Scopri cosa dicono le persone
L'azienda ha risposto
Michael korrigerede en dårligt udført stritøre operation. Det gjorde han hurtigt og effektivt med et nydeligt resultat til følge. Han fjernede også et stort ar fra første operation. Der var ingen sme... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Som mor til 2 “øre” børn priser jeg mig lykkelig for der findes en som Michael. Begge mine børn har gået der fra spæd og vil tilgiver en tid benytte mig heraf. Hurtige konsultationer men følelsen heri... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Vi værdsætter feedback fra vores patienter, men vi vil gerne opfordre til, at anmeldelser skrives med omtanke. Sundhedsbehandling kan være en kompleks proces, hvor vi altid bestræber os på at yde den bedst mulige faglige og omsorgsfulde behandling. Vi forstår, at en konsultation kan opleves forskelligt fra patient til patient, men vi vil gerne minde om, at kritik, der er baseret på misforståelser eller stærke følelser, kan have alvorlige konsekvenser. Vores mål er at hjælpe og behandle – ikke at gøre nogen utrygge. Hvis du har haft en oplevelse, du ønsker at drøfte, opfordrer vi dig til at tage direkte kontakt til os, så vi kan finde en løsning sammen. Vi ønsker en åben dialog, hvor vi kan tage hånd om dine bekymringer på en professionel og retfærdig måde. Tak for din forståelse.
Informazioni di contatto
Danimarca
- www.helsevej.dk
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Forfærdelig oplevelse
Forfærdelig oplevelse! Døren var ikke blevet lukket bag mig, før jeg var blevet stillet de første to spørgsmål, og han nåede ikke at høre alle mine udfordringer med mine ører, så travlt havde Michael med at komme videre til næste patient. Ikke underligt at han fejlbehandlede mig, gav mig piller og skulle komme retur. Jeg kunne ikke tåle pillerne, og det troede han dårligt på - han grinede nærmest ad mig, og ordinerede nye piller til mig. Dem valgte jeg ikke at tage. Jeg søgte ny ørelæge, og er nu blevet henvist til Nordsjællands hospital med henblik på en operation, da det står rigtig skidt til.
Jeg vil ALDRIG anbefale denne ørelæge til andre ørepatienter.
STAY AWAY FROM THIS EYE DOCTOR!!
STAY AWAY FROM THIS EYE DOCTOR!!! This is the worst doctor I have ever been to, they don't treat people well, they have no time to do anything and it is a painful procedure they do to your eye.
Jeg er ekstremt glad for Michael
Jeg er ekstremt glad for Michael. Ja, han er hurtig, og får dermed også behandlet en masse patienter pga dette. Og det sætter jeg stor pris på, da jeg nu for 3. gang har løse øresten. Så dejligt at jeg altid kan få en tid til behandling samme dag eller dagen efter.
Jeg oplever en ørelæge, som er meget dedikeret til sit job. Prioriterer at helbrede frem for small talk.
Tak Michael og personalet på klinikken. 🙏🏼♥️🙏🏼

Virkelig dejligt sted
Virkelig dejligt sted!
Kan anbefale det til alle, og vær klar på en læge der virkelig vil hjælpe.
Forfærdelig behandling og vejledning
Forfærdelig behandling og vejledning. Alle gange jeg har været hos Michael måtte jeg efterfølgende til ny læge der løste problemet. Var der så sent som i går og i dag måtte jeg på akut klinik på hospitalet hvor de også undrede sig over hans håndtering af problemet. Sætter aldrig mine ben der igen. Faglig ukompetent og komplet arrogant og ubehagelig.

Frygtelig oplevelse
Frygtelig oplevelse. Michael Miravet lyttede slet ikke til mig. Han lod mig ikke afslutte en sætning, fordi han havde så travlt. Jeg er bange for at tage den ordinerede medicin, da han ikke engang tog sig tid til at høre om hele min situation. Min oplevelse var ugyldig og desorienterende. Du bør gå til en anden læge, hvis du ønsker reel hjælp.

