Rigtig god kommunikation i forbindelse med bestillingen og god information forud for ankomst Vi boede i luksussuiten, Cassiopeia, som er en lækker og ny restaureret suite. Velassorteret, køk... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg har haft et forløb med Havsuites i forbindelse med en bookingforespørgsel, som desværre har givet en meget problematisk oplevelse af både aftalegrundlag og kommunikation. I den indled... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk dejligt ophold. Absolut intet at klage over. Nem selv indtjekning. Lækker tapas, vin, velkomstbobler og morgenmad som stod klar til os i lejligheden- lige til at lave/gøre klar når vi ha... Leggi di più
Alt simpelthen alt var over al forventning. Pladsen i hytten udnytter perfekt. Sengene, dynerne og hovedpuder af bedste kvalitet. Køkken med alt hvad der er brug for. Havemøbler, liggestole med puder,... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Ferieboliger de Lux med havudsigt. HAVsuites er ferieboliger for jer, der elsker naturen og det frie liv... – altså bare man kan få en god seng med bløde dyner og puder at sove i, køkken- og badefaciliteter i topkvalitet og gerne egen opvarmet udespa. Det er også for jer, der sætter pris på et ophold ved Østkysten på Hølken Strand med panoramaudsigt over Kattegat til Samsø og Tunø – centralt beliggende i naturskønne omgivelse midt imellem Aarhus og Horsens.
Informazioni di contatto
Toldvejen 50, 8300, Odder, Danimarca
- info@havsuites.dk
- www.havsuites.dk
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Come questa azienda usa Trustpilot
Mange dyre tilkøb
Vær opmærksom på at man skal betale 400kr for weekendtillæg og 300 for at have hund med. ovenikøbet skal man tilkøbe mulighed for at ombooke, når man booker sit ophold, hvis man går hen og bliver forhindret. Vi har fået opholdet som en gave, og vi havde derfor ikke forventet at man skulle betale så meget ekstra oveni.

Risposta di Havsuites
Vi havde købt en deal til opholdet i en havsuite
Vi havde købt en deal til opholdet i en havsuite. Vi skulle have hund med og fik oplyst ekstra beløb for dette samt et sæsontillæg ialt 500kr, det var ok.
MEN jeg var ikke opmærksom på at dette skulle indbetales inden opholdet og 5 dage over frist for dette kom der en rykker med 100 Kr i rykkergebyr - altså 20%. Ret uhyrligt.Da vi selv har haft virksomhed og aldrig brugt den slags metode, ringede jeg straks derover for at få dem til at fjerne rykkergebyret. Her havde jeg en ikke særlig behagelig samtale med Carsten, der var helt uforsonlig.
I forvejen er det mærkelig de skulle have dette beløb inden ankomst, de havde jo fået betaling for selve opholdet. Nå men vi betalte og sagde at det bliver både første og sidste gang vi kom så. Den slags åger er ikke i orden. Ved faktisk ikke om det er lovligt at tage så meget på et lille beløb.
Nå, men selve opholdet var faktisk ok, der var det lovede, dog mærkeligt at der ikke er kaffe og te inklusiv, når det er med morgenmad. Det opdagede vi først derovre.Det. Var ikke oplyst- så dårligt.!

Super oplevelse
Super oplevelse.
Alt var nyt og pænt og rent.
Lækker varm spa.
Rigtig god info fra værtsparret.
Kan klart anbefales,vi kommer gerne igen.
Dejlig lejlighed og udsigt ❤️
Flot og moderne lejlighed ❤️ Ren og indbydende med en skøn udsigt 🫶🏻
Dejligt at kunne gå langs vandet og nyde stilheden og roen i området 🌊🌤️
Desværre var Spa badet ikke rent, der var sand i bunden og vandet bar også præg af ikke at være renset i form af at der flød hår og fnuller rundt. 😟
Dertil kunne det også ha’ været dejligt at vide på forhånd at der ikke er ubegrænset varmt vand i bruseren 🥶
Det var en lidt kedelig oplevelse at få en kold skyller med håret fyldt med sæbe 😶🌫️ og en gravid mave 🥶🤰😅

