Veel complimenten en dank aan Health2Work voor de professionele adviezen, attente en geduldige aandacht en goede service. Van begin tot eind alles heel goed verzorgd. Heb nu een proefstoel voor een ma... Leggi di più
Na eerste proefperiode nu tweede testopstelling. Eerste stoel mag (maar hoeft niet) blijven staan om te vergelijken. Prima uitleg bij uitlevering, hulp bij instellen, goed advies. Fijn dat er lange... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Health2Work is een flexibel bedrijf met goede ergonomische producten. Als men het product niet standaard in het assortiment heeft dan doet men toch moeite om het te krijgen, en zodoende te kunnen aanb... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Gezien mijn chronische aandoening was ik op zoek naar een goede stoel, en Health2Work bood mij de mogelijkheid om verschillende stoelen uit te proberen. Hun service was geweldig, omdat ik elke stoel e... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Health2Work is dé kennispartner op het gebied van ergonomie in Nederland. Voorkomen én oplossen van fysieke gezondheidsklachten op het werk. Vraag deskundig advies! Gezonde werkomgeving. Advies & Service. Ergonomische oplossingen. Bel (088) 240 00 60 voor advies op maat!
Zwetsloot 5e, 9231 DW, Surhuisterveen, Paesi Bassi
- 088 240 00 60
- marketing@health2work.nl
- www.health2work.nl
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Cliëntgericht & Kwalitatief
Dit bedrijf is professioneel, zorgvuldig, flexibel en cliëntgericht. De meubels zijn van kwaliteit en gezondheid bevorderend. Meubels zijn op m'n werkplek geleverd na herstel van een herniaoperatie. Met veel geduld stellen ze alles precies op maat in.
Zeer aan te bevelen. Dank voor jullie hulp.

Top service Health2work
Health2work consultant Paul ten Hoeve had een duidelijke instructie en een goed luisterend oor. Geeft de klant de juiste informatie en aandacht!!!
Voor mij was alles top

Prima bedrijf
Prima bedrijf. Altijd persoonlijk contact met goede service. Bij een probleem is de oplossing snel gevonden. Uitgebreid in informatie voorziening en geven een goed en eerlijk advies.

Ontzettend goede uitleg
Ontzettend goede uitleg. Ik heb in 30 jaar verschillende stoelen met uitleg gehad, maar nooit zo uitgebreid als deze.
Ook weer iets geleerd wat ik nog niet wist. Aanrader.

Uitleg en nazorg
Je krijgt van te voren een mail over tijdsbestek van bezorging. Je krijgt een telefoontje als ze bijna gearriveerd zijn.
De uitleg over gebruiksintructies waren goed en duidelijk.

Health2Work
Paul ten Hoeve heeft bij mij een bureaustoel en bureau geleverd, dit heeft hij met verve gedaan! Uitleg van houding, tips en tricks niks was te gek. Het bedrijf zelf heeft vlot geacteerd en ook goed meegedacht, correct aan de telefoon en erg prettig ervaren.

Topservice
Bureaustoel is netjes volgens afspraak geleverd. Bezorger heeft duidelijke instructies gegeven en getoond voor de juiste zithouding en bijbehorende bureau hoogte.

Risposta di Health2Work
Geleverd op de afgesproken tijd, aardige werknemers en snel in elkaar gezet. Super!

Risposta di Health2Work
Bestelling mooi op tijd met goede uitleg hoe te gebruiken
De bestelling werd mooi op tijd geleverd. Paul nam de tijd om de instellingen van de stoel uit te leggen.
Ik ben heel erg blij met de levering en de goede uitleg van Paul. Ik kan al zeggen dat de stoel heerlijk zit.

Risposta di Health2Work
Everything was set up easly and…
Everything was set up easly and explained very well. One person came to set up and the furniture is heavy than carried by one person. Of course ı help but the mirror near the entrance had a damage. Do you have any process to fix it. smells like cigarettes on the chair could you change it as soon as possible.

Risposta di Health2Work
Het contact is vlekkeloos verlopen
Het contact is vlekkeloos verlopen, ondanks dat een stoel omgeruild moest worden en er aanpassingen nodig waren. Veel tips gekregen en altijd het aanbod dat er ook iemand kon komen. Zeer tevreden!

Top gozer die Alex
Top gozer die Alex! Geen moeite te veel. Heeft alle spullen voor soepele verhuizing. Dankjewel. Gr Karl

Uitstekende service
Goed advies bij de aanschaf. Zeer nette afhandeling bij de bezorging, inclusief duidelijke en uitgebreide instructie over gebruik van de aangeschafte materialen

Fantastisch service!
Fantastisch service!! Snel, klantvriendelijk, enorm behulpzaam! Een aanrader.

Risposta di Health2Work
Leuk bedrijf met goed personeel
Leuk bedrijf met goed personeel! Ze nemen de tijd voor je!

Erg vriendelijk
Erg vriendelijke meneer met goede uitleg, ik wist alleen niet dat hij zou komen. Voor hetzelfde geld was ik vandaag thuis. Ik weet niet of dat bij m’n werk niet is doorgegeven of vanuit het bedrijf

Top service!
Vandaag is mijn nieuwe bureaustoel geleverd door Paul ten Hoeve. Paul heeft alle instellingen van de bureaustoel heel fijn toegelicht en vervolgens ook met mij ingesteld.
Paul nam ook de tijd om advies te geven over mijn werkplek.
Wat een fijne service. Bedankt Paul voor de extra moeite!

Service vriendelijk
Erg klant vriendelijk en service aardig. Er was even gebeld dat ze bij de duur waren toen ik het niet even door had. Normaal verwacht je dat ze het gewoon buiten laten staan wat niet is gebeurd. Stoel werd vriendelijk naar locatie getild en een korte uitleg gegeven er over.

Vriendelijk
De omgang was heel goed, een aardige medewerker, hij deed alles nauwkeurig en kwam op tijd! al het respect

werelds bedrijf
werelds bedrijf, ik ben harstikke tevreden met mijn producten

Risposta di Health2Work
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.