Healux Klinikken Recensioni

TrustScore 5 su 5

4,8

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 5 stelle su 5

Jeg er meget tilfreds med de hudforyngelsesbehandlinger, jeg har fået. De gør en stor forskel, og jeg får mange positive kommentarer. Jeg er også utrolig glad for at have fået fjernet pigmenteringer p... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Jeg fik foretaget en restylanebehandling af Vibeke Kassis på Healux i Odense for nogle måneder siden, og jeg blev og er meget glad og tilfreds med resultatet. Behandleren V.K. er en knusende dygtig h... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jeg har i dag været inde hos Josephine i Healux og få laser. Jeg har aldriig mit liv fået så god og engageret behandling. Josephine modtog mig med sin søde rolige og imødekommende fremtoning, og jeg f... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Er klubkundemedlem siden nogle år tilbage. Absolut den dejligst klinik at være i. Altid sød og hyggelig atmosfære. Får jævnligt ansigtsbehandlinger hos Selina. Hun er rigtig sød og dygtig. Fantasti... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Clinica per la cura della pelle
  2. Centro estetico
  3. Centro spa

Scritti dall'azienda

Healux Klinikken er en kosmetisk speciallægeklinik ved Marmorkirken i hjertet af København. I trygge rammer byder vi på en stor vifte af professionelle skønhedsbehandlinger udført af kosmetiske sygeplejersker og læger: Botox- og fillerbehandlinger, permanent hårfjerning, hudforyngelse og opstramning, karfjernelse, pigmentfjernelse og slankbehandlinger.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

2 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Bedste hårfjerning til mine kraftige hår!

Nu har jeg fået hårfjernings behandlinger flere forskellige steder de sidste 5 år uden virkning. Jeg har været tæt på at give op, men fik anbefalet Healux af en veninde som sikrede mig at det ikke var det samme. Hvor er jeg glad for jeg tog chancen og kastede mig ud i det. Jeg kan virkelig se forskel efter et par behandlinger og jeg døjer med meget kraftige hår. Især behandleren Sia, har været fantastisk at være hos. Udover hun er super professionel, er hun virkelig behagelig og får en til at føle sig meget tryg. Jeg vil virkelig anbefale stedet til folk der døjer med mørke kraftige hår. Jeg er ikke færdig med at komme forbi!

23 novembre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Fik min første behandling af Sia…

Fik min første behandling af Sia 16/11-18. Fik en laserbehandling af karsprængninger på kinderne. Er super tilfreds med resultatet selvom jeg skal have endnu en behandling inden de er helt væk. Sia er ualmindelig sød, imødekommende og professionel.
Hilsen Jeanne

18 novembre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Jeg får lavet permanent hårfjerning af…

Jeg får lavet permanent hårfjerning af Sia.

Og det er professionelt, omsorgsfuldt og hyggeligt. Tænk at kunne glæde sig til at komme hen og få lavet noget, der kan gøre en lille smule ondt.

Og så hjælper det. Det er skønt ikke længere at skulle tænke på uønskede hår. Bare jeg dog havde gjort det for mange år siden <3

7 novembre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Jeg er kommet hos Healux Klinikken i…

Jeg er kommet hos Healux Klinikken i små 7 måneder og går der forsat. Jeg får lavet perment hårfjerning (brazil) med laser samt får jeg fjernet karspræninger i ansigtet. Sia som behandler mig, er altid utrolig smilende, glad og får en til og føle sig godt tilpas. Man bliver taget seriøst, hvis man kommer med spørgsmål eller der er nogle andre former for problematikker og der bliver handlet på det. Sia er yderst professionel og dygtigt i sit arbejde og jeg vil klart anbefale klinikken til andre.

6 novembre 2018

5 Stjerner og perfekt behandling

Har i næsten et år kommet hos Healux Klinikken, for at få lavet perment hårdfjerning med laser og med en undtagelse af en gang, har det været Signe der har behandlet mig og alle de gange har det været perfekt og været fuldstændig som det skulle være.
Jeg har fået laser behandling under armene, underben og brazil, og det er kun de lyse hår der er tilbage, så jeg kan kun være tilfreds.
Så tak for denne gang og er sikker på at hvis jeg igen skulle få brug for nogle af jeres behandlinger, så ville jeg helt sikkert komme til Healux Klinikken igen.

