Hedvig Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Läs detta innan du tecknar djurförsäkring hos Hedvig! Allting låter jättebra till en början. Tills det visar sig att, i mitt fall, att hunden är allergisk. Jag startade försäkringen på 499kr per... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är mycket nöjd med försäkringsföretaget. När jag blev sjuk utomlands fick jag snabbt hjälp och kontakt med läkare som bedömde och följde min situation. När jag kom hem och skickade in dokumenten f... Leggi di più

1. Compagnia assicurativa
  6. Azienda di assicurazioni per incidenti

Informazioni su Hedvig

Scritti dall'azienda

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

4K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 12% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

667 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Så nöjd, så bra service

De är så snabba med att ta ärendet, snabba med feedback, utbetalning går så snabbt, väldigt trevliga & serviceminded. Älskar appen där man kan sköta allt.

17 settembre 2026

Hej Madeleine!

Vad glada vi blir av att läsa detta, tack för dina fina ord!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb och smidig hantering av ärendet

Snabb och smidig hantering av ärendet, har även tidigare haft en skada som även den hanterades på bästa sätt.

18 settembre 2026

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig! Skönt att höra att det känts smidigt både denna gång och tidigare.

Hedvig lurade mig på 8000kr

Hade bilförsäkring hos Hedvig för en bil som gick under 10000 mil 2019
Hade helförsäkring
Kopplingen slutade funka med pedalen i golvet i närheten av en bil verkstad
Vid kontroll var det slavcylinder med kostnad på typ 15000kr eller lite mer
Hörde av mig till Hedvig som bad om kostnadsförslag vilket de fick men vägrade laga bilen för att de inte kom överens med verkstaden
Jag sa till Hedvig att jag byter verkstad men måste bärga bilen men de sa nej
Jag kontaktade dem men de var otrevliga o bad mig att överklaga deras beslut
Gjorde det o fick okej att laga bilen men de krävde en självrisk på 8000kr
Så blev lurad på den summan för jag hade inget val
Deras månads kostnad är inte dyr men skillnaden är inte så står jämfört med andra men dålig service blir det samt lurad på pengar

15 gennaio 2026

Hej Bassam,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vad tråkigt att du upplevt att processen inte fungerat bra, det är verkligen inte känslan vi vill lämna någon med efter en skada.

Vi tar din feedback på allvar, det hjälper oss att bli bättre. Har du fler frågor eller vill prata om något specifikt är du varmt välkommen att höra av dig i Hedvig-appen.

Valutata 5 stelle su 5

Jag hade problem med en frysskåp som…

Jag hade problem med en frysskåp som slutade fungera jag skapat ärende för tre dagar sen och den är klar. Tack för jätte snabbt och smidigt service jag rekommenderar Hedvig 100% .

17 settembre 2026

Risposta di Hedvig

Tack för att du delar med dig! Skönt att höra att det gick snabbt och smidigt. Vi blir väldigt glada av din rekommendationen.

Hedvigs drulle är värdelös

Det är en riktig hinderbana att få ersättning från Hedvig, de vrider och vänder på alla formuleringar för att undgå att behöva göra en utbetalning på exempelvis drulleförsäkring. Känner mig riktigt blåst och undrar varför jag inte bytt till ett annat mer seriöst bolag tidigare.

Har fått skada nekat tre gånger och fått en spottstyver för min premium dator. Hade varit mer värt att använda den med trasig skärm än Hedvigs ersättning.

Rekommenderar inte Hedvig, de är mer som ett bluff-företag i finkostym.

Tillägg efter svar från Hedvig:
Trevliga och hala svar även här, men noll hjälpsamt för mig. Har även noterat att samtliga positiva recensioner har gjorts efter hänvisning från Hedvig. Samtliga negativa utan hänvisning.

