Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Läs detta innan du tecknar djurförsäkring hos Hedvig! Allting låter jättebra till en början. Tills det visar sig att, i mitt fall, att hunden är allergisk. Jag startade försäkringen på 499kr per... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag är mycket nöjd med försäkringsföretaget. När jag blev sjuk utomlands fick jag snabbt hjälp och kontakt med läkare som bedömde och följde min situation. När jag kom hem och skickade in dokumenten f... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Birger Jarlsgatan 57, 113 56, Stockholm, Svezia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 12% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
De är så snabba med att ta ärendet, snabba med feedback, utbetalning går så snabbt, väldigt trevliga & serviceminded. Älskar appen där man kan sköta allt.

Risposta di Hedvig
Snabb och smidig hantering av ärendet, har även tidigare haft en skada som även den hanterades på bästa sätt.

Hade bilförsäkring hos Hedvig för en bil som gick under 10000 mil 2019
Hade helförsäkring
Kopplingen slutade funka med pedalen i golvet i närheten av en bil verkstad
Vid kontroll var det slavcylinder med kostnad på typ 15000kr eller lite mer
Hörde av mig till Hedvig som bad om kostnadsförslag vilket de fick men vägrade laga bilen för att de inte kom överens med verkstaden
Jag sa till Hedvig att jag byter verkstad men måste bärga bilen men de sa nej
Jag kontaktade dem men de var otrevliga o bad mig att överklaga deras beslut
Gjorde det o fick okej att laga bilen men de krävde en självrisk på 8000kr
Så blev lurad på den summan för jag hade inget val
Deras månads kostnad är inte dyr men skillnaden är inte så står jämfört med andra men dålig service blir det samt lurad på pengar

Risposta di Hedvig
Jag hade problem med en frysskåp som slutade fungera jag skapat ärende för tre dagar sen och den är klar. Tack för jätte snabbt och smidigt service jag rekommenderar Hedvig 100% .

Risposta di Hedvig
Det är en riktig hinderbana att få ersättning från Hedvig, de vrider och vänder på alla formuleringar för att undgå att behöva göra en utbetalning på exempelvis drulleförsäkring. Känner mig riktigt blåst och undrar varför jag inte bytt till ett annat mer seriöst bolag tidigare.
Har fått skada nekat tre gånger och fått en spottstyver för min premium dator. Hade varit mer värt att använda den med trasig skärm än Hedvigs ersättning.
Rekommenderar inte Hedvig, de är mer som ett bluff-företag i finkostym.
Tillägg efter svar från Hedvig:
Trevliga och hala svar även här, men noll hjälpsamt för mig. Har även noterat att samtliga positiva recensioner har gjorts efter hänvisning från Hedvig. Samtliga negativa utan hänvisning.

Risposta di Hedvig
Samma dag min skada uppstod blev ärendet avslutat och min ersättning blev godkänd, enkelt snabbt och helt enkelt världsklass! Allt digitalt utan långa telefonköer och långa diskussioner
Thomas

Risposta di Hedvig
Bra kommunikation, smidiga att ha att göra med. Rimliga priser och pålitliga.

Risposta di Hedvig
Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjorde hela ärendet väldigt smidigt. Trevligt och förstående bemötande. Har inget negativt att säga!

Risposta di Hedvig
Vid små ärenden väldigt hjälpsamma men så fort större belopp involveras avstår de hjälp med motiveringar som är inget annat än uselt underbyggda.

Risposta di Hedvig
Dom var snabba på kontakt, hjälpsamma och framför allt väldigt väldigt trevliga. Jag rekommenderar starkt Hedvig!

Risposta di Hedvig
Bra och ärliga alltid bra råd och hänvisar genom hela ärendet skulle rekommendera Hedvig till alla dom e att lita på o hjälpsamma man känner sig trygg

Risposta di Hedvig
Smidigt att kunna hantera i appen. Vi har en katt som behöver vård varje månad pga sjukdom, och då är det enkelt att kunna sköta veterinärkostnaderna via appen. Aldrig haft några problem, använt hedvig i flera år.