2 novembre 2018

Jeg kan takke Healux og Selina for min "nye" pæne hud

Tusind tak til Healux klinikken i Bredgade for dejlig og effektiv hudbehandling. Jeg har siden årsskiftet fået 6-7 behandlinger bl.a. diamantpeeling/infusion og dermaroller, og jeg kan virkelig se resultatet på min meget sarte hud, som er blevet mere ensartet, sundere og med ny glød, hvilket var det jeg ønskede mig. Klinikken har en rar og intim atmosfære, så man føler sig godt tilpas og så er personalet super professionelle. Især tak til kosmetiker Selina, der står bag mit behandlingsprogram. Hun er bare så dygtig og med healing hands :-)

Jeg kommer helt sikkert igen.

26 ottobre 2018
Valutata 5 stelle su 5

Healux klinikken og Silvija får de bedste anbefalinger

Jeg har været på Healux klinikken 4 gange, og jeg er meget tilfreds. Jeg får behandlinger for permanent hårfjerning, og det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv. Allerede efter 1. behandling var der synlig effekt. Jeg går hos Silvija, som bare er helt fantastisk. Sød, rolig, forklarende og hun får en til at føle sig 100% tryg. Hun og Healux klinikken får de varmeste anbefalinger fra mig.

22 ottobre 2018

Succesfuld behandling!

Jeg har besøgt klinikken 3 gange de sidste 5 måneder, hvor jeg bl.a. har fået foretaget permanent hårfjerning. Silvija, som udførte behandlingerne, er vanvittig dygtig! Udover at være imødekommende, så er hun super god til at forklare undervejs, tænker altid på komfort, sikkerhed og hygiejne.

Vigtigst af alt så føler jeg mig i absolut trygge hænder.
Jeg er yderst tilfreds. I får min varme anbefaling.

Valutata 5 stelle su 5

Professionalisme og service i…

Professionalisme og service i topklasse! Jeg har både fået lavet shellac og laserbehandling under armene hos Healux. Hver gang er jeg blevet modtaget som en prinsesse, og pigerne er oprigtige og utroligt venlige. De er gode til at forklare mig om behandlingerne samt at svare på mine spørgsmål. Jeg kan især anbefale Silvija, som udviser et enormt talent indenfor sit fag, og som simpelthen er så sød, og som gør oplevelsen hos Healux til noget helt særligt. Jeg glæder mig til fremtidige besøg hos min nye yndlingsklinik.

Valutata 5 stelle su 5

Den bedste service samt effektive og…

Den bedste service samt effektive og gode behandlinger !! Kan varmt anbefales hvis man gerne vil friskes lidt op . Jeg har før fået fjernet hår med laser hvor det gjorde totalt ondt .
Hos Healux har jeg over et par gange nu fået fjernet hår med laser og ingen smerte og gode resultater allerede efter 1 gang.

Valutata 5 stelle su 5

Healux er simpelthen et fantastisk…

Healux er simpelthen et fantastisk sted, aldrig har jeg fået så god en behandling som jeg har fået af dem. Sia kan uden tvivl anbefales, hun er simpelthen så dygtig og gør en i så godt et humør når man tager derfra, jeg er utrolig taknemmelig for at det er hende der har givet mig mine behandlinger. Så gør dig selv den tjeneste og book en tid hos Healux du vil ikke fortryde det.

4 settembre 2018
Valutata 1 stelle su 5

I november fik jeg min sidste …

I november fik jeg min sidste behandling i forbindelse med fjernelse hår omkring mund og hage.
Jeg fik fortalt, at de ikke blev bedre. Valgte derfor ved betaling af opsige mit abonnement Healux klubben. Det blev registreret ved betaling og jeg skulle betalet for abonnement 1 måned frem. Har i dag den 10. februar har modtaget opkrævning på betaling af abonnement for januar og februar ved henvendelse til klinikken ignorerer man min opsigelse i november og de mener jeg skylder dem kr. 500.
Har brugt næsten 6000 på fjernelse af hår omkring munden og ved hagen. Efter nu 2,5 måned uden behandling ligner jeg desværre en "mand igen", hvilket betyder at laser stråler ikke har hjulpet.
Var ellers tilfreds med service under behandling, men dette er under al kritik og jeg er vred og skuffet over denne opkrævning samt den manglende resultat af behandling.

10 febbraio 2018
Valutata 2 stelle su 5

Møder op til en åben klinik, hvor personalet er gået hjem for idag...

