6 måneder og på få sekunder kunne Michael se at der var væske på øret, og vi fik tid til dræn, og min søn fik det såh godt, vi har nu fået lagt dræn to gange, og begge gange er de så søde, og man føler sig tryg, set og hørt! Min dreng har lidt under sit høretab fordi alle andre læger ikke tog mig seriøst, men jeg fik heldigvis den hjælp min lille dreng skulle bruge, og al behandling lige siden har været fantastisk 🙏 så kan det godt være Michael taler hurtigt, at der er mange i hans klinik, og at et tjek ikke tager en halv time, men han ved hvad han laver, og vores liv herhjemme blev redet pga ham 🙏 så tak til Mikael og klinikken ❤️❤️ hilsen storm og hans mor

9 febbraio 2024

Kære Storm og hans mor,

Tusind tak for de varme ord! Det betyder utrolig meget at høre, at vi har kunnet hjælpe jer og gøre en forskel for Storms hverdag – og jeres som familie.

Vi forstår, hvor frustrerende det kan være, når bekymringer ikke bliver taget alvorligt, og vi er glade for, at I har følt jer trygge, set og hørt her i klinikken. Det glæder os at høre, at Storm har fået det bedre.

Tak fordi I deler jeres oplevelse, og vi er her altid, hvis I får brug for os igen. Det er os, der takker for jeres tillid!

God oplevelse

Jeg er meget, -meget glad for den behandling jeg fik på klinikken ifbm. søvnproblemer. Medarbejderne, -både lægen og sygeplejersken, lyttede seriøst til “patienten” (mig😀) og spildte ikke tid med bortforklaringer. Tak for jeres kompetente behandling.

28 agosto 2023

Risposta di Helsevej

Tusind tak! Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at du føler dig lyttet til og taget seriøst. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores patienter.

Vi sætter stor pris på dine rosende ord om både lægen og sygeplejersken – vi giver det glade budskab videre.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi er her altid, hvis du har brug for os igen.

Klinikken i Stenløse 😊

Vores jul er reddet.

Jeg ringede igår og var meget desperat, med en dreng med ondt i ørerne, som havde fået en tid om 20 dage hos anden ørelæge til at få lagt dræn. Jeg kan se at nogen kalder det for en pengemaskine. Som forældre er jeg dybt taknemmelig for, at vi blev taget ind til at få lagt dræn, med en dags varsel. Tusinde tak. Jeg ringer gerne igen! Men ja, de har travlt, vi er mange som skal have hjælp inden jul. Det kan jeg godt leve med. Tak.

15 dicembre 2023

Risposta di Helsevej

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse! Vi er glade for, at vi kunne hjælpe din dreng hurtigt, især når der var tale om akutte smerter. Det er netop vores mål at prioritere og tage os af patienter, der har brug for hjælp her og nu.

Vi ved, at det kan føles travlt i klinikken, især i perioder med stor efterspørgsel, og vi sætter pris på din forståelse for situationen. Det glæder os, at du følte dig tryg og tilfreds med behandlingen.

Tak for din tillid – vi står klar til at hjælpe igen, hvis der bliver behov.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più