Risposta di Helsevej
Kan ikke bestille tid man skal smide alt man har og rette ind efter deres tidsplan
Helt klar den værste service jeg har oplevet
Ingen hjælp at hente

Risposta di Helsevej
Almindelig høflighed kunne være en start
Jeg var med min mor hos Michael, fordi hun over 4 måneder har haft irritation i munden. Michael hilste ikke da vi kom ind, var helt ekstrem hurtig uden evne til at lytte eller kommunikere, så min mor på 86 år havde en chance for at følge med. Hun gik meget forvirret og utryg derfra. Og jeg var stærkt forundret over så lidt empati og mangel på helt almindelig høflighed og venlighed.

Afvist trods akut næseblødning
Afvist trods akut næseblødning og booket tid
Jeg henvendte mig akut med en voldsom næseblødning. Allerede ved første besøg oplevede jeg lægen som arrogant og til tider irriteret. Desværre forværredes min tilstand markant natten over, på trods af den vejledning, jeg fik.
Jeg fik en akuttid kl. 08.30 næste morgen, men da jeg mødte op, blev jeg afvist i døren af klinikpersonalet, med besked om, at de ikke kunne hjælpe mig, og at jeg måtte tage på skadestuen. Det var frustrerende, da jeg havde en booket tid og var i en dårlig tilstand. Jeg måtte derfor køre 30 km for at få hjælp.
På skadestuen var personalet overraskede over, at jeg var blevet sendt derhen, især da det var noget, der kunne håndteres hurtigt og enkelt i en speciallægeklinik. Blødningen blev stoppet med en simpel næseklemme og lidt adrenalin.
Jeg oplevede en mangel på ansvarsfølelse, empati og faglig interesse hos lægen, og jeg kan desværre ikke anbefale klinikken.

Risposta di Helsevej
Jeg kan kun sige jeg har fået en god og…
Jeg kan kun sige jeg har fået en god og positiv oplevelse af Michael...og han spørger ind til hvordan det går og er opmærksom..hvis man har noget og spørge ham om, så skal man bare spørge og han lytter/ giver sig for svare på dit spørgsmål..hvis man vil ha’ svar på sit spørgsmål må man jo spørge ellers kan han jo ikk svare..han er jo ikke tankelæser..jeg kan kun sige han er mega sød og rar, kan varmt anbefale ham..husk på derude at han er osse et menneske..man skal ikke tøve med bruge klinikken..de er faktisk søde og rare alle sammen 5 stjerner herfra

Kæmpe anbefaling
Du hurtigt ude igen, hvilke er dejligt hvis man har et barn der er bange for læger .
Hurtigt og hjælpsom
De gode til at hjælpe med akut tider, søde personale og læge.
Forvent ikke du er længe derinde
Men spørg og du får svar
Li det vi i min familie kan li :)
Vi vil aldrig! Bruge en anden øre læge, han har altid været der til mine drenge og jeg.
Kæmpe anbefaling

Risposta di Helsevej
Jeg har fået dræn flere gange i mit…
Jeg har fået dræn flere gange i mit liv.
Har altid fået en akut tid hvor jeg virkelig har haft brug for den. Jeg kan kun anbefale dem og jeg er lige glad at der ikke er tid til at snakke, hellere brug den til den næste 😊

Risposta di Helsevej
Lang ventetid ud på venteværelset
Jeg har været på denne klinik tre gange, og desværre har jeg oplevet, at jeg hver gang har været nødt til at vente mindst 30-40 minutter i venteværelset, selvom jeg mødte op præcist til den aftalte tid – hverken før eller efter. Selvom det er positivt med hurtigt ledige tider, bliver ventetiden hurtigt en smule frustrerende.
Når man endelig bliver kaldt ind, er det tydeligt, at tiden er knap. Ørelægen stiller hovedsageligt spørgsmålene, og man skal svare hurtigt – hvis man ikke er hurtig nok, går han videre til næste spørgsmål. Jeg fik følelsen af, at det hele skulle gå hurtigt, og at man næsten bliver sendt ud igen lige så hurtigt, som man kom ind. Ikke at han er uhøflig eller noget i den stil, men han haster måske lidt for meget.
Selvom jeg sætter pris på de korte ventetider, er det ærgerligt, at det ofte går lidt for hurtigt, og man ikke får lov at udtrykke sig mere grundigt. Til gengæld er personalet i klinikken meget venlige og hjælpsomme, hvilket er en positiv faktor