Synes desværre ikke, at jeg personligt har et godt indtryk af Healux Klinikken på Bredgade. Jeg har været der 2 gange, både for at købe Neovita produkter og i forbindelse med en behandling. Men har begge gange følt mig mere til besvær end hvad godt er. Og det har begge gange virket som om, at personalet har haft alt muligt andet at tage sig til. Og det er desværre også en oplevelse jeg ved, at andre jeg har talt med har haft.

I dag kom jeg til klinikken for at købe Neovita produkter, fordi Healux klinikken er en af de eneste forhandlere i området, og fordi der i øjeblikket er tilbud hvis man køber 3 produkter. Jeg og en veninde var der omkring 14:45, og bliver mødt af en kvinde der siger at vi ikke kan købe noget i klinikken, fordi dens medarbejdere er gået hjem for i dag, og hun ikke ved noget om produkterne - til trods for, at der er over 2 timer til luk ifølge deres hjemmeside? Hun fortæller, at hun bare lejer sig ind og ikke kan bruge kassesystemet og at personalet er gået hjem, fordi de ikke havde nogle behandlinger i eftermiddag og ikke satsede på der kom nogle kunder. Men at jeg jo så bare måtte komme igen i morgen formiddag.

Det synes jeg er dybt uprofessionelt. Hvordan kan man som klinik/forretning bare gå hjem, når der står I har åbent? - Så burde der stå på jeres hjemmeside, at I kun holder åbent hvis der er lavet en aftale. Det er godt nok spild af tid, at tage hele vejen fra Rødovre for at komme til en tom klinik og blive bedt om at komme igen en dag hvor personalet muligvis er tilstede i åbningstiden. ØV.

23 agosto 2017
Logo di Healux Klinikken

Risposta di Healux Klinikken

Kære Maiken Them Hansen

Vi er utrolig kede af at høre omkring din opfattelse af Healux Klinikken og bestemt noget vi vil tage til efterretning.

Vi havde desværre i går en medarbejder som måtte gå hjem pga. akut sygdom og ikke mulighed for at hive nogen andre ind som har produktkendskab med så kort varsel, det er selvfølgelig ikke sådan det skal være, men i går var der bare ingen andre muligheder, vi er desværre ikke helt selv herre over sygdom. Vi kan virkelig godt forstå at det er mega træls at tage vejen til klinikken, for så ikke at kunne købe de produkter du kom efter og det undskylder vi selvfølgelig meget for.

Du skriver at du før har følt dig til besvær, når du er kommet for at købe produkter og sådan skal det selvfølgelig ikke være. Vi står til tider overfor den udfordring at alle behandler har klienter / kunder liggende til behandling i behandlingsrummene, da vi nødig vil forlade en kunde i længere tid, prøver vi at undgå dette. Er man derfor interesseret i at få lidt vejledning med, når man skal ind og købe produkter, har vi altid tilbuddet om at man booker en hudanalyse / Produktvejledning – denne er helt gratis – her afsætter vi 30 min. Så vi kan vejlede om de bedste produkter for dig og din hudtype, da dette kan varierer ud fra de forskellige årstider, du finder det direkte link hvor du kan booke via vores online booking her:

Ellers er du selvfølgelig også altid velkommen til at ringe og booke på tlf. 66103995.

Men som sagt vi undskylder for din ulejlighed og vil gøre alt for at du eller nogen andre ikke vil stå i samme situation igen.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag og håber på igen at se dig på klinikken.
Healux Klinikken

Laser behandling

Jeg fik lavet Permanent hårreduktion med laser, og nu 3 måneder efter, er der stadig ikke kommet nogen hår?! Det er den BEDSTE behandling jeg nogensinde har prøvet, og det gør altså mindre ondt end voks og sugaring! Fuld ros herfra ♥

5 marzo 2015
Valutata 5 stelle su 5

Kompetent og professionel behandling og fantastisk god service

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Healux-klinikken. Jeg har besøgt flere forskellige klinikker, men ingen har fået mig til at føle mig så tryg og velkommen som Healux-klinikken samtidig med, at medarbejderne er utroligt professionelle og kompetente. Jeg benytter mig af Healux-klinikkens laser-hårfjerningsbehandligner og disse har gjort mit liv meget lettere, og de kan i den grad anbefales! :)

22 gennaio 2015

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più