16 settembre 2026

Hej Anna,

Tack för att du delar med dig, även om det är tydligt att den här upplevelsen har varit riktigt frustrerande för dig. Vi förstår att en avslagen ansökan kan kännas svår att ta till sig, även om vi alltid strävar efter att vara tydliga med hur vi resonerar. Vårt mål är alltid att hjälpa till och hanterar alla ärenden enligt våra villkor och regelverk. Däremot så kan vi inte uttala oss om hur det ser ut i just din situation.

Om du har frågor som du inte fått besvarade, så är du varmt välkommen att höra av dig i Hedvig-appen.

Valutata 5 stelle su 5

Så snabb och trevlig hjälp

Så snabb och trevlig hjälp!
Fick svar inom 15 minuter.

14 settembre 2026

Hej Sara,

Tack för att du delar med dig! Kul att höra att du fick snabb och trevlig hjälp.

Världsklass!

Samma dag min skada uppstod blev ärendet avslutat och min ersättning blev godkänd, enkelt snabbt och helt enkelt världsklass! Allt digitalt utan långa telefonköer och långa diskussioner

Thomas

16 settembre 2026

Hej Thomas,

Tack för att du delar med dig! Precis så ska det gå till, snabbt och utan krångel.

Enkelt att anmäla

Enkelt att anmäla, snabb och smidig service. Bra bemötande.

14 settembre 2026

Hej Nadine!

Tack snälla, roligt att höra att allt gick snabbt och smidigt!

Valutata 5 stelle su 5

Smidiga att ha och göra med.

Bra kommunikation, smidiga att ha att göra med. Rimliga priser och pålitliga.

12 settembre 2026

Risposta di Hedvig

Tack för fina ord, vi uppskattar det verkligen!

Snabb handläggning!

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjorde hela ärendet väldigt smidigt. Trevligt och förstående bemötande. Har inget negativt att säga!

Hej Ellinor,

Tack för att du delar med dig! Vad skönt att höra att det blev smidigt och tydligt hela vägen, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Valutata 1 stelle su 5

Vid små ärenden väldigt hjälpsamma men…

Vid små ärenden väldigt hjälpsamma men så fort större belopp involveras avstår de hjälp med motiveringar som är inget annat än uselt underbyggda.

Hej Alice,

Tack för att du delar med dig. Vad tråkigt att höra att du upplevt det så, särskilt när det gäller ärenden som verkligen betyder något. Vi vill alltid kunna stå för våra beslut med en tydlig motivering, och vi hör att det inte känts så här.

Har du fler frågor eller vill prata om det är du välkommen att höra av dig i Hedvig-appen.

Valutata 5 stelle su 5

Dom var snabba på kontakt

Dom var snabba på kontakt, hjälpsamma och framför allt väldigt väldigt trevliga. Jag rekommenderar starkt Hedvig!

Hej Victoria!

Tack så mycket för att du delar med dig, och för rekommendationen – det betyder mycket för oss!

Valutata 5 stelle su 5

Bra och ärliga pålitliga kan sin sak i alla lägen

Bra och ärliga alltid bra råd och hänvisar genom hela ärendet skulle rekommendera Hedvig till alla dom e att lita på o hjälpsamma man känner sig trygg

Hej Mirza!

Vad fint att höra – att du känner dig trygg med oss betyder mycket. Stort tack för att du rekommenderar oss vidare!

Valutata 5 stelle su 5

Aldrig haft problem, smidig app

Smidigt att kunna hantera i appen. Vi har en katt som behöver vård varje månad pga sjukdom, och då är det enkelt att kunna sköta veterinärkostnaderna via appen. Aldrig haft några problem, använt hedvig i flera år.

Hej Joanna,

Tack för att du delar med dig – och för att du varit med oss så länge! Roligt att appen fungerar smidigt för er, särskilt när det handlar om återkommande ärenden.

Saklighet

Rättvis och saklig bedömning

Hej Andrea,

Tack för att du delar med dig, roligt att höra!

Toppen

Toppen! Inga problem och extrem enkel att skicka ärande

9 settembre 2026

Hej Loa!

Vad kul att höra – tack för att du tog dig tid att skriva det!

Team Hedvig

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più