Helt fantastisk sted
Helt fantastisk sted. Suiten ren og moderne og fantastiske senge at sove i. Spa og tapas rigtig lækker. Kommer gerne igen. Janne
Skønt get-away og helt ned i gear.
Virkelig gennemført, rent, hyggeligt med god udsigt. Dejlig opvarmet boblebad, der var nem at starte op. Dejlig mad og bobler. Alt i alt bare en rigtig god oplevelse. Måske et kort med gå-ruter eller lign kunne toppe det op. Men virkelig godt!

Risposta di Havsuites
Vi har ikke engang været der endnu og…
Vi har ikke engang været der endnu og det er allerede en dårlig oplevelse. En lille familiedrevet virksomhed bør ikke sælge så mange deals at der ikke er nok datoer ledige. Derudover vælger de at tage et tillæg på 700 kr. (weekendtillæg + sæsontillæg for uge 7-8) selvom det er weekenden i uge 6, vi vælger at booke i - total dårligt formuleret og total dårlig stil. Indtil videre får de 1 stjerne og så må vi se, om oplevelsen forbedres herfra.

Vi nød vores ophold
Vi nød vores ophold. Spaen var skøn med en flot udsigt til vandet. Der var pænt rent og hyggeligt i hytten. Det var dog ærgerligt, at der var så koldt i lejligheden, da vi ankom. En smule varme, havde gjort første indtrykket bedre.
Tapas med lækkert flutes og fin morgenmad.
Men det var ikke i orden, at vi først kl 9.06 inden afrejse, fik besked om, at vi selv skulle tømme skraldespand og tage opvasken. Det kunne I let have fortalt os i de papirer, som vi fik, sammen med nøglen eller i en mail inden ankomst.

Ufleksibel og penge spildt
Desværre har jeg haft en lignende skuffende oplevelse som andre kunder. Jeg købte en deal, men det virker til, at Havsuites har solgt flere, end de kan håndtere. Dette har resulteret i, at jeg har spildt 1.500 kr, da Havsuites ikke er villige til at udvide gyldighedsperioden for dealen, selvom de allerede er begyndt at sælge nye deals. Det virker som om, at 290 solgte deals måske er for mange for en periode fra 1. august 2023 til 1. marts 2024. Det bør Havsuites overveje for fremtidige salgsperioder.
Jeg bemærkede også, at der er ledige suiter i weekender på deres hjemmeside, selvom indehaveren påstår, at der ikke er nogen ledige. Jeg havde en telefonsamtale med Mette, indehaveren, som ikke var særligt serviceorienteret. Det skal dog nævnes, at dealen kunne bruges på meget specifikke hverdage, de nævnte. Derfor bør man være opmærksom og booke i god tid.
Jeg håber, Havsuites vil tage min og andre kunders feedback til sig, da det på lang sigt kan være skadeligt for en servicevirksomhed at have dårlig service.

Meget ufleksibel virksomhed
Meget ufleksibel virksomhed.
Vi har købt en deal og for det første er der ingen ledige weekender. Så derfor skal det benyttes i hverdagene.
Derudover kan datoen ikke ændres når den en gang er booket. Også er ejeren ufattelig flabet i sin kommunikation og opfatter en anmeldelse på trustpilot som en trussel.

Risposta di Havsuites
Nåede ikke engang at bestille før jeg fortrød
Opgav at booke hos dem. Ubehøvlet betjening i telefonen og dyre gebyrer. Virkelig ærgerligt, for ser ud til at være smukke omgivelser.

Superlækker feriebolig
Superlækker feriebolig. Rent og smagfuldt indrettet. Lækker spa, pejs osv. Havudsigt. Kommer helt sikkert igen❤️

Risposta di Havsuites
Jeg måtte opgive at bestille
Jeg måtte opgive at bestille. Kan ikke se oplysninger om feriestedet. Derfor opgav jeg.

Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.