Kranio-Sakral terapi Aalborg v/HeidiSofia Lykholt Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

4,7

Efter to timer i Heidis varme hænder følte jeg mig låst op i hele kroppen. Jeg oplevede at kunne have fuld tillid til, at Heidi gjorde det rigtige og ikke gik over mine grænser for, hvad kroppen vil... Leggi di più

Kranio-sakral terepeut Heidi Lykholt, Aalborg besidder en fantastisk evne med sine hænder. Hun har fået bugt med vores smerter og skavanker. Vi har i flere år gået til behandling ved Heidi, hvor h... Leggi di più

Vi bookede Heidi til Babytjek til vores søn, som på daværende tidspunkt var 2 måneder gammel, da vi oplevede at han var lidt stiv i kroppen. Heidi kom hjem til os, tjekkede vores søn igennem og fan... Leggi di più

1. Terapia craniosacrale

Jeg arbejder med en nænsom, men dybtvirkende kombination af krops- og samtaleterapi kombineret med homøopati. Krop og sind hænger uløseligt sammen, da alt, hvad vi har oplevet gennem livet, lagrer sig i kroppens væv og nervesystem, hvilket kan manifestere sig som skævheder, smerter eller spændinger. Derfor guider jeg dig gennem samtale imens jeg arbejder med kroppen, så vi kan forløse gamle mønstre og spændinger på flere planer samtidig. Når kroppen får mulighed for at give slip, følger sindet ofte med – og omvendt. Der opstår en særlig ro i krop og sind, hvorefter behandlingen foregår i stilhed. Jeg bruger blide teknikker, der beroliger nervesystemet og hjælper kroppen tilbage i balance, samtidig med at vi arbejder med det, du står i lige nu – både dit indre og ydre miljø. Du bliver mødt med nærvær, ro og ægte interesse for hvem du er.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

11 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heidi, Hands and Heart - Det skal opleves :-)

Jeg landede hos Heidi med voldsom stress (går der stadig for "vedligehold"), men takket være Heidis meget imødekommende og kærlige væsen faldt mit åndedræt allerede indenfor meget få minutter den allerførste gang helt til ro. Under Heidis varme og intuitive hænder fandt jeg hurtigt ind i en helt ny og for mig helt ukendt, rolig tilstand, hvor tankemylderet for en stund forsvandt og fokus kom ned i krop og åndedræt. Når Heidi blidt masserer og drejer ens hoved roligt fra side til side (hun supplerer også - intuitivt tror jeg - med zoneterapi, TFT mv.) er man helt væk og svævende på sådan en "lækker måde.":-) Samtidig supplerer hun sine evner med stor viden og indsigt og rigtigt mange brugbare input. Heidi gør ikke noget halvt. Det er bare all in :-) Det er både betryggende og behageligt. Mine allervarmeste anbefalinger. Det skal opleves - uanset hvad du kommer med, har Heidi hele pakken, og i mig og mine to piger har hun sandsynligvis fået 3 livstidskunder:-)

1 dicembre 2015

Tak kære Thomas

For din dejlige beskrivelse, og for at tro på, at jeg vil kunne vedblive med at hjælpe jer igennem livet. Det vil være mig en ære. <3

Heidi

væk med spændinger og indre dramaer

Jeg fik en fantastisk helkrops behandling, som gav en fantastisk ro i både krop og sind. Heidi er sød og i mødekommende og man føler sig straks godt til pas - og så har hun magiske hænder!

14 ottobre 2015

Tak Anja <3

Det er vanedannende :-)

Jeg har modtaget behandling hos Heidi Lykholt i nu mere end 2 år primært for hovedpine og nakkesmerter og jeg skal da lige love for, at jeg har fået SÅ meget mere med... Det er en ren nydelse og velvære for krop og sjæl :-) Jeg går fast hos hende hver 2. til 3. uge for at holde spændingerne i kroppen nede og jeg kan slet ikke undvære det! Jeg har i mit nu 41 årige liv prøvet både fysioterapeut, kiropraktor, zoneterapeut og meget mere, men den nænsomme kranio sakral terapi hos Heidi er det, der holder min krop - uden sammenligning - aller bedst i balance... Jeg kan derfor kun give de varmeste anbefalinger. Prøv det men pas på... Du kan gå hen og blive "afhængig" :o)

10 ottobre 2015

Kæreste Henriette

Tusind tak for din dejlige anmeldelse :-)

Det er nu også ret vanedannende at få besøg af dig ;-)

Fantastisk behandling med hænder

Vi har i flere år gået til behandling ved Heidi, hvor hun har været i stand til at holde vores skader og skavanker nede, så vi kan holde hverdagen ud.
Henning og Lisbeth

9 ottobre 2015

Risposta di Kranio-Sakral terapi Aalborg v/HeidiSofia Lykholt

Tak for de dejlige ord :-)
Det har været en fornøjelse, at lære jer at kende igennem årene, og jeg glæder mig til at være med til at forebygge fremtidige skavanker, så I kan nyde jeres otium :-)

En overset perle

jeg fik kraniosekral terapi af Heidi over 2 omgang for en dårlig ryg. Yderst effektiv behandling af en meget engageret og dygtig behandler. Behandlingen gjorde underværker for min ryg og Heidi er en utrolig nærværende og dygtig behandler, som får en til at føle sig afslappet og tryg i sine hænder.

28 aprile 2015

Risposta di Kranio-Sakral terapi Aalborg v/HeidiSofia Lykholt

Tusind tak for de fine ord. :-)
Jeg er glad for at høre at du havde så god en oplevelse.
Du er til enhver tid velkommen, hvis der skulle opstå problemer igen. :-)
Varme hilsner

Magiske hænder

Har nu fået Kranio-sakral terapi to gange. Har oplevet en fantastisk reaktion i min krop. Total afslappet og ben så tunge som bly under behandlingen. Efterfølgende kunne jeg mærke stor positiv forandring i min belastede skulder. Når jeg er der koncentrer hun sig 100% om opgaven. Er meget åben og lyttende. Jeg føler mig i trygge hænder i hendes nærvær.

24 aprile 2015

Risposta di Kranio-Sakral terapi Aalborg v/HeidiSofia Lykholt

Tak for de fine ord i min første anmeldelse. Jeg håber at der vil følge mange efter denne. :-)