Bliv væk!!!!
Allerede da jeg trådte ind i venteværelset fik jeg en dårlig mavefornemmelse. Det var som at sidde på en samlebåndsfabrik.
Der var mindst 13 mennesker samlet i et meget lille lokale. Flere patienter jokede med at alt var som det plejede der (travlt). Nogle havde ventet i 50 min. på at komme ind til deres aftalte tid.
Personalet der var 17 år gamle alle sammen, talte om hvem der skulle i Netto og hente et “tømmermands kit” til en medarbejder der må forventes at have tømmermænd.
Da jeg havde ventet i 40 min. efter aftalte tid, rejste jeg mig for at forlade klinikken. Her blev jeg så kalt ind til en meget stresset og travl læge. Han spurgte ikke ind til problematikker eller forhistorie. Han undersøgte min 6 uger gamle baby på så voldsom en måde (metalstang i munden) at jeg følte mig forulempet da jeg forlod stedet!
Det var SÅ ubehagelig en oplevelse.
Jeg har senere haft min søn til en anden læge, der har konstateret det modsatte af, hvad Michael sagde min søn fejlede. Så selve behandlingen kan man heller ikke regne med.
Jeg kommer aldrig tilbage.
Efterfølgende har jeg fundet ud af, at Michael har et ry for at være upålidelig.

Var oppe hos Michael M. Sorribes
Var oppe hos Michael M. Sorribes , med svimmelhed , det lykkes ham at lave sår i mit øre og skubbe en prop langt op , han er komplet uduelig som Læge , kommer der aldrig mere , det eneste han tænker på er penge

Arrogant, nedladende og fortravlet
Meget ubehagelig oplevelse!
Efter henvisning fra min egen læge, tager jeg hertil for at få tjekket mine mandler. Jeg bliver mødt af en meget fortravlet læge (Michael) som stillede en masse spørgsmål, uden jeg kunne nå at svare. Han afbrød mig gentagende gange og ville ikke høre min historik. Han var nedladende og arrogant.
JEG KOMMER ALDRIG IGEN
Genial ørelæge!
Min søn fik lagt dræn af en anden ørelæge, som mente at alt var fint, selvom han var ulykkelig hele tiden. Vi blev tilset af endnu en ørelæge, som også mente at alt var fint. Michael kunne med det samme se, at vores søn havde rigtig ondt i sine øre, da han var allergisk overfor silikone drænene. Michael fik lagt nye dræn, og vi fik vores glade søn tilbage. En absolut lifesaver! Servicen er god og effektiv.

Risposta di Helsevej
Fantastisk gave til forældre der har…
Fantastisk gave til forældre der har været hos andre læger som ikke tager deres børn s høreproblemer seriøst! Jeg fik en tid med min søn på 6 måneder og på få sekunder kunne Michael se at der var væske på øret, og vi fik tid til dræn, og min søn fik det såh godt, vi har nu fået lagt dræn to gange, og begge gange er de så søde, og man føler sig tryg, set og hørt! Min dreng har lidt under sit høretab fordi alle andre læger ikke tog mig seriøst, men jeg fik heldigvis den hjælp min lille dreng skulle bruge, og al behandling lige siden har været fantastisk 🙏 så kan det godt være Michael taler hurtigt, at der er mange i hans klinik, og at et tjek ikke tager en halv time, men han ved hvad han laver, og vores liv herhjemme blev redet pga ham 🙏 så tak til Mikael og klinikken ❤️❤️ hilsen storm og hans mor

God oplevelse
Jeg er meget, -meget glad for den behandling jeg fik på klinikken ifbm. søvnproblemer. Medarbejderne, -både lægen og sygeplejersken, lyttede seriøst til “patienten” (mig😀) og spildte ikke tid med bortforklaringer. Tak for jeres kompetente behandling.

Vores jul er reddet.
Jeg ringede igår og var meget desperat, med en dreng med ondt i ørerne, som havde fået en tid om 20 dage hos anden ørelæge til at få lagt dræn. Jeg kan se at nogen kalder det for en pengemaskine. Som forældre er jeg dybt taknemmelig for, at vi blev taget ind til at få lagt dræn, med en dags varsel. Tusinde tak. Jeg ringer gerne igen! Men ja, de har travlt, vi er mange som skal have hjælp inden jul. Det kan jeg godt leve med. Tak.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.