Super leverance. Ingen problemer der. Efter min mening er det her lakrids ikke noget særligt. Man kan få tilsvarende eller bedre i dk. Så for mig er der ingen grund til at bestille i Sverige... Leggi di più

Har bestilt d 13. sept. Har fået ordrebekræftelse men ingen varer og ingen respons på min mail 😡😡😡 Update nov 2023 Har fået varer leveret efter ca to måneder. Generel dårlig kommunikation - mås... Leggi di più

Fin nok oplevelse med Haupt. Dog synes jeg 7 dages leveringstid er lang. Bestilte tirsdag og pakken blev afsendt fredag. Jeg nåede dog at blive meget nervøs i mellemtiden da jeg først fik læst anmelde... Leggi di più

I do love their licorice but my problem is their custom service. For a company I want to support it truly is unfortunate when you can’t get questions answered no matter where you ask, email or instagr... Leggi di più

2,8

Nella media

TrustScore 3 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

2,8

Tutte le recensioni

12 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Middelmådig kvalitet & mærkelig smag

Varerne kom indenfor aftalt tidsrum - dog sendt til afhentning i et andet postnummer, hvilket var lidt træls men ikke afsenders skyld.

Kvaliteten er ok, men ikke på niveau med Bülow. Så man skal ikke narre sig slev ved at tro man får samme produkt til mindre pris. Det gør man ikke, har jeg erfaret :) Smagen er jo en smagssag - jeg er ikke personligt fan af nogle af de 6 varianter vi købte. Så det bliver alt i alt en engangsforestilling for mit vedkommende.

6 luglio 2023

Total f... up i betaling og leveringsmetode

Indledningsvist, ærgrer jeg mig over, at jeg ikke - som jeg ellers har for vane - tjekkede Trustpilot anmeldelser igennem, inden jeg afgav ordre til HAUPTLAKRITS. Umiddelbart efter ordreafgivelse, gik jeg ind og tjekkede min profil/ordrehistorik og her femstod det pludseligt at jeg havde betalt via KLARNA, samt valgt levering til INSTABOX - begge ting var forkert. Jeg sendte dem en mail pronto og gjorde opmærksom på dette. Jeg taler svensk og greb knoglen, for at følge op på min mail. Her er der telefon svarer på(!), som oplyser at man UDELUKKENDE kan komme i kontakt med HAUPTLAKRITS via e-mail. Det lover ikke godt! Købet er i øvrigt en adventskalender, så det bliver jo spændende at se om de når at levere INDEN 1 dec. Det er der(efter at have læst anmeldelser), meget der tyder på de ikke når - Svenskjävlar!

8 novembre 2022

Bestilte fredag aften

Bestilte fredag aften. Fik besked om at ordren var sendt mandag og leveret om onsdagen.
Jeg havde et spørgsmål ang. levering og kundeservice svarede på under en time.
Jeg kan godt se at andre har haft lange leveringstider, men her gik det hurtigt og perfekt.

26 ottobre 2022

Godt nok en laaang proces

Godt nok en laaang proces. Bestilte for en uge siden om mandagen,og først idag søndag skriver de varen er på vej. Det er ikke godt nok når varen kommer fra Sverige. Hmm... hvor langt er det lige? ikke sikker på jeg bestiller der mere

18 settembre 2022

Det tog voldsomt lang tid 1.5 mdr og…

Det tog voldsomt lang tid 1.5 mdr og mange mails først da vi begyndte at skrive på opslag på fb modtog vi varen.

De svar der blev givet fra kundeservice Var enorm flabet og uden nogen former for høflig dialog.

Lakridser er total hypet de okay men ikke verdens stærkeste og ikke pengene og bøvlet værd.

3 giugno 2022

Fusker firma!

Fusker firma!
Jeg bestilte for ca 20 dage siden en bøtte med lakridser, men har ikke modtaget noget!
Skrev godt nok en gammel adresse, men har snakket hver dag, med hende som bor på adressen, og hun har heller ikke modtaget noget.
Har også snakket med PostNord, og de ville have sat pakken hos min gamle adresse.
Køb ikke hos dette firma. Du modtager aldrig varen.

25 gennaio 2022

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito