Hedvig Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Fick svar av Hedvig omgående. De var flexibla med alternativ om hur jag kunde styrka att det var min ägodel då jag inte kunde visa upp kvitto. De var tydliga med vad de behövde för underlag vilket gjo... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Läs detta innan du tecknar djurförsäkring hos Hedvig! Allting låter jättebra till en början. Tills det visar sig att, i mitt fall, att hunden är allergisk. Jag startade försäkringen på 499kr per... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag är mycket nöjd med försäkringsföretaget. När jag blev sjuk utomlands fick jag snabbt hjälp och kontakt med läkare som bedömde och följde min situation. När jag kom hem och skickade in dokumenten f... Leggi di più

1. Compagnia assicurativa
  6. Azienda di assicurazioni per incidenti

Informazioni su Hedvig

Scritti dall'azienda

Lätt att använda

Ändra, uppgradera och anmäl skador med några klick

Snabb hjälp

Få hjälp snabbt av vårt serviceteam direkt i appen

Ingen bindningstid

Du kan när som helst säga upp din försäkring hos oss

Digital försäkring. Personlig service.

Sedan 2018 har vi på Hedvig jobbat hårt med att skapa en försäkring som bygger på tillit, är smidig att använda och är designad för hur människor lever idag.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

4K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 12% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 48 ore

Tutte le recensioni

667 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Hedvig är moderna!

Hedvig är smidiga och är väldigt snabba i sin skadehantering.

28 settembre 2026

Hej Linda,

Tack för att du delar med dig! Kul att höra att skadehanteringen känts smidig och snabb.

Inget bra försäkringsbolag

Inget bra försäkringsbolag. Trogen kund och hade inbrott i bilen utomlands. Blev bara ersatt med passaviften på 5000kr. Kostade mig 30.000 totalt. Värdelös service tyvärr. Nu bytt till trygg hansa

31 agosto 2026
Non scritta su invito

Hej Aron,

Tack för att du delar med dig. Vad tråkigt att drabbas av inbrott på resa, Vi vet att den här typen av besked är svåra att ta emot, däremot så kan vi inte uttala oss om hur det ser ut i just din situation. Vårt mål är alltid att hjälpa till och hanterar alla ärenden enligt våra villkor och regelverk.

Om du har frågor som du inte fått besvarade, så är du varmt välkommen att höra av dig i Hedvig-appen

Valutata 5 stelle su 5

The best insurance I’ve ever had

This is by far the best experience I’ve ever had with an insurance company.

Hi H.M.,

That means a lot, thank you. Glad we could show you insurance doesn't have to be a hassle.

Best,

Snabb enkel service!

Enkelt, bra kommunikation och snabbt hanterat.

Risposta di Hedvig

Tack för fina ord, roligt att höra att allt flöt på smidigt!

Valutata 4 stelle su 5

Blev inte så illa som befarat

Det var väldigt mycket frågor i en påfrestande situation där först dator gick sönder och därefter sidebyside slutade fungera. Ekonomiskt blev det dock inte så illa som befarat.

Hej Jenny,

Tack för att du delar med dig. Vad jobbigt att både datorn och side by siden strulade samtidigt, det är precis den typen av situation vi vill göra så smidig som möjligt. Bra att veta att frågorna kändes påfrestande, det tar vi med oss. Skönt i alla fall att det ekonomiska landade bättre än befarat.

Väldigt nöjd med bemötandet

Väldigt nöjd med bemötandet! Jag fick ett tydligt, trevligt och professionellt bemötande, och all information presenterades på ett informativt och lättförståeligt sätt. Jag kände mig väl omhändertagen och fick svar på mina frågor. Sammantaget en mycket positiv upplevelse!

23 settembre 2026

Risposta di Hedvig

Tack för dina fina ord! Så roligt att du kände dig väl omhändertagen och fick tydliga svar.

Jag är mycket nöjd

Jag är mycket nöjd. Snabb och smidig hantering genom direkt reglering till veterinären.

22 settembre 2026

Hej Lily,

Tack för att du delar med dig! Kul att höra att det gick snabbt och smidigt.

Professionella och snabba

Professionella, snabba och med tydligt kundfokus! Bra jobbat :) Rekommenderas varmt.

Hej Michael!

Tack för de fina orden – vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att skriva det här.

Valutata 5 stelle su 5

Cykeln blev stulen men Hedvig hjälpte…

Cykeln blev stulen men Hedvig hjälpte oss! Fungerar smidigt och enkelt när det kommer till kritan, våran cykel blev stulen och Hedvig hanterade ärendet exemplariskt!

Hej Senad!

Tråkigt att cykeln blev stulen, men skönt att höra att det löste sig smidigt. Tack för att du delar med dig!

Valutata 1 stelle su 5

Välj ett annat bolag för djurförsäkring!

Läs detta innan du tecknar djurförsäkring hos Hedvig!
Allting låter jättebra till en början.
Tills det visar sig att, i mitt fall, att hunden är allergisk.
Jag startade försäkringen på 499kr per månad, sedan visade det sig att min hund är en allergihund och då dubblade de försäkringskostnaden varje år.
Jag blev tvungen att byta försäkring när det till slut kostade 1600kr per månad i bara försäkringskostnad.
Detta trots att vi besökte veterinär endast en gång om året bara för att få utskrivet allergimedicin och kortison.
Välj ett annat bolag att försäkra era djur i!

31 maggio 2026
Non scritta su invito

Hej Angelika,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det känns tufft när premien stiger. Vi strävar alltid efter att erbjuda så rättvisa försäkringar som möjligt. Därför utvärderar vi våra priser varje gång det är dags att förnya en försäkring så att ingen medlem betalar för mycket eller för lite, men det gör inte frustrationen mindre för dig.

Om du undrar över hur just din premie räknats fram finns vi i Hedvig-appen.

Super nöjd

Super nöjd! De hanterade mitt ärende väldigt snabbt och jag fick ersättning.

Hej Ahmad!

Tack för att du delar med dig, riktigt glädjande att höra att det gick snabbt och smidigt!

Valutata 5 stelle su 5

Snabb återbetalning och fantastisk…

Snabb återbetalning och fantastisk kundtjänst

Risposta di Hedvig

Tack för dina fina ord! Skönt att höra att både utbetalningen och kontakten med oss kändes så bra.

Team Hedvig

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più