Fik lavet brasilianske highlights fra et par dage siden, og siden da har jeg kun modtaget komplimenter. Ikke kun fra familie, men også folk jeg ikke kender. Jeg kan varmt anbefale Rasmus Olufsen, det... Leggi di più
De dygtigste barbers i København. De gøre altid et fremragende arbejde, og får en til at føle sig som en million, når man forlader stedet. Kan kun anbefales, hvis man skal have den skarpeste cut i Køb... Leggi di più
Jayzie er simpelthen en mester i sit håndværk! Han lytter til præcis, hvad man ønsker, og leverer hver gang. Klippet sidder perfekt, faden er skarp, og stemningen er altid hyggelig og afslappet. Kan v... Leggi di più
Hvis du leder efter en frisørsalon, ville jeg klart anbefale Headquarter Barbershop, da de altid leverer en frisk klipning og god stemning . Især Jayzie, som var virkelig imødekommende og snaksaglig,... Leggi di più
Headquarter Barbershop er placeret på Vesterbro og er førende indenfor herreklip. Byens måske bedste barbershop.
Oehlenschlægersgade 1, 1663, København V, Danimarca
- kontakt@headquarter-barbershop.dk
- www.headquarter-barbershop.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Rasmus er mega god
God oplevelse hos Rasmus
Rasmus Olufsen klipper perfekt…
Rasmus Olufsen klipper perfekt stemningen er luksus, altid godt humør og massere glade kunder, Rasmus har klippet mig i et par år nu og han skuffer aldrig kan klart anbefales.
Der er rigtig god stemning
Der er rigtig god stemning, med god musik og en masse dejlige mennesker der giver plads til alle. Rasmus tog rigtig godt i mod mig og var meget nem at snakke med.
Skøn oplevels
Det bare iorden den klipning Rasmus gav mig. Fik det jeg bad om og der altid god energi der inde
DK’s fedeste Barber
Hver gang man træder ind i butikken er det god stemning og godt humør, jeg er blevet klippet hos Rasmus i 1 år nu og har aldrig forladt butikken utilfreds🙏🏽
Rasmus Blessings
Headquarters er et pissefedt sted med god stemning og fantastisk humør. Rasmus rammer altid lige i skabet, hans teknikker er grundige, præcise og han er generelt bare exceptionel til sit arbejde. Jeg anbefaler derfor Rasmus til alle, som ønsker sig at få det bedste af det bedste.
klippet af peter
Super fed oplevelse ved Rasmus
Mega god service
Det altid dejligt at tage her ind der er altid god stemning. Peter går altid mega meget op i hans arbejde og får en til at føle sig hjemme
Blev klippet af Nelson og er blevet…
Blev klippet af Nelson og er blevet klippet af ham mange gange nu super dygtig baber kæmpe anbefaling herfra🙌
Fremragende service
Fremragende service, og professionalisme af min barber Peter. Altid en rar stemning og gode ydelser.
5STARPET
5STARPET (Peter, Petblends, ham du tænker på når du med din kone, Theblurrr, Mr. VERSATILE, the dream maker, mr. Save ya marriage eller det mest loyale forhold du kommer til at have)
du kan aldrig gå galt med pet, første mand du ser når du træder ind i shoppen. Stort smil god energi kan klippe alt slags hår og er god med alle aldre. Om man er stille eller snak saglig, han tilpasser sig. God barbershop, gode vibes, FORMIDABELT ARBEJDE!
Peter🔥
Efter at havde været hos Peter nogle gange nu kan jeg med sikkerhed sige, at han giver den bedste taper og line-up🔥🙏
Blev klippet af Peter
Blev klippet af Peter, fik lige det jeg havde forventet!
Total dygtig frisør!
petblends
hvis du skal bruge en fade så kald på peter. han skuffer aldrig🙌
Peter (PetBlendz)
Jeg er blevet klippet af Peter et par gange med flere forskellige frisurer. Det er fuldstændig irrelevant hvad for en udfordring man smider efter ham, klarer han jobbet til UG. Jeg er aldrig gået derfra andet end ekstrem overrasket over hvor tilfreds jeg var med min klipning. Hvis jeg kunne give ham 6 stjerner havde jeg gjort det. Kan klart anbefales!
Bedste frisør i kbh
Bedste frisør i kbh. Anbefales klart. Evt. Petblends han har god energi og gode fades.
Petblends er sååååå god🙏🏾🙏🏾
Peter (Petblends) får alle enhver til at se 10x bedre ud. Vi snakker om en mand som kan gøre alt med alle hårtyper. Jeg er en mand med afrikansk afstamning som altid føler sig sikker når Peter står bag mig med barbermaskinen og skal eksekvere en suveræn fade til mit 4C hår. Book så hurtigt som mulig fordi manden har travlt med alle de glade kunder der kommer hans vej!🦍🗣️