Ik ben erg teleurgesteld over de service. Ik had een bureau, stoel en scherm besteld en hiervoor een bezorgafspraak gemaakt. Op de afgesproken dag werd de levering + installatie afgezegd, omdat mi... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Veel complimenten en dank aan Health2Work voor de professionele adviezen, attente en geduldige aandacht en goede service. Van begin tot eind alles heel goed verzorgd. Heb nu een proefstoel voor een ma... Leggi di più
Na eerste proefperiode nu tweede testopstelling. Eerste stoel mag (maar hoeft niet) blijven staan om te vergelijken. Prima uitleg bij uitlevering, hulp bij instellen, goed advies. Fijn dat er lange... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Health2Work is een flexibel bedrijf met goede ergonomische producten. Als men het product niet standaard in het assortiment heeft dan doet men toch moeite om het te krijgen, en zodoende te kunnen aanb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Health2Work is dé kennispartner op het gebied van ergonomie in Nederland. Voorkomen én oplossen van fysieke gezondheidsklachten op het werk. Vraag deskundig advies! Gezonde werkomgeving. Advies & Service. Ergonomische oplossingen. Bel (088) 240 00 60 voor advies op maat!
Zwetsloot 5e, 9231 DW, Surhuisterveen, Paesi Bassi
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Geweldig goede uitleg over ergonomisch achter je (werk)pc zitten. Hierdoor kan je de theorie toepassen op elke werkplek. Helpen met instellen van de juiste hoogtes. En snelle levering. Top!

Risposta di Health2Work
Ik zit met veel plezier op mijn nieuwe en fijne stoel!
Ik had al leuk werk en het is nu nóg prettiger werken!
Voeten goed plat op de vloer en steun daar waar nodig (lees onderrug en zitting)
Ik heb de hoek nog iets bijgesteld en nu is het helemaal oké.
Verder geen op- of aanmerkingen; tot zover alleen maar lof!

Risposta di Health2Work
Zeer klantvriendelijk personeel. Ze gaven uit zichzelf ook nog hele handige tips over instelling van bureau schermhoogte etc.

Risposta di Health2Work
Bureau en stoel geleverd. Deze zagen er prima uit. Twee vriendelijke heren hebben het netjes gemonteerd.

Risposta di Health2Work
Duidelijke communicatie over aflevering en bureaustoel werd voor mijn bureau op de 1e verdieping helemaal op maat afgesteld.

Risposta di Health2Work
Stoel geleverd met duidelijke uitleg over wat het goede Arbo gebruik is.
Helder verhaal.
Afspraak van te voren ietwat summier aangekondigd, dat mag iets uitgebreider gecommuniceerd worden

Risposta di Health2Work
Heel behulpzaam, vakkundig geïnstalleerd. Aardige en vriendelijke medewerker.

Risposta di Health2Work
Het maken en wijzigen van de afspraak ging gemakkelijk en prettig. De levering van de stoel was snel met een duidelijke concrete toelichting door een prettige rustige medewerker.

Risposta di Health2Work
Van begin tot eind perfect! Goede communicatie. Prima bezorging met duidelijke uitleg over het bureau en werkhouding. Nemen zelfs het jargon weer mee! Top!

Risposta di Health2Work
Goed persoonlijk advies, veel mogelijkheden om uit te proberen. Goed bereikbaar.

Risposta di Health2Work
Prima uitleg bij uitlevering, hulp bij instellen, goed advies.
Fijn dat er langere tijd getest en vervolgens aangepast kan worden.

Risposta di Health2Work
Fijne aflevering en afstelling nieuwe bureaustoel door Dennis Majoor van Health2Work.

Risposta di Health2Work
Duidelijke uitleg. Mooie stoel die voldoet aan de aanvraag.

Risposta di Health2Work
De uitleg van de functionaliteit van de stoel was duidelijk en goed, tevens aangepast op mijn lichaam en wensen. Daarnaast heb ik ook wat tips gekregen over de indeling van mijn werkplek, wat vanuit een gezondheidsperspectief zeer welkom is. Het belletje vooraf over het arriveren 25 minuten later was prettig, zodat ik daar met belafspraken rekening mee kon houden.

Risposta di Health2Work
Snelle levering en bovendien kundig geïnstalleerd. Na het afleveren van het meubilair alles netjes achtergelaten.

Risposta di Health2Work
Harm was fantastisch! Precies zoals ik verwacht van een organisatie. Dank je Harm!

Risposta di Health2Work
Er werd ons een refurbished stoel aangeboden en die voldeed prima en zag er als nieuw uit.

Risposta di Health2Work
Gekomen binnen de afspraak, het was regenachtig en de bureaustoel werd rijdend (over de natte oprit) binnen gereden. Vond ik niet zo fijn, moest ik deze eerst drogen (wieltjes en van zand ontdoen).
Verder het bedrijf heet Health 2 Work en dan is het niet fijn te ruiken (bij afstellen stoel) dat iemand naar sigarettenrook ruikt.