Valutata 4 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Moringa pulvret som jag köpte hos er kom omgående fram hos mig, inget krångel som kan annars uppstå när man bor på landet. Produkten motsvarar helt mina förväntningar. Jag är glad att det finns en m... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag fick meddelande om att en vara inte fanns i lager. Blev tillfrågad om en ersättningsprodukt eller om de skulle skicka resten ändå. En mycket trevlig mailkorrespondens uppstod. Allt resulterade i a... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Varan (en sopborste) kom inom ett par dagar som utlovat. Borsten är jättebra, tar upp smulor och damm utan att man behöver jaga skräpet för att få upp det på skyffeln. Allra bäst vore om jag slapp... Leggi di più

1. Negozio di alimenti per la salute
  2. Grossista di prodotti di bellezza
  3. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere
  4. Negozio di articoli biologici
  5. Negozio di vitamine e integratori

Scritti dall'azienda

Happy Green är din hälsokostbutik på nätet! ✓ Stort ekologiskt sortiment ✓ Beställ före 12:00 så skickar vi idag! ✓ Fraktfritt över 499 kr

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 4 stelle su 5

HG har något som de andra e handlarna…

HG har något som de andra e handlarna inte har och det är att ge excellent och personlig service! Blev så oerhört glad och överraskad att kundtjänsten kunde göra ett stort undantag för min beställning. Jag fick handla varor som egentligen togs från sidan då datum hade passerat men jag sade att det är helt okej för mig. Då blev jag erbjuden megarabatter och sånt gör så himla mycket!! ❤️🥰 Jag är mer än nöjd! Absolut är sidan inte helt perfekt men feedback hjälper visst.

18 novembre 2024

Otroligt god olivolja

Otroligt god olivolja! Går fantastiskt bra att steka i också, vilket jag inte visste om innan. Bästa olivoljan jag någonsin haft! Rekommenderar starkt!
Eva i Ängelholm

13 gennaio 2025

Utmärkt kundtjänst

Fick utmärkt bemötande av kundtjänst i samband med att jag hade synpunkter på en mottagen vara. Inga tveksamheter till att kunna handla från dem igen.

27 dicembre 2024

misslyckad beställning

misslyckad beställning, allt i paketet var kletigt,ett diskmedel hade läckt utöver alla varor. extremt dåligt packat..mejlade företaget med bilder och dom beklagade och skickade en ny flaska diskmedel och en extra för besväret..döm om min förvåning när även detta paket hade havererat och läckt ut och den ena pumpen på en av flaskorna var avbruten så även den hade läckt.. även denna gång var det otroligt dåligt paketerat.
Man hade ställt flaskorna ovanpå varandra och inget emballage emellan och in i paketet..Det säger sig själv att det inte kommer att hålla. Så nu får vi se vad dom tänker göra åt saken..

12 dicembre 2024

Extremt oseriöst!

Extremt oseriöst!

Beställde från dem för snart en månad sedan utan att fått några varor, de drog pengar direkt (via Klarna som inte heller har varit till nån hjälp). Jag mailade dem efter en vecka, utan respons, anmälde sen via Klarna, ingen respons. Har mailat igen, ingen respons.
Jag vet inte när Klarna faktiskt ser till så jag får tillbaka mina pengar för nu har de bara varit frysta i två veckor.
Handla inte här ifrån!!!

29 agosto 2024

Beställde varor 240627

Beställde varor 240627 , och har fortfarande inte fått min beställning!

Med vänlig hälsning,
Kerstin Andersson

26 giugno 2024

Hej Kerstin,

Tack för din beställning och för ditt omdöme 💚

Jag beklagar att du ännu inte hade fått din order från oss! Jag kan se att den nu har kommit fram och har hämtats ut, så det är skönt!

Under vecka 26 så påbörjade vi en spännande lagerflytt. Dessvärre så påverkade det våra leveranstider som då var något längre än vanligt på grund av alla ändringar och jag ber så mycket om ursäkt för det.

Nu när lagerflytten är helt klar så kommer vi kunna erbjuda ännu bättre service och en mer miljö-vänlig köpupplevelse hos oss 😍

Du är varmt välkommen åter 🌻

Hej Ruben,

Stort tack för ditt omdöme, och vi ber som ursäkt att din order ännu inte har kommit fram!

Vi börjar nu närma oss målstolparna av en spännande lagerflytt som tyvärr har orsakat att våra leveranstider har varit något längre än vanligt denna och förra veckan. Vi kommer fortsätta jobba hårt för att minimera förseningarna, och jag kan se att din order kommer levereras senare idag som tur är!

När lagerflytten är helt klar så kommer vi kunna erbjuda ännu bättre service och en mer miljö-vänlig köpupplevelse hos oss 😍

Tack för ditt tålamod, och vi hoppas detta inte ställer till det för dig!
Du är varmt välkommen åter 🌻

Valutata 5 stelle su 5

Bra priser och snabb leverans.

Bra priser och snabb leverans.

25 aprile 2024

Hej Ulrica,
Vad kul att höra att du tycker det, vi uppskattar verkligen att du lämnar din åsikt! Du är alltid varmt välkommen åter!

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più