Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service och ett suveränt resultat! Jag beställde nyckelbrickor med en specialfont, och de blev precis som jag hade föreställt mig. HC Laser Design var otroligt serviceinriktade, och när... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Otroligt bra customer service! Alla frågor som jag hade svarades på snabbt och allting gjordes perfekt för att mina önskemål om produkten skulle uppfyllas redan samma kväll som jag hade lagt beställn... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

USB-minnena verkar vara från Amazon (utgår ifrån namnet jag får upp när jag skulle formatera dom, så är ju inte helt säker), men fick ju ett bra pris, så nöjd ändå.

Valutata 5 stelle su 5

Gick snabbt att få hem varorna och kvaliteten var bättre än förväntat, trots det låga priset. Jag har verkligen inget negativt att säga. Riktigt bra, proffsigt gjort och kommer säkert att handla här i... Leggi di più

1. Incisore
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Artigianato
  4. Designer di gioielli
  5. Servizio di taglio laser
  6. Produttore

Scritti dall'azienda

Graverade presenter och reklamprodukter samt en hel del produkter av vår egen design som exempelvis örhängen, halsband, namnpussel och mycket mer. Tillverkning efter beställning i södra Skåne och skickar i hela Sverige.

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Fin!!

Fin!!! Som på bilden, fast finare.

1 luglio 2025

Tack! 🤗

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisk service och ett suveränt…

Fantastisk service och ett suveränt resultat!
Jag beställde nyckelbrickor med en specialfont, och de blev precis som jag hade föreställt mig. HC Laser Design var otroligt serviceinriktade, och när jag insåg att jag hade missat en bricka kunde jag enkelt lägga till den i efterhand.

Jag kommer definitivt att anlita dem igen och kan varmt rekommendera dem till andra!

4 marzo 2025

Tack! 🤗🥰

Unik design

Snabb leverans och god kommunikation.

8 dicembre 2024

Tack för ditt omdöme 🤗 Hjärtligt välkommen åter 🥰

Rekommenderas!

Kvalitén och designen är båda superbra, precis som visat på sidan. Snabbt utförande och leverans. Första gången jag beställer från dem och är mycket nöjd. Rekommenderas!

7 novembre 2024

Risposta di hclaserdesign.nu

Tack för ditt fina omdöme 🤗🥰

Valutata 4 stelle su 5

Julgranspynt

Fina saker men svindyr frakt för saker som knappt väger något alls

11 ottobre 2024

Tack för ditt omdöme 🤗
I kostnaden för frakten (som är rätt hög för vårt lilla företag jämfört med stora kedjor) ingår även administration, emballage mm. Vi har valt att inte lägga den kostnaden på produkterna utan inkludera den i "frakt och administration"
Hoppas att du ändå är nöjd med ditt köp och hjärtligt välkommen åter 😊

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più